344
Minden, ami horror és ami Fangoria:)
-
Böjtös #104 Gratulálok!
Akkor elméletileg találkozunk, mivel én leszek az egyik vendéglátó.:)
Bár ha Ramzát viszed, akkor ő ismerni fogja a randa fejemet.;) -
Böjtös #103 Sorry, de még számoljatok hozzá úgy két hetet.:(
Kicsit még piacon hagyjuk a második számot, és csak utána dobjuk ki a következőt.
-
Ramza #102 Nővel mész????
[meksértődött] -
#101 Hö! Szerencsés nyertese vagyok 2 jegynek a szerda esti Alien vs. Predator premier előtti vetítésére. Htx Fangoria nyereményjáték! :D
(Elvileg csajt viszek magammal, de ha falsoskodik, akkor Ramzával fogok kavarni, már ha ráér. :O))))9) -
#100 Megkaptam htx, örültem, ok? :O))))))2 -
#99 Köszke -
Ramza #98 Fél hat, szokott helyen. -
Böjtös #97 Mit is beszéltünk meg?
Hánykor találkozunk csütörtökön?
Voltam olyan ügyes, hogy kitöröltem egy csomó levelemet... -
Ramza #96 Az Alien rajongók 99%-ával szemben nekem pont a harmadik a kedvencem :) -
Böjtös #95 Ez az Alien 3 lehúzás valami nagyon szerencsétlen megmozdulás volt a rendező úrtól. De hát istenem... emberek--vélemények. Nem értek egyet vele, de szíve joga ezt nyilatkozni. Az már más kérdés, hogy sokan szimplán hülének fogják nézni. -
Böjtös #94 November elseje... -
Böjtös #93 Milyen rendelésre gondolsz?
Bár szerintem egyszerűbb megoldás, ha rögtön a tulajhoz fordulsz (honlapon: Tóth Gergely), vagy szintén ott Kucsához. -
#92 Köszönet előre is :) -
Ramza #91 A Halálhajó még nekem is tetszett, de szerintem akkor sem lehet hasonlítani az Alien 3-hoz :) -
#90 Rendeléssel kapcsolatban is lehet zaklatni Téged?
24-én küldtem el a honlapról, ugye megkapom még? -
Böjtös #89 Köszi Ramza kolléga!
Az Alien3 fikkantáson én is mosolyogtam... Bár azért nekem tetszett pár Anderson film is (Mortal első része, Halálhajó -ez nagyon király-, meg a Rsei sem volt annyira rossz). -
Böjtös #88 ELméletileg ott is kellene lennie. -
Böjtös #87 Már továbbítottam a kérdést... ha kapok választ, azonnal szólok. -
Ramza #86 Na, kiolvastam az elsőtől az utolsó betűig.
Tetszik, jobb, mint az első szám.
Még mindig akad benne helyesírási hiba és magyartalan mondatok, de kb. tizedanyi, mint az elsőben, és ez nagyon jó.
(egyébként mutasson valaki olyan újságot, amiben nincs ilyen...szerintem senki nem tud)
Cikkek: ezek is tetszettek, a magyarok és az eredetik egyaránt.
Bár az utolsó, AvP cikken röhögtem egy sort, főleg, amikor Paul "hipergagyi" Anderson elkezdte fikázni az Alien 3-at - üzenem neki, hogy majd ha fele olyan komoly filmet készít, akkor kritizálhat, addig kuss van .
Csak így tovább, Gábor! -
#85 Hmm Fangoria, ez tetszik. Utána nézek az ujságárusnál, bár nem hiszem hogy Balatonfüreden lenne :-/ -
#84 Tudom hogy korai,de a következő szám kb. mikor jön? -
m4n0 #83 -
Böjtös #82 Ezt a problémát is továbbítottam... -
m4n0 #81 jajj, lemaradt: "...miatt IS!" -
m4n0 #80 az új szám egyébként ütős, márcsak az AVP poszter miatt! -
m4n0 #79 a FLASH animációban is ki kéne! -
Ramza #78 Amúgy már majdnem kiolvastam az új számot, majd ha lesz egy kis időm, le is írom a véleményemet.
Egyelőre nagyon kedvező a kialakult kép! -
Böjtös #77 A problémát tudattam tegnap a tulajdonossal.
Köszönöm, hogy szóltál... -
m4n0 #76 "Hibáinkat szörnyen sajnáljuk, egyre alaposabbak leszünk és ha szóltok a fellelhető problémáitok miatt, akkor azokból mi is tanulunk..."
egy hete már írtam mélt, javítsátok már a honlapon a játék kiírásban szerencsétlen aliAn nevét... -
#75 thx -
Böjtös #74 És természetesen köszönjük a türelmeteket. Remélem, megérte a várakozást. Hibáinkat szörnyen sajnáljuk, egyre alaposabbak leszünk és ha szóltok a fellelhető problémáitok miatt, akkor azokból mi is tanulunk... -
Böjtös #73 A melléklet nélküli változat tegnap délután már kint kellett, hogy legyen. A mellékletes majd hét elején lesz.
Ja... és persze reklám nincs rajta (film előtt), csak egy kis Viasat, meg Fangoria embléma.:) -
#72 Akkor holnap már kapható,ugye? -
Böjtös #71 Viszont van egy jó hír: hegesztés alatt van a saját fórum, ami remélhetőleg pár héten belül már ott figyel majd a honlapon. -
Böjtös #70 Nem. Majd csak jövő hét elején. Holnap jön a nyomdából, utána csomagoljuk a melléklettel, azután pénteken kerül a fővárosi újságosokhoz... vidékre emiatt már nem ér oda a hét vége előtt. -
#69 Vidékre is leér a héten? -
#68 Igen itt nagyon okos emberek vannak! Ahogy apám mondaná: Kisfiam hülye kérdésre hülye válasz... -
Ramza #67 Úgy egészen pontosan milyen válaszra számítottál? :) -
Böjtös #66 Három nap múlva minden ki fog derülni.;) -
m4n0 #65 ó, dejó hogy itt ilyen okos emberek vannak. ezt úgy szeretem.