46687
  • bajsz
    megpróbálom feléjük.Köszi
  • Tatyla
    mi az hogy a szerver busy itt ha tele akkor nincs sorbaállás?vagy csak egyáltalán nem jó?
  • Xbluereaper
    Próbálj a startrekonline.hu-n kérni, ott osztogattak de, hogy ők honnan szerezték azt nem tudom.
  • OptimusPrime
    Fene, Starbase 12, Klingon ostroma, Csillagflotta védelemmel, hát nem összeroppan a cucc? :S:S
  • Neton
    Még mindig nem müxik a game. Damn!
  • bajsz
    akinek estleg van + kulcsa a szóljon privátba lécci.nagyon megköszönném,mert már csak premiumosok kapnak kulcsokat.
  • Kornan
    Van magyar flotta, keresetek rá a star trek online-ra Magyarországon belül ,kidob egy oldalt ahol ezt szervezik. Ott szerintem jobban leírják mi , hogy van.

Fleeten belül lehet egymásnak adogatni dolgokat a bankban asszem. Chateket lehet létrehozni, én létrehoztam többet is de senki nem szállt be anno, csk a teamembe.
    Miután beléptél egy chat szobába érdemes egy új filtert csinálni, mert a zóna chat miatt nem nagyon lehet majd követni a zsúfoltabb zónában. Én nem találtam tegnap egy chat szobát sem, pedig kéne lennie publicnak. Lehet csk úgy tudsz csatlakozni ha tudod a nevét. Írjátok be a chat optionsban, hogy magyar(ezt hoztam létre én) vagy hungarian. Hátha bejön, nem próbáltam ki...
  • Neton
    még béta, lehet nem applikálták még bele. Ha benne van, én még nem jöttem rá, hogyan kell. Nem mintha sok játékossal futottam volna össze. :D
  • DarkBlade
    Nincs mail a játékban?
    Nem lehet itemeket küldözgetni másoknak?
  • Fehercsoki
    Valahonnan lehet még kulcsot szerezni?
  • Neton
    Lesz olyan hajó, mint az Intrepid. :DÍme.
  • OptimusPrime
    Lépjetek be egy bolygó légkörébe, az a hevülési effekt, amit mutat, az nagyon komoly, legalábbis nekem ilyen apróságokon akad meg a szemem és nagyon tetszik! :D
    A játék amúgy eddig nem rossz, végül is kivártam az első MMO-ra én is, szerintem jó lesz ez, főleg ha át lehet majd lépni minimum egy Intrepid hajóosztályra! :))
    meg hát van egy sandám, hogy sok "patch"fog még reggelente lejönni! :D
  • akyyy

ugy néz ki magyarország egy nagy város :D
  • Lord Zax
    Sziaztok.

Kiprobáltam, egy ideje játszok vele.
    Szerintem egy átlagos mmo, semmi ujonság nincs benne, küldetések iszonyat bugosak, 10-böl 2-3 nekem behalt. Grafika elmegy de semmi extra. Mivel nemnagyon van mostanában jobb tesztelgetem kicsit még. :)
    Valaki rájött már a loot rendszer itt hogy van? Mert eddig azt vettem észre aki kapja marja féle van és mindenki rohan lopni..
    Épp egy földi küldetáésre mentem volna, de az örhajomat transzportálta le... igy logolni akartam de nem enged vissza.. Ilyenkor más se tud belépni? folyamatosan azt irja the servers are busy..
    Remélem meggondolják az elsö 1-2 honap után és ingyenessé teszik, talán akkor játszanék vele. Tul sok már választék.
  • akyyy
    hogy tudok magyar csetre menni?
  • drop
    én is játszok ha valakinek van kedve írjon rám sipi néven vagyok fent,
    kéne csinálni magyar guildet tudom it fleet vagy mi
  • Tatyla
    kipróbáltam eddig olyan mint a champions online star trek ruhában ,jó tudom mert ugyan az a fejlesztő de akkor is,csak ez jobban fut a gépen és nem olyan laggos
    ez a hajóm:

