31698
-
#2133 Ezez begyöpösödve higgyél benne nem fog megtörténni.
-
#2132 na menjé inkább aludni -
#2131 Még ezekután is várjátok csak nyugodtan a BL-t érő helyet ami nemlesz meg ugyse! -
#2130 a faszom Lua Lua egyenlített 1-1 '74. percnél járunk -
#2129 Henry góljával vezet az Arsenal a Portsmouth elleni elmaradt meccsen :) -
#2128 41' Portsmouth [0 - 1] Arsenal
37' [0 - 1] T. Henry
-
#2127 nem kell év meccse csak nyerjünk -
#2126 Ja aztán felébredsz! -
NIG Perfectism #2125 Jövőhéten jöhet a Tottenham,és az év meccse. -
#2124 Lehet hogy most a bajnokságba nem szerepelnek olyan jol(mondjuk sztem ott is jól szerepelnek), sztem inkább a bl szereplésre koncentrálnak, nem véletlenül pihentette henryt wenger pl...Szal nyugi nyerjük a bl-t és a aköv bl indulás nem lesz kérdéses;) -
#2123 ezt még nem is láttam, hát akkor simán meglesz -
#2122 meglesz, biztos vagyok benne -
#2121 Tökmindegy hogy minek tartasz de ha nem veszed észre mennyire gyengék vagyunk a bajnokságban akkor nemtudom mire gondolsz.
-
Monoton #2120 én először azt hittem csak poénkodik ls énis röhögtem rajta de már nem vicces! :(
én félek tőle :DDDDD -
#2119 ezt direkt csinálod vagy tényleg ennyire vagy? -
#2118 Ez a Highburyben fog eldőlni majd 2 forduló múlva és igenis több esélyünk van rá!!!
ami a meccset illeti köcsög schrek elmehet a ....ba fúj de utálom az MUt, a chelseat meg még jobban de sajnos megin bajnokok lesznek :(((
BL döntő meg meglesz :) -
#2117 Tottenham hátralévő meccsei: Everton,Man Utd,Arsenal,Bolton,West Ham
Blackburn meccsei: Liverpool,Birmingham,Charlton,Chelsea,Mancheste City
Nem lehetetlen de nem lesz meg a 4. hely sajnos. Pedig BL helyezés jó lenne. -
#2116 2-0 a vége6.-ok vagyunk
a Tottenham elleni meccset meg kellesz nyerni mint ahogy most már minden meccset -
#2115 Nemértem a csodálkozásod okát tudható volt hogy sima MU az eddigi bajnoki meccsek alapján.
Pápá BL indulás és lehet ezzel pápá Henry-is. -
#2114 mi volt ez?öcsém mért new mtudnak úgy jáccani mint a blben?de sztem a 4.hely 100%hogy meglesz -
#2113 1-0... -
#2112 mért? -
#2111 baj van skacok!nem kezd az Henry -
#2110 a 4. hely nem most fog eldőlni hanem az Arsenal-Tottenham meccsen a 36. fordulóba április 22.én
amúgy meg még a Tottenham is játszik majd az MUval 2 forduló múlva szal bőven van még esély
ja és a sorsolásunk is elég jó:
MU (i)
West Brom (o)
Manchester City (i)
Tottenham (o)
Sunderland (i)
Wigan (o)
-
#2109 Fasza . Bár ha kikap az MU-tól, még bőven bejuthat :) -
#2108 Kapjon ki holnap az Arsenal, és maradjon 5., de a BL-t nyerje meg, és akkor jó lesz, mert akkor indulhat jövőre is a BL-ben, mint tavaly a Liverpool :P -
#2107 mondjuk halkan jegyzem meg, a Chelsea bajnokság elbukásának jobban szurkolok, ahhoz meg az MU-nak győzni kéne, pedig az Arsenalnak is szurkolok. :)) Mi legyen most akkor? :DDD -
#2106 MU ellen győzni kéne, különben 5 pont a hátrány -
#2105 Fenébe, nyert a Spurs 2-1-re a Man City ellen :( -
#2104 2-1-re nyer az Arsenal!Az elsőt a MU lövi.De aztán Henry és Adebayor bepakol fejenként 1-1-et! -
#2103 Az MU ellen megkéne nyerni a rangadót vasárnap. Főleg ha ma megbotlik a Tottenham. Jó eséllyel vagyunk a 4.ik helyre. Szóval hajrá fiúk! -
#2102 :DDDDD -
Monoton #2101 jahh akkor üdv :P :DD -
#2100 például én bazeg -
Monoton #2099 pl? -
#2098 hirtelen milyen sok drukkeretek lett -
Monoton #2097 de neked miért kell ilyen negativiztikusnak lenni?
elrontod az én jókedvem is! bár ha kikap a csapat majd úgyis rád fogom hogy a te hibád :P :D -
#2096 Pont az ilyenek miatt bukik el majd mindent az Arsenal.
Figyeljétek majd! -
#2095 sztem meg te vagy uncsi
végén 4. lesz a csapat úgyis, +bl döntő már garantált :c -
#2094 Légyszives haggyad már ezt a hozom a formám szöveget mert uncsi :D
Ha nekem nem hiszel akkor majd hétvégén a szemednek ha nézed a meccset.Sima MU.