31698
-
#2213 na végre felébredt a bíró hűha nem a meccs végén kellett volna.... Davids piros! -
#2212 Davids pá-pá! -
Zséé #2211 micsoda gól bokából remélem jövőre már a Barcában lődöz ilyeneket -
#2210 szal most kezdődik a meccs :) 1-1 Henry -
#2209 De szép gól volt basszus. -
#2208 Henry, 1-1
-
#2207 hát már rég villania kellett volna a pirosnak Davidsnak nem tom a bíró ezen a meccsen mit csinál de nem bíráskodik az tuti -
De nekem ugysincs igazam.lol ugyanmá ti se gondoljátok komolyan.
-
#2205 Köcsögök, rohadt csalás!
Ebouet felvágták, aztán simán ment tovább a meccs, tök érvénytelen a gól..szemetek -
#2204 kurvaélet -
#2203 0-1, Keane. -
#2202 KB 5X elmondták a meccs alatt, hogy idén már új szabály van, hiába nyerné meg a csapat a bl-t, ha nem végez 4., vagy annál jobb helyen, akkor nincs bl. -
#2201 a szabály úgy szól h a címvédő indul a BLbe mind1 h hányadik helyen végez, van egy olyan része is h egy ország csak 4 BL indulót delegálhat így ha ma nem nyerünk is a Tottenham még beszophatja mer az első 3 mellett akkor mi indulnánk -
#2200 Mindjárt jön Henry. -
#2199 Fejezd már be. -
#2198 Se igy se ugy tökmindegy. -
#2197 Nagyon gyengék vagyunk..
Szerencse hogy nem kaptunk már párat... -
#2196 Tényleg muszáj, mert hiába nyerné meg a csapat a BL-t, új szabály szerint ha nem végez az Arsenal a 4. helyen, akkor nem lesz jövőre bl.... -
#2195 Itt az arsenal kezdője: * Jens Lehmann
* Kolo Toure
* Johan Djourou
* Philippe Senderos
* Abou Diaby
* Mathieu Flamini
* Gilberto
* Robert Pires
* Jose Reyes
* Robin Van Persie
* Emmanuel Adebayor
sztem bolond a wenger!ezt meccset muszály megnyerni geca
-
#2194 kommentátor mondta tévébe, megaztán ahogy zaki mondta láttam is h Henry meg Faregas ott csücsül a padon :) -
#2193 Én nem olvastam, hanem látom! :D -
#2192 hol olvastad? -
#2191 pff Henry, Fabregas és Eboué kispados....mondjuk érthető mer a bl döntő fontosabb :P -
#2190 -
#2189 Tudja vki az Arsenal várható kezdőcsapatát??? -
thx -
#2187 kajak link -
#2186 kajak? :| -
#2185 Henry átmegy a Reebokhoz és ott hagyja a Niket :O -
#2184 tippmixen rátok is teszek remélem nyertek kell az a 4. hely :) -
NIG Perfectism #2183 Jó előjel a Villareal elleni visszavágó meccs előtt,hogy se a
REAL se a JUVE elleni meccs visszavágóján nem szereztünk gólt. (0-0),(0-0)
MI KÖVETKEZHET EBBŐL?Ráadásul az utolsó két meccsünkün csak egy
hátvéd tudott gólt szerezni.(TOURE 28) -
#2182 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2181 A Blackburn kikapott, a Spurs is.Nyer az Arsenal...Meglesz az a negyedik hely.A Villareal nem lő otthon sem gólt.0-0 lesz. -
#2180 Ennél azért jobb meccsre számítottam.:| Mindenesetre grat az Arsenal-nak:) Remélem meglesz a döntőbejutás, mert egy Barca-Villareal-t meg se néznék. -
#2179 -.- -
#2178 Szerintem jövő héten mindenképpen megdönti a Villarreal ezt a rekodot, mert tutira 2 gólt fog lőni otthon kapott gól nélkül, így 100%, hogy kiestek és nem lesztek ott a döntőben, jah és még a Spurs ellen sem nyertek a bajnokságban szombaton, így a 4. hely sem lesz már meg, és nem indultok jövőre a Bl-ben...
-
#2177 Na azé... :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2176 De hiába a rekord mert a Villareal otthon 2-0ra nyer! -
#2175 Végre... -
#2174 Nemsemmi rekord vajon mikor és ki dönti meg?
9 egymást követő BL meccsen kapot gól nélkül