• Xbluereaper
    van
  • akyyy
    ez az első mmo-m
  • Quler
    2045462 ez az error kód,ha jelent valamit,hátha csak nálam van hiba
  • Quler
    még mindig hiba,valakinél már megy?
  • Quler
    ok,thx
  • MerlinW
    Éppen most patch-elik, próbálkozz pár óra múlva.
  • Quler
    unable to start game client:a rendszer nem találja a megadott filet!
    Nekem miért írja ki ezt?Feltelepítette,volt patch,aztán engage után idáig jutottam.
  • MerlinW
    Mint minden MMO-ban a kliens szedi.
  • akyyy
    a patchot kliens szedi, vagy külön le lehet szedni,kb mennyivel jön?:D nekem torrent most elég stabiln jön 400-al, nem a max, de ha így marad 2 óra és leér.
  • OptimusPrime
    Alakul ez, még egy laza 800MB, mint "patch"! :DDD
  • Neton
    Én majd délután 4 körül, addig alvás lesz. Lehet lassan kéne alakítani egy magyar flottát, ha még nincs. :D
  • OptimusPrime
    A tengerentúli élet meghozta a hatását! :))
    Majd dél körül visszajövök, hátha már letelik az "egy óra" :D
  • Neton
    Főleg, hogy a szerver épp vészleállás alatt van 1 órán keresztül, szóval lehet várni, míg megint jó lesz. De az 1 órának is már vagy 3 órája, szóval nagy gebasz lehet. :)
  • OptimusPrime
    Komoly, 6.6G este a kliens.
    Most nekiállt egy komplett DVD-t (4.7G) tölteni "patch" címszóval.
    10G egyelőre, de a játékból egy textúrát még nem láttam! :D
  • OptimusPrime
    Érződik is a letöltésen, eddig stabil 5-600k volt (6.6G mondjuk azzal sem kutya...), most meg megy 150-200-al, mint a "kőkorszakban" :)
  • MerlinW
    2700 kulcs még van a #996-os linken. 7 óra alatt 2000-et osztottak ki, most kezdődik a tengerentúli élet, szóval siessan akinek még kell.
  • akyyy
    lenni van minden, de a videókártyám beetgeskedik, sajna laptop, ugyhogy vagy megjavíttatom 40ezeré, vagy 20ér szerzek bele egy jobbat, de energiatakarékos módba hátha futni fog
  • Kornan
    Ja és amúgy innét szedtem a kulcsot: http://www.gamingshogun.com, egy fórum topicba be kell írni a kedvenc star trekes idézetedet és kapsz egy kulcsot mailban. Sajna most elfogyott, de azt írták jövőhéten kapnak még 500 kulcsot.
    Ez az oldal pl nem volt benne a főoldalon közzétett linklistában, ezért talán nagyobb eséllyel lehet pályázni majd ha lesz megint. Elég gáz valamelyik oldalon pénzt akarnak még ebből is kicsalni, vedd meg a prémium accountot akkor kapsz egy beta kulcsot...
  • Kornan
    Érdemes megnézni legalább egyszer. Hátha bejön.
  • Kornan
    Én most próbáltam ki, kb 4-5 órát nyomtam, abból 1 óra kb töltés volt :)

Néha 10 percet kellett várni, néha fél pillanat alatt bejött.Elég rossz gépem van(5 éves), viszonylag alacsony grafikán csak a zsúfolt területek akadtak. Irányítás elég rossz szerintem, örültem volna ha olyan mint mondjuk a jedi academyban volt anno.

Gondolom már leírták , csk azoknak mondom akik nem akarnak visszaolvasni:

Egyenlőre még nagyon béta, sok szektorba még nem lehet bemenni, bolygókra sem lehet leszállni mindre.

Első utam a risa-ra vezetett nagy csalódásomra semmi nem volt a rendszerbe csk 2 égitest amire nem lehet leszállni.
    Második utam a DS9-re vitt volna, de még a kardassiai szektorok nincsenek benne még és az ott van.
    Harmadik utam során meg akartam támadni a klingon főbolygót,de oda sem engedtek be. :P
    Végül megcsináltam pár küldetést.

Viszont lehet benne vicces karaktereket csinálni, batár nagy lilafejű alientől kezdve , a törpe csupafülű kék emberig. Én kigyúrtra csináltam a karaktereimet. De a karaktergenerálásnál is mintha nem működne pár dolog.

Klingonnal csak hatodik szinttől lehet lenni asszem.

Szerintem nem fogom megvenni, mert véleményem szerint nem sikerült valami jóra. De azt sem mondanám, hogy totál szar. Elmegy...
  • Neton
    Ha van legalább egy Core2Duo-d, 2 giga ramod meg egy jobbfajta nvidia 8-as széria, akkor simán. :D
  • gallardo
    valaki megtalálta már a holofedélzetet?
  • akyyy
    je elvileg kaptam én is kódot, most töltöm a klienst, kiváncsi vagyok

1. milyen a játék

2 futna e a gépen

3. fog e futni