49797
  • Plata
    Maga a verda meg van,csak nem használom,de holnap megnézem.
  • gunji
    Van valakinek Temporal Battlecruisere, Ranger class? Nekem érdekesen mutat, hiányzik a két gondola a tartópilonokkal együtt.
  • gunji
    A nagyobb baj inkább az, hogy csak hat részt terveznek az ötödik évadba. Öt év alatt - ha jól számolom - csak 46 rész, régen két évad alatt lement ennyi rész, sőt több.
    Meg hogy mi lesz utána. Kéne egy normális Picard utáni sorozat.

Az előbbi twitteres kép meg tisztára Johnny Bravo-s, tuti, hogy rájátszottak erre.
  • Plata
    Hát gondútam hogy nem 20,mert akkor Pike nagyapó lenne nem aszalt füge. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.12. 20:48:43
  • Orbancapitan
    Az snw csak 5 évados lesz
  • Orbancapitan
    https://x.com/TheTrekCentral/status/1933179435756184051
  • gunji
    Holnaptól dupla xp hétvége várható :]
  • Plata
    Zöld doffért kaptam egy lilát. Jó kis csere. :D
  • Plata
    Kicsit sok a doff küldi. :D

Kedvenc orionommeg mindig mázlista. :P
  • gunji
    Kiváló ötlet volt az eventbe egy küldetést betenni, hogy ha elfelejti az ember a rewardot felvenni, akkor még egy nap bünti (kihagyás) :(
  • Plata
    Új Mudd bundle.
    A franc ez nagyon csábító.
    Link.
  • Plata
    Nekem ilyen.

• PiszkosFred
    Az is lehet, hogy onnan van, mert azok altalaban egyszer hasznalatos cuccok. Nem emlekszem mar :) A lenyeg, hogy nekem reclaim rewardok kozott a mostani tholian minigun mellett van par melee weapon meg photon burst, section rifle nincs sajnos.
  • gunji
    Vagy igen, valamelyik alienware/másnál rémlik, hogy volt ilyen giveaway.
  • PiszkosFred
    Valoszinuleg a visszateresem elotti eventen volt reward, mert azota nem volt ilyen.
    Egyszer kaptunk egy fegyvert, amikor x napon at volt valami behuzhato giveaway, tavaly talan, akkor lehetett egyet behuzni, de az char boundos volt es nem reclaimelheto, talan dobozban erkezett, de ez utobbira nem emlekszem mar pontosan.
  • gunji
    Section 31 Heavy Phaser Rifle? Az Sompeken volt jutalom, de az reclaimelhetőnek kéne lennie.
    A másik lehetőség 7/9 phaser pisztolya (amit később tetrionra cseréltek le).
  • Plata
    Nem emlékszem az eventre,de az event fülön van ez a fegyver.

Több boffnál vicces,mert a másodlagos lövéssel az egész területet megszórja.
    Körülbelül fél körben maga előtt mindent lő,elég erős a másodlagosa.
    Ha négy boff kaszál vele az vicces.
  • PiszkosFred
    Olyanom nincs, S31 fegyver. Egyszer volt valami zen storeos giveaway, akkor behuztam a fo karakterrel, de nem reclaimelheto.

Ami nem dobozos, azt reclaim utan azonnal atadom annak, akinek kivettem, legyen az ground vagy space gear. Sosem ertettem, hogy mi szukseg van ezekre az "csak egy darab lehet az inventoryban" megkotesnek, foleg mondjuk egy Maelstrom torpedo eseteben, amibol eleve ketto is lehet a hajodon, de reclaimelni csak ugy lehet, ha kozben atraktad az elso torpot egy masik hajora, majd onnan veszed vissza. Agyrem.

