46687
-
#1168 Szerverek mennek! -
#1167 mi csapatban toljuk nagyon ott van, meg is vettük mind a hatan, igazi űr stratégia, csak csapatban ajánlott faszán lehet egymást segíteni és a kütyüket cserélgetni.
a GYK kedvért ez még mindig csak BÉTA!!!! -
#1166 Aki unatkozik az menjen fel haverokkal TS-re vagy Ventrire (mi így szoktuk) csináljon játékon belül egy partit és csinálják közösen a küldetéseket kb. 100%-al nagyobb élmény kicsit nehezebb is mert több ellenfél is van.
A másik ez egy beta ami arra való ,hogy kijavítsák a hibákat próbálgassák a ballance-ot stb. Engem nem érdekel mennyit áll a szerver mert ez nem azért van ,hogy egyesek szórakozzanak ingyen hanem ,hogy a játékot teszteljék és az minél stabilabb legyen induláskor.
Jó pár patch jött ki és a laggot leszámítva mindegyikkel egyre jobb lett a játék. Nekem egyszer fagyott csak ki a játék még az elején össz-vissz többieknek sincs gondja vele. Fórumokon meg nem csak a jó hozzászólások vannak sok kritika és ötlet is van nem kell össze-vissza hazudozni mert nem tetszik a játék! -
#1165 Az a baj a játékkal hogy túlságosan egyhangú, csak a küldetéseket lehet csinálni (beugrasz egy rendszerbe kinyirsz néhány hajót azt lesugárzól a bolygóra lelösz néhány klingont vagy romulánt, meg közben scanelsz néhány dolgot és ennyi)ezzel még semmi baj nem lenne ha nem mindig ezt kéne csinálni, de pl a fleet actionok tetszenek ebből kéne több. A bugokkal szerintem most még nem nagyon kell foglalkozni, mert ez még csak a béta, a végeleges verzióban ne legyenek. Nem lesz rossz ez a játék, csak még egy-két dolgot bele kéne rakni. -
#1164 Wow körül nem véletlenül van hype és minden játékra rá lehet függeni akár az STO ra is (rég játszottam ennyit mmo val mint ezzel).
A játék jó mi többen is megvettük (6-an).
Bár az előzetes képek alapján lehúztam a játékot de tévedtem így jó pár nap játék után nagyon is élvezetes. Grafika megszokható és ha a laggon is javítanak akkor nagy jövő áll előtte. Épp azon tanakodunk ki milyen hajóval megy majd headstartkor :).
Azért ,hogy némi negatívumot is mondjak ráfért volna még a játékra 1-2 hónap polírozás mert bár vannak nagyon érdekes és élvezetes missziók de azért többnyire ugyanaz ismétlődik. A szerver meg laggol estefelé. Van néhány bug is. A földi harc meglehetősen kezdetleges és egy-két kivételtől eltekintve baromi unalmas. Klingonoknak nincs igazi pve tatalma (5-ös szinttől indulnak jelenleg) 1-2 küldi van aztán a többi mind pvp küldetés. Nagy szinten nem tudom milyen a pvp de kis szinten jelentkezel valamelyik pvp battlegroundra és nagyjából ennyi bár lehet van más is mert nem nagyon próbálgattam.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom mert hibái ellenére nagyon jó játék és hosszú időre a gép elé szegez :) -
Lord Zax #1163 Szerintem ez félkész játék még, én megvárom az elsö benyomásokat, 1-2 honapot amig kiderül mi lessz belöle.
Iszonyatosan sok a bug és a hiba, crashek, fagyások, leállások, megcsinálhatatlan missionok.
Még a grafika az jo lenne, és a hangulat is, de a tartalommal is voltak gondok, ha star trek fan vagy ezek nagyon zavaroak, pl borg commander stb.
Én heavy cruiserig jutottam el, és már akkor beleuntam, nagyon monoton az egész, a patrol missionok folyamatos ismétlödése, ugyanazokon a pályákon ujra és ujra végigmenni, lényegében ez is oylan mint a többi, grindelni kell hogy fejlödj. Sajnos nincs mihez hasonlitani mert ebben a müfajban szinte nincs is más.
Az tény hogy jonak igérkezik, de még nem tudni mi lessz belölle. Mennyien maradnak a kezdeti hypok után, mit tudnak adni.
Ami durva volt, hogy amiota patchelgetnek és javitgatnak, ha kijavitottak egy hibát 10 uj lett belölle.
Amin tegnap jot derültem hogy a hivatalos forumra már csak azok irhatnak akik megvették a játékot, és csak a pozitiv dolgokat hagyják meg, Tul sok volt a panasz már, és uj forumot is kellett nyitniuk..
