Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

Morbid. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

XDD régi részek powa
gergely1991
ez kemény😄D

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

PrasCo
A teleportálásról jutott eszembe ez a képsor, szubjektíve minden idõk egyik legjobbja talán, szex, drog és rákenroll':

- A tanyasi macska járõrbe indul a birtokán
- Hirtelen friss macskamentára lel...!
- ...és másnap reggel Atlantic Cityben ébred egy barbie babával.
Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RelakS
kajáért akár még teleportál is 😛 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

<#vigyor1>
Molnibalage
Kamu, Grafield nem tud futni! 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

precision
Garfield feje lemaradt a fordításból 😊

<#vigyor1>

Bazinga!

- Váó! Ez a pulóver sokkal melegebb, mint a tollak!

- <#ijedt>

- Kár, hogy repülésre nem túl jó!

Grr1234
Co-co-co 😄D

Freddycom
😄D

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Pianista
😄D

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

😄D
😄D
artschi
😄D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

FalseHeLL

-Volt szemtanú?

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Bandee1987
Kiskoromban még én is ettem Dunkin Donuts fánkot, az volt a legjobb, azóta se ettem olyan jót sehol 😞

Bár mondjuk Németországban van Dunkin, szal ha arra járok, tuti felvásárlom a boltot 😊)))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dzsini
mivel a kicsire azt mondja, hogy 'He', onnantól szerintem ez a fordítás így tökéletes 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

- <#pardon1>

- <#pardon1>
- 😊

- Kiköpött apja!
- Ugye?
(Vagy anyja, döntsétek el, nem tudom hóembernél vannak-e nemek!? 😊 )

Amúgy az Árpád hídi fánkosok tényleg nagyon jók, csak lehetne a fánkokban több anyag!
Dzsini
Volt bizony, a kilencvenes években - aztán elfogyott az adókedvezmény/csõdbe mentek/nem akarták átalakítani a kínálatot a magyar ízlésnek megfelelõen (ezeket olvastam indokként), és távoztak. Aztán a Wendy's is, Dairy Queen is, New York Bagel is, Quick is - jöttek, mentek.

Ami hozza ezt a stílust, az néhány aluljáróban (pl. Nyugati, Árpád híd) elõforduló igazi fánkos, neki van mindenféle, mindenfélével megszórva 😊 néha ha arra járok lecsapok egyre 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

addig sikerült kiherélni ezt a fánk témát, hogy most már én is megkívántam

RelakS
mert volt olyan itthon?

Amúgy a mekiben kapni valami fánk félét

Dzsini
pedig már sok éve kivonult az országból a Dunkin Donuts 😞

RelakS
attól távol áll (Liz szája az elsõ képen szokás szerint fura 😄), de most már fánkot akarok enni <#idiota>

Relaks ismerd legalább el. A rajz tökéletes 😊
Dzsini
még a kéztartása is stimmel, de sebaj 😊

RelakS
nem
elsõ képen csokis máz, vajas fánk
többi képen puncsos (rózsaszín) máz, csokis tésztájú fánk

Mondjuk jobban megnézve tényleg Garfield fordigatja <#idiota>Ki kéne már venni a kontaktlencsét 😄

biomage
vegyél fel szemüveget 😄 fordítva van 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Grr1234
Elsõ képen fordítva tartja, nem?

RelakS
milyen szépen átlényegült a csokis fánk puncsos fánkká 😄

😄
biomage
fordított pszichológiát kéne garfield ellen bevetnie 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

w77d
ez üt XXXD

Narxis
😄DD

- Tudod Garfield, a fánkok nem tesznek jót neked!

- <#pardon1>
- <#pardon1>

- Szégyelljék magukat!
😄

Grr1234
<#taps>

- El tudsz bújtatni?
- Ez egy rémálom lenne?

- És a tizenegy cukormázas barátomat is?
- Jaj ne! Ez tényleg egy rémálom!

- NINCS HOZZÁJUK KÁVÉ!
- Bruhaha! Ha! Ha! Ha!
Pianista
XD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Narxis
ááááááááááá, ez hatalmas 😄DDDD

artschi
😄D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

PrasCo
Nem tudom, hány évvel ezelõtt volt olyan, hogy hangosan nyerítettem Garfield-on, de ez most bordaközt ért. Az egész, részleteiben is úgy zseniális, ahogy van. <#nevetes2>
Daell Drow
lol
😄DDD
precision

1. A zöldségek nagyon egészségesek!
2.
3. *Köhögés* - Ahhaaa!

Bazinga!

Csaba1990
Ugyanaz az elérési út csak nem .gif hanem .jpg
Szal a kép kiterjesztése más.

Itt is van:

Kicsit alább a fordítás XD

Dzsini
a vasárnapiakkal szokott csak gond lenni, múlt héten is a gocomics.com-ról szedtem és raktam fel valahova

RelakS
megváltozott volna a képek URL-je? O_o
A mait még mindig nem látni a linken, csak a garfield.com-on O_o

Narxis
Ja, ez is igaz. 😄