Fangoria horror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

November elseje...

Milyen rendelésre gondolsz?
Bár szerintem egyszerûbb megoldás, ha rögtön a tulajhoz fordulsz (honlapon: Tóth Gergely), vagy szintén ott Kucsához.

Glpetyus
Köszönet elõre is :)

A Halálhajó még nekem is tetszett, de szerintem akkor sem lehet hasonlítani az Alien 3-hoz :)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
Rendeléssel kapcsolatban is lehet zaklatni Téged?
24-én küldtem el a honlapról, ugye megkapom még?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Köszi Ramza kolléga!
Az Alien3 fikkantáson én is mosolyogtam... Bár azért nekem tetszett pár Anderson film is (Mortal elsõ része, Halálhajó -ez nagyon király-, meg a Rsei sem volt annyira rossz).

ELméletileg ott is kellene lennie.

Már továbbítottam a kérdést... ha kapok választ, azonnal szólok.

Na, kiolvastam az elsõtõl az utolsó betûig.
Tetszik, jobb, mint az elsõ szám.
Még mindig akad benne helyesírási hiba és magyartalan mondatok, de kb. tizedanyi, mint az elsõben, és ez nagyon jó.
(egyébként mutasson valaki olyan újságot, amiben nincs ilyen...szerintem senki nem tud)

Cikkek: ezek is tetszettek, a magyarok és az eredetik egyaránt.
Bár az utolsó, AvP cikken röhögtem egy sort, fõleg, amikor Paul "hipergagyi" Anderson elkezdte fikázni az Alien 3-at - üzenem neki, hogy majd ha fele olyan komoly filmet készít, akkor kritizálhat, addig kuss van .

Csak így tovább, Gábor!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Factor_007
Hmm Fangoria, ez tetszik. Utána nézek az ujságárusnál, bár nem hiszem hogy Balatonfüreden lenne :-/

Glpetyus
Tudom hogy korai,de a következõ szám kb. mikor jön?

Ezt a problémát is továbbítottam...

jajj, lemaradt: "...miatt IS!"

az új szám egyébként ütõs, márcsak az AVP poszter miatt!

a FLASH animációban is ki kéne!

Amúgy már majdnem kiolvastam az új számot, majd ha lesz egy kis idõm, le is írom a véleményemet.
Egyelõre nagyon kedvezõ a kialakult kép!

A problémát tudattam tegnap a tulajdonossal.
Köszönöm, hogy szóltál...

"Hibáinkat szörnyen sajnáljuk, egyre alaposabbak leszünk és ha szóltok a fellelhetõ problémáitok miatt, akkor azokból mi is tanulunk..."

egy hete már írtam mélt, javítsátok már a honlapon a játék kiírásban szerencsétlen aliAn nevét...

Glpetyus
thx

És természetesen köszönjük a türelmeteket. Remélem, megérte a várakozást. Hibáinkat szörnyen sajnáljuk, egyre alaposabbak leszünk és ha szóltok a fellelhetõ problémáitok miatt, akkor azokból mi is tanulunk...

A melléklet nélküli változat tegnap délután már kint kellett, hogy legyen. A mellékletes majd hét elején lesz.
Ja... és persze reklám nincs rajta (film elõtt), csak egy kis Viasat, meg Fangoria embléma.:)

Glpetyus
Akkor holnap már kapható,ugye?

Viszont van egy jó hír: hegesztés alatt van a saját fórum, ami remélhetõleg pár héten belül már ott figyel majd a honlapon.

Nem. Majd csak jövõ hét elején. Holnap jön a nyomdából, utána csomagoljuk a melléklettel, azután pénteken kerül a fõvárosi újságosokhoz... vidékre emiatt már nem ér oda a hét vége elõtt.

fifi
Vidékre is leér a héten?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Igen itt nagyon okos emberek vannak! Ahogy apám mondaná: Kisfiam hülye kérdésre hülye válasz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Úgy egészen pontosan milyen válaszra számítottál? :)

Három nap múlva minden ki fog derülni.;)

ó, dejó hogy itt ilyen okos emberek vannak. ezt úgy szeretem.

fifi
Tini nindzsa teknõcökrõl valszeg...
Vagy talán egy kvantummechanikai tárgyú kisesszé lesz!

Esetleg a filmrõl? :DDD

Glpetyus
UP

szia böjtös
tudnál mondani pár szót arról, hogy az új magazin avp cikkében mirõl lesz szó?

sima ügy, az elsõ szám is megvan
Arról a filmrõl van szó...
Reklámok ügyében nem vagyok képben, de majd azt is megérdeklõdöm.
Viszont újra csak azt tudom ajánlani mindenkinek, aki valamennyire is kedveli a horror mûfajt, hogy még ha az aktuális film nem is tetszik, a melléklet nélküli változatot azért jól gondolja meg.;)

fifi
Sztem az.
-Ascension

Glpetyus
Velem eggyütt kettõ :P

a dracula 2, az a nálunk viccesen drakula 2000 címen folytatott film 2. része ugye?

ja, reklám lesz a dvd-ken. mert ha nem, akkor a halálos kitérõre egy vevõ tuti van:)
Glpetyus
JJJÁÁÁÁJJJJ :(((

Elméletileg havonta.
A másodikat szeptember elsejére terveztük, csak a Dvd-s komplikációk miatt, meg pár tárgyalás kapcsán csúsztunk át a hónap második felére.
Azonban ha a következõkben nem történnek hasonlóan váratlan események, akkor gyakorlatilag is tartani fogjuk a havi prezentációt.

"Szerinte..." (tessék hozzá elképzelni azt a bugyuta gumiból készült csirkét)

Mert tegnap még 90 százalék volt. Sõt... tegnap még a honlapunkon is az volt.
Mára azonban maradt a 10 százalék, így jön az eredetileg tervezett Dracula 2, a Halálos kitérõ meg majd a következõ számban.
"Szerintem..."

(bocsi... utálom a reklámokat, de ez az utóbbi évek egyik legeltaláltabb hülyesége)

Kicsit drágább lenne...

Most mééé nevetsz ki... hisz az a legjobb.

"Szerintem..."

Jano
(Asszem munkahelyet kéne cserélnem, alig fog az agyam a nap végére a fáradtságtól, és ilyenek sülnek ki belõle.

)

Jano
Bocsánat, olvasni azt nem tudok. :D

serious
Amugy ez az ujság milyen idõközönként fog megjelenni? Mert az 1.szám juliusban a 2. meg szept 20-án, semmi összefüggés nincs.

serious
De oda van írva hogy az a 3. szám filmelõzetese!

Jano
Érdekes, mert a képen az van, viszont a filmelõzetes letöltésénél a Wrong turn trailere van.

serious
fanoria=fangoria