49793
-
gunji #48713 Anno akkor még kevés ingyenes/zenes hajó volt, amiket még könnyebben lehetett megszerezni vagy kifarmolni az árát és akkoriban valahogy nem éreztem a levegőben, hogy egyszer majd ennyi hajót kiadnának és ennyit romlana a dili/zen árfolyam. Aztán talán a Delta Rising-nál már lehetett érezni, hogy reménytelen a dolog :D -
Plata #48712 Nekem van 50 karim,de ha minden hajóhoz másikat akarnék akkor a 200 sem lenne elég. XD
-
gunji #48711 Leálltam egy ideje a 'minden hajóhoz egy állandó kapitányt' sorozattal, de ehhez kell mindenképpen valaki :D -
Plata #48710 Na ne má.
Remélem van rajta jó kis nudibár holo program legalább. XD -
Orbancapitan #48709 -
Orbancapitan #48708 Nekem 7 nap még kicsit lusta voltam xd -
gunji #48707 Szerintem tegnap nem volt rollback, mert a karaktereim ma ott voltak, ahol tegnap este hagytam őket és az eventen is megvan mindegyik napi futás. Ti hogy álltok az eventen? Nektek a hétvégén kész kéne lennie.
Lehet egymás után két nap is szintet lépni endeavoron: egy nap ad 11850-t + 400 uni, így ha előzőleg közel álltál hozzá akkor két nap alatt kaphaszt 20000-t. -
Plata #48706 Tegnap csak este tudtam játszani így kilenc óra körül lépett szintet az endeavorom. -
Mondjuk rollback nem lehetett, mert este 20-kor (ahogy volt szerver) behuztam a phoenix ladat es ma 1600kor megint, ott volt a tegnapi is az inventoryban. -
Plata #48704 Az látod lehet.
Tegnap is szintet léptem meg ma is,ami lehetetlenség,20 ezer valamennyi xp kell,egy nap meg kb 13-14 ezer jön.
Majd utánanézek pontosan mennyi.
De így fejből ennyire tippelek. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.20. 19:43:04 -
Mindketszer nott az endeavor szintje? Lehet, hogy rollback volt csak nem szoltak. :) -
Plata #48702 Tegnap szintet léptem endeavorban,torpedó sebzésre raktam,ma megint szintet léptem és ma is arra tettem.
De hogy a francba léptem szintet ma is amikor tegnap is szintet léptem?
Nekem ez kicsit valahogy nagyon fura.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.20. 19:15:36 -
Plata #48701 Mostanában nem volt Turbulent timeways event. :D
A jelenlegi kieg meg olyan lapos mint egy üres kuka amin átrongyolt egy tank. XD
BfA timewalkingnak már rég jönnie kellett volna,minden új kieg mikor bejön egy újabb régi kieg bekerül a Timewalking listába.
A mostani kiegnek lassan vége és csak most jött BfA TW. -
Ezert nem kell megszuntetni :) En csak 2-3 transmog skint vettem most ki (4 komplett ruhat meg par pajzsot, a tobbi szamomra kuka, a toyokkal meg nem foglalkozom).
Gearben valahol 630 korul jarok, az utolso ket nagyobb kontentet kihagytam (a goblin varost meg a mostani Arathi sem erdekel, bar a Lorewalker dolog viszont igen), a regi raidek, szakmak, stb. tevekenysegek achiejait csinalgatom neha az erkezo housing miatt. -
Plata #48699 Annyira tudtam hogy nem szabad előfizetni újra mert ezt a kicseszett tw eventet nem tudom kihagyni.
Vettem egy havi előfizetést aramyból hogy kitudjam venni vendortól peteket mountokat és játékokat.
Ma meg már melóban is tw-zek .
Huntival meg is csináltam a heti küldit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sajnos a régi fegyvere valami limited edition fegyver volt,nem lehet a kinézetét rátenni másra.Sem fejleszteni nem lehet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.20. 11:29:24 -
Plata #48698 Ma egy ponttal több került a torpedó sebzésre endeavorban,bár hogy ez pontosan mennyi sebzés bónuszt jelent azt nem tom.
CLR—Infected Space Elite[5:01]— Dmg(DPS) —Corvin Chr 112 292 288(373 064) Liesa 64 861 512(216 928) O'Neill 50 176 852(169 516) Xavier 12 654 120(43 041) Alexandra 5 582 229(19 117)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.19. 21:16:07 -
Orbancapitan #48697 de megszereztem azokat amiknek hült helye annyi történt h discardoltam őket a ship slotból mert akkor még nem volt dry dock de mivel reclaimelhetőek voltak nem volt para de mikor a t6 breen bejött és a konzolszethez kelletet a t5-ös konzolok is az volt szivás h eltüntek -
Plata #48696 Van szerver,csak nem tudok kapcsolódni. :D -
Plata #48695 Egy gubanc van,a kiskarinál csak 2500 timewalking token van,a többi karinál minimum 100 ezer,pontosan nem tudom,százezer körül kiakad az altoholic addon és nem számolja. :D
Csak előfizetés nélkül nincs token transzfer.
Így nem tudom megvenni a cuccokat.
Lehet hogy végül csak veszek goldból egy hónapot,de akkor tuti hogy megint elbaszom minden időm,mert most öt hétig állandóan TW hét lesz.
Egyébként ma hallottam reggel egy pletykát,a demon hunter új sztorit kap és egy harmadik spec ágat. -
Azt szerintem igen, megkapod, lvl20-ig kvazi minden tudsz csinalni, csak a Travellert nem. -
Plata #48693 Megint van turbó timeanyám kínja. XD
Öt hétig tolod a timewalkingot akkor kapsz egy sárkányt.
Na megnéztem az appban.
