46687
-
#1249 És ramming skill van már vagy még mindig nincs? -
#1248 Pvp jelenleg arena szinten megy van belőle több típus "zászló" foglalós , 20 killt aki hamarabb éri el az nyer meg van földi is ott asszem 40 killig megy remélhetőleg lesz open pvp rész is de asszem a borg cube os resource warba be lehet menni és ott cél nélkül gyilkolászni az ellent. Bonyolultabb a Potbs nél! Van 4 oldalon pajzsod amit a berakott shield befolyásol energiát tudsz átirányítani a megfelelő oldalra ,hogy gyorsítsd a visszatöltését ill. van rengeteg skill ami visszatölti ,erősíti ,resistancet ad pl: van olyan ami a bejövő energia sebzést pajzs energiává alakítja magyarán ha lőnek töltődik. Torpedó a pajzsot nem nagyon sebzi viszont a hullt jelentősen az energia fegyver pedig a pajzsot sebzi tehát ezzel is ésszel kell játszani. Többféle fegyvertípus van más más tulajdonsággal van ami dot ol (plasma) van ami kis eséllyel lekapcsolja egyik rendszeredet (phaser).
Minél erősebb egy fegyver annál kisebb szögben lő tehát manőverezés is fontos Cruiser hajók baromi lassan fordulnak míg a tacticalok sokkal fürgébbek és csak ők tudnak cannont felrakni. Manőverezést befolyásoló skillek is vannak de ha az Auxalary energiaszintét magasabbra állítod akkor sokkal könnyebben fordulsz ha az enginet akkor gyorsabban haladsz ha a shieldet akkor azok többet bírnak ha a fegyvereket akkor azok erősebben lőnek. Sorolhatnám még ,hogy miminden van még pl: annyi skill variáció mint sehol sem. Bármilyen classal beleülhetsz bármilyen hajóba stb...
Boardingolás nincs és ha lesz is az nem mostanában lesz. Boarding party nevü skill van ami elindít 3 kicsi shuttlet az ellen irányába (le lehet lőni őket) ha átjutnak akkor megölik az ellenség legénységének 1 részét ill. lekapcsolhatják valamelyik fontos rendszert (fegyverzet, pajzs,meghajtás,auxalary) pár másodpercre. Pvp nem zerg jellegű legalábbis nem úgy mint WHO ban. Minél nagyobb hajó ban ülsz annál hosszabb annál több skill áll a rendelkezésedre meghát ott van a Cloak/MES Klingon BOP pl csata közben is el tud tünni.
Van még sok-sok dolog amiről írhatnék még oldalakat. Ha van kérdés szívesen válaszolok. -
#1247 Lesz csáklyázás/boarding-olás vagy már van, ami tovább lassíthatja a PvP-t. Igazából az űrharc addig tart, amíg van pajzs, utána bumm:) -
#1246 Igen a játékot irányítás szempontjából a PotBS-ről mintázták, ezt be is jelentették hivatalosan.
PvP-ben el lehet rejtőzni egy aszteroida mögé és közben az ellenség nem tud téged lőni. -
baalbaalbaal #1245 Rholas küldj üzit nekem, én megvenném! -
#1244 Igen.
Várom már (joined trill miatt). -
#1243 A dde-hez járó extrákat holnaptól már lehet használni? -
rholas #1242 Miért lett törölve az eladó hozzászólás?
Azért irtam ide hogy akit esetleg érdekel olcsóbban megveheti ha
már nekem nem jött be a játék.
-
#1241 jah neztem lpar vidijot, itt azert eleg gyorsan durranak a playerek, es pvp-ben fedezek nyujtas sincs, gyak kicsit zerg hatasu, de sajna nem jatszottam vele, valaki megerosithetne cafolna? -
#1240 jól gondolod bár a ladikos csata potbs-ban azért jobb. :) -
#1239 hmm van valahol valami reszletesebb leiras a pvp-rol? meg mag a jatekrol?
jol latom akkor urben meg foldon is va harc, kicsit hajaaz ez nekem potbs-re, jol gondolom? -
#1238 A játék holnap kezdődik eddig csak az előrendelők játszhattak ő erre gondolt ami elég nyilvánvaló persze aki kötekedni akar annak nem. -
Paladin #1237 Legálisan megvásárolható, tehát megjelent. -
#1236 Tudom, köztük én is,csak még maga a játék nem jelent meg... :P -
DarkBlade #1235 Múlthét péntek óta,a pre-order keretében vásárlók már tolják 1000L.
-
foxxi #1234 Pre-Order már megy -
#1233 Ez nem piac és még meg se jelent a játék... -
#1231 Most pontosan meg nem mondom, olyan 10-15 fő, de béta alatt 40+an voltunk. Még nem jelentkezett minden headstartos :)
Ingame is Vismajor-ként (Vismajor@Vismajor) találtok meg, bár még nincs minden jog beállítva, így én sem tudok invelni, de írjon rám akit érdekel a HGF flotta (Hungarian Gamer Fleet) és majd keresek valakit akinek van joga invelni. -
#1230 Van flottánk haverokkal közösen (5en asszem) de szerintem valamiféle kooperáció simán összehozható. -
#1229 Mennyien vagytok a flottába? -
#1228 Jeff, és van külön flottátok is? Ha nincs, gyertek a HGF-be :) -
#1227 "kuldi, kuldi, kuldi, es meg tobb kuldi"
Minden MMO a küldetésekről szól, amelyik nem azt hívják farmolós MMO-nak, ami leginkább ázsiában népszerű, itt nem. Én az OB-ben minden nap összefutottam a többi HGF-es tagok valamelyikével, pedig nem kerestem célzottan senkit. A küldetések nagy része pedig csapatos küldetés. Az az érzésem egyesek csak néhány órát játszottak és ennyivel akarnak nagy következtetéseket levonni.
