Fangoria horror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár szerintem egyszerûbb megoldás, ha rögtön a tulajhoz fordulsz (honlapon: Tóth Gergely), vagy szintén ott Kucsához.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
24-én küldtem el a honlapról, ugye megkapom még?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Az Alien3 fikkantáson én is mosolyogtam... Bár azért nekem tetszett pár Anderson film is (Mortal elsõ része, Halálhajó -ez nagyon király-, meg a Rsei sem volt annyira rossz).
Tetszik, jobb, mint az elsõ szám.
Még mindig akad benne helyesírási hiba és magyartalan mondatok, de kb. tizedanyi, mint az elsõben, és ez nagyon jó.
(egyébként mutasson valaki olyan újságot, amiben nincs ilyen...szerintem senki nem tud)
Cikkek: ezek is tetszettek, a magyarok és az eredetik egyaránt.
Bár az utolsó, AvP cikken röhögtem egy sort, fõleg, amikor Paul "hipergagyi" Anderson elkezdte fikázni az Alien 3-at - üzenem neki, hogy majd ha fele olyan komoly filmet készít, akkor kritizálhat, addig kuss van
.
Csak így tovább, Gábor!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Egyelõre nagyon kedvezõ a kialakult kép!
Köszönöm, hogy szóltál...
egy hete már írtam mélt, javítsátok már a honlapon a játék kiírásban szerencsétlen aliAn nevét...

Ja... és persze reklám nincs rajta (film elõtt), csak egy kis Viasat, meg Fangoria embléma.:)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Vagy talán egy kvantummechanikai tárgyú kisesszé lesz!

tudnál mondani pár szót arról, hogy az új magazin avp cikkében mirõl lesz szó?
Reklámok ügyében nem vagyok képben, de majd azt is megérdeklõdöm.
Viszont újra csak azt tudom ajánlani mindenkinek, aki valamennyire is kedveli a horror mûfajt, hogy még ha az aktuális film nem is tetszik, a melléklet nélküli változatot azért jól gondolja meg.;)
-Ascension
ja, reklám lesz a dvd-ken. mert ha nem, akkor a halálos kitérõre egy vevõ tuti van:)
A másodikat szeptember elsejére terveztük, csak a Dvd-s komplikációk miatt, meg pár tárgyalás kapcsán csúsztunk át a hónap második felére.
Azonban ha a következõkben nem történnek hasonlóan váratlan események, akkor gyakorlatilag is tartani fogjuk a havi prezentációt.
"Szerinte..." (tessék hozzá elképzelni azt a bugyuta gumiból készült csirkét)

Mára azonban maradt a 10 százalék, így jön az eredetileg tervezett Dracula 2, a Halálos kitérõ meg majd a következõ számban.
"Szerintem..."
(bocsi... utálom a reklámokat, de ez az utóbbi évek egyik legeltaláltabb hülyesége)
"Szerintem..."