46740
  • Neton
    Én majd délután 4 körül, addig alvás lesz. Lehet lassan kéne alakítani egy magyar flottát, ha még nincs. :D
  • OptimusPrime
    A tengerentúli élet meghozta a hatását! :))
    Majd dél körül visszajövök, hátha már letelik az "egy óra" :D
  • Neton
    Főleg, hogy a szerver épp vészleállás alatt van 1 órán keresztül, szóval lehet várni, míg megint jó lesz. De az 1 órának is már vagy 3 órája, szóval nagy gebasz lehet. :)
  • OptimusPrime
    Komoly, 6.6G este a kliens.
    Most nekiállt egy komplett DVD-t (4.7G) tölteni "patch" címszóval.
    10G egyelőre, de a játékból egy textúrát még nem láttam! :D
  • OptimusPrime
    Érződik is a letöltésen, eddig stabil 5-600k volt (6.6G mondjuk azzal sem kutya...), most meg megy 150-200-al, mint a "kőkorszakban" :)
  • MerlinW
    2700 kulcs még van a #996-os linken. 7 óra alatt 2000-et osztottak ki, most kezdődik a tengerentúli élet, szóval siessan akinek még kell.
  • akyyy
    lenni van minden, de a videókártyám beetgeskedik, sajna laptop, ugyhogy vagy megjavíttatom 40ezeré, vagy 20ér szerzek bele egy jobbat, de energiatakarékos módba hátha futni fog
  • Kornan
    Ja és amúgy innét szedtem a kulcsot: http://www.gamingshogun.com, egy fórum topicba be kell írni a kedvenc star trekes idézetedet és kapsz egy kulcsot mailban. Sajna most elfogyott, de azt írták jövőhéten kapnak még 500 kulcsot.
    Ez az oldal pl nem volt benne a főoldalon közzétett linklistában, ezért talán nagyobb eséllyel lehet pályázni majd ha lesz megint. Elég gáz valamelyik oldalon pénzt akarnak még ebből is kicsalni, vedd meg a prémium accountot akkor kapsz egy beta kulcsot...
  • Kornan
    Érdemes megnézni legalább egyszer. Hátha bejön.
  • Kornan
    Én most próbáltam ki, kb 4-5 órát nyomtam, abból 1 óra kb töltés volt :)

Néha 10 percet kellett várni, néha fél pillanat alatt bejött.Elég rossz gépem van(5 éves), viszonylag alacsony grafikán csak a zsúfolt területek akadtak. Irányítás elég rossz szerintem, örültem volna ha olyan mint mondjuk a jedi academyban volt anno.

Gondolom már leírták , csk azoknak mondom akik nem akarnak visszaolvasni:

Egyenlőre még nagyon béta, sok szektorba még nem lehet bemenni, bolygókra sem lehet leszállni mindre.

Első utam a risa-ra vezetett nagy csalódásomra semmi nem volt a rendszerbe csk 2 égitest amire nem lehet leszállni.
    Második utam a DS9-re vitt volna, de még a kardassiai szektorok nincsenek benne még és az ott van.
    Harmadik utam során meg akartam támadni a klingon főbolygót,de oda sem engedtek be. :P
    Végül megcsináltam pár küldetést.

Viszont lehet benne vicces karaktereket csinálni, batár nagy lilafejű alientől kezdve , a törpe csupafülű kék emberig. Én kigyúrtra csináltam a karaktereimet. De a karaktergenerálásnál is mintha nem működne pár dolog.

Klingonnal csak hatodik szinttől lehet lenni asszem.

Szerintem nem fogom megvenni, mert véleményem szerint nem sikerült valami jóra. De azt sem mondanám, hogy totál szar. Elmegy...
  • Neton
    Ha van legalább egy Core2Duo-d, 2 giga ramod meg egy jobbfajta nvidia 8-as széria, akkor simán. :D
  • gallardo
    valaki megtalálta már a holofedélzetet?
  • akyyy
    je elvileg kaptam én is kódot, most töltöm a klienst, kiváncsi vagyok

