49799
-
En sem neztem, csak a cikket olvastam, reggel ranezek. Bar, ha jol emlekszem, az utolso 3 exo eventet nem sikerult elinditania a Decanak, igy lehet, hogy nincs most sem, mert balfaszok.
hir
From June 6th at 8am PT to June 10th at 12pm PT on PC, we are running a special event where you can earn Bonus Commendation XP by completing any Duty Officer assignments!
Receive a FREE* special Purple quality duty officer with a unique active roster power by speaking with your duty officer contact. For Starfleet officers and Romulan allies, this is an engineering Exocomp duty officer; for KDF officers and Romulan allies, it is a Reman duty officer. -
Plata #48598 Hogy a manóba?
Ma voltam az akadémián és nem volt semmi. -
Free exo/reman hetvege van, fel kell huznom a kis deltakat 11-ig :) Jo ez a tfo, gyors, 170 mark kb 5 perc alatt es sok jo xp, a harom nap alatt meglesz. -
Plata #48596 Hát én ma megnéztem mennyi dili claim van a bankban,biza még van 450 darab. XD
Inkább naponta kétszer admiraltyzok minthogy kibányásszam. -
"Briefing Timer: Reduced the initial wait time before the mission briefing begins."
hat, most is ott allok benn es 90 secrol indult :) Mennyi volt eredetileg? -
Plata #48594 Úgy nagyjából miről szól?
Még fogalmam sincs mikor érek haza és most sajna mégsem tudom nézni. -
Orbancapitan #48593 -
Plata #48592 Nekem lazább volt ma.
Elugrottam tzengenyó battlegroundra,egy plasma storm megadta a plasma sebzést,már csak pár tzengeci-t kellett kilőni,ami kicsit cinkes,mert kb minden második harmadik nem hal meg,hanem át alakul scannelhető szutyokká amiből információt lehet szerezni,de killnek nem számolja be,utána elugrottam home küldibe és az égő szarkupacnál letáboroztam a csapatomat majd folyton belefutottam az égő szutyokba amitől a hp-m és pajzsom low-ra ment.Csapat meg töltötte a pajzsom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.06. 13:54:22 -
Na, az uj mini tfo-n a borgok sem szamitanak mar borgnak tegnap ota. A release utan meg megadta a "kill X borg" endeavort, ma mar nem. Kar erte. -
Plata #48590 Esetleg a launcherben az options részben a command line ablakba írd be ezt.
-SetProxy eu1.proxy.crypticstudios.com 80 -
Plata #48589 Próbáltad a proxy-t a launcherben Eu vagy Us-ra átállítani? -
Plata #48588 Próbáltad VPN-el? -
gunji #48587 Proxy-t próbáltál? És ha a stand-alone laucher-rel indítod? -
reorni #48586 akkor ma nem lesz event srácok 4 napig, valamiért nem lép be a steamról nekem eddig kilódtam hogy be tudjak jelentkezni -
gunji #48585 Nem lehetne egyszer az életben nem EU-s főjátékidőben leállni? Annyira nagy kérés ez? :( -
Plata #48584 Harminc perc múlva rendkívül nem rendkívüli leállás. -
reorni #48583 Hali, most a steam szarakszik vagy indítsam újra a wifimet? -
Plata #48582 Star Trek Online will have maintenance on all platforms at 9am PT today, 6/5. Estimated downtime is 2.5 hours for PC and 2 hours for Console. The patch notes will be available after the Arc network maintenance has ended. Thank you for your patience! -
Orbancapitan #48581 szerintem volt egy 30 perces -
gunji #48580 Hat-hét óra között nem volt, az eventet csináltam akkor. S még néztem is, hogy van-e esetleg újabb ajándék. -
Plata #48579 Nem tudom.tegnap este nem tudtam felmenni,ki is maradt az esti admiralty meg repuzás romulán karival.
De reggel volt kiírva valami hogy ma leállás lesz.
Nem is néztem milyen dátumot ír. -
Tegnap kora este volt vegul karbantartas? Mert harmadik napja latom a feliratot es nem tudom, hogy most' minden nap van vagy csak ottmaradt a felirat? -
Plata #48577 Háááát,szerintem még mindig kevés.
Halvány lila gőzöm sincs hány millió dilit költöttem el flotta bázis építésre,de iszonyú sokat mégis alig kaptam érte Fc-t.
-
De legalabb jo iranyba, ha mar a dili a gyenge pontja mindig a fejlesztesnek, legalabb az arany javult. -
Orbancapitan #48575 Megint fűalattii változtatás történt ez úttal a fleet credit terén -
Orbancapitan #48574 -
Plata #48573 Ez mindig így van az új TFO-kkal kicsit bugosak és várni kell míg javítják,nincs benne a kódban az új TFO mint borg szeletelő kis esti banzáj.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.04. 16:48:45 -
Gondolom azert, mert nem csak ok a celpontok, hanem csak egy fazisban jonnek ok. De kill countnak szamit ha az feladat. :) -
Az új TFO (Devil's Heart) nem számít Borg (Ground) TFO-nak endeavor küldiként, holott Borgot kell aprítani. (Ahogy a Borg Battle Royal sem ground TFO.)
Utoljára szerkesztette: pite, 2025.06.04. 15:53:04 -
Plata #48570 A romulán karimnak tegnapelőtt lett tier 2 a repuja,kivettem három torpedót és mind mk13 Ur. -
Orbancapitan #48569 de nem volt valami mókólás rajta?
-
Plata #48568 Az új endeavor perkek nagyon nagyon OP-ok.
Az engi karim csakis critet lő,mindenhol critical felirat,jah igen 0 sebzés de critical. XD -
Plata #48567 Hát végülis kaptam pár pontot,de ez töredéke annak amit ki farmoltam.
-
Az uj (mini) epizod is kb 10 perc, annyira nem veszes.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.06.03. 19:37:23 -
Jo az, egyre jobban tetszik, csak az elso 1-2 menet volt kaotikus :) -
Plata #48564 Ha jót akartok az új TFO-t kerülitek mint a leprást. -
gunji #48563 Ó, az az ünnepekre pont jó lesz, köszi :) -
Plata #48562 Hű bazz,hiába szereztem vagy 100 perk pontot pluszba,csak egyet kaptam. XD -
uj mini episode jon
uj tfo
uj event
kell nekik az ido :) -
gunji #48560 Hosszú leállás van? Kiváló [fejvakarós smiley]