344
Minden, ami horror és ami Fangoria:)
  • guardian hero
    Az első számhoz milyen film volt?
  • Böjtös
    És most jöjjön a fekete leves...bár számunkra ez egyben jó hír is bizonyos szempontokból.
    A rossz mindenki számára az, hogy sajnos csúszik a megjelenés. A dvd melléklet problémái és bizonyos kereskedelmi tévékkel való tárgyalások miatt a második szám előreláthatólag szeptember 20 környékén fog csak kijönni. Természetesen mi sem örülünk a késésnek, viszont ha a tárgyalások jól zajlanak le, akkor az sok szempontból is pozitívan hathat a magazin további sorsára. Szóval megpróbáljuk nem kihagyni a lehetőségeket.
    Megértéseteket előre is köszönjük...
    BG
  • Böjtös
    Igyekszik az ember...;)
  • Böjtös
    Ezt most mire értetted? Fangoria, vagy Halálos kitérő?:)
  • Böjtös
    Írd meg a [email protected] a pontos címed és megoldjuk...
    Már ha az első szám kell. A második számmal kapcsolatban írok még kicsit később...
  • Ramza
    Jó helyre kerültél :)
    Helyes!
  • Glpetyus
    "most"

Mér' mikor jön a köv. rész? :)
  • Glpetyus
    Ajánlom,hogy igazat beszélj :D
  • LezLee
    Hát ez az, én nem pesti vagyok, hanem szegedi. Lehet akkor nekem marad az újságosnál való beszerzés. :(
  • Jano
    Egyelőre nincs postázás, személyesen kapod kézbe a cuccot. Előny, ha Pesten laksz. :)
  • LezLee
    És még megkérdezhetem azt, hogy mekkora összeget takar a "postaköltség" szó?
  • Jano
    Köszönöm szépen a felvilágosítást.
  • Böjtös
    "Böjtös úr" az egyik újságíró a második számtól.;) Amúgy Ramza kollégával az 576 Konzolnál dolgozik még. Nem utolsó sorban pedig a Harvester honlap indításában vettem részt még nagyon régen.
    Nagy videojáték, horror mániákus...
    Hát kábé ennyi az életem története.:)
  • Böjtös
    Úgy látom, Jano már megválaszolta a kérdést...
  • Böjtös
    Köszönjük!:)
  • Jano
    :C
  • fifi
    Én tudom, de nem mondom meg! :DDDDDD
  • Jano
    Ha neten rendeled, akkor olcsóbb, 1690Ft, amúgy 2190Ft.

Hagy kérdezzem meg, hogy Böjtös Úrban kit tisztelhetünk? :)
  • LezLee
    Nekem is megvan az első rész, és pár félrefordítástól eltekintve egész kellemesre sikeredett, sok érdekes cikk van benne, bár én dvd-melléklet nélkül vettem meg.
    Megkérdezhetem, hogy mennyibe kerül az újság filmmelléklettel?
  • fifi
    Megvan az első, megyek ezért is majd! Nagyon nagy hiányt pótol ez a kezdeményezés, gratulálok hozzá, és kívánok még sok mejelenést!
  • csabawarchief
    köszi, hogy szóltál :)
  • Böjtös
    Elméletileg a Halálos kitérő lesz most, de a megjelenésig még semmi sem biztos. Tudod...bürokrácia, satöbbi.:(
  • Seth
    Milyen filmek várhatóak mellékletként?
  • Böjtös
    Szeretném felhívni minden kedves fórumozó figyelmét a Fangoria második számára, ami (ha a nyomda is úgy akarja) szeptember elsején fog megjelenni melléklettel (Dvd) és önmagában.
    A fő téma továbbra is a horror műfaj. Az új számban több magyar (nem fordított, hanem saját) cikk, novella, interjú és egyéb érdekesség is lesz. Természetesen szívesen fogadunk minden ötletet, valamint pozitív és negatív kritikát (nem rosszindulatú személyeskedést), ami segítené a magazin "tökéletessé" válását. Nem azért, mert tökéletesek akarunk lenni, hanem azért, hogy az olvasók elégedettek legyenek minden hónapban.;)