46683
-
#1004 havidíjas lesz. -
Neoncsoves #1003 Ez havidíjas játék lesz majd ha a full kijön? Lehet megveszem ha nem havidíjas... -
#1002 kösz már megtaláltam. -
#1001 nem van hátsó is -
#1000 üdv! a hajónak csak az első fegyvereit lehet változtatni? -
#999 koszi szepen ment toltodik a kliens OMG 6GB 30K LOL -
#998 Köszi szépen! -
#997 A hídról nyilatkozták, hogy egyenlőre csak díszlet funkciója van, nem tudom ezen miért vagy meglepődve. Eredetileg bele sem került volna, csak CB alatt annyian akarták, hogy mégis beletették. Majd a jövőben még bővítik a látogatható helyeket, illetve talán a funkcióikat is - bár értelmetlen lenne a hídról irányítani a hajót, és csatázni -szvsz-
A bugokon meg megint nem kellene meglepődni, pont ezért béta még a játék, és napont jönnek ki a patchek... -
#996 Én most kaptam itt (regisztráció után) -
#995 Én játszottam már több ilyesmi játékkal: Perfect World, Guild Wars, L2, Aion, Cabal, Eve-online.
A tapasztalatom azt mutatja, hogy azok a játékok amik nem havidíjasak, azokkal nem nagyon foglalkoznak a fejlesztők, nincs normális supportja és fejlesztése.
Tegnap olyan küldit csináltam, ami az ismeretlenbe vezetett és azt a szektort kellett felfedezni.
Az egyik rendszerben egy bolygó Medical Supplies-t kért, de hiába vittem nekik nem lehetett leadni a questet! Relog nem segített csak, ha eldobtam a küldit és újra felvettem! Persze volt vagy fél óra szarakodás vele!
De a legjobban az bosszantott mikor ki kellett takarítani egy bázist! A feladat, hogy nyírjak ki 4 csapat rosszfiut. Az egész pályán összesen 1 csapatot találtam, pedig folyosó rendszerben eltévedni se lehetett! Persze ezt se lehetett letudni...de mikor kiwarpoltam a rendszerból és dobtam ezt a küldit, visszatérve, ugyanabban a rendszerben egy teljesen más világ fogadott és más küldi, pedig 5 perce voltam ott! Ez zseniális! -
#994 Itt a kép a hídról:
-
#993 Nekem ez az első mmo amivel játszom, ez a stílus, világ bejön sztem egy-két bug ellenére nagyon jó kis játék lesz, csak kár hogy havidíjas...nagy kár... -
#992 Skacok!
A hidat úgy lehet megnézni, hogy a jobbra fent található minimap mellett van egy nyilacska és ott kiválasztod bridge-t! De ez csak azon a részen működik ahol nem vagy semmilyen instában, különben szürke marad!
A hídtól többet vártam! Semmi extra, semmi interaktivitás. Ott van egy teremben és egyetlen dolgot tehetsz: beülsz a kapitányi székbe(persze Te azt nem látod csak gondolod, mert rákattintasz) és visszavált a taktikai nézetre! -
Neton #991 Hasonlóképp... :D -
radical #990 Ha valaki esetleg kapott több kulcsot, egyet nagyon szivesen fogadnék. -
#989 A bázis közepén van egy csaj, ő használja ezeket a cuccokat upgradelésre. -
#988 üdv! a kutatási anyagoktól és mintáktól amiket szereztem hol tudok megszabadulni? -
#987 Ja ez a bug tegnap óta eléggé idegesítő... -
#986 Ha valakinek van felesleges kulcsa amit nem akar felhasználni megköszönném
-
#985 sajnos már a fileplanet sem ad -
Neton #984 Bár ha már neked nem kell a kulcs, én szívesen elfogadom. :) -
Neton #983 Fileplanet gondolom fizetős. :D -
#982 Én ennek a fordítottját éltem át... lesugároztam a felszínre, és a hajómként jelentem meg -
#981 Fileplanet még ad.
Egyébként úgy összességében gáz a játék. Kényelmetlen, idegen, bűn rossz az irányítás, a kamerakezelés, a lag elmúlik, de most még az is rájátszik. A küldetések rövidek és unalmasak, stb.
