344
Minden, ami horror és ami Fangoria:)
-
Böjtös #304 Frissültünk.
Rengeteg olvasnivalóval...
www.fangoria.hu
-
Böjtös #303 Tényleg, aki nem regisztrált még, az jöjjön:
www.freeforum.hu/fangoria
Dögg, Winnie, Ramza... hajrá.:) -
Böjtös #302 Ahogy Dögg kolléga is mondja, következő héten minden kiderül.:) -
#301 Jövő héti frissitésben arról is lesz szó. -
winnie #300 új mellékletek vannak már a láthatáron?:) -
Böjtös #299 Naná, hogy az.:)
Minden hölgyolvasónak kötelező eljönni.:D -
#298 miva'?
minekazneked??? -
#297 Fifi adsz autogarmmot nekem? Mármint te:) -
Ramza #296 A lányoknak ugye kötelező lesz a Fango tábor? :) -
#295 -
#294 a "Fango lány" nyertese városombeli, és én öhhh na ismerem... -
Böjtös #293 Új fórumunk próbaadását éli, látogassatok el a www.freeforum.hu/fangoria oldalra. -
#292 te miről beszélsz csillagharcos? -
Grim007 #291 milyen ez a film én még nem láttam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Böjtös #290 Ja, jó lett volna, ha néhány érdemi kérdés is felmerül és esetleg tényleg megvitatunk, nem csak hallgatunk. -
reanimator #289 Nem maradtál le semmiről igazából. -
#288 Bassza meg lemaradtam róla!!! pedig fel akartam venni!! -
Böjtös #287 Ma kerülünk adásba. Fél hatkor a királyin. -
winnie #286 és még a vágóolló is hátra van:) -
Böjtös #285 Ehh, megvolt, majd a következő héten kerül adásba, de még nem tudom, mikor. Eléggé a lényegtelen dolgokon volt a hangsúly, ráadásul az egyszeri halandó elég kevés szót kapott.
Azért majd szólok, ha megvan az időpont.:o) -
reanimator #284 Jé ezt észre sem vettem.Mert elég gyakran veszem elő a régi számokat és olvasgatom,szóval ezért nem tűnt fel nekem.(lehet rosszul emlékszem de még csevegőt is irtál).Legjobbak a Japán beszámolók voltak.Kár,hogy már nincsenek. -
Böjtös #283 Ugyanaz, de tavaly év eleje óta nem írok a Konzolba.:o) -
reanimator #282 meg offolós kedvem van: Jó lett a Konzol.Eddig 2-3 szám kivételével megvan az összes.(ezt csak azért írtam mert gondolom ugyanaz a Böjtös vagy aki ott is írogat:) -
reanimator #281 LOL :)
Akkor: WANTED
Nagy vita
minden szerdán -
Böjtös #280 No, annyi a változás, hogy szerdán csak a felvétel lesz... Vélhetőleg a héten megtudom, mikor kerül adásba, és majd akkor közlöm. Mondjuk ezzel van egy olyan előnyöm, hogy ha a felvétel borzalmas, akkor nem árulom el senkinek, mikor kerül adásba.:D -
reanimator #279 Tuti nézem -
#278 Szerintem ezt is felveszem vhs-re. -
#277 persze...
Demetert amúgy is ismerem/majdnem szomszéd/ :D -
Böjtös #276 Amennyiben valakit érdekel:
Következő hét szerdán(15.), 17:25-kor a Magyar egyesen kezdődő A NAGY vita c. műsororban a horror lesz a téma. Résztvevők: Réz András, Lóránt Demeter, valamint jómagam. -
#275 Na jó de a Nikos az külön film és nem kapcsolódik a trilógiához, csupán forgalmazási sze,pontok miatt jelent meg pár helyen Violent Shit 4 néven. Szerintem képezi szervesen a sorozat részét. -
#274 különben van tervben Fangoria tábor idén? mert érdekelne, hogy mikor, hol, és hogy mennyibe fog kerülni egy korsó fröccs fél deci szilvával... -
#273 Nagyon korrekt lett az újság ismét, nekem a Wolf Creek cikk hosszúsága nem tetszett, de biztos másnak igen..
Ami viszont szemet szúrt, hogy kapott két oldalt a szívem csücske /:D/ a Violent Shit.
Biztosan én tudom rosszul de a VS nem trilógia hiszen a negyedik rész Violent shit 4: Nikos /the impaler/, szintén csodálatos film, ami egyértelműen a cikkben is említetten az emberiség fejlődését szolgálja. Nem hiába, nagy ember ez a Schnass :)
OFF:
én is laktam Hamburgban, én is április 1.-én születtem, úgy mint ez az elmebeteg :DDD
-
winnie #272 általában nincs gond, és ezért is döbbentem le ezen a bratyzós, vagy affene tudja, hogy milyen stílen (üres poénok durrogtatása, stb). remélem, hogy tényleg csak rossz napja volt:D
keep it up. -
Böjtös #271 Nekem nem jogom dönteni egy-egy írás felett, inkáb az olvasók jogosultak erre. Sokaknak tetszett, valakinek nem. Az ízlések különbözőek, és gondolom, megérted, minden cikk nem tetszhet mindenkinek.:) Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy olyan cikkeket nem küldök nyomdába, amiket kritikán alulinak tartok.
Tégy egy próbát a mostani Pinhead-cikk első részével, amit én írtam... Remélem, az jobban fog tetszeni. -
winnie #270 ehh, böjtös, terveztem, hogy írok magánban, de mindenesetre az utolsó számban a freddy-s cikk kritikán aluli volt. nem mondod, hogy nem hasonló a véleményed?:) (a srác pedig tud írni, de...) -
#269 Dvd mellékletes Fangoria már az ujságárusoknál! -
#268 Én VHS-re felveszem az tuti. -
#267 valaki nem tudja bedigitalizálni, és feltenni vhovA???
[vidéki, nincs fix TV-je] -
Böjtös #266 Ma este, 22:00-től a Fix.TV-n kezdődik a Rockfan elnevezésű műsor, aminek vendége leszek a Fangoria Horrormagazin nevében. Nézzétek minél többen, mert vélhetőleg számítani fog a későbbiekben a nézettségi index. -
Böjtös #265 BUÉK!:)