Fangoria horror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Megértem, hogy ez sem kellemes, de még mindig a jobbik eset.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nem tudok mit mondani ezen kívül 😞
2005. Február 22.
Apokalipszis, világvége, összeomlás.
Ezek a szavak járnak a fejemben közel tíz perce, miközben kíváncsian nézek ki az ablakon, hátha meglátom az utcákon poroszkáló négy lovast is.
Mint azt a tegnapi frissítésben már említettem, jelenleg éppen szabadságon vagyok. Nem azért, mert délig alszom minden nap, hanem mert egyéb fontos elfoglaltságom van. Ám úgy gondoltam, hogy ma is bejövök kicsit, így legalább felkészíthetem az elõrendelõk küldeményeit a nagy utazásra.
Ahogy beérkezem az irodát tartalmazó épület hatalmas kapuján, szembetalálkozom Gergõvel, az ügyvezetõ igazgatóval. Õ pedig azzal fogad: „Akarsz szívinfarktust kapni?”.
Ez az egy mondat elég is volt arra, hogy felfogjam, valami nagyon nagy baj van. Úgy tettem, mint akit nem érdekel a kérdés. Azután csak kikönyörögtem a lappal kapcsolatos legfrissebb híreket.
A kapott válasz: „Csak március elsején érkezik meg a DVD.”!
Paff! Olyan ez, mint amikor az embert egy jó nagy termetû kopasz bácsika teljes erõvel megfejeli. Arcom laza mozgással kilendül balra, szemem a fõnökre fókuszál, majd szájharapdálás közben próbálom kihúzni belõle, hogy ez csak egy rossz vicc.
Sajna nem vallja be. Így marad a szomorú tény.
A probléma ott van igazából, hogy a lemezeknek már pénteken meg kellett volna érkezniük, valamikor a délután folyamán. Akkor lettek volna lecsomagolva, hogy aztán a mai nap magasságában leszállíthassuk a Lapker részére. Avagy szerdán már vásárolható formában lett volna Õrült Stone, meg a kicsit agresszív bácsi mögött megbújó fincsi magazin. Ám így mi lesz?
Hirtelen bele sem mertem gondolni. Felcaplattam a lépcsõn, lenyomtam vagy fél liter kávét, bambultam magam elé, majd elhatároztam, hogy ha már egyszer ma ki lett hirdetve a megjelenés, valamit muszáj lesz kirakni a honlapra. Kedden küldtem volna a megrendelõknek is az újságot, satöbbi. Szóval ez most a nagyharci helyzet.
A külföldi gyár elszúrt valamit a legyártásnál, így most újra kell indítani az egész hercehurcát. Ahogy pedig kiszámoltam hirtelenjében a lecsomagolás, szállítás plusz idejét, oda jutottam, hogy (március egy: érkezés, március három-négy: lecsomagolás, aznap Lapkernek leszállítás) március 5-7 elõtt nem lesz megjelenés. Ez egy dolog, ami annyira nem érdekelne, hiszen egyáltalán nem tehetek róla… ám szeretem betartani a szavamat az Olvasóimmal szemben, ez pedig most nagyon nem sikerült. Szánom, bánom. Ismételten csak az világosodott meg bennem, hogy semmirõl nem szabad nyilatkozni addig, míg nem lesz teljesen biztos. Ténylegesen: csak arról és akkor teszek majd említést, amirõl/amikor már a saját szememmel is megbizonyosodtam, és a kezemben van az adott magazin/DVD, vagy mindkettõ.
Akkor biztosan nem járok úgy, hogy bejövök a kipostázandó Fangóért, és azt kell tapasztalnom, hogy aminek már a borítékban kellene lennie, az még sehol sincs.
Sajnálom.
Ebbõl tanultunk idebent mindannyian, és igyekszünk majd kárpótolni Benneteket a sok várakozásért.
