Fangoria horror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Azért majd szólok, ha megvan az idõpont.:o)
Akkor: WANTED
Nagy vita
minden szerdán
Demetert amúgy is ismerem/majdnem szomszéd/ 😄
Következõ hét szerdán(15.), 17:25-kor a Magyar egyesen kezdõdõ A NAGY vita c. mûsororban a horror lesz a téma. Résztvevõk: Réz András, Lóránt Demeter, valamint jómagam.
Ami viszont szemet szúrt, hogy kapott két oldalt a szívem csücske /😄/ a Violent Shit.
Biztosan én tudom rosszul de a VS nem trilógia hiszen a negyedik rész Violent shit 4: Nikos /the impaler/, szintén csodálatos film, ami egyértelmûen a cikkben is említetten az emberiség fejlõdését szolgálja. Nem hiába, nagy ember ez a Schnass 😊
OFF:
én is laktam Hamburgban, én is április 1.-én születtem, úgy mint ez az elmebeteg 😄DD
keep it up.
Tégy egy próbát a mostani Pinhead-cikk elsõ részével, amit én írtam... Remélem, az jobban fog tetszeni.
BÚÉK mindenki.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Hogy a romantikus komédiák szakadjanak rád!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Mindenkinek kellemes és ajándékban gazdag ünnepeket kívánok!!!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A Fango lány értelmét még mindig nem látom, de most van benne egy helyi rinya is 😄DD Jó, hogy mindig elõvesztek old school filmeket/most nagy kedvenceim vannak benne/, és egyre színvonalasabbak az új filmek kritikái is. A Troma rovat külön jó/most brékelünk majd egy kört a Terror firmer felirattal 😊/
csak így tovább!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ha semmit sem látni:
http://fangoria.hu/foto/j09/furesz2.jpg
Decemberi mókák…
Megszokott dolog, hogy a legnagyobb hajtásban jön be mindig valami gebasz. Meg hát közismert tény, hogy ami elromolhat, az el is romlik. Azt személyes tapasztalatok alapján mondhatom: a leírtak mind megtörtént eseményeken alapulnak. Kiváló példa a kilences Fangoria esete:
Elõzõ héten (kedden és szerdán) nyugodtan leadtam a nyomdakész anyagokat, abban a hiszemben, hogy minden oké, nagyjából a mai napon már a friss, festékes illatú újságot tarthatom a kezemben. Csütörtökön ki is tettük a honlapra a szokott dolgokat, de pénteken jött a nagyszerû hír: gond van a külföldi nyomdával, már nem tudják elkészíteni az új számot.
Hmmm… Próbáltatok már leadás után, ráadásul decemberben új nyomdát keresni? Amikor mindenki prospektusokat, szórólapokat, katalógusokat, egyéb ilyen-olyan akármiket gyártat? Igen mókás dolog. Az átlagos válaszok többek között a „december végére/januárra”, „az átlagos ár kétszereséért” és a „hehe, na persze” szóösszetételeket, mondatokat tartalmazták. Persze a havi csúszásnak Ti sem örülnétek, meg persze mi sem (már nincs mit olvasnom, az Anita Blake-nek lassan a végére érek, és Fangoriát akarok ), szóval a hétvége abból állt, hogy kergettük a lehetséges nyomdákat, amik minõségben is hitelesek, milliókkal többet sem kérnek értük, és viszonylag hamar el is készülnek.
Végül sikerült találni egy nagy nyomdát, akik árban is korrektek és a kvalitásukkal sincs baj, plusz nem kell egy hónapot várni: némi csúszással ugyan, de következõ hétre elkészítik a kilences Fangót, ami hétvégére nagyjából az árusokhoz is kerülnek. Pontos dátumot ezek után már nem merek mondani (fõleg karácsonykor nem), de bízom benne, minél hamarabb kikerül a sima és a DVD-s verzió.
A késlekedésért elnézéseteket kérjük, de ez tényleg nem a mi hibánk volt, a nyomdakész anyagot én szokás szerint idõre elkészítettem, a többi meg már nem rajtunk múlik.
Gábor
<#vigyor>#vigyor>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Új munkahely, inkább dolgozok netezés helyett.
Mi a helyzet Veled?
A poló XL-ben egész nagy, nekem jóval derék alá lelóg, bár én átlagos testalkattal rendelkezem (190 cm körül, nagyjából 90kg és kis sörhas)... de meg lehet oldani XXL-est is, csak abból nincs készleten és tovább tart majd az elkészítése (mármint azért, mert külön kell majd csináltatni).
A Fangoria poló XL-ben az mekkora valójában? Mert érdekelne a dolog, de I'm kurv@ nagydarab 😄DDD