Tegnap ota foylamatos leállások vannak, lassan többet áll mint megy.. -
#1162 Magyar társaság már egy jó ideje van: startrekonline.hu -
#1161 ja folyamatosan leáll az egész -
#1160 Felraktam a játékot,csináltam karit,ahogy vége a kezdő videónak ott vagyok a hajón és kidob,Server Down!Pont jókor:P -
#1159 Egyre inkább afelé hajlok, hogy jó ez a játék.
Nincs MMO-s élményem, nincs összehasonlítási alapon, sosem kedveltem a WOW körüli hype-ot, az engem inkább taszított, semmint vonzott volna, és hát a South Park idevonatkozó része is megmutatta, hogy mi lehet az emberből! :D
Ellenben a trek-világ mindig bejött, és ez a játék is így ebben a formában nagyon tetszik. A galaxis végtelensége miatt pedig pont a végtelenig lehet ezt a játékot tolni, a vége valahol az Okampák földje lesz a Delta Kvadránsban! :D Úgyhogy én 99%-ra mondom, hogy tolni fogom a BETA után is, ha lesz alá egy jó magyar klán, akár innen az SG-sekből is, akkor biztos, hogy lesznek jó kis kalandok, szóval röviden ennyi.
Másvalaki is hasonlóan érez esetleg? :) -
#1158 Köszi szépen! -
#1157 Kulcs ment priviben kb keddig tudsz majd vele játszani mert addig tart a béta ha jól tudom. -
#1156 Nincs valakinek fölös beta kulcsa vagy accountja?Szeretném kipróbálni még mielőtt vége a bétának. -
#1155 Egy szerver lesz végig, csak új gépeket kellett beszerezniük, legalábbis valami ilyesmi volt a régebbi hírekben. És szerintem észrevehetően jobb is lett mondjuk az első pár naphoz képest, már este is be lehet logolni de persze azért a lag olyankor is ott van. -
#1154 Még nincsenek új szerverek, nem is lesznek az OB ideje alatt. Egyébként azt is figyelembe kell venni, hogy nem csak a szervertől függ, hogy lesz e dc. Sokaknak nincs állandó széles sávú nete. Én lag nélkül tudok egyszerre torrentezni és mmo-zni. -
#1153 Ezek már megint értelmetlen hasonlítgatások. A STO-t nem ugyan az a csapat fejleszti, amelyik a ChO-t és a kiadónak sem ugyan az a terve a két játékkal. Ezt nem én mondom, hanem Ők. És eddig minden megvalósult, amit ígértek... Erről ennyit:P -
#1152 Sajna a kiadó erőlteti a megjelenést,kell ennek még két három hónap tuti. nekem bejön,a gyerekes hibái ellenére is. sose kellett sorban állnom belépéshez( nem vagyok előrendelő) dc alig,és nekem is előfordul h hajoként rak le de pár sec és megjelenik az ember alak. ez az idő is szerintem gép és netfüggő. ha küldire egyedül rak le sugározz vissza a hajóra,másodszorra nem fog tévedni és jön a csapat is(vagy ott lesz egy call reinforcements gomb,de ez se megy mindig) Összeségében tettszik de nem ugrok neki berendelni. várok nyárig h mi lesz belőle akkor teszek egy próbát mennyire haladtak előre a bugmentesítésben. -
foxxi #1151 Mostanában az aijonon kívül nem tudok olyan játékról ( mmo ) amit feltörtek volna, vagy létezne emu hozzá. Szerintem pedig ne legyen. A játék eddig számomra zseniális, még a sok bug ellenére is. Minden mmo minimum ennyi bug-al indul, ebben nincs semmi extra. Sőt, azt is nyugodtan feltételezhetjük hogy sok bug is marad benne, és majd az első pár hét alatt tömegesen jönnek a patchek. Nem baj, lényeg hogy a support minimum maradjon meg a mostani szinten. A havidíja ha keményen kiszámolod, akkor nincs messze az általad preferált összegtől, kb 2700huf havonta. Ez egy mozijez + popkor, vagy egy "masszív" meki, ami 30 napra lebontva nevetséges összeg.
-
DarkBlade #1150 Most megint van patch, igaz csak 146Mb -os. -
Lord Zax #1149 Nekem megy rendesen, ritkán van dc. Az tény hogy az uj szereverek ellenáére mindig full a bejelentkezésnél és sorba kell állni. Valoszinü a preordereseket engedi be elöször, ás utánna többit. Viszont ujabb bugok lettek.
Ha lesugárzok mindig ürhajo formába jelenek meg mostmár, és nem lessz semmiképp se csapat. Valamit csináltak a nehézséggel is, egy rész 5x könynebb lett, 20 sec alatt kiirtottam egy rakat romulán 3as szintü flottát, ugy hogy 100% maradt a pajzsom, mig más területen egy 1es szintü flottás levert. Droprate is változott. Felnyitottak pár uj helyet pl ds9, és mostmár nincs lvl határ.
