Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. <#oooo>#oooo>
2. Z - <#wow2>#wow2>
3. Z - Z - <#smile>#smile> - <#merges2>#merges2>
Bazinga!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
-Nézd csak, Garfield! Taliga úr felvette a gorillajelmezét!
-Most mászik fel a háza falán...
-És már kezdõdik is a banántánc.
-Most az egyszer megnézem én is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Nézz csak rám. Mit tudok magamnak felmutatni?
-Engem!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Új sapkák!
- Ugyanaz a dilis fazon.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
szilveszteri banner v2
de a tûzijátékos téma bármilyen képre ráhúzható, szóval ha valaki tud valami mutatósabbat, esetleg linkelje és összehegesztem (mondjuk sötét háttér elõtt mutatósabb az effekt)
- Liz imádni fogja az új pulcsim.
- Hogy nézek ki?
- Felvillanyozóan.
Ma már viszont a Tolkienes nemes nép és az erdei apró tündér-manó valami egymás mellett él (talán ezért lett tünde végül is az elterjedt magyar név, hogy nálunk ne keveredjen az elnevezés?).
(az elsõ magyar szerepjátékos házi-fordítások hol ezt hol azt használták, nekem van pár õsrégi (20 éves körüli) fénymásolatom, ott néha egész vad fordításokat hoztak össze a nálunk ismeretlen mitológiai szereplõk magyar nevére - elég csak az élõholtakon végigugrálni: wraith, wight, ghost, ghast, ghoul, spectre, revenant, shade, stb.. nincs mindegyikhez pontosan illõ magyar név 😊 )
-És mivel tölti egy hozzád hasonló manó* az ünnepen kívüli idõket?
-A játékomon dolgozom.
-Milyen játék lenne az?
-Minigolf
-Bada-bumm. (dob+cintányér hang poén jelzésére)
*:a karácsonyi 'elf' nem a Tolkien-féle nemes emberfigura, hanem apró lény, aki Télapónak segít
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-Utálom a havat!
-És az érzés kölcsönös...
-Kész vagy Garfield? Hajrá!
-ÁÁÁÁÁÁÁÁ!
-Elég a gyakorlásból! Indulás!
-Miért én ülök elõl?
-Ez aztán jó kis lesiklás volt nem Garfield?
-Jó gyórs nem?
-Garfield?
-Visszamehetnénk, hogy összeszedjük a számat?
-Nesze!
*rúg*
Hell Is Burnin\'
-Hé Garfield! Képzeld esett a hó tegnap es--
-Mondj olyat amit még nem tudok.
-Ez vért kíván!
-Oké Garfield, én kész vagyok.
*Fütty*
-Soha ne építsd a várad egy hegy tövébe...
-JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ
-Hu-hu-húúúúú.
-Csak hívjátok Mr. Táncos Gatyának.
-Itt jön Jon!
-AUUUIIOOUUUU!
-Hoppá! Egy picit alacsony lett.
-A hógolyózás olyan barbár viselkedés.
-GARFIELD!
-Ez már beteges...
*vacog**vacog**vacog*
-Mi a fene...Õ már amúgy is ki van hûlve.
-Én meg éhes vagyok.
*Sóhaj*
-Garfield valami baj van?
-Semmi olyan, amit egy forró csoki ne gyógyítana.

Hell Is Burnin\'
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
a hóesést meg a flash banner mellõl kivettük, mert már önmagában is komolyan leterhelte a régebbi gépeket, így a mostanival együtt meg kissé túlzás lett volna 😊
de ha valaki tud írni olyan javascript hóesést, ami sokkal kevésbé terheli a gépet, szívesen várjuk azt is 😊
Hóesés meg biztos azért nincs mert interferálódna a bannerben lévõvel és nem lenne olyan szép.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- *sóhaj*
- Karácsony másnapja mindig olyan csendes és békés...
- Elmúlt az összes izgalom...
- Az összes ajándék ki lett bontva...
- Elénekeltük az összes éneket...
- Felettük az összes sütit...
- <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!