344
Minden, ami horror és ami Fangoria:)
-
#264 Sry. :C Nem merlek hívni telón, mert mindég nem vagy kedves velem. :C
BÚÉK mindenki. -
Ramza #263 Te kis sunyera, ott voltál, és nem szóltál? Nem találkoztunk lassan egy éve.
Hogy a romantikus komédiák szakadjanak rád! -
Böjtös #262 Nincs mit. Örülök, hogy tetszett.:)
Mindenkinek kellemes és ajándékban gazdag ünnepeket kívánok!!! -
#261 Király volt a Fűrész 2 vetítés, köszönjük szépen a Fangonak. -
Böjtös #260 Köszi... örülök, hogy tetszik. Igyekszünk, hogy egyre jobbak legyünk.:) -
#259 Nagyon jó számot hoztatok össze!
A Fango lány értelmét még mindig nem látom, de most van benne egy helyi rinya is :DDD Jó, hogy mindig elővesztek old school filmeket/most nagy kedvenceim vannak benne/, és egyre színvonalasabbak az új filmek kritikái is. A Troma rovat külön jó/most brékelünk majd egy kört a Terror firmer felirattal :)/
csak így tovább! -
Ramza #258 Naná hogy! -
Böjtös #257 Meg december 22-én a premier előtti vetítésünkön... remélem.:o)
Ha semmit sem látni:
http://fangoria.hu/foto/j09/furesz2.jpg
-
Ramza #256 Semmi gond, ott leszünk jövő héten is az újságosnál. -
Böjtös #255 2005. December 8.
Decemberi mókák…
Megszokott dolog, hogy a legnagyobb hajtásban jön be mindig valami gebasz. Meg hát közismert tény, hogy ami elromolhat, az el is romlik. Azt személyes tapasztalatok alapján mondhatom: a leírtak mind megtörtént eseményeken alapulnak. Kiváló példa a kilences Fangoria esete:
Előző héten (kedden és szerdán) nyugodtan leadtam a nyomdakész anyagokat, abban a hiszemben, hogy minden oké, nagyjából a mai napon már a friss, festékes illatú újságot tarthatom a kezemben. Csütörtökön ki is tettük a honlapra a szokott dolgokat, de pénteken jött a nagyszerű hír: gond van a külföldi nyomdával, már nem tudják elkészíteni az új számot.
Hmmm… Próbáltatok már leadás után, ráadásul decemberben új nyomdát keresni? Amikor mindenki prospektusokat, szórólapokat, katalógusokat, egyéb ilyen-olyan akármiket gyártat? Igen mókás dolog. Az átlagos válaszok többek között a „december végére/januárra”, „az átlagos ár kétszereséért” és a „hehe, na persze” szóösszetételeket, mondatokat tartalmazták. Persze a havi csúszásnak Ti sem örülnétek, meg persze mi sem (már nincs mit olvasnom, az Anita Blake-nek lassan a végére érek, és Fangoriát akarok ), szóval a hétvége abból állt, hogy kergettük a lehetséges nyomdákat, amik minőségben is hitelesek, milliókkal többet sem kérnek értük, és viszonylag hamar el is készülnek.
Végül sikerült találni egy nagy nyomdát, akik árban is korrektek és a kvalitásukkal sincs baj, plusz nem kell egy hónapot várni: némi csúszással ugyan, de következő hétre elkészítik a kilences Fangót, ami hétvégére nagyjából az árusokhoz is kerülnek. Pontos dátumot ezek után már nem merek mondani (főleg karácsonykor nem), de bízom benne, minél hamarabb kikerül a sima és a DVD-s verzió.
A késlekedésért elnézéseteket kérjük, de ez tényleg nem a mi hibánk volt, a nyomdakész anyagot én szokás szerint időre elkészítettem, a többi meg már nem rajtunk múlik.
Gábor -
#254 A munka nem fasz,effektive napokig állhat! -
#253 Nemnormális!
-
Ramza #252 Álmos vagyok :)
Új munkahely, inkább dolgozok netezés helyett. -
Böjtös #251 Mostanság nem nagyon véleményezel.:)
Mi a helyzet Veled? -
Ramza #250 Jó hír, az eddigi számoknál egy kivétellel soha nem tudtam kivárni a dvd-s verziót, most legalább meglesz :) -
Böjtös #249 Ma már kapható a DVD-s is. -
#248 A melléklet nélküli Fangoria már az ujságárusoknál! -
#247 na, ha az XXL-tuti, akkor már adom is fel a zsetont... -
Böjtös #246 Köszi, igyekeztünk.:)
A poló XL-ben egész nagy, nekem jóval derék alá lelóg, bár én átlagos testalkattal rendelkezem (190 cm körül, nagyjából 90kg és kis sörhas)... de meg lehet oldani XXL-est is, csak abból nincs készleten és tovább tart majd az elkészítése (mármint azért, mert külön kell majd csináltatni). -
#245 Kiemelkedően jó számot hoztatok össze...Az Ed Wood cikknek kifejezetten örülök./most kaptam nászajándékba egy rakás akkori filmet/. A kocka is jó, már hiányoltam :). Clive Barker dettó! Sry, de a "Fango lány" nekem kicsit röhejesnek tűnik, bár mindenki döntse el maga.
