Fangoria horror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért szerencsére nincs olyan nagy gond... remélhetõleg nem is lesz. De ismersz, tudod azt is, mennyire szívemen viselem a magazin sorsát. Ráadásul utálok késni. Találkozásnál is, de megjelenésnél meg pláne...

Jano
Bazz, én is összeszartam magam hirtelen!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

huhh, megijedtem, azt hittem már megszûnik a lap 😞
Megértem, hogy ez sem kellemes, de még mindig a jobbik eset.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Fangoria.hu frissítés a holnapi napra...
Nem tudok mit mondani ezen kívül 😞

2005. Február 22.

Apokalipszis, világvége, összeomlás.
Ezek a szavak járnak a fejemben közel tíz perce, miközben kíváncsian nézek ki az ablakon, hátha meglátom az utcákon poroszkáló négy lovast is.
Mint azt a tegnapi frissítésben már említettem, jelenleg éppen szabadságon vagyok. Nem azért, mert délig alszom minden nap, hanem mert egyéb fontos elfoglaltságom van. Ám úgy gondoltam, hogy ma is bejövök kicsit, így legalább felkészíthetem az elõrendelõk küldeményeit a nagy utazásra.
Ahogy beérkezem az irodát tartalmazó épület hatalmas kapuján, szembetalálkozom Gergõvel, az ügyvezetõ igazgatóval. Õ pedig azzal fogad: „Akarsz szívinfarktust kapni?”.
Ez az egy mondat elég is volt arra, hogy felfogjam, valami nagyon nagy baj van. Úgy tettem, mint akit nem érdekel a kérdés. Azután csak kikönyörögtem a lappal kapcsolatos legfrissebb híreket.
A kapott válasz: „Csak március elsején érkezik meg a DVD.”!

Paff! Olyan ez, mint amikor az embert egy jó nagy termetû kopasz bácsika teljes erõvel megfejeli. Arcom laza mozgással kilendül balra, szemem a fõnökre fókuszál, majd szájharapdálás közben próbálom kihúzni belõle, hogy ez csak egy rossz vicc.
Sajna nem vallja be. Így marad a szomorú tény.
A probléma ott van igazából, hogy a lemezeknek már pénteken meg kellett volna érkezniük, valamikor a délután folyamán. Akkor lettek volna lecsomagolva, hogy aztán a mai nap magasságában leszállíthassuk a Lapker részére. Avagy szerdán már vásárolható formában lett volna Õrült Stone, meg a kicsit agresszív bácsi mögött megbújó fincsi magazin. Ám így mi lesz?
Hirtelen bele sem mertem gondolni. Felcaplattam a lépcsõn, lenyomtam vagy fél liter kávét, bambultam magam elé, majd elhatároztam, hogy ha már egyszer ma ki lett hirdetve a megjelenés, valamit muszáj lesz kirakni a honlapra. Kedden küldtem volna a megrendelõknek is az újságot, satöbbi. Szóval ez most a nagyharci helyzet.
A külföldi gyár elszúrt valamit a legyártásnál, így most újra kell indítani az egész hercehurcát. Ahogy pedig kiszámoltam hirtelenjében a lecsomagolás, szállítás plusz idejét, oda jutottam, hogy (március egy: érkezés, március három-négy: lecsomagolás, aznap Lapkernek leszállítás) március 5-7 elõtt nem lesz megjelenés. Ez egy dolog, ami annyira nem érdekelne, hiszen egyáltalán nem tehetek róla… ám szeretem betartani a szavamat az Olvasóimmal szemben, ez pedig most nagyon nem sikerült. Szánom, bánom. Ismételten csak az világosodott meg bennem, hogy semmirõl nem szabad nyilatkozni addig, míg nem lesz teljesen biztos. Ténylegesen: csak arról és akkor teszek majd említést, amirõl/amikor már a saját szememmel is megbizonyosodtam, és a kezemben van az adott magazin/DVD, vagy mindkettõ.
Akkor biztosan nem járok úgy, hogy bejövök a kipostázandó Fangóért, és azt kell tapasztalnom, hogy aminek már a borítékban kellene lennie, az még sehol sincs.
Sajnálom.
Ebbõl tanultunk idebent mindannyian, és igyekszünk majd kárpótolni Benneteket a sok várakozásért.
A következõ számoknál jobban fogunk vigyázni azokra a kellemetlenségeke, amik most felmerültek.
Legyen ez az újévi fogadalmam… így február végének környékén…

Üdvözlettel, és a legnagyobb tisztelettel:
Böjtös Gábor

fifi
Olvasó szemszögébõl/az enyémbõl/ ha volt is hiba benne, nem annyira szembeötlõ, hogy reklamáljak.