A következõ számoknál jobban fogunk vigyázni azokra a kellemetlenségeke, amik most felmerültek.
Legyen ez az újévi fogadalmam… így február végének környékén…
Üdvözlettel, és a legnagyobb tisztelettel:
Böjtös Gábor
Viszont, van régebbrõl pár versem/nem publikusak/ meg novellám, és nagyon-, de nagyon gondolkodom rajta, hog kis átfogalmazás/átdolgozás után esetleg beküldjem az antológiához/?/...
Majd elválik, mindenesetre köszi a lehetõséget.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Igyekeztünk ám!😊
Mondjuk pár hibát így is találtam utólag, amire nem vagyok büszke. A továbbiakban próbálunk még jobban odafigyelni, és még több érdekes cikket leközölni.
Kérdésedre a válasz alattam.😊
Üdv:
Gábor
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A Lény sorozatra tuti ráállok, nagyon felkeltettétetk az érdeklõsésemet a cikkel...
Láma kérdés, de : Carpentertõl a Sötétség fejedelme milyen angol címekkel elérhetõ?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A melléklet nélküli változat immáron elméletileg minden (!!) újságosnál kapható. A mellékletesre még egy másfél hetet kell várni. DVD-n az Õrült Stone lesz. Sajnos az újságban leírtakkal ellentétben 4:3-as képpel, Angol/Magyar hanggal és magyar felirattal.
A magazin szerintem (!) nagyon jól sikerült, persze még nem tökéletes, de igyekszem a továbbiakban is mindig a legjobbat kihozni belõle.
Üdv:
Gábor
Továbbra is www.fangoria.hu <#felkialtas>#felkialtas><#vigyor3>#vigyor3><#felkialtas>#felkialtas>
Viszem Ramzát! 😮)))
A cím megadása nem kötelezõ, de telefonszámra, mail-re a késõbbi visszajelzés miatt szükségem van.
Ha pedig az utolsó kérdés gondot okozna, tudom ajánlani a film címét, mint lehetséges segítséget.😊
http://fangoria.hu/jatek.html
Változó. Lehet egy hét, vagy egy hónap is.
És ha véletlenül - mint lentebb - "félre lettetek informálva", hogy tudjátok megoldani a pótlást?
Ahogy tudjuk. Kapkodás, körbeérdeklõdés, hátha valaki tud emberi áron, és normális határidõn belül valamit adni. Jelen helyzetben megpróbáltuk a lehetõ legjobb megoldást, avagy inkább külföldön néztünk körbe.
Új frissítés, valamint a legfontosabb: premier elõtti vetítés a játék rovatban...
Január utolsó hete elméletileg. De fogok informálni, ha már biztosabbat tudok. Egyelõre még a melléklettel szórakozunk, mert az Angyalok háborújával kapcsolatban kicsit félre lettünk informálva. A harmadik részrõl volt szó, és csak áprilistól kaphattuk volna meg.
De nem kell aggódni, dolgozom rajta, hogy valami hasonlón exkluzív címmel örvendeztessünk meg Benneteket.😉
Egy filmrõl beszélünk?😊
Reméltem is, hogy azért a magazint megveszed...😉
de az persze újság jöhet😊)
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Igen, már mi is tapasztaltuk a problémát. A múltkori szivatás miatt nyomdát váltottunk és most még nem (láthatóan) nem sikerült összeegyeztetni a dolgokat. A következõkben kitalálunk valami megoldást. Elnézést a kellemetlenségért.
ÕÕ...valamit csinálhatnátok a papirral,mert még ki sem olvastam,de már kiesett a 2 középsõ oldal...<#zavart2>#zavart2>
Pedig tényleg vigyázok az újságokra (erre is),de ez nem bírta a hagyományos "megpróbáltatást"... :/
(nem budi papirnak használtam 😄)
Ezek szerint igaz a hír???
<#sir>#sir>
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Holnap biztosan fogsz kapni.<#eljen>#eljen>