49898
-
Plata #48658 TFO-n még megértem. De küldetésben hogy? -
Orbancapitan #48657 van olyan allyra ható trait+konzol
-
Plata #48654 Mondom én hogy mázlisabb az endeavor láda.
-
Plata #48655 Mintha a sci skillek meghülyültek volna és random lejött a sci skillek cd-je. -
Plata #48654 Ma jóval korábban keltem így hajnalban még maradék karakterekkel is letoltam a péntek 13 küldit.
Az este csak fedesekkel fejeztem be, mert túl sokáig elhúzódott, még SW Tor seasont akartam tolni. Sajna ESO napi jutalmat el is felejtettem. XD
De klingonoknál is előfordult skill bar lepucolás.
Tuti hogy valami frissítés kevert be, többnél is ki lett rakva tardigarde pet többszörösen.
Nem tudom hogy igazam van-e vagy sem, de azt hiszem endeavor új traitje bugot okoznak.
Plusz mintha jobban kapnák dilit is.
De tegnap Gudi-val küldiztünk meg random TFO-ztunk és a vulkán karimnak harcban a skilljeiről lejött a CD.
Nagyon para volt, simán tudtam egyszerre két gw-t lerakni meg sv-t. Sőt volt amikor már három is volt. -
Plata #48653 Nézd,ebből a doffból lehet több.
-
Plata #48652 Eddig két karinak egy tac-nak egy sci-nek tüntek el a skillek. XD
Tac-nak a traitek is.Sci karinak meg lett egy rakás tardigarde kirakva.
Mellesleg sci karival az egyik silbak klón a küldi végén beugrott a falba,csak crawler mine-vel tudtam kiszedni. -
Hja, en azt hittem a multkori bug ota ures a traitje. Az enyem azota olyan, mondjuk nem is leptem be vele mostansag, de erre a par lovesre igy is eleg. -
Plata #48650 Kb ötödik karival csinálom épp a péntek 13 küldit,a karim az akadémián volt,transzwarpoltam a küldihez majd le sugároztam és a traitjei meg a skillbarja üres. XD
Skillbaron 30 slotból 20 üres.
Transzwarp előtt még semmi baj nem volt. -
Plata #48649 Küldi az available fül alatt van.
Viszont egy doff küldim hozott egy fura hologram doffot,elvileg csak commodities-t kellett volna adnia.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.13. 17:45:03 -
1700-1800 korul lesz gondolom aktiv, a hetvegi bonusszal egyszerre.
Meg mindig az elerheto missziokbol indul a doffos buli vagy kapott mas feluletet? -
Plata #48647 Lassabban mint gondoltam,de haladok az endeavorral.
Főleg ha ilyen tök laza küldik vannak.
-
Plata #48645 Sajnos még biztos nem aktív. -
Plata #48645 Biztos csak este aktiválódik.
Pár karival megcsinálom.
Klón doff jóljön. -
Ha nem felejtik el aktivalni :) -
Plata #48643 Dupla XP hétvége is lesz, az jó mert sok dilit ad. -
Plata #48642 Szeretem a redditchetet mert sok marhaságot szoktak össze dumálni rajta,de hajnalban határozottan érdekes alakok irkálnak rajta és eléggé beteg dolgokról is társalognak néha,ma is öt óra után csináltam az event küldetést és hát küldi közben ami szöveget ezek lenyomtak az eléggé fura volt,de már nem ez az első hogy ilyen kissé beteg szövegeket látok reggel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.13. 06:21:34 -
Plata #48641 Kár hogy csak estétől fog élni. -
Péntek 13, Dr. Sibak DOFF, zombi tánc, yadda-yadda... -
Orbancapitan #48639 újra rá kell tenni a skint és jó lesz casualsab is mondta a videójában mikor volt ez a felújítás +twitteren is írták -
gunji #48638 Eszembe jutott, hogy mostanában kapott felújítást. Lehet, hogy el kéne menni a dokkba, talán meggyógyul :D -
Plata #48637 Maga a verda meg van,csak nem használom,de holnap megnézem. -
gunji #48636 Van valakinek Temporal Battlecruisere, Ranger class? Nekem érdekesen mutat, hiányzik a két gondola a tartópilonokkal együtt. -
gunji #48635 A nagyobb baj inkább az, hogy csak hat részt terveznek az ötödik évadba. Öt év alatt - ha jól számolom - csak 46 rész, régen két évad alatt lement ennyi rész, sőt több.
