31698
-
#2053 -
#2052 Ez sajnos így van, pedig kikellett volna.
-
#2051 A Juventusnak a mezőnyfölénye (58 százalékos labdabirtoklás) mindössze három lövése volt az első félidőben, míg az Arsenalnak négy, és ezek közül mind kapura is ment. A szögletek száma (1-6) is azt mutatja, hogy inkább a londoniak akarata érvényesül eddig. Arsene Wenger csapata magabiztosan őrzi az előnyét a Stadio delle Alpiban. -
Monoton #2050 Na akkor ez a LOL ::::
NSO:
Flamininak nem adott sárga lapot a játékvezető, miután könyökkel érkezve a levegőben letaglózta Nedvedet. A franciának már volt egy sárgája, Fandel nem merte kiállítani. -
#2049 félidőben 0-0 -
#2048 :DDDDDd -
#2047 NSOn ez a szöveg:
Eboué tört be jobbról a 16-oson belülre, a Juventus játékosok dőltek előtte, mint a kuglibábuk, végül azonban Cannavaro ért vissza, és kirúgta a labdát szögletre.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddd -
#2046 hajrá ARSENAL!!!! Torinoban is nyerünk :P -
#2045 én azért szurkolok h amelyik továbbjut verje el a Milant -
#2044 Remélem tényleg továbbjuttok a Juvén...
...de a BL győzelem a Barcáé lesz.
Sorry! -
#2043 Örülök a Villarealnak de annak mégjobban örülnék ha ma a Benfica nyerne.
Remélem idegenben kezdünk majd. -
#2042 Én bízok benne, hogy tovább jut az ARSENAL, sőt még a BL-t is meg nyerhetjük, most tényleg jók vagyunk, legyetek optimisták. -
shogun6 #2041 tény h a Juvéből szint esenki nincs formában, míg az Arsenalnál szinte mindenki topon van mostanában. Az is igaz, hogy a londoni meccsen senki nem csinált semmit, de ezért IS írtam a remény hal meg utoljára sort...(na meg a nagy esély a BL győzelemre miatt) és sztem te sem úgy ismered a zebrákat, hogy olyan könnyen feladja, még ilyen tré helyzetben sem...
na de léptem az ágyúsok topikjából nem rontom itt tovább a levegőt -
#2040 minimum megizzad??? láttad te az előző meccset???? most h mégnéhány kulcsjátékos nem lesz szted jobbak lesznek??? sztem akkor te másik bolygón laksz.... -
shogun6 #2039 nagy esély a bl győzelemre??? a Milan vagy a Barca ellen?? hát, végülis a remény hal meg utoljára!
De remélem jó meccs lesz a mai Juve elleni és minimum megizzad az Arsenal, hogy továbbjusson!!!!!!!!!!!!! -
#2038 na ez jó hír meg így 5 ponttal vannak már lemaradva :P -
#2037 ma kikapott a bolton 1-0-ra a birminghamtől -
#2036 na hát a szerencse is velünk van, itt a könnyed lehetőség a döntőbe jutásra a villareal jutott tovább szal megvan a nagy esély a BL győzelemre!!!!!!!!! -
Monoton #2035 megint kezded? ill. folytatod:D -
#2034 A Juvét is kiütik szerdán. Ki fognak kapni de továbbjutnak... -
#2033 igazad van, és mindenki azthitte h kikapnak és mégis... -
#2032 Real, és a Juve ellen is mindenki leírta őket... -
#2031 Hehe visszatért a jó öreg logo :D
Miért most öszintén egy Milan vagy egy Barca ,Inter ellen van esélye Arsenalnak? Mert szerintem nem sok.De majd meglátjátok. -
#2030 na... -
#2029 De ez mint ti is tudjátok nem fog megtörténni. -
#2028 Azért ha az Arsenal megnyeri a BL-t akkor nem hiszem, hogy elmenne bárki is... -
#2027 ahogy Vieira sem :c -
#2026 nemfog -
#2025 pláne ha Henry is elmegy -
#2024 tovább erősödik a Villarreal... Az Arsenal átlagéletkora tovább csökken :DD -
#2023 Robert Pires a Villarealban folytathatja -
#2022 Következő forduloban eldöl hogy 4. vagy hátrébb lévő hely lesz-e a mienk.
MU - Arsenal :( -
#2021 4. hely megvan egyértelmű, a Portsmouth nagyon könnyen fogják verni iyen teljesítménnyel
-
-
#2019 4. helyet még elcsiphetjük ha tudják tartani a srácok ezt a nextgen formát!!!!! -
#2018 5.-ek vagyunk 2 pontra a Tottenham-től -
#2017 Ez szép volt!
Megint holtverseny van a góllövölista élén :( -
#2016 jah, és kikapott a tottenham, és a bolton is -
#2015 A fene.Azért a Juve ellen remélem felépülnek! -
#2014 amugy nagyon örülök hjogy adebayor rugdossa a golokat