"This season, you'll get the new Chrono Corsair mount for completing the “Master of the Turbulent Timeways III” achievement awarded to those distinguished champions who maintain “Mastery of the Timeways” for any five weeks during the event."
Szóval turbulent timeways event van.A traveller nem izgat.
De az évek alatt legalább tíz ezer tw instát toltam. XD
Amúgy is van egy 11-es szintű karim akinek ki van kapcsolva a szintlépés,vele szórakoztam TW eventeken.
Mivel 11-es szintű még előfizetés nélkül is fel tud menni a játékba.Sőt tud timewalkingozni is,tudom,mert tegnap egyre volt időm.
Még mindig fun 11-es karival 80-asokkal menni. XD
Két 11-es három 80-as felállás vicces volt,a boss is gyöngébb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.19. 20:13:40 -
Milyen jutalmakat? A Travellers kihivasokhoz elofizetes kell. Mire gondolsz, mint jutalom? -
Plata #48691 Volna egy kérdésem.
Szerinted ha WoW-ban előfizetés nélkül tolom 11-es TW karakterrel a TW instákat megkapom a jutalmakat? Vagy mivel nincs előfizetés nem kapom meg.
Nem akarok előfizetni,mert így is kevés időm van,a seasont is alig tudom tolni Sw ToR-ban.
Ha előfizetek akkor megint minden időmet elkúrnám WoW-ban. -
Sot, 20:30, mert most megint orahulyeseg van/volt, igy utc+2 -
Plata #48689 Hát azt hiszem nekem is annyi lesz.
Már nincs kedvem admiraltyzni.
Viszont reggel elfelejtettem a romulán karim repuját elindítani.
Mellesleg a főnix event régen mndig megindította a dili exet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.19. 19:24:15 -
19:30-ig (ha nem cseszik el). En is arra varok, behuzni a dobozt es ennyi voltam mara -
Plata #48687 Hány órás lesz a leállás?
Már négy órakor sem volt szerver. -
Plata #48686 De lehet. XD
Sosem töröltem karit csak úgy,vagyis igen vagy 100-at,mert hááát rossz dolgot csináltam velük. XD
Azok ötperces karik voltak. :D
De egymás után két klingon karim is bugos lett,felkaptam a vizet és a klingon tac-ot töröltem,az oriont nem mert az kb félév múlva megjavult.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.19. 17:56:18 -
gunji #48685 Az nem lehet, hogy azelőtt törölted azt a karit, mielőtt acc wide-á tették azt a jutalom-hajót? -
Plata #48684 Maga a konzol annyira nem is kelene,csak az zavar hogy ilyen pofátlan módon eltüntették az accomról.
Sosem használtam semmire,de csapat hílelésre jó lenne.
-
Plata #48683 Én is megszereztem mindet,egy még is hiányzik,nem mintha érdekelne.
Az amit klingon tac karival szereztem meg,azonban a karit töröltem,nagyon bugos lett.
Vele együtt eltűnt a hajó is.:D
Amúgy már volt ilyen konzol eltűnés.
Másik konzol azonban ami sokkal jobb,szintén csinált ilyet.
Mikor variáltak vele eltűnt jutalmakból.
De megszereztem újra,még hozzá zenért,hogy kapják be a némi nemű nemi namit. -
gunji #48682 Az nem lehet, hogy azokat nem szerezted meg? Winter Wonderlandes jutalmak voltak 2012 és 2013 végén. Nekem 6 breen hajóm van, kettő T5-ös és négy T6-os. -
Plata #48681 Egy T5 breen nincs meg,érdekes hogy az nincs meg,amit azzal a klingon tac karival szereztem amit rá egy két évre utána töröltem.
Mert a karakter olyan durván bugos volt hogy nem tudtam játszani vele.
Ez a konzol a wiki szerint 2017-es kobayashi maru eventből van.
Nincs az az isten hogy nem szereztem meg annó.
Egy átkozott eventet sem hagytam ki.
Link.
-
Orbancapitan #48680 nem mert a t5-ös breen hajók fele sincs már meg nekem és nem is reclaimelhető vagy hiányzik -
Plata #48679 Háát szerintem jó rég kidobtam,mert nem kellett.De akkor is meg kellene lennie a többi event jutalommal együtt.
Egyébként már volt hasonló.
Csak nem emlékszem melyik konzollal,bár asszem a voth valami volt.
Máshova került amikor variáltak vele.
Ma ha lesz hozzá kedvem átnézem az összes karimat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.19. 13:35:42 -
Orbancapitan #48678 nem törölted véletlenül mikor fáradt voltál? mert nekem meg van még az invetory-ban és reclaimheltő -
Plata #48677 Nem nincs,tegnap égre földre kerestem a hülye endeavor miatt.
Ugye 50k hull heal a csapatnak.
Ez meg pont arra való.
Nem nagyon jó semmire a konzol,de erre az endeavorra jó.
Már rég csináltam ezt az endeavort,mert rég maxos az endeavor szintem így nem is foglalkoztam vele,de most ugye nem maxos így kell.
Végül megcsináltam ezerötszáz éve halott support klingonnal. XD
Klingon karinak vissza fogom venni főnixből,de így akkor is kurvára szemét húzás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.19. 11:56:51 -
gunji #48676 Reclaim -> Space equip-be sincs? -
Plata #48675 Csak mudd-nál találtam meg és 8k zen.
Sem event reward,sem reclaim,se egyéb.
Eltünt mint szürkeszamár a ködben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.18. 23:02:35 -
Lehet bug is, megszerzett rewardot nem szoktak visszavenni. Mas nem panaszkodott?
Mindenhol nezted? Mudd, promo, reclaim event reward, pstore?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.06.18. 21:59:14