El lehe vele lenni - én is beleöltem 5 órát -, de fizetni sosem fizetnék ezért a játékért havidíjat... -
Neton #980 Lehet még valahonnan kulcsot igényelni egyáltalán? :) -
#979 van magyar csati : jobb klikk chat ablakon és ott lehet joinolni ( hungarian-t írd be ). páran fenn lógunk már ha éppen nincs dc :D -
#978 Van még mit javítani a játékon..:)
pl. az elején fel kellett vennem egy puskát, amit zavaromban valahogyan eltüntettem az inventoriból és kittet se adta oda za npc, aminek az eredménye, hogy nem tudtam sehogyan se továbbmenni a küldiben..:D
De ezen a képet jót mosolyogtam:
-
#977 Nah én ma végre megfogtam isten lábát... innen 4 óra alatt lejött :bigdownload -
#976 Most gondolj bele mi lenne veled ha kb tartana 4-5 napig mig letoltod es kifizettel egy olyan open betara 3000ft-t amire belephetsz 8-9 napot ami visszamarad, ha egyaltalan betudsz lepni, mert nagyon sokan panaszkodtak arra, hogy nem is engedi be oket a szerver. -
#975 Igazad van Jakuza!
Tényleg röhely egy Open bétától, hogy fizetősen lehet hozzájutni, de szerencsére tegnap este a alábbi linkeken kattintgatva a Ten Tonon kaptam ingyen kulcsot reg után. Jelenleg a kliens leszedésével küszködöm tegnap este 10 óta, mert rohadt lassan jön a torrenten is..:( -
Skill #974 jah, a földi részek érdekesek. én speciel nagyon nehezen találok meg mindent. például mapon nem találom azt a helyet ahova mennem kéne vagy ez csak azért van mert hozzászoktam ahhoz , hogy egy nagy nyíl odabök?! ez vonatkozik a szektor térképre és a földi térképre is. -
Since #973 Tegnap alig tudtam játszani max fél órát, login serverrel meg a mappokkal voltak gondok. Reggel vagy éjszaka kijött egy patch ami valamelyest javította a problémákat, egyből betudtam lépni. De lehet azért, mert nem volt annyi user a serveren.
Röviden egy kis vélemény a játékról. Szerintem jól sikerült a játék, bár az instanceok nem nagyon tetszenek CO-ban sem tetszett. Jobban szeretem a nyílt világot. Questeket csinálgattam, de valószínűleg bugos az egyik quest mert nem lehet vele továbbmenni. Egy bolygót kell körberepülni (patrol), de nem updateli a questet, bár lehet hogy ezt a patchel javították. Klingont még nemtudtam kipróbálni, mivel ha jól tudom az 6-os szinttől lehet majd indítani. Grafika nekem tetszik. Játékmenetről nemtudok még nyilatkozni mivel szarakodtak a serverek. Az űrcsata nagyon jó lett, lehet rendesen taktikázni. A ground combat egy picit "akadozik" ezt még nem érzem 100%-osnak. Úgy vettem észre hogy inkább az űrcsatákra gyúrtak a srácok GC-t háttérbe szorították. Skillekről még nemanygon tudok nyilatkozni.
Összességében jó lett a játék, azonban a kezelőfelület nagyon le van "egyszerűsítve", gondolom azért hogy egy mmorpg-ben nem jártas személy is tudja élvezni a dolgokat. Majd még este írok ha lesz időm :) -
#972 Nem a filplanetes szar miatt volt belinkelve, hanem az uj szokas miatt, hogy egy open betat fizetosse tesznek ilyen majomsagokkal. -
#971 Lassan 10 éve ez a rendszer Fileplanet, Filefront és társainál. A lényeg, hogy mint mondtam volt van hivatalos torrent forrás is, sőt van hivatalos letöltőkliens is az STO weboldalán. -
#970 nekem már lent van. kari kész de ennyi tovább nem jutok. map fullon van. :( -
#969 2. Download Game Client
A product key is a unique 25-character alphanumeric identifier that you need in order to get access to the game.
If you purchased a box product, the product key is located on the inside cover of your game manual.
If you purchased digitally, you should have received your product key via email. If you didn't get one, please contact the digital vendor that you purchased the key from for assistance.
Activate Key
Enter Key
Enter your key to begin.
Download Client
After activating your beta key, head to the download page to download the game client.
Pre-Order Now
Pre-order your copy and get:
* 4-Day Headstart
* Exclusive Items
Learn More
Frequently Asked Questions (FAQ)
Q: Where can I get a beta key?
A: Open beta keys are included in all pre-order boxes, and are given out by selected partners:
* FilePlanet
* Ten Ton Hammer
* Massively
* Zam
* New partners will be updated daily.
Mar updateltek de egy vicc hogy ezek is mind fizetosek, ha premium account es hasonlo f*szsagra updatel a user. -
#968 Fileplanet ad gyorsan kulcsot, tölteni pedig a torrentes forrásból érdemes. -
#967 Nagyon üt a game.....
Csak ne lenne ennyi DC.. -
#966 Most innen szedem, elég jól jön, Gamona.de -
Skill #965 szomorú elindítom és csak az egeret meg a verziót látom bal alul