344
Minden, ami horror és ami Fangoria:)
  • Glpetyus
    Na?
    Érdemes kimennem az újságoshoz? :)
  • Glpetyus
    Thx,de az nekem messze van :/
    Mostmár kibírom ezt a pár(?) napot :)
  • Böjtös
    Ráday utca 16.
    Rögtön a Kálvinnál.
  • Glpetyus
    Hol a szerk? :)
    (hátha közel van a melóhelyhez :P)
  • Böjtös
    Miért nem jössz be?
    Olcsóbban megkapnád, és hamarabb...
  • Böjtös
    Ejj már...
    Úgy volt, hogy x ezer darabot lecsomagolnak a kollégák hétfőre, amik azután el is mennek a Lapkerbe, plusz x száz darab jön ide a szerkesztőségbe.
    Erre jött a probléma, hogy nem végeztek a teljes darabszámmal, csak pár ezer példány készült el. A Lapkerbe meg elég érdekes lenne több részletbe elvinni a cuccost...
    A lényeg, hogy az elkészültek közül az x száz darabot azért áthoztuk az irodába.
    Egyébként meg kiszolgáltam magam...:o)

De mást is szívesen kiszolgálok, ha befárad...
  • Glpetyus
    Tehát akkor csütörtökön már lesz...király
  • Ramza
    Megjöttek a lemezek a szerkesztőségbe, és kiszolgáltad magadat? :D
  • Böjtös
    Halálos kitérő...
    Aranyos darab. A Texasi láncfűrészes hagyományait viszi tovább.
  • fifi
    Hmmm csupán 350km oda-vissza. 140-el járok. Holnap munka után tűzök Pestre...Este 6-ra haza is érek!Dehogy...

Mi is a melléklet?
  • winnie
    hagyjál már, nyilván én is rühellem a reklámos sz*rokat:) csak csodálkozom, mivel nyilván jó pénz van benne. addig jó, míg így marad:)
  • Böjtös
    A csomagolás csak félig volt sikeresm így a Lapkerbe szerdán lesz átvíve a cucc... viszont aki befárad a szerkesztőségbe, az holnaptól már vihet nyugodtan friss Fango számot. Szeretettel várok mindenkit.

ui: ez csak a mellékletes változatra érvényes, hiszen a melléklet nélküli holnaptól már a pavilonoknál van.
  • Böjtös
    Speciel engem (mint dvd vásárló) marhára tud idegesíteni, mikor egy lemez behelyezése után öt percet kell várnom a film megtekintéséig idióta reklámok miatt. Azt hiszem, ez még egy moziban megengedhető, de otthoni célra megvásárolt (!!!) terméknél már nem annyira.
    Aztán lehet, hogy csak én vagyok túl maradi.
    De lényeg a lényeg... ezen okokból kiindulva nem erőszakosokodunk a dvd-s reklámozás terén.
    Ha majd egyszer valaki egy olyan üzletet kínál fel, ami valóban megéri nekünk ezzel a kellemetlenséggel együtt is, akkor azon az ajánlaton el fogunk gondolkodni.
    Addig azonban marad a klasszikus reklámozási módszer, ami az újság oldalain történik...
    Nekem speciel ez így jobban tetszik...
  • winnie
    jogos, de miért nem adjátok reklámmal? nem érné meg SOKKAL jobban? egy dolog, hogy én nem venném meg, csak érdekel:)
  • Böjtös
    Erre a kérdésre majd úgy következő hét közepe/vége felé tudok pontos választ adni.
  • Glpetyus
    Mi lesz a következő melléklet?
  • Böjtös
    Természetesen lesz.
    Szeretném elérni, hogy legalább annyi hazai cikk legyen, mint fordított.
    Természetesen ez nem fog egyből menni, de fokozatosan alakítom majd át a lap szerkezetét, ezzel megadva a lehetőséget a valóban magyar Fangoria részlegnek.
  • fifi
    Köszi az infokat. Eddig is jó volt a lap, örülök hogy tovább emelitek a színvonalat. Lesz-e több cikk saját tollból?
  • Böjtös
    Nos, megkezdődött az első munkanapom.
    Ez egyben azt is jelenti, hogy én intézkedem a Fangoria harmadik számának ügyében.
    Beszéltem a nyomdával, a szállítókkal, satöbbi...
    Hogy mindenki megnyugodjon, a következő módon fognak zajlani az események.
    Pénteken kész a magazin, a melléklet nélküli példányokat egyből viszik is át a Lapkernek, avagy az szombaton talán már vásárolható állapotban lesz.
    A mellékleteseket szintén pénteken viszik tovább a csomagolóba, ahol hétfőre összeforrasztják a lemezekkel. Ezeket hétfő délutánra szállítják a Lapkerbe, ami keddi, szerdai megjelenést eredményez.
    Nos, ennyi. Remélem kielégítő az információk mennyisége.:)

Más:
    A novellákat érintő pályázat:
    Már nálam vannak az írások. December 15-ig meghozom a döntéseket, addigra készen lesznek az eredmények.
    Utóbbit feltesszük tizenhatodika körül a honlapra is.
    Természetesen mindenki kap személyre szóló levelet.
    Részletesebb kritikák a negyedik számban lesznek, míg a nyertes történeteket várhatóan az ötödik számtól kezdjük leadni.

