46687
-
Plata #45566 Jut eszembe,a Phased biomatter fegyó is egész jó,főleg mert illik a galaxy-hoz,szerintem. :D
-
Plata #45565 Ne hadjatok már kétségek közt tépelődni,mondjátok már mi a szösz van. XD
Hogy a rusnya magdi táborfalvi bácsikájának a zúzmarától rojtos seggű nénikéjét.
-
Plata #45564 Nem azért küldtem hogy kérjek érte bármit.
Ha volna még is valami elképzelésed szólj tényleg,akkor megkukkolom mit tudok csinálni.
Csak ne advanced vagy spirál diszruptort mondj,mert az acc bound. :D
Habár a spirál lehet hogy kivitelezhető. -
#45563 Semmilyet, csak erdeklodes szintjen kerdeztem :) Ne kuldj semmit, igy is mar ott tartok, hogy az unokam is leveleket fog neked postazni benne a grindelt cuccokkal, mire mindent visszafizetek...
Deltasok a kicsik, kapnak 10 szintenkent cuccokat, a tobbit kiszedem questek rewardjaiket, ugyis upgradelhetok ingyen mk12-re. -
Plata #45561 Nem nagyon vagyok lemaradva,csak sosem érdekel a divat,nekem mindig az kell amit szeretek. :D -
Plata #45561 Fred milyen fegyvert szeretnél és mire?
Azért érdekelne hogy tudjam mennyi kell előre és hátra.
Ha beam akkor hátra mehet 2 omni.
Ha dhc akkor nem. Ha meg mondod mitszeretnél akkor megnézem mit tudok szerezni.
Van egy 2-es szintű karim erre a célra. -
Orbancapitan #45560 a disruptor volt anno a legjobb de nerfelték most a phaser és a második helyen a disruptor áll de mikor leszel ifent mutatok majd vmi plata kicsit le van maradva a fegyver típusok változataiban -
Plata #45559 Endeavorra is jó torpedó,vannak olyan torpedók amiknek energia sebzésük van,antiproton az a kristály torpedó amit event adott,talán főnixből is kilehet venni,disruptor torpedó azt egy küldetés adja úgy emlékszem,polaron torpedót Home küldetés adja.phaser torpedó is küldetéses azt hiszem.Plasma sebzésre bármelyik plasma torpedó jó.Tetryon torpedó sajnos azt hiszem lobis.
Jah nem a phaser torpedó az is főnixes,agony phaser energy torpedó,azt hiszem 1 ultra rare token.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.07. 15:26:45 -
#45558 Koszonom a kimerito es alapos valaszt :) Eddig phaserre mentem szinte mindig, de ugy voltam vele, hogy a fejlodesben levo kis karakterrel valtok majd a vegen, viszont nem akartam potyara upgradelni cuccokat.
Vannak persze ilyen mk12-e szettek meg csuzlik, konzolok innen-onnan az endeavor "okozz XY sebzes" kihivasok miatt, de azokbol az osszekukazott cuccokbol sokat nem tudtam leszurni, azok pont arra jok, hogy teljesuljon egy-egy endeavor, masra nem :) -
Plata #45557 Azt hiszem a legnépszerűbb a phaser vagy diszruptor.
Ezekből vannak a legjobb spéci fegyverek.
De minden féle fegyver tipussal lehet szerintem hatékonynak lenni.
Azonban phaserből és diszruptorból van olyan spéci fajta ami igen is sokkal erősebb.
Az advanced fegyverekből ha jól tudom csak phaser vagy disruptor van,ezekből minél több van fent a hajódon annál nagyobb bónusz sebzést kapsz.
Most fejből nem emlékszem,de max hat advanced fegyver bónusza adódik össze.
Minden lövésnél 5% eséllyel 60%-al nől a sebzésed.
Adv phaser.
Ezenkívül phaserből rakás fajta linked verzió létezik,ezeknek mindegyiknek van valami spéci képessége.
mint ez
Tetryon-t nem igazán szeretem.Nem túl erős,kivétel egy két spéci tetryon.
