Fangoria horror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
a "Fango lány" nyertese városombeli, és én öhhh na ismerem...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Új fórumunk próbaadását éli, látogassatok el a www.freeforum.hu/fangoria oldalra.

fifi
te mirõl beszélsz csillagharcos?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

milyen ez a film én még nem láttam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt>
Ja, jó lett volna, ha néhány érdemi kérdés is felmerül és esetleg tényleg megvitatunk, nem csak hallgatunk.

Nem maradtál le semmirõl igazából.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

TheBerzerker
Bassza meg lemaradtam róla!!! pedig fel akartam venni!!

Ma kerülünk adásba. Fél hatkor a királyin.

és még a vágóolló is hátra van😊
Ehh, megvolt, majd a következõ héten kerül adásba, de még nem tudom, mikor. Eléggé a lényegtelen dolgokon volt a hangsúly, ráadásul az egyszeri halandó elég kevés szót kapott.
Azért majd szólok, ha megvan az idõpont.:o)

Jé ezt észre sem vettem.Mert elég gyakran veszem elõ a régi számokat és olvasgatom,szóval ezért nem tûnt fel nekem.(lehet rosszul emlékszem de még csevegõt is irtál).Legjobbak a Japán beszámolók voltak.Kár,hogy már nincsenek.

Ugyanaz, de tavaly év eleje óta nem írok a Konzolba.:o)

meg offolós kedvem van: Jó lett a Konzol.Eddig 2-3 szám kivételével megvan az összes.(ezt csak azért írtam mert gondolom ugyanaz a Böjtös vagy aki ott is írogat😊

LOL 😊

Akkor: WANTED
Nagy vita
minden szerdán

No, annyi a változás, hogy szerdán csak a felvétel lesz... Vélhetõleg a héten megtudom, mikor kerül adásba, és majd akkor közlöm. Mondjuk ezzel van egy olyan elõnyöm, hogy ha a felvétel borzalmas, akkor nem árulom el senkinek, mikor kerül adásba.😄

Tuti nézem

TheBerzerker
Szerintem ezt is felveszem vhs-re.

fifi
persze...
Demetert amúgy is ismerem/majdnem szomszéd/ 😄

Amennyiben valakit érdekel:

Következõ hét szerdán(15.), 17:25-kor a Magyar egyesen kezdõdõ A NAGY vita c. mûsororban a horror lesz a téma. Résztvevõk: Réz András, Lóránt Demeter, valamint jómagam.

TheBerzerker
Na jó de a Nikos az külön film és nem kapcsolódik a trilógiához, csupán forgalmazási sze,pontok miatt jelent meg pár helyen Violent Shit 4 néven. Szerintem képezi szervesen a sorozat részét.

fifi
különben van tervben Fangoria tábor idén? mert érdekelne, hogy mikor, hol, és hogy mennyibe fog kerülni egy korsó fröccs fél deci szilvával...

fifi
Nagyon korrekt lett az újság ismét, nekem a Wolf Creek cikk hosszúsága nem tetszett, de biztos másnak igen..
Ami viszont szemet szúrt, hogy kapott két oldalt a szívem csücske /😄/ a Violent Shit.
Biztosan én tudom rosszul de a VS nem trilógia hiszen a negyedik rész Violent shit 4: Nikos /the impaler/, szintén csodálatos film, ami egyértelmûen a cikkben is említetten az emberiség fejlõdését szolgálja. Nem hiába, nagy ember ez a Schnass 😊
OFF:
én is laktam Hamburgban, én is április 1.-én születtem, úgy mint ez az elmebeteg 😄DD

általában nincs gond, és ezért is döbbentem le ezen a bratyzós, vagy affene tudja, hogy milyen stílen (üres poénok durrogtatása, stb). remélem, hogy tényleg csak rossz napja volt😄

keep it up.
Nekem nem jogom dönteni egy-egy írás felett, inkáb az olvasók jogosultak erre. Sokaknak tetszett, valakinek nem. Az ízlések különbözõek, és gondolom, megérted, minden cikk nem tetszhet mindenkinek.😊 Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy olyan cikkeket nem küldök nyomdába, amiket kritikán alulinak tartok.

Tégy egy próbát a mostani Pinhead-cikk elsõ részével, amit én írtam... Remélem, az jobban fog tetszeni.

ehh, böjtös, terveztem, hogy írok magánban, de mindenesetre az utolsó számban a freddy-s cikk kritikán aluli volt. nem mondod, hogy nem hasonló a véleményed?😊 (a srác pedig tud írni, de...)
Törölt felhasználó
Dvd mellékletes Fangoria már az ujságárusoknál!
TheBerzerker
Én VHS-re felveszem az tuti.

fifi
valaki nem tudja bedigitalizálni, és feltenni vhovA???

Ma este, 22:00-tõl a Fix.TV-n kezdõdik a Rockfan elnevezésû mûsor, aminek vendége leszek a Fangoria Horrormagazin nevében. Nézzétek minél többen, mert vélhetõleg számítani fog a késõbbiekben a nézettségi index.

