344
Minden, ami horror és ami Fangoria:)
  • Jano
    Sry. :C Nem merlek hívni telón, mert mindég nem vagy kedves velem. :C

BÚÉK mindenki.
  • Ramza
    Te kis sunyera, ott voltál, és nem szóltál? Nem találkoztunk lassan egy éve.
    Hogy a romantikus komédiák szakadjanak rád!
  • Böjtös
    Nincs mit. Örülök, hogy tetszett.:)

Mindenkinek kellemes és ajándékban gazdag ünnepeket kívánok!!!
  • Jano
    Király volt a Fűrész 2 vetítés, köszönjük szépen a Fangonak.
  • Böjtös
    Köszi... örülök, hogy tetszik. Igyekszünk, hogy egyre jobbak legyünk.:)
  • fifi
    Nagyon jó számot hoztatok össze!
    A Fango lány értelmét még mindig nem látom, de most van benne egy helyi rinya is :DDD Jó, hogy mindig elővesztek old school filmeket/most nagy kedvenceim vannak benne/, és egyre színvonalasabbak az új filmek kritikái is. A Troma rovat külön jó/most brékelünk majd egy kört a Terror firmer felirattal :)/

csak így tovább!
  • Ramza
    Naná hogy!
  • Böjtös
    Meg december 22-én a premier előtti vetítésünkön... remélem.:o)

Ha semmit sem látni:

http://fangoria.hu/foto/j09/furesz2.jpg

• Ramza
    Semmi gond, ott leszünk jövő héten is az újságosnál.
  • Böjtös
    2005. December 8.

Decemberi mókák…

Megszokott dolog, hogy a legnagyobb hajtásban jön be mindig valami gebasz. Meg hát közismert tény, hogy ami elromolhat, az el is romlik. Azt személyes tapasztalatok alapján mondhatom: a leírtak mind megtörtént eseményeken alapulnak. Kiváló példa a kilences Fangoria esete:

Előző héten (kedden és szerdán) nyugodtan leadtam a nyomdakész anyagokat, abban a hiszemben, hogy minden oké, nagyjából a mai napon már a friss, festékes illatú újságot tarthatom a kezemben. Csütörtökön ki is tettük a honlapra a szokott dolgokat, de pénteken jött a nagyszerű hír: gond van a külföldi nyomdával, már nem tudják elkészíteni az új számot.
    Hmmm… Próbáltatok már leadás után, ráadásul decemberben új nyomdát keresni? Amikor mindenki prospektusokat, szórólapokat, katalógusokat, egyéb ilyen-olyan akármiket gyártat? Igen mókás dolog. Az átlagos válaszok többek között a „december végére/januárra”, „az átlagos ár kétszereséért” és a „hehe, na persze” szóösszetételeket, mondatokat tartalmazták. Persze a havi csúszásnak Ti sem örülnétek, meg persze mi sem (már nincs mit olvasnom, az Anita Blake-nek lassan a végére érek, és Fangoriát akarok ), szóval a hétvége abból állt, hogy kergettük a lehetséges nyomdákat, amik minőségben is hitelesek, milliókkal többet sem kérnek értük, és viszonylag hamar el is készülnek.
    Végül sikerült találni egy nagy nyomdát, akik árban is korrektek és a kvalitásukkal sincs baj, plusz nem kell egy hónapot várni: némi csúszással ugyan, de következő hétre elkészítik a kilences Fangót, ami hétvégére nagyjából az árusokhoz is kerülnek. Pontos dátumot ezek után már nem merek mondani (főleg karácsonykor nem), de bízom benne, minél hamarabb kikerül a sima és a DVD-s verzió.
    A késlekedésért elnézéseteket kérjük, de ez tényleg nem a mi hibánk volt, a nyomdakész anyagot én szokás szerint időre elkészítettem, a többi meg már nem rajtunk múlik.

Gábor
    A munka nem fasz,effektive napokig állhat!
  • Loál János #253
    Nemnormális!

• Ramza
    Álmos vagyok :)
    Új munkahely, inkább dolgozok netezés helyett.
  • Böjtös
    Mostanság nem nagyon véleményezel.:)
    Mi a helyzet Veled?
  • Ramza
    Jó hír, az eddigi számoknál egy kivétellel soha nem tudtam kivárni a dvd-s verziót, most legalább meglesz :)
  • Böjtös
    Ma már kapható a DVD-s is.
    A melléklet nélküli Fangoria már az ujságárusoknál!
  • fifi
    na, ha az XXL-tuti, akkor már adom is fel a zsetont...
  • Böjtös
    Köszi, igyekeztünk.:)

A poló XL-ben egész nagy, nekem jóval derék alá lelóg, bár én átlagos testalkattal rendelkezem (190 cm körül, nagyjából 90kg és kis sörhas)... de meg lehet oldani XXL-est is, csak abból nincs készleten és tovább tart majd az elkészítése (mármint azért, mert külön kell majd csináltatni).
  • fifi
    Kiemelkedően jó számot hoztatok össze...Az Ed Wood cikknek kifejezetten örülök./most kaptam nászajándékba egy rakás akkori filmet/. A kocka is jó, már hiányoltam :). Clive Barker dettó! Sry, de a "Fango lány" nekem kicsit röhejesnek tűnik, bár mindenki döntse el maga.
    A Fangoria poló XL-ben az mekkora valójában? Mert érdekelne a dolog, de I'm kurv@ nagydarab :DDDD
  • Amiga
    Remélem, meg tudom ma venni.
  • fifi
    No hisz' Békésben is... Én is csak full véletlenül tévedtem oda...
    Beszarás.Szinkron meg minden?
    Ezért szar borsodban lakni:(
  • fifi
    Cora Szolnok

