Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Mindenki csak egy meghatározott ideig élhet itt a Földön.
-Néhányan a lehetõ legtöbbet kihozzák ebbõl.
-Sziasztok, Múmú vagyok!
-Néhanyan pedig a "Zoknibaba barátait" nézzük.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
#17731 inkább, de nem mondanám hogy wowos szleng, ez inkább angol szleng...magyarul drámai, hatalmas és látványost jelent. ma már mindenhol elõfordul... pl a fail tovább fokozott változata az epic fail.
-No én megyek - itt a téli álom ideje.
-Hogy minek?
-Mi az, hogy csak most hallok a téli álomról?
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
-Milyen csodálatos este - minden csillag fent van az égen.
*klikk*
-És most folytatjuk a "Jódliznak a csillagok" címû mûsorunkat.
-Garfield?
1. <#oooo>#oooo>
2. Z - <#wow2>#wow2>
3. Z - Z - <#smile>#smile> - <#merges2>#merges2>
Bazinga!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
-Nézd csak, Garfield! Taliga úr felvette a gorillajelmezét!
-Most mászik fel a háza falán...
-És már kezdõdik is a banántánc.
-Most az egyszer megnézem én is.
-Nézz csak rám. Mit tudok magamnak felmutatni?
-Engem!
- Új sapkák!
- Ugyanaz a dilis fazon.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
szilveszteri banner v2
de a tûzijátékos téma bármilyen képre ráhúzható, szóval ha valaki tud valami mutatósabbat, esetleg linkelje és összehegesztem (mondjuk sötét háttér elõtt mutatósabb az effekt)
- Liz imádni fogja az új pulcsim.
- Hogy nézek ki?
- Felvillanyozóan.
Ma már viszont a Tolkienes nemes nép és az erdei apró tündér-manó valami egymás mellett él (talán ezért lett tünde végül is az elterjedt magyar név, hogy nálunk ne keveredjen az elnevezés?).
(az elsõ magyar szerepjátékos házi-fordítások hol ezt hol azt használták, nekem van pár õsrégi (20 éves körüli) fénymásolatom, ott néha egész vad fordításokat hoztak össze a nálunk ismeretlen mitológiai szereplõk magyar nevére - elég csak az élõholtakon végigugrálni: wraith, wight, ghost, ghast, ghoul, spectre, revenant, shade, stb.. nincs mindegyikhez pontosan illõ magyar név 😊 )
-És mivel tölti egy hozzád hasonló manó* az ünnepen kívüli idõket?
-A játékomon dolgozom.
-Milyen játék lenne az?
-Minigolf
-Bada-bumm. (dob+cintányér hang poén jelzésére)
*:a karácsonyi 'elf' nem a Tolkien-féle nemes emberfigura, hanem apró lény, aki Télapónak segít