1. milyen a játék

2 futna e a gépen

3. fog e futni

• harvypoker
    bigdownload.com a legjobb mindent szedni
  • Neton
    Megoldottam. :D
  • Neton
    A klienst honnan érdemes leszedni? :)
  • Neoncsoves
    Nem szóltam, utánanéztem és rájöttem, hogy havidíjas lesz :(
  • Torzonborz
    havidíjas lesz.
  • Neoncsoves
    Ez havidíjas játék lesz majd ha a full kijön? Lehet megveszem ha nem havidíjas...
  • gallardo
    kösz már megtaláltam.
  • XenHai
    nem van hátsó is
  • gallardo
    üdv! a hajónak csak az első fegyvereit lehet változtatni?
  • gvarga12
    koszi szepen ment toltodik a kliens OMG 6GB 30K LOL
  • Myrddraal
    Köszi szépen!
  • Agamemnon69
    A hídról nyilatkozták, hogy egyenlőre csak díszlet funkciója van, nem tudom ezen miért vagy meglepődve. Eredetileg bele sem került volna, csak CB alatt annyian akarták, hogy mégis beletették. Majd a jövőben még bővítik a látogatható helyeket, illetve talán a funkcióikat is - bár értelmetlen lenne a hídról irányítani a hajót, és csatázni -szvsz-

A bugokon meg megint nem kellene meglepődni, pont ezért béta még a játék, és napont jönnek ki a patchek...
  • hzsolt
    Én most kaptam itt (regisztráció után)
  • Titan
    Én játszottam már több ilyesmi játékkal: Perfect World, Guild Wars, L2, Aion, Cabal, Eve-online.
    A tapasztalatom azt mutatja, hogy azok a játékok amik nem havidíjasak, azokkal nem nagyon foglalkoznak a fejlesztők, nincs normális supportja és fejlesztése.

Tegnap olyan küldit csináltam, ami az ismeretlenbe vezetett és azt a szektort kellett felfedezni.
    Az egyik rendszerben egy bolygó Medical Supplies-t kért, de hiába vittem nekik nem lehetett leadni a questet! Relog nem segített csak, ha eldobtam a küldit és újra felvettem! Persze volt vagy fél óra szarakodás vele!
    De a legjobban az bosszantott mikor ki kellett takarítani egy bázist! A feladat, hogy nyírjak ki 4 csapat rosszfiut. Az egész pályán összesen 1 csapatot találtam, pedig folyosó rendszerben eltévedni se lehetett! Persze ezt se lehetett letudni...de mikor kiwarpoltam a rendszerból és dobtam ezt a küldit, visszatérve, ugyanabban a rendszerben egy teljesen más világ fogadott és más küldi, pedig 5 perce voltam ott! Ez zseniális!
  • Titan
    Itt a kép a hídról:
  • Kopiati
    Nekem ez az első mmo amivel játszom, ez a stílus, világ bejön sztem egy-két bug ellenére nagyon jó kis játék lesz, csak kár hogy havidíjas...nagy kár...
  • Titan
    Skacok!

A hidat úgy lehet megnézni, hogy a jobbra fent található minimap mellett van egy nyilacska és ott kiválasztod bridge-t! De ez csak azon a részen működik ahol nem vagy semmilyen instában, különben szürke marad!
    A hídtól többet vártam! Semmi extra, semmi interaktivitás. Ott van egy teremben és egyetlen dolgot tehetsz: beülsz a kapitányi székbe(persze Te azt nem látod csak gondolod, mert rákattintasz) és visszavált a taktikai nézetre!
  • Neton
    Hasonlóképp... :D
  • radical
    Ha valaki esetleg kapott több kulcsot, egyet nagyon szivesen fogadnék.
  • Hmuda
    A bázis közepén van egy csaj, ő használja ezeket a cuccokat upgradelésre.
  • gallardo
    üdv! a kutatási anyagoktól és mintáktól amiket szereztem hol tudok megszabadulni?
  • XenHai
    Ja ez a bug tegnap óta eléggé idegesítő...
  • arnyek1000
    Ha valakinek van felesleges kulcsa amit nem akar felhasználni megköszönném
  • hzsolt
    sajnos már a fileplanet sem ad
  • Neton
    Bár ha már neked nem kell a kulcs, én szívesen elfogadom. :)
  • Neton
    Fileplanet gondolom fizetős. :D
  • PLaci #982
    Én ennek a fordítottját éltem át... lesugároztam a felszínre, és a hajómként jelentem meg