Van még mit javitgatni.
Ha normális áron árulnák, pl 1500-2000 havidij és az alap játék ingyen lenne vszinü beneveznék rá, de tizezreket nicns kedvem kidobni.
Kár hogy már az elején ennyire drága remélem késöbb változik, vagy idövel feltörik és lessz tört szerver. :) -
#1148 D2D -
DarkBlade #1147 Új szervereket? Kizárt...
Nálam dél óta folyamatosan DC -zik a drága.
Account server nem elérhető.
Karakterlistát nem tudja letölteni.
Login szerver nem elérhető.
Küldi elkezdésénél, másik területre lépésnél, Earth space stationra dokkolásnál, chat -re írásnál DC. xD
-
Lord Zax #1146 Ez a mai 800 megás patch nagyon sokat javitott a játékon, rengeteg uj dolgot nyitottak fel, uj szervereket is csatlakoztattak, és sokkal gyorsabban tölt mindent, és sok uj content is lett.
Nagyon jol haladnak szerintem. :) -
Neton #1145 Eddig volt fent ár meg minden, nekem 36.54 GBP volt cakkpakk szállítási költséggel a cucc. Ami azért nem 21k. :D -
#1144 Én INNENrendeltem meg, ez tűnt a legolcsóbbnak, és ehhez is jár mindenféle extra. -
Boncmester #1143 CDG-nél azt írták, 10K körül lesz a progi (sima változat, póló és borgmentes), amazon.co.uk-n szállítási költség nélkül 60 GBP = 21K HUF. Azért 10+ ezer forint egy borg officerért meg egy pólóért kicsit húzós szvsz. -
#1142 Igen még a steamon is más extra van. -
#1141 A különböző webshopok más-más extrát adnak? -
Neton #1140 Szal nem kell az STO poló, amit amazonnál történő rendeléskor kapsz. :D -
#1139 és szerinted február 5-ig orvosolnak mindent,jaj hagyjuk már,nézd meg hol van a champions online is,ha nem lenne havidíj akkor még azt mondom jó jöhet de így... -
#1138 #1131
Én biztos nem fogok dobozt rendelni, hamár netes játékot veszek és a neten fizetem, akkor a neten is fogom beszerezni digitálisan :)
Persze, hogy vannak hibái, azért töltötted le és játszottál vele, hogy észre vedd azokat és jelentsd a fejlesztőknek. Ha kikapcsolódásra/szórakozásra vágysz a STO által azzal vagy feb. 05-ig várnod kell. -
DarkBlade #1137 Hm.. Borg officer?
Érdekes.
-
Neton #1136 Amazon.co.uk-ról érdemesebb szerintem, kapsz 1 borg tisztet meg tonna extrát, ráadásul szállítási költséggel együtt kerül annyiba a progi, mint itthon a CDG-nél. :D -
#1135 Én eszt a klingon oldalra tudom csak mondani.....
A fedes jól sikerült.. -
#1134 Szerintem borzasztoan elrontottak az egeszet :( Igy 3 nap jatek utan nem volt olyan resze a jateknak amibe ne lehetne belekotni. Sajnalom, pedig vartam nagyon, de ez katasztrofalisan szar. -
#1133 üdv! valaki csinálta már azt a küldetést ahol egy bolygóról klingon torpedókat kell felsugározni aztán azt írja hogy repüljek közel a bolygó magjához, de nem történik semmi. -
DarkBlade #1132 Én itthon a CDG -től, amint kapható lesz. -
#1131 Ki honnan veszi meg, pl: angliából az előrendelőset, vagy itthonról? -
#1130 Nem biztos. Azért a szerverparkot lehet bővíteni. Azt meg ne felejtsük el, hogy ez béta teszt és nem a végleges játék, sőt ha jól tudom valamivel a béta vége előtt kihoznak egy szép méretes (1-2 gigás) patchet. Sok lehetőség van ebben a játékban és még közelről sem kell eltemetni, hiszen még nem is indult el. Egy dologra kell odafigyelni a cryptic-nek. Mégpedig arra, hogy ez nem a Citiy of Heroes vagy nem a Championship online. A földi harcokban ez a koncepció márpedig erősen látszik. De mindent egybe vetve nekem tetszik a játék. :)
Amúgy az teljesen igaz, hogy az EVE totál más stílust képvisel. Az egy hardcore űr mmorpg és habár én szeretem a komplex játékokat de az még nekem is túl bonyolult, bár hozzá teszem, hogy egy jól össze rakott game! Ez egy kicsit más :)
-
#1129 Van magyar klán már múlt hét csütörtök óta, de van magyar channel is: Hun