31698

• zaki
  • Anthony001
    Ismét kinai adón nézem:D
  • Anthony001
    0-3 Henry
  • zaki
    0-2, Fabregas.
  • Anthony001
    0-1 öngól:D
  • Anthony001
    Ha már így benne vagyunk, a Henry-s nek mi a zenéje?:D
  • drowns41
    a #2366 már nem aktuális de a #2367 igen
  • drowns41
    Van egy másik jó zene is amit fel is töltöttem ide de nem tok róla semmit. Amúgy a videót itt találjátok meg
  • drowns41
    Hmmm én nem találtam sehol. Fel tudnád tölteni?
  • Cubemaniac
    MOst szedtem le és ez az Barbatuques - Baiao Destemperado
  • Cubemaniac
    NA toom a Ronaldinhos Joga zenéjét ha érdekel valakit de nem biztos hogy ez az, Azért probáljátok meg.
    Barbatuques -* Baiao Destemperado
  • 5w0rdf15h
    jaja állítólag Cole végre játszik majd a felnőtt meccsen is, mer tartalék meccseken már játszott többször is :)
  • zaki
    Sunderland elleni keret:

Sunderland (from): Davis, J Murphy, Nosworthy, Breen, D Collins, Caldwell, McCartney, Whitehead, Miller, Arca, McCartney, Leadbitter, Woods, Brown, Kyle, Stead, D Murphy, Le Tallec.

Arsenal (from): Lehmann, Djourou, Eboue, Campbell, Toure, Clichy, Cole, Pires, Diaby, Fabregas, Ljungberg, Van Persie, Henry, Bergkamp, Adebayor, Song, Larsson, Almunia.
  • Cubemaniac
    Bocs de annak még én sem toom.
    De az sem rossz!
    De amit én Találtam Return of the Tres az nem az a Verzió ami a Jogás.
    Nekem a Jogás Kéne.
    Amugy meg hogy maradjunk a csapatnál, szerintem a Bl döntő eléggé húzos lessz, mivel ha a Barcanak kell Henry ahoz le kell hogy gyözze az Arsenalt, de Henryt sem faragták abból a fából ezért mindent megtesz a csapata érdekében és nyerni Fogunk.
    GO GUNNERS!
  • drowns41
    És a ronaldinhos zene az mi?
  • Anthony001
    Húúú köszi!!!
    Ezaz, iszonyat!!!
    Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!
  • webibebi
    akkor bocsi ha rosszat írtam!tudtam hogy a kettő közül vmeik.
  • Cubemaniac
    Nem számban hanem játékban
  • Cubemaniac
    Én toom a szám címét. A Total Overdose C. Számban is ez szólt!
    Delinguent Habits - Return of the Tres.
    Nekem is naon Bejön
  • Anthony001
    Rendben, utánanézek.
    Köszi.
    Addigis GOO GUNNERS!
  • webibebi
    delited peoples
  • Anthony001
    Hmmm ezt biztos így kell írni?
  • webibebi
    az 1 delited people dal asszem
  • Anthony001
    Gondolom láttátok már a Nike.com-on a Joga TV-s videókat..
    Lenne egy kérdésem. Valaki meg tudná mondani, hogy a C.Ronaldo VS Zlatan klipp alatt ami szól zene az micsoda?
    Előre is köszi
  • drowns41
    Persze és valószínűleg véletlenül vertük meg a Real-t meg a Juve-t úgy hogy gólt se kaptunk
  • jbal
    hát.hülyeség lenne eladni mert ha Henry elmegy ő fogná össze a csapatot
  • EmIn3m02
    nemhiszem hogy elmenne pires
    szvsz ő innen fog visszavonulni
  • zaki
    Pirest most a Serie A-ba csábítják

London, április 27., 19.40 A Roma és a Fiorentina is vinné a francia középpályást.

Válogathat az ajánlatok közül az Arsenal idei BL-menetelésének egyik legjobbja, Robert Pires. Mint már közöltük, a veterán futballista nem akarja elfogadni a londoniak egyéves szerződésajánlatát, ezért vélhetően távozni fog. Az érdeklődők között ott van az Ágyúsok legutóbbi áldozata, a spanyol Villareal és a Serie A 4. helyéért óriási csatát vívó két csapat, a Roma és a Fiorentina.
    - Mindkét alakulat felvette velem a kapcsolatot, de engem egyelőre csak az foglalkoztat, hogy megnyerjem a BL-t az Arsenallal - mondta a korábbi Marseille játékos.
    (Páll)

nb1.hu (lol)
  • jbal
    Anglia: az újságírók szerint Thierry Henry volt az idény legjobbja
    2006-04-27 21:19 Utolsó módosítás: 2006-04-27 21:19

Az angliai Futball-szakírók Szervezete (FWA) Thierry Henryt, az Arsenal csatárárát választotta meg az idény legjobbjának a Premiershipben. A 28 éves francia támadó az FWA történetében az első játékos, aki háromszor is kiérdemelte az elismerést.

Miután a profi futballisták angliai szövetsége Steven Gerrardot (Liverpool) látta az évad legjobbjának, a szigetországi szakírók szervezete Thierry Henry mellett tette le a voksát.

Henry ebben a szezonban megdöntötte a klubrekordot a szerzett gólok kategóriájában, és nagy szerepe van abban, hogy az Arsenal bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, ahol a Barcelona lesz majd az ellenfele.

A csatár 2003-ban és 2004-ben már megkapta ugyanezt a díjat az újságíróktól, akik ugyanazt a játékos háromszor még soha nem jutalmazták az Év játékosa elismeréssel.

"Henry teljesítménye a legnagyobb játékos rangjára emelte őt a díj ötvenkilenc éves történetében. Bár több kitűnő játékos volt a jelöltek között – így Terry, Rooney és Gerrard – a győzelme megérdemelt" – fogalmazott Paul Hetherington, az FWA elnöke.
    forrás: www.nso.hu
  • Solidus
    Ez így van.Ha vesztenek akkor az csakis a bíró hibája lehet.Vagy például Puyol "megpaskolása"...
  • grebber
    Régébben a Cselzivel nem volt semmi bajom aztán jót ez a nagyképü seggfej azóta rühelli mindenki.

• Solidus
    Egyetértünk,de én még drogbát se bírom...
  • jbal
    mourinho az jó.:Daz optimizmusa
  • grebber
    Cselzít gyülülöm a köcsög murinyó geci miatt!
  • Solidus
    Egyébként a BL megnyeréséhez szerencse is kell.Lásd,Liverpool-Milan.Szal erről ennyit.A csapat meg úgy jó ahogy van.De ha nem tetszik akkor szurkolj a Chelseanek... :]
  • Solidus
    Szerintem meg babonából szídja a csapatot(mert eddig valahányszor kesergett,az Arsenál pont az ellenkezőjét tette és nyert).Fordított pszichológia...
  • grebber
    Az lehet de a Villareal ellen csoda volt komolyan a második meccsen az a szerencsénk hogy a Vilareal is raklap szar volt.
  • Zséé
    Egy ilyen ki-ki meccsen bármi lehet amitől borul minden. pl kiállítás a 10. percben. Persze attól még a Barca nyeri a BL-t :DDD
  • zaki
    Ne legyél már ennyire pesszimista könyörgöm... Miért ne lenne az Arsenalnak esélye? Egy döntőben senki sem esélytelen. Nem véletlen került oda a csapat.
  • grebber
    Elfogom hidd el hogy ennyire nembizok a kedvenc csapatomban de nem ugy néz ki hogy a Barca ellen van esélyünk.
    Majd meglátjuk.