Viszont, van régebbrõl pár versem/nem publikusak/ meg novellám, és nagyon-, de nagyon gondolkodom rajta, hog kis átfogalmazás/átdolgozás után esetleg beküldjem az antológiához/?/...

Majd elválik, mindenesetre köszi a lehetõséget.
<#worship><#worship><#worship>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
Ja, és köszi! 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Köszi, akkor hétvégén meg is rendelem, köszi. 😊

Persze. Beindult. Már december óta intézem, és elég sok a megrendelés.

Loál János
Most látom az oldalon a postaköltséges szállítást, ezek szerint beindult a dolog? Tényleg kihozza a posta?

Köszönjük!
Igyekeztünk ám!😊
Mondjuk pár hibát így is találtam utólag, amire nem vagyok büszke. A továbbiakban próbálunk még jobban odafigyelni, és még több érdekes cikket leközölni.
Kérdésedre a válasz alattam.😊
Üdv:
Gábor

Jano
Prince of Darkness, emlékeim szerint.

fifi
Megvettem az újat, nem tudtam várni a dvd-re. Majd késõbb megveszem azt is...Eddigi lejobb szám ez magasan, ennyit mondhatok.
A Lény sorozatra tuti ráállok, nagyon felkeltettétetk az érdeklõsésemet a cikkel...

Láma kérdés, de : Carpentertõl a Sötétség fejedelme milyen angol címekkel elérhetõ?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nincs mit kolléga! Örülök, hogy eljöttetek.😊

Köszi szépen Böjti a tegnapi mozit!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tiszteletem!

A melléklet nélküli változat immáron elméletileg minden (!!) újságosnál kapható. A mellékletesre még egy másfél hetet kell várni. DVD-n az Õrült Stone lesz. Sajnos az újságban leírtakkal ellentétben 4:3-as képpel, Angol/Magyar hanggal és magyar felirattal.

A magazin szerintem (!) nagyon jól sikerült, persze még nem tökéletes, de igyekszem a továbbiakban is mindig a legjobbat kihozni belõle.

Üdv:

Gábor

Frissített hírek, ízelítõ a következõ számból, valamint végre valahára FÓRUM!!
Továbbra is www.fangoria.hu <#felkialtas><#vigyor3><#felkialtas>

Loál János
Akkor még hozom a Janit.

Õ is játszott, és nyerni is fog, úgyhogy majhd visz téged!!!

Loál János
Én játszottam, remélem megyek is! 😮)))
Viszem Ramzát! 😮)))

Úgy látom, valamiért nem nagyon akar senki ingyen (!!!) mozizni, ezért utoljára ajánlom fel a Fûrész címû film premier elõtti vetítésére szóló két jegy megnyerésének lehetõségét. Avagy, aki kitölti a lenti likhez kapcsolódó kérdõívünket, az eljöhet erre az elég komoly thrillerre, és hozhat magával még egy személyt.
A cím megadása nem kötelezõ, de telefonszámra, mail-re a késõbbi visszajelzés miatt szükségem van.
Ha pedig az utolsó kérdés gondot okozna, tudom ajánlani a film címét, mint lehetséges segítséget.😊

http://fangoria.hu/jatek.html

artschiatwork
thx!

Mennyi idõbe telik általában egy mellékletet leszervezni?

Változó. Lehet egy hét, vagy egy hónap is.

És ha véletlenül - mint lentebb - "félre lettetek informálva", hogy tudjátok megoldani a pótlást?