BUÉK!😊

Jano
Sry. :C Nem merlek hívni telón, mert mindég nem vagy kedves velem. :C

BÚÉK mindenki.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Te kis sunyera, ott voltál, és nem szóltál? Nem találkoztunk lassan egy éve.
Hogy a romantikus komédiák szakadjanak rád!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Nincs mit. Örülök, hogy tetszett.😊

Mindenkinek kellemes és ajándékban gazdag ünnepeket kívánok!!!

Jano
Király volt a Fûrész 2 vetítés, köszönjük szépen a Fangonak.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Köszi... örülök, hogy tetszik. Igyekszünk, hogy egyre jobbak legyünk.😊

fifi
Nagyon jó számot hoztatok össze!
A Fango lány értelmét még mindig nem látom, de most van benne egy helyi rinya is 😄DD Jó, hogy mindig elõvesztek old school filmeket/most nagy kedvenceim vannak benne/, és egyre színvonalasabbak az új filmek kritikái is. A Troma rovat külön jó/most brékelünk majd egy kört a Terror firmer felirattal 😊/

csak így tovább!

<#eljen>Naná hogy!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Meg december 22-én a premier elõtti vetítésünkön... remélem.:o)

Ha semmit sem látni:

http://fangoria.hu/foto/j09/furesz2.jpg

Semmi gond, ott leszünk jövõ héten is az újságosnál.

2005. December 8.

Decemberi mókák…

Megszokott dolog, hogy a legnagyobb hajtásban jön be mindig valami gebasz. Meg hát közismert tény, hogy ami elromolhat, az el is romlik. Azt személyes tapasztalatok alapján mondhatom: a leírtak mind megtörtént eseményeken alapulnak. Kiváló példa a kilences Fangoria esete:

Elõzõ héten (kedden és szerdán) nyugodtan leadtam a nyomdakész anyagokat, abban a hiszemben, hogy minden oké, nagyjából a mai napon már a friss, festékes illatú újságot tarthatom a kezemben. Csütörtökön ki is tettük a honlapra a szokott dolgokat, de pénteken jött a nagyszerû hír: gond van a külföldi nyomdával, már nem tudják elkészíteni az új számot.
Hmmm… Próbáltatok már leadás után, ráadásul decemberben új nyomdát keresni? Amikor mindenki prospektusokat, szórólapokat, katalógusokat, egyéb ilyen-olyan akármiket gyártat? Igen mókás dolog. Az átlagos válaszok többek között a „december végére/januárra”, „az átlagos ár kétszereséért” és a „hehe, na persze” szóösszetételeket, mondatokat tartalmazták. Persze a havi csúszásnak Ti sem örülnétek, meg persze mi sem (már nincs mit olvasnom, az Anita Blake-nek lassan a végére érek, és Fangoriát akarok ), szóval a hétvége abból állt, hogy kergettük a lehetséges nyomdákat, amik minõségben is hitelesek, milliókkal többet sem kérnek értük, és viszonylag hamar el is készülnek.
Végül sikerült találni egy nagy nyomdát, akik árban is korrektek és a kvalitásukkal sincs baj, plusz nem kell egy hónapot várni: némi csúszással ugyan, de következõ hétre elkészítik a kilences Fangót, ami hétvégére nagyjából az árusokhoz is kerülnek. Pontos dátumot ezek után már nem merek mondani (fõleg karácsonykor nem), de bízom benne, minél hamarabb kikerül a sima és a DVD-s verzió.
A késlekedésért elnézéseteket kérjük, de ez tényleg nem a mi hibánk volt, a nyomdakész anyagot én szokás szerint idõre elkészítettem, a többi meg már nem rajtunk múlik.

Gábor

Törölt felhasználó
A munka nem fasz,effektive napokig állhat!
Loál János
Nemnormális! <#ijedt>

<#vigyor>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Álmos vagyok 😊
Új munkahely, inkább dolgozok netezés helyett.

Mostanság nem nagyon véleményezel.😊
Mi a helyzet Veled?

Jó hír, az eddigi számoknál egy kivétellel soha nem tudtam kivárni a dvd-s verziót, most legalább meglesz 😊

Ma már kapható a DVD-s is.

Törölt felhasználó
A melléklet nélküli Fangoria már az ujságárusoknál!
fifi
na, ha az XXL-tuti, akkor már adom is fel a zsetont...

Köszi, igyekeztünk.😊

A poló XL-ben egész nagy, nekem jóval derék alá lelóg, bár én átlagos testalkattal rendelkezem (190 cm körül, nagyjából 90kg és kis sörhas)... de meg lehet oldani XXL-est is, csak abból nincs készleten és tovább tart majd az elkészítése (mármint azért, mert külön kell majd csináltatni).

fifi
Kiemelkedõen jó számot hoztatok össze...Az Ed Wood cikknek kifejezetten örülök./most kaptam nászajándékba egy rakás akkori filmet/. A kocka is jó, már hiányoltam 😊. Clive Barker dettó! Sry, de a "Fango lány" nekem kicsit röhejesnek tûnik, bár mindenki döntse el maga.
A Fangoria poló XL-ben az mekkora valójában? Mert érdekelne a dolog, de I'm kurv@ nagydarab 😄DDD