46683
  • PiszkosFred
    Obaszki, millioszor futottam mar el mellette szerintem. Csodalkoztam volna, ha eggyel kevesebb van az egyik oldalon. Koszi. KDF oldalon a kivegzesek miatt jobban fogynak, de lowlvl Fed recruitoknal is jol jon kezdetben minden plusz ember.
  • pite
    Vulcan Personnel Officer

Keresd a VP-t a térképen.
  • PiszkosFred
    Szerver desynch valoszinuleg, picit elvesztette a fonalat a kliens es a szerver es korrigalt a lag miatt.

A latinum jo egyebkent valamire azon kivul, hogy neha kell 10-20 darab egy-egy doff kuldihez/admiralityhez, vagy lehet venni belole napszemuveget meg valami diszkos ruhat. Ennyi?

Plusz egy kerdes, ezt is regota akartam mar, de mindig elfelejtem :) Szoval a Klingon akademian van 3 db 20 oras recruit (nausi es gorn egymas mellett, egy fatakolmanyon meg az orion), neha szoktam ott kerni ideiglenes "kulturalis csereprogram" keretben 1-1 gagyi doffot. Na de a Starfleet akademian csak ket ilyen npc van a szemelyzetis epulet oldalan, andoriai meg tellarite. Harmadik SF oldalon nincs?
  • pite
    Lehet hogy Transporter Filter effekt volt.

Debuff tisztító és plusz dmg buffot adó konzol.

The Last Generation Lock Box-ból esik.
    Ami azért érdekes, mert ugyanebből esik egy másik konzol (lásd alább), ami pl. kardozós karinak +fizikai sebzést és egy speckó buffot ad (Martial Arts expert). Magadra nem nyomhatod, így csapattársnak kell ezt ellőni a kardozós karira.

Vox Command Module
    Ami vicces még ez utóbbi konzolban, turret-re is el lehet nyomni, ergo egy medical vagy shield turret is képes arra hogy arcon rúgja a borgot.
  • Plata
    Valami hülyeség megint van,borg battle royale-ra mentem event miatt,a klencedik vagy tizedik körben a karakterem épp a kardjával ugra bugrált mikor meg merevedett,nem is tudtam irányítani,majd lazán kitranszportált és pár méterrel arrébb vissza.
    Ilyen baromságot sem sűrűn látok.
    Azt sem tudom ez mi volt,a játék rakta arrébb mert rossz helyen volt?
    Vagy ez valami hülye vicces kit modul és az egyik csapattárs szivatott?
    Hogy nem én csináltam az biztos.
    Hagytam a karaktert hogy harcoljon magától,kard van nála hogy növeljem a ground kill-t recruithoz.
    Épp nagyban balettozott mikor jött ez a közjáték.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.11. 11:51:57
  • Plata
    Ha nem jöttetek volna rá mi a fura a képen,akkor a latinum,minden megölt bogár után kapok 1 latinumot passzívan a doffom miatt.
    Az endeavor miatt ott vadásztam boss-ra,de nem sikerült,váltottam instát és a másik instában pont egy csapat bogár közé rakott,az az insta is tele volt,jött valami játékos és hatalmas robbanások voltak majd kaptam 15k latinumot. :O
    Amin úgy meg lepődtem hogy azonnal nyomtam alt+f1-et.Amivel az nvidia szar csinál képet.
    Mostanában a steam nálam hülye és elkeveri a képeket,így inkább nem kockáztattam,nem tudom a játékos mi a szart tolt de nagy robbanás volt és egy rahedli latinumot kaptam.
  • Plata
    Ha kell még van még pár,csak nincsenek upgradelve,mk2 beamek meg dbb.
    Kiskarimnál hagytam őket.
  • PiszkosFred
    Nem villogott a mail ikon, csak most lattam. Koszonom! Mondanam, hogy nem kellett volna, mert tenyleg csak a valaszra voltam kivancsi a sebzes tipusokat illetoen, de ketsegtelen, hogy jol jonnek a kis borgjaimnak, csak meg bele kell noniuk.
  • Plata
    Ma érdekes dolog történt nimbus-on.
    Ötletem sincs hogyan történt.
    De nektek mi tűnik furának a képen?

