46683
-
#884 Üdv. Azt lehet tudni hogy a játék havidíjas lesz-e? -
Since #883 Digitálisból csak a steames meg a d2d-os van? Atari oldaláról nem enged előrendelni. -
#882 Tényleg ha steameset veszem meg az is feljogosít az open betara meg a headstartra gondolom... -
#881 ez nem igaz... 2.-án megveszem d2d -on, 5.-én meg: Pre-Order STO on Steam... -.- -
#880 Nem hiszem. -
Since #879 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne ha atari-nak az oldaláról rendelem elő. akkor elvilegben 5 dollárt vonnak csak le, a maradék részét meg majd a játék megjelenésekor. A pre-ordert bármikor tudnom cancelezni? Ugyanis jár open béta, és ha nem tetszik akkor lemondanám. Van erre lehetőség szerintetek? -
Paladin #878 A szokásos faszság szerint annyi euroért, ahány dollár.
Akkor már inkább brit d2d fontért. ( Retail oldal ) -
#877 Steam-re felkerült az STO van DDE változat is. -
#876 Végleges verzióban a hídon majd lehet, és majd a többi részen is idővel, CB-ben egyenlőre ez még nem elérhető. -
#875 Skacok!
Jól látom a helyzetet, hogy nem lehet a saját hajódon mászkálni? -
Skill #874 reklámnak jó , de aki open bétán is ott akar lenni az megveszi külföldön.
ez az általad adott linkről idézet : Fontos tudni:Az ár becsült ár. Ez NEM előrendelés, csupán előjegyzés, amihez épp ezért semmilyen előrendeléses extrát nem tudunk biztosítani. Előrendelés elindítása sajnos nem várható Magyarországon.
ha jól értem nem kapsz open bétához hozáférést , se extra cuccot , se head startot (már ha lesz nem néztem utánna) -
Herkulles #873 Már előjegyezhető! http://cdgalaxis.hu/PC/17292/star-trek-online.html -
#872 Megvettem D2D-n, ha nem kell a profit a steam-nek, akkor menjenek el a jó *5 perces sípszó*... -
#871 Igen, de szeretné a steam-es játékgyüjteményében látni az STO-t is :D -
Lonni #870 d2duk-ben le lehet tölteni. -
#869 Nincs a steam shop-ban, mert: európai vagyok!
Nem igaz, hogy egy 1 szerveres MMO-nál sem képesek globálisan gondolkozni....
Originally Posted by Kyo_daikun
It will be available on steam from early January we think, after all their sales are over. -
Herkulles #868 Ok, reméljük azért kapható lesz… -
#867 Az atarai oldaláról nem lehet MO-ra digital deluxe ot rendelni -
#866 nyugi, a hivatalos előrendelő oldalakon sincs mindegyiken fent... merthogy a steam shopban nincs, az ziher! -
#865 Mert Mo. kis piac. Szerintem előbb a nyugat európai reklámra összpontosítanak, ott úgy is több a játékos és több az emberek keresete. -
karajjj #864 ez a Star Trek topikba való -
Herkulles #863 Nagyon jó kis oldal.
Ennek örömére pörgessük fel kicsit a fórumot, tehát február 5-ikén jön ki a játék. Akkor miért nem látom még a magyar cd boltok előrendelésénél? -
Herkulles #862 11 milliószor töltötték le a Star Treket http://index.hu/kultur/cinematrix/cinehirek/2009/12/23/a_star_trek_bejott_a_kalozoknak/. -
#861 sok-sok béta ingame videó -
#860 Nincs semmi különösebb új hír.... -
#859 Rendesen megállt az élet a topicban :) -
#858 Ja, aki unja angolul olvasni a híreket, azoknak itt egy jó kis magyar STO-s oldal sok-sok infóval, képekkel, videókkal.
Startrekonline.hu -
#857 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1094542709&no=836]#836[/URL]
(Igen, januárban.) -
Burca #856 Csak 20 commentet kellene visszaolvasni -
#855 Nyílt beta lesz egyáltalában? -
#854 Ha működő komm jelvény lenne, még meg is venném :D
Vajon a sima trial hány napos lesz? (Mert itt a meghívós trial 10 napos a kép alapján.) -
Monoton #853 Jól néz ki.
-
#852 A nyilatkozatok alapján írtam Blue és ott azt írták, hogy lehet a hídon mászkálni, illetve át is mehetsz más hídjára.
Persze abban igazad van, hogy azt Ők a megjelenéskori állapotra írták/gondolták, és nem a mostani béta fázisra :) -
#851 Még a hídon sem lehet, most készítik a híd szerkesztőt, szerintem karácsonyra meg lesz és akkor át lehet menni a másik hídjára. -
#850 Ha nem tetszik a bill.-es irányítás használd az egeret. A shift+w a sprintelés. -
#849 Blue bétabeszámolójának folytatása itt olvasható. -
#848 Egyenlőre csak a hídon lehet. Viszont vannak "pályák", amik hajókon játszódnak. -
#847 hajón lehet mászkálni? -
karajjj #846 tegnap sikerült végre kipróbálnom a bétát, hát meg kell hogy mondjam, személyszerint én jobbra számítottam... max grafikán egész szép, meg a karaktergenerálás is jó, viszont az irányítás nekem olyan, mintha valami autóversenyzős játékkal játszanék, kanyarodni kell az emberrel :\ meg már említették többen is, hogy a futás kifejezetten lassú, az űrhajós résszel meg vagyok elégedve, az teljesen korrekt, viszont ezért én biztos, hogy nem fizetnék havidíját, bár csak másfél órát játszottam vele -
#845 Jó, a hivatalos oldal is csak hivatkozva mutatja :) De itt meg is lesheted: IGN Video