Sokan próbálják a Star Trek Online-t az SWG-hez, SGW-hez, TOR-hoz és EVE-hez hasonlítgatni, pedig teljesen felesleges. A STO-t stílusban két MMORPG-ről akarták mintázni: A WoW-ról és PotBS-ről és nem akarták, hogy a játék hasonlítson az fentebb említett játékok valamelyikéhez is. Hál' Istennek ez sikerült is. Aki nem hiszi az olvassa végig a fejlesztői naplókat:P -
#1226 remélhetőleg most végez jó lesz...
Elkezdtem újra rakni.. -
#1225 Nekem amikor tegnap elkezdte letölteni az egészet újra akkor feljött egy ablak amiben frissíteni akart, és akkor szarta össze magát a steam, de csak ki kellett lépnem és utána töltötte normálisan, azóta nincs vele baj. -
#1224 Van aki itt steamon rendelte meg és szarkaszik neki a game??...
Nem létező patchek letöltése le fagy a luncher??.... -
#1223 Mégis magasan az utóbbi évek legjobb mmo próbálkozása. Hangulatban meg minden üt. -
#1222 Mégis az EvEen kívül melyik top mmo bonyolult lol. Fejlődni meg azt ne mond már ,hogy 15 emberrel akarsz egyszerre lesznek majd 20 fős insták is ezt a játékot a wow al ellentétben 2 évig fejlesztették a többi tartalom menet közben kerül bele.
Nekem továbbra is baromi élvezetes a game talán azért mert baráti társasággal játszom együtt de kb. minden mmoban ez a lényeg. Csak ajánlani tudom. Béta alatt többet játszottam vele mint az Aion-nal 1 hónap alatt. Nagyon sok ötletes küldi van persze olyan is van ami ismétlődő küldi de ha nagyon unatkozom ott a pvp. Kezdőknek szerintem pont jó fokozatosan nehezedik a játék Commander szinttől felfelé már vannak komoly csapatot igénylő küldik is.
A Hajódat Bridge officeredet folyamatosan tudod fejleszteni/cserélni több variáció van benne mint akármelyik mmoban (rengeteg skill van). Klingonoknál meg egyes hajókon megkötés sincs ,hogy milyen tipusu Bridge officert teszel be és hamarosan jön a PvE tartalom oda is. A játék sokat fog fejlődni az elkövetkezendő hónapokban akinek most nem tetszik nézzen vissza később trial biztosan lesz. -
pedrohsi #1221 oszinten? ez nem MMO, hanem egy theme park
kuldi, kuldi, kuldi, es meg tobb kuldi
casual jatekosoknak talan bejon, de nekem tul egyszeru, unalmas, repetitiv, nem beszelve az instance-okrol (sajat guilded emberei nem tudnak osszejonni egy instance-on belul...) -
#1220 Indulás viszonylag simán ment 2x dobott csak ki :). Lagg van de nem több mint béta alatt remélem az elkövetkezendő napokban majd javul a helyzet de azért játszható annyira nem vészes.
Játék nekem nagyon bejön már untam a fantasy mmokat. -
#1219 Sziasztok, valaki, aki esetleg már túl van 3-4-5-6 MMO-n és van tapasztalata tudna nekem pár szót mondani a játékról? :) Idáig csak PRG-kel játszottam, és szeretném ezt is kipróbálni, de érdekelne pár vélemény is róla... PErsze sokat nem várok, de nem szeretnék egy WHO-ba vagy AoC-ba beleszaladni :) -
Quler #1218 értem,köszi -
#1217 10 am. PST
19 pm. CET
Magyarán este 7kor lehet kezdeni.
Mivel a Loginserver külön van a gameserverektől ,ezrét van a kliensbe server up és ezért van az oldalon Maintenance. -
bajsz #1216 este 7-től lehet. -
Quler #1215 máshol azt írják,este 7 óra,LOL:D -
Quler #1214 d2d-ről rendeltem digital deluxe verziót headstarttal,erre nem enged be.asszongya most nem léphetek be,akk most mi van? -
Quler #1213 most megy a szerver vagy nem?clientben azt írja,hogy megy,a weboldalon meg hogy nem:D -
Skill #1212 rofl! omfg ! hihetetlen! azt amocskos -
baalbaalbaal #1211 http://www.youtube.com/watch?v=Z1eFdUSnaQM
Azért gyerekek, ezek után ne várjunk überszuper földiharcot! :) -
foxxi #1210 Hun Wiki -
#1209 Ilyeneket szívesebben olvasok mint azokat amiben csalódott emberek szidják a játékot.
Ha van ilyen érdekes sztori akkor jöhet még