Például a küldetésben szerezhető piercing tetryon egész jó.
pirszing
Aztán ott van a polaron,sosem szerettem igazán,de aztán jöttek a lekvárok és megszerettem.
A vadkutya polaron egészen jó.Na és szeretem a polaron quad cannont is.
vadkutya
Az antiproton sem rossz,jó kis crit severity bónusza van.
Főleg a delphic antiprotonnak.
delphic
A plasma is nagyon jó kis fegyver,az ellenség hullját szedegeti le,mert rak rá dot-ot.
Az egyik legjobb szerintem a corrosive plasma,nem csak plasma égést okoz de emellett még nagyban csökkenti az ellenség resitjét is.
rozsdás plazma
Na és ami nekem a nagy kedvencem az a díszruptor.
Diszruptornál szintén van advanced változat,ugyanazt tuja mint a phaser.
adv dísz
Diszruptorból ott van még a szuper jó spiral wave disruptor,nagyon szeretem.
Csiga dísz.
Na meg persze van elacsi diszruptor is,ami szintén veszett jó.
Plusz nagyon vicces.Az ágyúk vicces félholdakat lövöldöznek. :D
elacsi
De diszruptorból is van mindenféle linked változat,amik szintén nagyon jók.
Szóval ha engem kérdezel a phaser avgy a diszruptorral lehet talán legkönnyebben nagyobb dps-t csinálni,vagy spéci plasma esetleg.
Vagy ott vannak még a torpedók.
Ha beam akkor én advanced phaser-t vagy diszruptort választanám.
Cannon akkor az már nehezebb ügy,cannon buildnél én van hogy a craftoltat szeretem,craftolt fegyveren lehet olyan stat ami spéci boxos vagy dilithium store-s fegyveren nincs.Plusz craftolt wide dhc is lehet fent 1.
De ez csak az én véleményem,szerintem várd meg hátha valaki jobban ért hozzá és le írja a véleményét.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.07. 12:03:58 -
#45555 Van eszreveheto kulonbseg az egyes sebzes tipusok/fajtak kozott? Pl ha beam buildet nezek, akkor a phaser mondjuk ugyanolyan hatekony, mint a polaron vagy plasma? Vagy Cannon eseteben, a disruptor, antiproton, stb. kozott van kulonbseg? Egyszoval, van ami jobban muzsikal beam hajon, meg van olyan, ami jobb egy cannon hajon?
Most hagyjuk ki a kepletbol azt, hogy hany konzol vagy skill ad +X% tipusu damaget, vagy egyes ellenfelek milyen resisttel rendelkeznek, vagy hogy egyes fegyverek MK12-15 vagy milyen qualityvel rendeleznek, pusztan egy univerzalis target ellen nezve a sebzeseket, azonos minosegu es szintu fegyverekkel.
-
Plata #45555 Kár érte. -
#45554 eltunt az ingyenes risaa teleportot ado summer event is :) -
Plata #45553 SAVE ON A LIFETIME SUBSCRIPTION!
Captains on all platforms can save 50% on a Lifetime Subscription for a limited time, and then 33% on it for a longer time!
By Fero June 06, 2024, 08:27 AM
Hailing all Captains!
We are pleased to announce a sale on Lifetime Subscriptions! Starting June 6th at 8am PT - June 8th at 10am PT, the Star Trek Online Lifetime Subscription will be 50% off on all platforms! Then, June 8th at 10am PT to July 11th at 12pm PT, the subscriptions will still be on sale, bringing the price down by $100 to $199.99 on PC, and discounting the Subscription by 33% on Console! Now is the perfect time to pick up a Lifetime Subscription to STO!
Enjoy all the rewards that come with being a Lifetime Subscriber. With exclusive species unlocks like playable Talaxian Species, instant access to all Lifetime Rewards, to Priority Login, there are dozens of reasons to become a lifetime subscriber today! For more information on all the great rewards that come with being a subscriber, check out our blog here.
For information on how to claim and use your Lifetime Rewards, click here.
To subscribe on PC, click the button below. On Console, you can find the Lifetime subscription in the Zen Store!
