Fangoria horror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
mindenféle megoldás érdekel,akár postán utánvétellel is elküldöd a lemezt stb::
kösz.!
Boldog Szülinapot!
Illatos legyen mondjuk az Elle, vagy a Cosmopolitan.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Festékszagú pinát nem hiszem, hogy szívesen szagolnál.
Amúgy semmi bajom a lappal, csak ez a kis apróság.
De mjd ha a 100. számig eljutunk, és 10.000-ek olvassák a lapot... akkor cseresznye illatú, 100 oldalas, über papíron nyomtatott magazinnal fogunk megjelenni.😄
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Nagyon tetszett! THX
Részletek holnap a honlapon.
www.fangoria.hu
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nagyon sajnálom a helyzetet, én minden tõlem telhetõt megtettem. :-(
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Megszereztem, de nem dvd-n, úgyhogy szívesen venném.
Mindenkinek: gyertek a fangoria fórumára, és mindenki írja meg a véleményét a Felhívások topikban írtakra. Rendhagyó Társagónk lesz.😞
'csába pedig olyan jó kedvem volt,hogy jövõ héten megveszem a legújabb számot.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
A "sajnos" a mellékletnélküli magazinnak szólt.
Nem hogy örülnél neki 😊
Egy másik fórumból kopiztam Böjtös Gabi írását.
Nagyon korlátozva lesz pár dvd nélküli,de azt rendelni kell.
És bocs ,hogy Gábor helyett beszélek!
Rengeteg olvasnivalóval...
www.fangoria.hu
www.freeforum.hu/fangoria
Dögg, Winnie, Ramza... hajrá.😊
Minden hölgyolvasónak kötelezõ eljönni.😄
minekazneked???
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...