Dolgozom azon, hogy egy nagyon igényes, és érdekes magazinná érje ki magát a Fangoria. Ezt talán Ti is észre fogjátok venni a 4-es megjelenésünktől.
    Remélem, hasonlóan nagy öröm lesz olvasni, mint nekem készíteni.

Mától egyébként nyugodtan lehet írni az [email protected] címre (majd rövidesen lesz [email protected], de ez még nincs készen), minden levélre válaszolok.

Tisztelettel, és baráti üdvözlettel:
    Böjtös Gábor
  • lacxox
    Most már legyen...kíváncsi lennék.

(fifi: egyébként a nekrológ is jó publicitás, ha nem igaz...sőt, állítólag jót jelent...)
  • fifi
    Jaja van már? Mert ilyen hidegben csak akkor megyek újságoshoz ha van...
  • Glpetyus
    Khhmm...jövő hét van :PP
  • fifi
    Megszereztem egyébként a Hillside strangler-t amit az előzőben bálványoztatok, és nem csalódtam, remek film volt...
  • fifi
    Mondjad a nevét címét lezúzzuk, de nagyon... Miatta nem fogok tudni mit olvasni a melóban vasárnap! :)))))
  • Glpetyus
    Köszönjük a tájékoztatást
    (ismered a mondást:jobb későn,mint soha :P)
  • Böjtös
    Egyébként pedig:
    Elsejétől irodavezető (meg más) leszek, így a benti telefonon el lehet majd érni minden hétköznap 10-14 óra között. Vagyis állok rendelkezésetekre minden probléma esetén (na jó, anyagi helyzeten nem nagyon tudok javítani, ahogy a szerelmi életeket sem tudom helyrehozni... plusz szexuális szolgáltatásokra sem vagyok hajlandó, de amiben tudok, segítek), csak egy hívásba kerül.
    Ráadás: a negyedik számtól kezdve személyesen fogok majd ügyelni arra, hogy mindig érdekes, és új finomságokat olvashassatok majd az aktuális Fangoriában.;)
  • Böjtös
    Ejnye kérem... hát volt idáig reklámfullos/extramínuszos kiadásunk??
  • Böjtös
    Nos... a nyomda olyan szinten kiszúrt velünk (nagyon diplomatikusan fogalmaztam), hogy a már lassan két hete teljesen kész magazin nyomtatása csak ma kezdődött el.
    Na jó, nem a teljes nyomda a hibás, csak egy ember... de mondjuk ez mindegy.
    Ám mivel a tulajdonos végre nyugodtan jött meg, és mivel a készítés végre beindult:
    nincs mese, nincs több halasztás, beérett a sok munka gyümölcse, így végre jövő héten kijön az új szám.
    Ismételten elnézést tehát mindenkitől, de ez a mostani késés tényleg nem a mi hibánk... mondjuk ez sem lehet mentség az olvasóinkkal szemben.
    Tisztelettel:
    Gábor
  • winnie
    egy az egyben a bolti verzió lesz, vagy reklámfullos/extramínuszos kiadás?
  • Glpetyus
    Na,van már? :)
  • Böjtös
    Halálos kitérő...
    Szerintem egészen jó darab.:)
  • artschi
    mi lesz a melléklet? :)
  • Böjtös
    A nyomdából már masíroznak kifelé a friss példányok, de mivel pontos dátumot már nem merek írni: következő hét szerda-péntek között...
  • Glpetyus
    Nagyon király
  • Böjtös
    Az új szám megjelenésével kapcsolatban a következő információt kaptam a tulajdonostól:
    November 19.

Lehet készülődni...:)
  • Glpetyus
    fasza...
  • Loál János #108
    Kizs genyák!
  • Ramza
    Kár, hogy zenét nem lehet topikhoz kötni, mert felnyomnám Jano-nak a horror topik alá, hogy hallgassa egész nap :D
  • fifi
    DVD mellékletre vele!
    [hogy örüljön]
  • Ramza
    Akkor megbeszélhetitek a Suspiriát