31698
-
#2334 Komolyan mondom néha szóhoz sem jutok, olyanokat írogatsz. Majd ha nyer az Arsenal a BL döntőben, remélem elásod magad. -
#2332 moderáld magad légyszives -
#2331 Légyszives ne tuskózzá.
Majd a BL döntő után esetleg de akkor ugyis csak nekem lesz okom ugatni hogy hova gondoltatok. -
#2330 Grebber te hogy lehet ekkora tuskó? Már bocs, de döbbenetes amiket mondasz. -
#2329 Rohadjak meg ha megnyerjük küldök neked pénzt jeleképes összeget (500FT) :D
De ez soha nem fog megtörténni mivel Barca nyeri. -
#2328 :DD -
#2327 hátte nem semmi vagy de eskü ha megnyerjük a BLt találkozzunk vhol és beszéljük meg ezt az állandó "fikázós szurkolást"!!!! -
#2326 Lol azt majd töröld meg a kezed miután kihuztad a biliből. -
#2325 Hurka vagy... :DD Ha a Barcát kapjuk akkor nyerünk!Henry bizonyítani akar majd!1-0 az Arsenalnak... -
#2324 henry spanomat ne csúfoljátok,még tacskókoromban együtt játszottam vele a grundon már akkor is fürge volt,de kapott tőlem jópár kötényt... -
#2323 Henry! -
ipse #2322 szép volt fiuk!
-
ipse #2321 szép volt arsenal -
#2320 az télleg jó Onry!
-
Monoton #2319 LOÁL !!! -
forzajuve #2318 "Főleg Onry"
muhahhaaaaaaaa :DDDDDDDDDDDD -
#2317 tök jó csapat szerintem nagyon jó játszanak! Főleg Onry -
#2316 Annyira balf@sz vagy. Remélem jó sok zsét tettél a barkaszra. -
#2315 Megtettem tippmixen a Barcát 1.90 van rajta remélem nyer is a BL dőntön remélem lesz rajta egy 2-es szorzó mert akkor oot is megteszem hiszen mindenki tudja hogy a Barca nyeri! -
#2314 még csak most tértem magamhoz hogy LEHMANN MIT FOGOTT!!!!!!!JEEEEEEE!!!!!
-
Monoton #2313 pedig azt hittem barkaszdrukker vagy :P:P::PPPP :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#2312 reméljük nem -
#2311 ha a Balfasz jut be a döntőbe az nem jó mert Riváldinho vagy ki az makiskodni fog -
#2310 talán inkább milan
bár ők meg kibaszott mákosak :\
barcelonátol fosok -
#2309 Nekem mind1, mind2 csapatot utálom! :d -
#2308 Ti a Milant vagy a Barcát választanátok? Grebber, nehogy olyat írj, hogy mind1, mert mindkettőtől kikapunk :D -
#2307 kán monnyon le! -
#2306 há de má kajak :D
nemtom mit akar mán ilyen vén fejjel
mondjuk lehmann is öreg,de most csúcsformában van -
Monoton #2305 szintugy!
kán játszon az öregek otthonában :DDDDDD -
#2304 hm...senki:D:D:D:D:D:D -
#2303 monnyuk má nemazér,de ha nem lehmann akkor én hildebrandot tenném be a válogatottba :| -
#2302 kánt?
azkiaz? :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Monoton #2301 :DDDDDDDDDDDDDD
ezzel lehmannn jobban kiszorította kahnt válogatott kezdőjéből ami nembaj :DDDDDD sztem -
#2300 énis gecc 11esnél....uhh :D:D
mikor befujta a tizit rágyujtottam egy cigire,de mikor kivédte ugy örültem hogy véletlenül beleégettem a karomba a cigit FA?:S_?:_AFS
ja és döntős ték -
#2299 Ászok vagyunk így van!
Ordítottam mikor kivédte a 11-est az Isteni Lehmann!!
Döntő juhéééé
Bár tényleg nem voltunk jók:( -
#2298 jólanna :c -
#2297 döntőben barkasz-Arsenal 0-1 lesz Fabregas góljával! -
#2296 amugy kurva gyengén játszottunk :S
campbell meg jólenne ha lassan összeszedné magát mer ökölbe volt állandoan a kezem mikor nála volt a labda -
#2295 amugy én a mai meccstől függetlenül aztmondom h a villareal nem érdemelte volna meg az eddigieket látva a továbbjutást
szvsz igen unalmas döntőt láttunk volna ha ezek a sárga citromok mentek volna tovább -
#2294 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddd lál lefordultam a székről :Ddddddddddd