Retail inclusion effective September 23, 2010. Lifetime subscription covers your subscription fee for as long as the game is in service. Promotional discounts and features do not apply. You will be charged immediately when purchasing a lifetime subscription. Subscription fees are non-refundable. We make no explicit or implicit warranties on the service period of the game.
Fura. -
Plata #45550 Ki mit gondol hogy vajon mi lesz a következő legendary hajó?
Roma vagy fed,talán klingon esetleg lekvár?
Vagy süket diszkó a sorozat miatt? -
Plata #45551 Life time sale.
klassz -
Plata #45550 Nagy 35%-os legendary sale van.
Nekem olybá tűnik hogy ebbű legó pack lesz.
link -
Plata #45549 General:
Resolved an issue that prevented the daily event timer from being visible for the “Delete Alt Control” event. This was just a visual issue and the daily event timer was functioning normally.
Known Issues:
We are still working on issues with the Captain Alteration Token and as such, we have temporarily disabled the ability to purchase or use a Captain Alteration Token. We will return the feature when we have a satisfactory fix for the issues. -
Plata #45548 Állítólag konzolon is vacak a red alert,ott meg nem számolja. -
Plata #45547 Az jó,múltkor nekem egyet sem számolt.
Bár az endeavorom régen maxos,de csinálom mert a jutalom jó és ha jön még endeavor szint emelés úgyis megkapom egyből az időközben elért szintekért a pontot.
Szerintem már vagy 100 szintet összeszedtem pluszban. -
#45546 Na, a patch ota szamolja a ctrlaltdel-en is a borgokat, mint ground endeavor, ennyi pozitivum azert van. -
#45545 Ugy nez ki, hogy a PC-s 11 napos es dupla reward bug miatt konzolos 14 napos red alert jutalmakat megtoldottak egy ship upgrade tokennel.
An Ultimate Tech Upgrade
A Specialization Point
An Experimental Ship Upgrade Token -
Plata #45544 Sajnos csak hét után tudtam belépni,akkor már nem volt red alert. -
gunji #45543 Hm, de. Nekem most még látszik a red alert (látszott) és meg is adta a rewardot ismét, aztán kis idő után eltűnt. Tegnap tuti nem volt ott a reward, néztem. :o -
#45542 Hat, azt hittem altalanos a hiba, legalabbis akivel beszeltem, az ugyanugy claimelte masodjara is, meg redditen, facebookon, stb. is racsodalkozott mindenki erre a lehetosegre, mint en. -
gunji #45541 De nem mindenkinek ;) -
#45540 Akkor csak 11 napig volt, nem 14. Kar, de ha ugy nezem, igy is +4 extra napon at jott dili 2 perces semmittevesert :) -
Plata #45539 Nincs már red alert. -
Plata #45538 Remélem női Q és nem fatőQ. XD -
#45536 Mert te vagy Q és Neo szerelemgyereke, aki közelében folyamatosan omlik össze a mátrix... -
Plata #45536 Ha 50 pontot kapunk naponta nekem hogy lehet 3555 pontom? -
Orbancapitan #45535 tegnap nekem még dili volt ott és nem volt inditható errort dobott vissza -
#45534 Azt elcsesztek szerintem. Egy hetre lottek be, de konzolra mar ket hetet hirdettek meg, igy PC-n (is) rebootoltak/kitoltak egy hettel, de ugy, hogy a reward ketszer huzhato be es a bonusz dili nem nullazodott. -
Orbancapitan #45533 viszont a red alert újra aktiv lol -
#45532 Az velhetoen valami visual, vagy hasonlo bug lehetett, mert ez most egy onallo event. A summer (Plata forditasaban a "Rizsa") event lesz az idei 4. campaign event. Nalam a kezdes ota 3450-en all a mutato. -
Plata #45531 3555. -
Plata #45530 Akkor bugos,mert ez nem számít bele. -
Orbancapitan #45529 de bele mert 3. napig adta az 50-et -
Orbancapitan #45528 a nagyra 3 napja már 3250-en áll -
Plata #45527 A delete alt control eventre gondolsz?
Az nekem 6/20.
Vagyis számolta,mai nincs kész mert este jár le cd.
Ez az event nem számít bele az éves eventbe.