31698
-
Monoton #2414 na az egy dolog de amit ő művel!!! -
#2413 Szánalmas amit művelsz... -
#2412 de ha az Arsenal nyer elkéne beszélgetnünk a szurkolás fogalmáról és arról h hogyan is kell.... -
#2411 figy van amikor én is ugy kezdek el nézni egy meccset hogy tuti kikapunk
de attol még ugyanúgy örülök ha gólt rugunk vagy megnyerjük a meccset stb. -
Monoton #2410 hát furán fejezi ki magát! -
#2409 haggyátok már egymást
fölösleges vitázni,grebber igenis Arsenal drukker,csak ő igy áll neki a meccseknek,ennyi -
#2408 Nem süllyed az sehová még mindig a kedvenc csapatom csak én nemcsak nézek látok is.
Ti majd csak 17.-én látjátok meg nemleszek parszt nem fogok anyázni rátok hogy igazam volt! -
Monoton #2407 "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ el sem hiszem van ilyen topik kedvenc csapatom."
idézet grebber első hsz.-ból eme topityból! hová süllyed a világ :DDDDDDDD :P -
Monoton #2406 Arsenal? -
#2405 sziasztok tudna valaki csinálni egy valami jó focis logo-t? előre is kössz! -
#2404 Ez nem fog megtörténni majd max ti huztok innen az 5. hely és a BL vereség után. -
Monoton #2403 Komolyan te felb*szol azokkal amiket írsz.
Arsenal szurkoló vagy? Mert ha igen akkor pozitívat írj és ne a negatívat hangsúlyozd.
Sztem is vedd le az Arsenal logót a fejlécből! :(
-
#2402 grebber sztem vedd ki a fejlécedből az Arsenalt és húzz el ebből a topikból -
#2401 West Ham - Tottenham lesz és a west ham egyik legjobb csapat otthon...szal nem kéne megin ilyeneket mondani -
#2400 Én meg azt képzelem el mikben hihettek még ha ezekbe hisztek. -
#2399 Képzeld el azt, hogy miket mond azokról a csapatokról, akiknek nem szurkol... :DASDASDA -
#2398 Figyelj szerintem tartsd meg magadnak a biztatást -
#2397 Én nem felfogom én tudom de mondom majd 17.-én meglátod.
Aki meg még hisz a 4. helyben az akármiben is hihet mert kb minden más kitalált szarnak annyi az esélye mint az Arsenal BL győzelmének és a 4. helynek -
#2396 Te nem fogod fel, hogy miket mondasz. -
#2395 Nemfogod fel látom ,majd 17-én te is meglátod. -
G_ArchAngel #2394 minek szurkolsz Te az Arsenalnak?
én szeretem a Barca-t is, nekem még rosszabb lesz nézni, mégis kicsit a londoniaknak szurkolok, hogy megmutathassák a Csal'szí-nek, hogy ebben (is) jobbak... -
#2393 Már megint kezded? -
#2392 Na most elmagyarázták tisztán ezt az új szabályt. Szóval ha megnyeri a csapat a Bl-t, és 5. helyen végez a bajnokságban, akkor a 4. Tottenham az Uefa kupában indul. -
#2391 Igen persze megnyerik ja hogyne én meg a lottó 5-öst meg a 6-ost sőt a skandinávlottót is jokerrel. -
G_ArchAngel #2390 ha megnyerik a BL-t, akkor a Pool mintájára nem indulhatnak a kupában? -
#2389 Tottenham - Westham mecs egyértelmű 1-es tehát igazam volt.
Jó az az 5. hely az Uefa induláshoz kiváncsi vagyok meddig jutunk majd benne! -
#2388 :DDDDDDDDDdd -
#2387 -
#2386 :DDDDDD -
G_ArchAngel #2385 FA kupa győztes a lányok csapata:)
-
#2384 Nicklas Bendtner a b csapatba ontja a gólokat!
-
#2383 én úgy tudom 3al, 24 gólos lópofa meg 21 -
#2382 Henry már 2 góllal vezet a góllövölistán ?? -
#2381 hihetetlen mekkora faszok vannak....mondjuk egy ilyen csapatba akármilyen parasztokat is beválasztanak.. hülye faszfejek lehet eltört a lába :@@@@ -
#2380 Ja énis láttam, remélem nem lesz komolyabb sérülés -
#2379 Istenem, idióta vadbarom felrúgja Diabyt az utolsó percben... Idegbeteg állat.
1ébként maradt a 0-3. -
#2378 Jön Cole! -
#2377 ehh :DD
van msn-ed? -
#2376 Nem műxik a FAt builderem tudnál segíteni?:) -