Fangoria horror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(hogy valami "mutánsos" is legyen, ha már "tankosromantikus", meg "láncfûrészesdoktoros" nincs
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Amúgy ez volt az elsõ "mozis" újság amit teljesen kiolvastam,és nem CSAK a melléklet miatt vettem meg...
Szal sok sikert a következõ számokhoz is

De ha mégsem, akkor meg ott a Dvd nélküli változat... azt is meg lehet venni.😉
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Harvester, mint horror-oldal.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szerintem rakassuk be az alcímbe a www.fangoria.hu-t.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A rossz mindenki számára az, hogy sajnos csúszik a megjelenés. A dvd melléklet problémái és bizonyos kereskedelmi tévékkel való tárgyalások miatt a második szám elõreláthatólag szeptember 20 környékén fog csak kijönni. Természetesen mi sem örülünk a késésnek, viszont ha a tárgyalások jól zajlanak le, akkor az sok szempontból is pozitívan hathat a magazin további sorsára. Szóval megpróbáljuk nem kihagyni a lehetõségeket.
Megértéseteket elõre is köszönjük...
BG
Már ha az elsõ szám kell. A második számmal kapcsolatban írok még kicsit késõbb...
Helyes!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nagy videojáték, horror mániákus...
Hát kábé ennyi az életem története.😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hagy kérdezzem meg, hogy Böjtös Úrban kit tisztelhetünk? 😊
Megkérdezhetem, hogy mennyibe kerül az újság filmmelléklettel?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A fõ téma továbbra is a horror mûfaj. Az új számban több magyar (nem fordított, hanem saját) cikk, novella, interjú és egyéb érdekesség is lesz. Természetesen szívesen fogadunk minden ötletet, valamint pozitív és negatív kritikát (nem rosszindulatú személyeskedést), ami segítené a magazin "tökéletessé" válását. Nem azért, mert tökéletesek akarunk lenni, hanem azért, hogy az olvasók elégedettek legyenek minden hónapban.😉

Nemteccett.