Nem a cset ablak a lényeg vagy hogy a karim kicsit alul öltözött,melege volt. XD
    A csetet elfelejtettem kikapcsolni,későn jutott eszembe.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.10. 19:53:33
  • Plata
    Ma le toltam jó pár random elitet és jó móka volt.
    Közben azt hiszem rájöttem arra is hogy mitől zakkan meg a B'rel,mikor már van a hajón 10 stack stelth bomber buff és benyomom rá a spread 3-at megörül tőle és cd nélkül okádja a torpedókat.
  • Plata
    Elite random TFO-ra mentem,Defend rhiho station,ilyet én még nem pipáltam,elindult TFO és egyből leugrom a csőbe hogy szétkapjam elacsik száját,erre vége a fázisnak és újra az NPC-nél vagyunk jön átvezető videó,tipli vissza a csőbe és le megmenteni a hat vakegeret,elérek az elsőhöz rálövök elacsi muksókra és mi történi?Hatból hat NPc megmentve.
    Megint kész és újra átvezető videó,na ez fura.
    Újra futok vissza a csőbe le harcolni,rálövök az első elacsira és kész a TFo.
    Kb félpernyni rohangászással kész lett egy elite TFO,valaki magyarázza már meg mi a tetves franc volt ez?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.09. 19:42:17
  • Plata
    Szintén Ds9-en zone cseten valami idióta bot programot reklámoz,30 dolcsiért. :D
  • Plata
    Én CRTD-t szeretem.
    Vagy CRTH,esetleg CTRX.
    Mellesleg nem tudtok valami oldalt ahol vannak le írva STO-ban használatos outfit-ek?
    DS9-en miközben futottam a bárba megint láttam érdekesen felöltözött orion karkatereket.
    Hogy a bánatba csinálják ezeket a ruhákat,vagy milyen ruha kellhet a ruha bughoz.
    Arra én is rájöttem hogy az orion karim lábát eltudom tüntetni,de az más. XD
  • Orbancapitan
    mert azok stabil dps hoznak meg könnyebben
  • gunji
    Hát, anno az volt, mikor behozták az arany szintet, illetve a pen-es változatok a craftolt fegyverből. A crth-t meg adják a konzolok.
    De mondom, ez anno volt. Hogy most mi, nem tudom, mindenesetre nekem még megy a [crtdx3][pen]. A nagyobb baj inkább az, hogy ha már más kell, a dps-league meg nyomja még a régit.
  • Plata
    Voltam elite infecteden,endeavor miatt,az eleje tök jól ment,de amikor lelőttük az első generátort és mentünk a másik oldalra valami történt,a borg hajók amik a kapun bejöttek szétspricceltek a francba,volt amelyik vagy 30 kilóméterre repült.Volt amelyik borg az állomás tányérjai közt bújt el,rakás időt elcsesztünk arra hogy a térképen keresgéljük a borgokat.
    Plusz kaptam valami buffot,négyesével lőttem tőle a hy dyson device vagy mi a szart. :O
    Hatott rá a spread skillem és közben hy dyson szarságot lövöldöztem.
  • Orbancapitan
    a dmgx4 áááá crth és crtd akk már acc-al
  • Plata
    Eléggé vacak szerintem.
  • gunji
    A beamre? Elvileg még mindig crtdx4, de tacra még a dmgx4-et mondják (vagy a flottás). De úgy látszik, ez is ilyen pap/paplan dolog xD
    A photon burst puskát próbálta valaki?
  • Plata
    Egyébként egy vacak shield sem esett.

• Plata
    Menj fel mert küldtem bímet.
    Ami mk12 azt upgradeld még,ami epic lett mk12-re azt nem upgradeltem,mert a másik ami nem akart epic lenni felhúzott és olyan hevesen szidtam a jó anyukáját hogy a másikról megfeledkeztem. :D

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.08. 19:30:29
  • Plata
    Még hat dobozt szedtem össze,de omni nuku.
    Az idióta omni bím egyből epic lett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.08. 19:30:58
  • Plata
    De én nem vettem,szőr gregorovics nyitotta dobozbú. XD
    Ezért kreáltam,dobozokat nyisson mk2 szinten.
  • Orbancapitan
    jah az omni belőle ha mk xv és epic akkor több mint 150 millió szóval azt azért nem tudtam venni csak beamet
  • Orbancapitan
    hát még mindig acc crth crtd v crtx
  • Plata
    Érdeklődés szintjén kérdezem,hány fegyver van a hajódon?

13 dobozból 5 dbb 7beam 1 omni az nem is rossz.Omni kb annyit ér mint az összes együtt.
    Találtam 20 altamid pasmát is,asse tudom eszik-e vagy isszák.
  • Plata
    (dmg) (crtd) (crth) avagy (Bazinga) :D
  • Orbancapitan
    picard valszeg
  • Orbancapitan
    mm h stat?
  • Plata
    Na és mostanában milyen stat a menö?
  • Plata
    Azt tudom hogy honnan esik,hanem arra gondoltam vajon ezt a fézert melyik sorozatból szedték.
  • Orbancapitan
    innen csak 2 kattintás volt a linken belül.........
  • Orbancapitan
    Tos-os hangja van phaser színe van tos-oshoz szerű animáció
  • Plata
    Na és kb ez hogy néz ki lövés közben?
    Milyen a hangja?
    Plusz ezt honnan szedték?
  • Orbancapitan
    plazmánál meg az assimilated-et mondjuk az lehet h bugos lett és azért de én maradtam a covert phasernél v a 32c phasernél. van olyanom is amit linkeltem de nincs rá ötlettem h melyik hajóra kéne mert szerintem hasznosabb a +turnrate v a -%threating v a 32c-nél a boff skill cd csökkentés
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.06.07. 21:44:03
  • Orbancapitan
    ezt használják mostanában
  • Plata
    Jut eszembe,a Phased biomatter fegyó is egész jó,főleg mert illik a galaxy-hoz,szerintem. :D
  • Plata
    Ne hadjatok már kétségek közt tépelődni,mondjátok már mi a szösz van. XD
    Hogy a rusnya magdi táborfalvi bácsikájának a zúzmarától rojtos seggű nénikéjét.
  • Plata
    Nem azért küldtem hogy kérjek érte bármit.
    Ha volna még is valami elképzelésed szólj tényleg,akkor megkukkolom mit tudok csinálni.
    Csak ne advanced vagy spirál diszruptort mondj,mert az acc bound. :D
    Habár a spirál lehet hogy kivitelezhető.
  • PiszkosFred
    Semmilyet, csak erdeklodes szintjen kerdeztem :) Ne kuldj semmit, igy is mar ott tartok, hogy az unokam is leveleket fog neked postazni benne a grindelt cuccokkal, mire mindent visszafizetek...

Deltasok a kicsik, kapnak 10 szintenkent cuccokat, a tobbit kiszedem questek rewardjaiket, ugyis upgradelhetok ingyen mk12-re.