A Fangoria poló XL-ben az mekkora valójában? Mert érdekelne a dolog, de I'm kurv@ nagydarab :DDDD -
#244 Remélem, meg tudom ma venni. -
#243 No hisz' Békésben is... Én is csak full véletlenül tévedtem oda... -
#242 Beszarás.Szinkron meg minden?
Ezért szar borsodban lakni:( -
#241 Cora Szolnok
890ft -
#240 Hol vettél Wishmaster 2.-őt? -
#239 htx...
úgyis most vettem meg a Wishmaster 2-t, most meglesz tőletek a 3 is...
-
Böjtös #238 Megjelent...:o) -
#237 Szenkjú. -.- -
Böjtös #236 Nyomdában az új Fangoria. Következő héten mindenképpen megjelenik a szimpla verzió , de bízom benne, hogy a lecsomagolás mellett is kikerülhet a DVD-s változat olyan péntek/szombat magasságában. Mi mindenesetre mindent megteszünk a cél érdekében. Érdemes lesz egyébként betámadni az árusokat… A magazin tartalmát ugye részleteztem korábban, és hiszem, már amiatt is érdemes lesz beszerezni a hetedik Fangoriát. Amit még nem árultam el a tartalommal kapcsolatban, az a négyoldalas Jason-megemlékezés , amit azért lehetett sejteni a címlap megtekintésekor… illetve lesz még egy nagy újdonságunk. Egészen pontosan arról van szó, hogy majd' az összes kritikánál esélyt kaptak más írók is, hogy véleményüket lejegyezhessék az adott témával kapcsolatban. A Szerintem -ablakocskák részletes betekintést nyújtanak abba, nem biztos, hogy mindenkinek egy a véleménye egy-egy filmmel/íróval/rendezővel kapcsolatban. Bízom benne, Ti is érdekesnek fogjátok találni a többemberes kritikákat…
Természetesen a megjelenésig kiteszünk egy kis olvasnivalót (Archivum), hogy ne unatkozzatok addig, míg kezetekbe kerülhet a Magyar Fangoria legfrissebb száma.
Egy kis bemutató a hetedik szám DVD-mellékletéhez…
A Halálmester 3. egy igazán minőségi kiadványként jut el olvasóinkhoz, ezzel igyekszünk biztosítani őket: jól választottak, amikor kiálltak a Magyar Fangoria mellett, vásárlásukkal is támogatva ezzel a horror műfaj jelenleg egyik legnagyobb hazai támogatóját.
Az angol hang sajnos 2.0-ás, de ennél jobbat nem tudtunk hozzá kérni, viszont az általunk készíttetett magyar 5.1-es szinkron igazán igényes lett. A Dzsinn hangja, és úgy egyébként a többi szereplőé is… szerintem panasz nem lehet rájuk.
A kép 16:9-es, ami pedig az extrákat illeti, olyan szinten telepakoltuk a DVD-t, hogy azon már annyi hely sem maradt, ami egy előzeteshez szükséges…
Eredeti trailer, produkciós jegyzetek, biográfiák, Fangoria-bemutató, Fangoria-táboros előzetes, valamint egy igazi unikum: Fangoria-audiokommentár. Azt hiszem, utóbbi nem csak Magyarországon számít rendhagyó és újító ötletnek, hanem az egész világon is az. Legalábbis én még nem hallottam róla, hogy valahol is a kiadó véleményezte volna az adott filmet. Fogadjátok tehát ezt is nagy szeretettel, és remélhetőleg jól fogtok szórakozni, amikor végighallgatjátok.
Üdvözlettel:
Böjtös Gábor
-
#235 Az inkább itt megy! Várunk szeretettel! :) -
reanimator #234 Hellótok ! Itt mindenféle horrorfilmről lehet dumálni? Mert ha igen lenne egy kérdésem,de ha nem nyugodtan üssetek agyon:) Milyen lett az ÚJ HELLRAISER???(Hellraiser VII Deader). -
#233 megvan itthon 2 példányban is DVDn -
Böjtös #232 Kövekező szerdán egyetlen alkalom erejéig este nyolckor, a Duna Plázában bemutatjuk a Ringu első részét. Aki szeretne egy kétszemélyes jegyet, írjon a [email protected] címre (témának adja meg: Ringu-vetítés), adja meg a polgári nevét, és regisztrálom.
Érdemes fél nyolc körül odaérni, a beengedés listás módszerrel fog menni, avagy aki kapja, marja helyfoglalással fog működni a név bemondása után. -
Böjtös #231 Következő héten nem leszek, mert szabira megyek, de utána szívesen fogadom a jelentkezést. Várunk szeretettel.:) -
#230 hi!
asszem az eddigi legjobb számot hoztátok össze...
jövő 7végén esküvőm, utána el nászútra. Mindezek után gondolkodom egy Fangoria hétvégén/hírdetés alapján/...
kocsim van, időm mint a tenger, kedvem is lenne "ilyen" emberek közé menni...
-
#229 Penge. -
Böjtös #228 kikerül.. -
Böjtös #227 Ja, és szerda magasságában szimpla magazin az újságosoknál, péntekre pedig kikerl a DVD-s is.
-Üdvrialgás...- -
Böjtös #226 Nem támogatnak. Mi fizetünk, ők meg adják a nevet és felhasználhatjuk a cikkeket, meg minden egyebet. -
Böjtös #225 Kösszöntem szépen!:o)
Júniusban pedig a Magyar Fango a szülinapos. Nna, ezt majd megünnepeljük egy vetítés kíséretében (részleteket lásd az új számban).:)