46687
  • Tatyla
    ennek a játéknak ez lesz a halála,pedig nem lenne rossz...
  • Tatyla
    az EVE él és virul,köszöni jól van,jobban mint valaha...
  • MerlinW
    Eve-nek több mint 250.000 előfizetője van, több mint 7500 csillagrendszerben lehet bányászni, kereskedni, bohóckodni, stb.
  • Xbluereaper
    Gondolj bele: egy halom mozdulatlan objektum, amik között a hajók csak az egérrel kijelölt helyre tudnak elmenni. Nincs benne manőverezés, sokkal kevesebb infót kell küldenie és fogadnia a szervernek, mint minden kattingatós játéknál.
  • Paladin
    Mármint az eve-t kevesen játszák és főleg hogy sokkal egyszerűbb? :) Jól vagy te összerakva? :)
  • Paladin
    Na, ennyit arról hogy a ma esti telitettséget kijátszandó nem logolok ki - kiléptetett a köcsög, és vissza már nem tudok... :)
  • Xbluereaper
    Még így laggosan, félig készen is eddig ez a legnormálisabb mmog. Engemet tegnap nem engedett be, ma dc/crush nélkül tudtam online lenni 10 órán át. Az eve-t meg ideje lenne elfelejteni már, az persze, hogy nem laggos, kevesen játszák, kész van és sokkal egyszerűbb, na meg régi. A kettő nem összehasonlítható.
  • Skill
    lesz gamecard is azt mondják, azzal lehet majd a legolcsóbban megoldani szerintem , már ha hónapokban gondolkozol és nem években. én megvárom milyen árban lesz a gc. azért egy lifetimosat nem vállalnék be , ki tudja mikor esek le a lépcsőn XD
  • MerlinW
    ~45k nem is olyan vészes, ha valakinek bejön a játék. 16 hónap ára, ha másfél évig játszik valaki, már megérte.
  • MerlinW
    nyomsz egy Cancel-t és megy tovább minden. Nem kell végigvárni. Akkor kell végigvárni, ha nem indul el a játék.
  • foxxi
    Lifetime lehetőség! Lifetime
  • OptimusPrime
    Ez nem kicsit bosszantó, ha elszáll a kliens, következő indulásnál újraellenőrzi az összes adatfilet.
    Nem azon az 5 percen múlik a világ, de mondjuk napjában 5x végigvárni...
  • gallardo
    valakinek sikerült már ezeket a talált mintákat valamire beváltani? valahogy nem tűnik értelmesnek a dolog mert amire beakarom váltani kér olyat is..
  • Lord Zax
    Najo meguntam 10 crash után, tegnap egyse volt.
    Mondjatok már nekem normális ürhajos mmo-t, ami mellett komoly csapat áll.
    eve- és ezen kivül.
  • Lord Zax
    A starbase-k mind bugosak? szanaszét fagy a játék töllük, ha 4-5 ellenfélnél több van egy képen jön a crash. :( Pedig ott vannak a jo cuccok.
    Kicsit felidegesitett már hogy 3-4x probálom és mindig ugyanaz, crash, veryfy patch 5 perc, aztán server busy. Ez a szerverpark tényleg nagyon kevés még a betához is.
  • OptimusPrime
    Újra megy a szerver.
  • Xbluereaper
    Igen, ez azért van, mert a játék itthon feb. 5-én kezdődik, de akik előrendeltek még korábban, azok jan 27-én kezdik (kb.), hogy előnyben legyenek, így tisztességtelen lenne az ob-s karikat meghagyni :)
  • PLaci #1071
    A karakterekre gondolsz? Tudtam, hogy nagy eséllyel törlik majd a béta karikat, sőt, valahol olvastam, hogy az sem lehetetlen, hogy a béta alatt ez többször is elő fog fordulni. :)
  • Xbluereaper
    Csak azok maradnak meg amiket 27-e után hoznak létre, a többit törlik.
  • PLaci #1069
    PvP-re kell menni! Máshogy nagyon nehezen tudsz a klingonnal fejlődni! *tapasztalat*
  • DarkBlade
    Az Open Béta karakterek megmaradnak vajon, lesz lehetőség fullosra uppolni az accountott?