Meg hogy mi lesz utána. Kéne egy normális Picard utáni sorozat.
Az előbbi twitteres kép meg tisztára Johnny Bravo-s, tuti, hogy rájátszottak erre. -
Plata #48634 Hát gondútam hogy nem 20,mert akkor Pike nagyapó lenne nem aszalt füge. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.12. 20:48:43 -
Orbancapitan #48633 Az snw csak 5 évados lesz -
Orbancapitan #48632 https://x.com/TheTrekCentral/status/1933179435756184051 -
gunji #48631 Holnaptól dupla xp hétvége várható :] -
Plata #48630 Zöld doffért kaptam egy lilát. Jó kis csere. :D
-
Plata #48629 Kicsit sok a doff küldi. :D
Kedvenc orionommeg mindig mázlista. :P
-
gunji #48628 Kiváló ötlet volt az eventbe egy küldetést betenni, hogy ha elfelejti az ember a rewardot felvenni, akkor még egy nap bünti (kihagyás) :( -
Plata #48627 Új Mudd bundle.
A franc ez nagyon csábító.
Link. -
Plata #48626 Nekem ilyen.
-
Az is lehet, hogy onnan van, mert azok altalaban egyszer hasznalatos cuccok. Nem emlekszem mar :) A lenyeg, hogy nekem reclaim rewardok kozott a mostani tholian minigun mellett van par melee weapon meg photon burst, section rifle nincs sajnos. -
gunji #48624 Vagy igen, valamelyik alienware/másnál rémlik, hogy volt ilyen giveaway. -
Valoszinuleg a visszateresem elotti eventen volt reward, mert azota nem volt ilyen.
Egyszer kaptunk egy fegyvert, amikor x napon at volt valami behuzhato giveaway, tavaly talan, akkor lehetett egyet behuzni, de az char boundos volt es nem reclaimelheto, talan dobozban erkezett, de ez utobbira nem emlekszem mar pontosan. -
gunji #48622 Section 31 Heavy Phaser Rifle? Az Sompeken volt jutalom, de az reclaimelhetőnek kéne lennie.
A másik lehetőség 7/9 phaser pisztolya (amit később tetrionra cseréltek le). -
Plata #48621 Nem emlékszem az eventre,de az event fülön van ez a fegyver.
Több boffnál vicces,mert a másodlagos lövéssel az egész területet megszórja.
Körülbelül fél körben maga előtt mindent lő,elég erős a másodlagosa.
Ha négy boff kaszál vele az vicces. -
Olyanom nincs, S31 fegyver. Egyszer volt valami zen storeos giveaway, akkor behuztam a fo karakterrel, de nem reclaimelheto.
Ami nem dobozos, azt reclaim utan azonnal atadom annak, akinek kivettem, legyen az ground vagy space gear. Sosem ertettem, hogy mi szukseg van ezekre az "csak egy darab lehet az inventoryban" megkotesnek, foleg mondjuk egy Maelstrom torpedo eseteben, amibol eleve ketto is lehet a hajodon, de reclaimelni csak ugy lehet, ha kozben atraktad az elso torpot egy masik hajora, majd onnan veszed vissza. Agyrem.
-
Plata #48619 Van ami nem dobozos.
Például a section 31 süket fegyver.
Vicces mikor azzal lövöldöznek.