Ahogy tudjuk. Kapkodás, körbeérdeklõdés, hátha valaki tud emberi áron, és normális határidõn belül valamit adni. Jelen helyzetben megpróbáltuk a lehetõ legjobb megoldást, avagy inkább külföldön néztünk körbe.

artschiatwork
Lenne egy kérdésem! Mennyi idõbe telik általában egy mellékletet leszervezni? És ha véletlenül - mint lentebb - "félre lettetek informálva", hogy tudjátok megoldani a pótlást?

www.fangoria.hu

Új frissítés, valamint a legfontosabb: premier elõtti vetítés a játék rovatban...

Egyelõre még korai.😊
Január utolsó hete elméletileg. De fogok informálni, ha már biztosabbat tudok. Egyelõre még a melléklettel szórakozunk, mert az Angyalok háborújával kapcsolatban kicsit félre lettünk informálva. A harmadik részrõl volt szó, és csak áprilistól kaphattuk volna meg.
De nem kell aggódni, dolgozom rajta, hogy valami hasonlón exkluzív címmel örvendeztessünk meg Benneteket.😉

fifi
Mikortól lehet az újságoshoz átfáradni érdeklõdni???

Moziban? Uncsi?
Egy filmrõl beszélünk?😊
Reméltem is, hogy azért a magazint megveszed...😉

Igyekszem közkedvelt magazint kreálni.😉

akkor passzolom, nekem uncsi volt anno a moziban. ( mondjuk, ha belegondolok, akkor aktuális horrorok közül mostanában csak a wrong turn volt az, amit vártam, s lõn. ha a wes craven-féle they, akkor viszont ott leszek az elsõ sorban😊

de az persze újság jöhet😊)
Vazz, van kiadó, aki rögtön covermount-ként ad ki egy országban dvd-t? Durva.

Nos... még nem 100%, majd csütörtökön derül ki, de egyelõre úgy áll, hogy az Angyalok háborúja lesz a melléklet. Magyarországon elõszöd Dvd-n!!! Bízom benne, marad is ez a terv, mert jövõ héten nyomda...

Jano

fifi
viszont... És sikerekben gazdag újságírást jövõre is...

Glpetyus
Viszont kivánom! <#alien>

Mindenkinek nagyon Kellemes Karácsonyt és szeretetben, egészségben, sikerekben, no és persze borzalmakban gazdag Boldog Új Évet Kívánok!!

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Glpetyus
Semmi gond 😊

Szia!
Igen, már mi is tapasztaltuk a problémát. A múltkori szivatás miatt nyomdát váltottunk és most még nem (láthatóan) nem sikerült összeegyeztetni a dolgokat. A következõkben kitalálunk valami megoldást. Elnézést a kellemetlenségért.

Glpetyus
Hi
ÕÕ...valamit csinálhatnátok a papirral,mert még ki sem olvastam,de már kiesett a 2 középsõ oldal...<#zavart2>
Pedig tényleg vigyázok az újságokra (erre is),de ez nem bírta a hagyományos "megpróbáltatást"... :/
(nem budi papirnak használtam 😄)

Glpetyus
Köszi,tegnap megvettem 😊
Jó az újság,sok sikert a következõ számokhoz is!

fifi
Sajnos az...Örülök hogy tudod kirõl van szó! R.I.P.

"Darrell "Dimebag" Abbott-nyugodj békében..."

Ezek szerint igaz a hír???

<#sir>

Már kapható mindenhol...<#wave>

fifi
Én ma megvettem már

Waterhorse
Most már akkora várakozás elõzi meg, hogy lehet én is megveszem, majd attól függ, hogy lesz pénz. Mindenesetre hétvén megyek vásárolni és akkor meglátom, egyenlõre a filmmelléklet miatt, mert anno olvastam/hallottam róla és még lehetõségem nem volt látni, a magazin meg majd kiderül milyen😊

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Glpetyus
<#violent>
😊

Még sehol nem volt kirakva.
Holnap biztosan fogsz kapni.<#eljen>

Glpetyus
5-kor bezár az újságos 😛

Glpetyus
Köki <#vigyor>

Tegnap leszállítottuk a Lapkernek az árut. Most már csak az a kérdés, hogy ma került ki a pavilonokba, vagy holnap fog megjelenni. Ma dél környékén el kell mennem elintézni valamit, akkor majd megkuksizom, aztán ha látom az eredményt, 1 körül beírok ide.

Glpetyus
<#whatever> 😊