  • XenHai
    Ez a Klingon oldal kolosszálisan szar ...
    Ezek 1 percet nem foglalkoztak a kidolgozásával....
  • Tatyla
    á megint a nagy felderítés közben a Delta sectorban mikor már le szálltam egy állomásra akkor server down...
  • Kopiati
    Csak az Alfa Quadráns közepén... nem a galaxisén...
  • PLaci #1064
    Ilyen küldit hogy, mikor, miért, kitől kaptál?? :D
  • PLaci #1063
    Engem leginkább az zavar, hogy a föld a galaxis középpontjánál van :S
  • akyyy
    Ember hol éltél te? nemezis után van már még egy film, ami eléggé kasszasiker.
    #1057 Érdekes, az oldal honlapján mást írnak, meg hát ez nyilvánvaló.
    Az egy dolog, hogy a sorozatok mérvadóak, de a star trek kihalófélben volt. Abrhams megmentette
  • Tatyla
    ezt már eljátszották a Champions Online-al is nem biztos hogy több érdeklődő lesz...
  • Jacek
    itt vannak a hivatalos havidijak

1 hónap: 14,99 USD vagy 12,99 Euró,
    3 hónap: 41,97 USD vagy 35,97 Euró,
    6 hónap: 77,94 USD vagy 65,94 Euró.

12 hónap: 119,99 USD,
    Egy életre szóló előfizetés: 239,99 USD.
  • Kornan
    Most így megakadt a szemem egy akción. Ha nem akarsz havidíjat fizetgetni és akarsz játszani a borgal megveheted egész életre is a játékot még egy ideig. Mondjuk le kell pengetni 239.99 USD-t. Hátha valakit érdekel.
  • Xbluereaper
    Nem lesz több szerver. Ha több szerver lenne, akkor lokalizációt is kéne csinálniuk legalább kontinensekre lebontva és ahhoz újabb értékesítők és reklámozók kellenének. A kezdetektől a világszerver koncepció van és nem véletlen. Erre valóak a Channel-ök. Az meg, hogy nem fér el a sok ingyen nép a bétában mit számít? Pár ezer ember elég a teszthez úgy is váltogatják egymást. Kivéve, ha valaki 24 órázik. :D
  • Neton
    Arról nem is beszélve, h nem a filmek a mérvadóak, hanem a sorozatok, elvégre abból van több. Nomeg szerintem jobbak a Trek sorozatok, mint egyes Trek filmek overall. :D
  • Paladin
    Igen. De a film sikerének semmi köze ahhoz, hogy sok az érdeklődő. Ha nincs a film, akkor is ugyanitt tartanánk.
  • Neton
    A Nemesis mozis szemmel eléggé bukta volt. :D Szóval szerintem csak a kőgeek emberkék fogják nyomni, mint mi. :D
  • akyyy
    miért? a film sikeres, a játék meg érdekel annyi tömegeket, hogy leterhelje a szervert.
  • Paladin
    Nos, ez jól hangzik, csak marha messze van a valóságtól :)
  • akyyy
    nyugi, ha a film nem lett volna sikeres, senki se foglalkozna a játékkal
  • Neton
    Én nem is értem, miért csak 1 dedikált szervert csinálnak. Oké, hogy olcsóbb, de azért ez nem egy Champions Online, amit használnak mondjuk 10.000-en, hanem egy Star Trek, amit világszinten pármillióan fognak egyszerre használni. Szóval szerintem kissé át fog alakulni ez a dolog az indulást követő pár hónapban, mert ez így vicc. :D
  • Paladin
    Nem nyert, tele van.
    Nyolckor én hülye kilogoltam, úgy néz ki ma már nem lesz játék.
    Ennyire okos társaság, hogy nem számítottak erre, most próbálnak iziben barkácsolni valami megoldást.
    Ha nem csinálnak valami hatásosat, akkor holnap este méginkább ez lesz.
  • Neton
    Általában akkor egyáltalán nem jó. :D