Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FalseHeLL

-Üdvözöllek Földlakó!
-Vigyél a vezetõdhöz...
-És siess kérlek!
-Ez az intergalaktikus bûncselekmény jelentve lesz!

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

ollie
Nehéz eldönteni, hogy Jon vagy Garfield-e a szemetebb. 😄

Narxis
Haha, de szemét vagy Jon. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

FalseHeLL

-Fene remélem senki nem eszi meg a virágomat.
-HÉ! Ez saláta!

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

tutituti
Hát ez nagyon jó volt.röhögtem rajta az biztos.<#eljen>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

RelakS

Ki szeretne salátát?

...

-Hála istennek senki sem sérült meg a tülekedésben.
*Így próbál kicsit szarkasztikus lenni.*

(hát a vége olyan, amilyen)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PrasCo
...azért milyen lovagias, hogy a szíve hölgyére így ráküldené Garfield gátlástalan és kegyetlen belsõségeit, mentendõ a tyúksz*ros életét. 😄
Daell Drow
Idei ev eddigi legjobb kepsora<#nevetes1>
Grr1234
<#hehe>

Pianista
ez jóXD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

😄DDDDD
gergely1991
<#eljen><#hehe>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Na ez most jó lett! 😄DD

Dzsini

-Liz úgy gondolja, hogy alacsony kalóriatartalmú macskakaját kellene adnom neked.
ROARRRRR
-Liz gondolja így, nem én!
-Nyugi, nagyfiú.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
A múltkor volt egy kis médiafelpörgés egy képsor környékén (a nemzeti hülyeség napjával kapcsolatban), mert sikerült jól idõzítve pont az amerikai veteránok napján kihozni, amikor a háborús áldozatokra, hõsökre emlékeznek...

Ekkor azt mondta Jim Davis elnézést kérve, hogy kb. egy évre elõre készülnek a képsorok, és nem számoltak utána, hogy pontosan mikor is kerül majd ki.
forrás, wiki.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gergely1991
Sajnos mostanában néha elégé rossz képsorok születnek Jim bácsi tollából.Úgy látom az öregedésével fogynak az ötletek😞

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Garfield megint rosszat mûvelt(biztos megrongálta a csapot)😄

Garfield az asztalon áll <#miaz>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini
különben is Jon sokkal mélyebbre süllyedt, így a rajzfilmfizika alapján õ a nehezebb -> neki kell elõször diétázni 😊

Freddycom
Na ez már azért sok.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

FalseHeLL

-Itt az idõ diétázni Garfield.
-Micsoda?
-Ne már...A kontinensek mindig elmerülnek az óceánban egy idõ után.

Narxis
Ez de szép! 😊

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Dzsini

-Nyeld le a reggelit ebéd elõtt.
-Jajj, már...
-Ki találja ki ezt a sok szabályt?

Látszik hogy hétfõ van, te is érzed azt amit érezni lehet -e hétfõi napon?
Dzsini

-Kövér vagy.
-Igen! Kövér vagyok!

-Több szeretni való van rajtam!

-Én megtettem a dolgom.

gondolom Jon válaszát-reakcióját várná - ez a "do sy's part" egy részfeladat elvégzését jelenti

CattiBrie
<#eljen> fordítás 😊

[/spam]&#8482;

Dzsini

<#sniffles>
<#miaz>
<#eplus2>Hahh!
<#confused>
<#wow2>
<#sniffles>
Kelts fel a tavaszi napéjegyenlõségkor.

Dzsini

-Az élet tele van meglepetéssel.

-Na jó, lehet, hogy nem teljesen tele.
-Talán néhány kiszivárgott.

mostanában olyan unalmas részek vannak
Szóval üres a ház 😄
Dzsini

-Nincs semmi gondom.<#vigyor3>
<#wilting><#vigyor3>
-Mindet elajándékoztam.<#vigyor3>

ego mérték a csúcsra ért 😄

-Király vagy!

-Jó tudni, hogy mindig itt vagyok magamnak.

Freddycom
hhh...

Freddycom
Ezeknek a 'zzzz'-knek semmi értelme, nemmûveszi, egyforma mind, ellentétben ezekkel:
(vmi hiba csúszott a rendszerbe)

Molnibalage
Ja.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

artschi
no offense, de inkább "én egy mestermû vagyok" nem? 😊
Töröljétek, ha hülyeséget írtam 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

<#nyes><#nyes><#nyes>
Erre van egy jó megoldás....ilyenkor visszanézed a többi részeket, amiken jót kacagtál. :-)
w77d
kezdenek ellaposodni ezek az új részek...

igen, de nem érte meg :-)
Narxis
😄DDD

CattiBrie
😊))

<#hehe>

[/spam]&#8482;

Dzsini
sikerült így utólag megtalálni a tegnapi képsort?

gyengus <#hawaii>
B0B0

ZZZZ...ZZZZ

Ha az alvás mûvészet, én mûremekeket alkotok!<#wink>

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mazarex
mosolyogtató, habár így animációba jobban ütött volna, hogy a végén uccsó mondat elõtt lassan idefordulna😊

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

Dzsini

-Utálom a változást.
-Régebben nem így volt...
-De megváltoztam.

Dzsini
kettõvel alattad