• Plata
    Van ami nem dobozos.
    Például a section 31 süket fegyver.
    Vicces mikor azzal lövöldöznek.
  • PiszkosFred
    Ugy csinalom, amig nincs nyitva a doboz, addig barmennyiszer lehivhato. igy minden kezdes utan elrakok 10-10 darabot mindenbol, annyi eleg lesz egy ideig.
  • Plata
    Boffjaidra is felrakhatod eventes geart.
    Egyes eventes cuccokat egyszer enged kivenni a játék, utána nem elérhető.
    De ha a boffodra adod akkor újra elérhető lesz.
    Vagyis az összesre ráadhatod.
  • Plata
    Igaz az én recruitomon is event gear volt.
    Azt tudod hogy a Winter eventes szett kis szinttől használható?
    Sőt némelyik kit modul is.
    Enginek van a legjobb.
  • PiszkosFred
    Koszi, boven el vagyok latva, mind a harom "doktor" delta recruit, van rakas gear minden tizedik szinten plusz event rewardokbol is van annyi, mint a rosseb. Nem akarok sokat jatszani veluk egyelore, csak a masodik csapat doffig huzom oket most, 15-16 szint vagy 20?, mert most konnyu ezzel a par perces TFO-val es kihasznalom.
  • Plata
    Elfelejtettem megkérdzni délben mikor felugrottam megnézni endeavort hogy a klingon kiskaridnak gyártsak felszerelést?
    Meg hogy mit használsz beamet vagy cannont?
  • Plata
    Nektek az endeavor ládáknál nem túnt fel semmi?
    Tegnap az admiraltyval meg endeavorokkal több mint 20k dilit kerestem orion karival,ami kicsit fura.
  • Plata
    Viszont tökfej randomokkal szopás.
    De a ketyere amit az új küldi ad az Kell minden karival. A küldi meg pár perc.
  • PiszkosFred
    Na, igy jo par nap utan meg rengeteg run utan azt kell hogy mondjam, az egyik legjobb ground TFO-t csinaltak meg a sracok. Gyors, fun, van benne kihivas, van benne csapatjatek, de bolondbiztos, vagyis ha van 1-2 afk/hulye, akkor sem szivsz sokat, plusz a vegen a boss harc mar-mar egy komolyabb mmo boss harcara emlekeztet a mechanikaival. Ilyen mini-tfo johet meg, vevo vagyok ra :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.06.08. 14:24:01
  • Plata
    Romulán karival könnyebb crites boffhoz jutni.
    Plusz maga a karinak is van crites traitje azt hiszem.
    Hátránya hogy a romulán hajók energiája 200 helyett csak 160.
    Ha a delta operations pack megvan akkor minden karaktered kap három intel boffot,fed és klingonnak a háromból egy borg és egész jó,romulánnak meg azt hiszem mindegyik nagyon jó.
    Az biztos hogy kis romulánnal egyből kivehettem négy klassz boffot,mikor meg lett a fed csatlakozás jöhettek a vanguardok is.
    Romulán hajóknak van spéci képességeik,amik harc közben töltődnek,bár én sokszor elfelejtem elsütni,azt hiszem amíg nem sütöd el az energiád is magasabb.
    Legendary T'varo-hoz van is egy konzol ami instant újraindítja a képességeid töltődését,mert ha egy képességet elsütsz egy időre nem tudod újra feltölteni,de azzal a konzollal instant újra töltődik.
    Alapból azt hiszem T2-es zenes hajóhoz járt.
  • PiszkosFred
    ez lesz az, koszi.
  • Plata
    Én azt hiszem te a herald fegyóra gondolsz.
    Lobis fegyver.
    Azért jó mert a lövése tovább pattan más ellenségekre.
    Advanced Herald Antiproton Beam Projector.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.07. 14:49:05
  • PiszkosFred
    Hat, kovetkezo recruitnal majd akkor megnezem tartosabban.

Gyors kerdes: az a ketkezes "bot" fegyver, ami kvazi a stargatebol is szarmazhatna, annak mi a neve? Azt hiszem a Jaffak vagykik hasznaltak olyat az SG-ben.
  • Plata
    Pedig a romulan jó,főleg mert jutalomként jobb dolgokat kap.
    Ami valahol disznóság. :D
    A kis romulán karim kapásból két liberated borg boffal kezdett meg két lila critessel.
    Ráadásul a borgok is critesek,mert romulan és reman.
    Na és olykor a romulán duplán vehet ki jutalmat is,kivéve ha időközben nem veszik ki a szükséges NPC-t. :D
    De úgyrémlik romulán a romulus command centerből is kap doffot,meg a választott oldal akadémiájáról.
    Duplán tud recruitolni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.07. 12:03:06
  • PiszkosFred
    Nincs romulan karakterem, egyszer megcsinaltam az egyedi tutorial miatt, aztan azt is szerintem vagy toroltem, vagy valamelyik karakterlista legaljan dokkol egyszamjegyu szintukent. :)
  • Plata
    Orion engivel észrevettem egy érdekességet.
    Amire eddig nem figyeltem fel.
    Sima kit modult ha használok vele megáll és lerakja,repus modulnál futás közben megállás nélkül lerak egy ketyerét.
    Repus generátort simán lerak futás közben,kipróbáltm kraftoltal is,annál megáll és megépíti,a repust simán csak ledobja.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.07. 11:02:34
  • Plata
    Romulánnal ha felveszed a romulán küldit és nem tudod megcsinálni akkor a fed küldi már nem is elérhető. :D
  • Plata
    Képzeld a romulánoknak két küldetés van,de nem lehet megcsinálni,a romulán NPC nincs bent.
    Egy liberated borg doffot adna,ha bent volna.
  • Plata
  • PiszkosFred
    beleptem, ott van kdf oldalon mindenkeppen
  • PiszkosFred
    En sem neztem, csak a cikket olvastam, reggel ranezek. Bar, ha jol emlekszem, az utolso 3 exo eventet nem sikerult elinditania a Decanak, igy lehet, hogy nincs most sem, mert balfaszok.

hir

From June 6th at 8am PT to June 10th at 12pm PT on PC, we are running a special event where you can earn Bonus Commendation XP by completing any Duty Officer assignments!

Receive a FREE* special Purple quality duty officer with a unique active roster power by speaking with your duty officer contact. For Starfleet officers and Romulan allies, this is an engineering Exocomp duty officer; for KDF officers and Romulan allies, it is a Reman duty officer.
  • Plata
    Hogy a manóba?
    Ma voltam az akadémián és nem volt semmi.