46683
-
#924 Skacok!
Ha jól értem, akkor majd a megjelenéskor lehet majd mászkálni a hajódon?
Lesz benne kereskedés vagy valami hasonló? Gyártás lehetősége? -
#923 Azt írják hogy minden játék tartalmaz 30 nap "game time"-ot. -
#922 Nem így lesz, nem tudom hogy lehet ezt kivenni belőle.
Előfizetsz egy hónapra és 30 napig lesz elérésed. Akár játszol, akár nem, az az idő pörög. Abszolút bevett gyakorlat és már az Everquest óta így megy. -
#921 ez egyáltalán nem biztos, csak én így vettem ki a szövegből. -
#920 Itt úgy lesz hogy nem naptári napot néz hanem amennyit gameltél??....
Az baromi jó lenne!!!!Az összes eddigi mmoban rendesen számolta a naptár szerint hiába ,hogy be sem loggoltál.. -
#919 Ja hát az úgy talán elmegy. Először azt hittem hogy az egy hónapot egy naptári hónapon értik és nem a játékidőn. Eléggé csábít ez a játék, lehet neki állok pókerezni, hogy összedjem rá a pénzt.
Ezt nem teljesen értem, hogy az euró és a dollár árfolyama ugyanaz, na de mindegy. -
#918 Na most már le vették a kariról a lóvét de nos pre older key ....
Lehet hogy nekem majd a steam accal kell be jelentkeznem mert bele van építve az accba? -
#917 Mivel Steam-en az euró és a dollár árfolyama ugyanaz, mintha nem lenne különbség köztük. -
Monoton #916 Havidíjas a játék. Megveszed, aktiválod játszhatsz 30 napig. Utána a havidíj 3000-3500 Ft lesz kb. -
#915 Utána néztem és azt írják, hogy minden játék tartalmaz 30 nap játék időt, és azt is írják, hogy ha 3-at veszek akkor 90 napot kapok, remélem hogy ez nem azt jelenti, hogy ha eljátszom a 30 napomat akkor mégegyszer ennyit ki kell fizetnem érte(nem tudom hogy mennek a dolgok az ilyen játékoknál mert még soha nem játszottam mmorpg-t).
Egyébként az nagy szemétség, hogy a steam-en 50 euró, míg máshol 50 USD-ért adják. -
#914 OB-re X számú embert várnak, és az első X-et be is engedik :) Természetesen, aki előre megvette a játékot azt előre veszik a sorban és garantált bejutást biztosítanak neki, de a preorderesek mellett sok más játékos is bekerülhet az OB-re.
CB-re a fejlesztő csapat válogatja össze az embereket bizonyos szempontok alapján. -
#913 akkor tulajdonképpen mi a különbség az open és closed beta között? -
#912 sztem az aki előrendeli de csak külföldön -
#911 Az open betat bárki kiprobálhatja vagy csak az akinek szerencséje van és bejut? -
#910 amazonról megjött a beta key -
#909 Steamrol rendelt mar valaki?a gameknel jelzi hogy ott a game ,de nem vette le a karirol a lovét de nem is kaptam pre older keyt:S -
Herkulles #908 Dúrva cucc :D -
#907 Tehat egy helyben all es a feher elektromos feny cikazik rajta folyamatosan, jol nez ki a jatekban. -
#906 Az egy kicsit szetroncsolodott urhajo ahogy folyamatosan egy energiamezobe van "zarva".
Jobban nem tudom megfogalmazni. -
Herkulles #905 Nem rosssz!! Az a második kép alulról, ahol egy hajó ép szét akar esni, vagy el van torzúlva az micsoda? -
#904 Már csak 4 nap, és indul az OB! -
#903 mmorpg.com-on olvastam egy jó leírást a játékról le van írva minden negatívum és pozitívum érdemes elolvasni LINK -
#902 A fenyektol nem kell annyira felni, mert en allitottam tulzottan erosre a jatekon belul. -
#901 Én biztosan ki fogom próbálni az SW-t attól függetlenül, hogy az STO-t már megvettem, szerintem az egyik nem zárja ki a másikat, az ember nagyon is szeretheti az SW, és az ST univerzumot is.
A képek tényleg nagyon jó minőségüek, bár kicsit erős a fény, azt biztos lejjebb állítanám :) Lentről a 2. képen mintha lenne egy kis hull damage a hajón :D -
#900 Star Wars: The Old Republic -
karajjj #899 ez nem a fradi topik, ahol nem szabad leírnod a újpest nevét -.-
a két univerzum a világ két legnagyobb scifi alkotása, Lucas bácsit ugyanúgy meg lehetne koronázni, mint Roddenberryt -
Monoton #898 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1112451114
"Amúgy meg ST topikban ne nagyon említsd az SW-t, mert az igazi trekkerek gyűlölik az SW univerzumot."
Na ilyen baromságot is rég hallottam :D -
#897 Azt tudom, hogy mit jelent, de mi a játék pontos neve?
Amúgy meg ST topikban ne nagyon említsd az SW-t, mert az igazi trekkerek gyűlölik az SW univerzumot. -
karajjj #896 Star Wars -.- -
#895 SW? Az mi? -
#894 Én is csak azért érdeklődöm a ST után mert a SW valószínűleg jövőre jön. -
#893 Végre egy bátor ember. -
#892 Én inkább azért majd az SW-t erőltetem :) -
#891 A videók amik kijöttek eddig szerintem nagyon csúnyák viszont ezek a képek leszámítva a baromi sok blúrt ami kiégeti a szemem de a videókhoz képest egész jók igaz nem egy AOC szintű de ez már jobb. -
#890 Sok a blur :) -
#889 hmm jól néz ki . -
#888 Kicsit tudtam tesztelni a betat.
Nem szeretem igazan ezt a jatekstilust, de rovid jatek utan annyi a velemenyem rola hogy jo a jatek, latszik hogy foglalkoztak vele a fejlesztok, ajanlom annak aki szereti a star treket es ezt a stilust.
-
#887 kösz a válaszokat, akkor szerintem ezt inkább kihagyom. -
#886 99,999999999999999999999999%, hogy az lesz, még nem tudni a díjazást... -
Monoton #885 Igen az lesz.