890ft
    Hol vettél Wishmaster 2.-őt?
  • fifi
    htx...
    úgyis most vettem meg a Wishmaster 2-t, most meglesz tőletek a 3 is...
  • Böjtös
    Megjelent...:o)
  • Loál János #237
    Szenkjú. -.-
  • Böjtös
    Nyomdában az új Fangoria. Következő héten mindenképpen megjelenik a szimpla verzió , de bízom benne, hogy a lecsomagolás mellett is kikerülhet a DVD-s változat olyan péntek/szombat magasságában. Mi mindenesetre mindent megteszünk a cél érdekében. Érdemes lesz egyébként betámadni az árusokat… A magazin tartalmát ugye részleteztem korábban, és hiszem, már amiatt is érdemes lesz beszerezni a hetedik Fangoriát. Amit még nem árultam el a tartalommal kapcsolatban, az a négyoldalas Jason-megemlékezés , amit azért lehetett sejteni a címlap megtekintésekor… illetve lesz még egy nagy újdonságunk. Egészen pontosan arról van szó, hogy majd' az összes kritikánál esélyt kaptak más írók is, hogy véleményüket lejegyezhessék az adott témával kapcsolatban. A Szerintem -ablakocskák részletes betekintést nyújtanak abba, nem biztos, hogy mindenkinek egy a véleménye egy-egy filmmel/íróval/rendezővel kapcsolatban. Bízom benne, Ti is érdekesnek fogjátok találni a többemberes kritikákat…
    Természetesen a megjelenésig kiteszünk egy kis olvasnivalót (Archivum), hogy ne unatkozzatok addig, míg kezetekbe kerülhet a Magyar Fangoria legfrissebb száma.

Egy kis bemutató a hetedik szám DVD-mellékletéhez…
    A Halálmester 3. egy igazán minőségi kiadványként jut el olvasóinkhoz, ezzel igyekszünk biztosítani őket: jól választottak, amikor kiálltak a Magyar Fangoria mellett, vásárlásukkal is támogatva ezzel a horror műfaj jelenleg egyik legnagyobb hazai támogatóját.
    Az angol hang sajnos 2.0-ás, de ennél jobbat nem tudtunk hozzá kérni, viszont az általunk készíttetett magyar 5.1-es szinkron igazán igényes lett. A Dzsinn hangja, és úgy egyébként a többi szereplőé is… szerintem panasz nem lehet rájuk.
    A kép 16:9-es, ami pedig az extrákat illeti, olyan szinten telepakoltuk a DVD-t, hogy azon már annyi hely sem maradt, ami egy előzeteshez szükséges…
    Eredeti trailer, produkciós jegyzetek, biográfiák, Fangoria-bemutató, Fangoria-táboros előzetes, valamint egy igazi unikum: Fangoria-audiokommentár. Azt hiszem, utóbbi nem csak Magyarországon számít rendhagyó és újító ötletnek, hanem az egész világon is az. Legalábbis én még nem hallottam róla, hogy valahol is a kiadó véleményezte volna az adott filmet. Fogadjátok tehát ezt is nagy szeretettel, és remélhetőleg jól fogtok szórakozni, amikor végighallgatjátok.

Üdvözlettel:
    Böjtös Gábor
  • Loál János #235
    Az inkább itt megy! Várunk szeretettel! :)
  • reanimator
    Hellótok ! Itt mindenféle horrorfilmről lehet dumálni? Mert ha igen lenne egy kérdésem,de ha nem nyugodtan üssetek agyon:) Milyen lett az ÚJ HELLRAISER???(Hellraiser VII Deader).
  • Iori
    megvan itthon 2 példányban is DVDn
  • Böjtös
    Kövekező szerdán egyetlen alkalom erejéig este nyolckor, a Duna Plázában bemutatjuk a Ringu első részét. Aki szeretne egy kétszemélyes jegyet, írjon a [email protected] címre (témának adja meg: Ringu-vetítés), adja meg a polgári nevét, és regisztrálom.

Érdemes fél nyolc körül odaérni, a beengedés listás módszerrel fog menni, avagy aki kapja, marja helyfoglalással fog működni a név bemondása után.
  • Böjtös
    Következő héten nem leszek, mert szabira megyek, de utána szívesen fogadom a jelentkezést. Várunk szeretettel.:)
  • fifi
    hi!
    asszem az eddigi legjobb számot hoztátok össze...

jövő 7végén esküvőm, utána el nászútra. Mindezek után gondolkodom egy Fangoria hétvégén/hírdetés alapján/...
    kocsim van, időm mint a tenger, kedvem is lenne "ilyen" emberek közé menni...
  • Amiga
    Penge.
  • Böjtös
    kikerül..
  • Böjtös
    Ja, és szerda magasságában szimpla magazin az újságosoknál, péntekre pedig kikerl a DVD-s is.

-Üdvrialgás...-
  • Böjtös
    Nem támogatnak. Mi fizetünk, ők meg adják a nevet és felhasználhatjuk a cikkeket, meg minden egyebet.
  • Böjtös
    Kösszöntem szépen!:o)
    Júniusban pedig a Magyar Fango a szülinapos. Nna, ezt majd megünnepeljük egy vetítés kíséretében (részleteket lásd az új számban).:)