344
Minden, ami horror és ami Fangoria:)
  • Böjtös
    Frissültünk.

Rengeteg olvasnivalóval...

www.fangoria.hu
  • Böjtös
    Tényleg, aki nem regisztrált még, az jöjjön:
    www.freeforum.hu/fangoria
    Dögg, Winnie, Ramza... hajrá.:)
  • Böjtös
    Ahogy Dögg kolléga is mondja, következő héten minden kiderül.:)
    Jövő héti frissitésben arról is lesz szó.
  • winnie
    új mellékletek vannak már a láthatáron?:)
  • Böjtös
    Naná, hogy az.:)
    Minden hölgyolvasónak kötelező eljönni.:D
  • fifi
    miva'?

minekazneked???
  • TheBerzerker
    Fifi adsz autogarmmot nekem? Mármint te:)
  • Ramza
    A lányoknak ugye kötelező lesz a Fango tábor? :)
  • Jano
  • fifi
    a "Fango lány" nyertese városombeli, és én öhhh na ismerem...
  • Böjtös
    Új fórumunk próbaadását éli, látogassatok el a www.freeforum.hu/fangoria oldalra.
  • fifi
    te miről beszélsz csillagharcos?
  • Grim007
    milyen ez a film én még nem láttam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Böjtös
    Ja, jó lett volna, ha néhány érdemi kérdés is felmerül és esetleg tényleg megvitatunk, nem csak hallgatunk.
  • reanimator
    Nem maradtál le semmiről igazából.
  • TheBerzerker
    Bassza meg lemaradtam róla!!! pedig fel akartam venni!!
  • Böjtös
    Ma kerülünk adásba. Fél hatkor a királyin.
  • winnie
    és még a vágóolló is hátra van:)
  • Böjtös
    Ehh, megvolt, majd a következő héten kerül adásba, de még nem tudom, mikor. Eléggé a lényegtelen dolgokon volt a hangsúly, ráadásul az egyszeri halandó elég kevés szót kapott.
    Azért majd szólok, ha megvan az időpont.:o)
  • reanimator
    Jé ezt észre sem vettem.Mert elég gyakran veszem elő a régi számokat és olvasgatom,szóval ezért nem tűnt fel nekem.(lehet rosszul emlékszem de még csevegőt is irtál).Legjobbak a Japán beszámolók voltak.Kár,hogy már nincsenek.
  • Böjtös
    Ugyanaz, de tavaly év eleje óta nem írok a Konzolba.:o)
  • reanimator
    meg offolós kedvem van: Jó lett a Konzol.Eddig 2-3 szám kivételével megvan az összes.(ezt csak azért írtam mert gondolom ugyanaz a Böjtös vagy aki ott is írogat:)
  • reanimator
    LOL :)

Akkor: WANTED
    Nagy vita
    minden szerdán
  • Böjtös
    No, annyi a változás, hogy szerdán csak a felvétel lesz... Vélhetőleg a héten megtudom, mikor kerül adásba, és majd akkor közlöm. Mondjuk ezzel van egy olyan előnyöm, hogy ha a felvétel borzalmas, akkor nem árulom el senkinek, mikor kerül adásba.:D
  • reanimator
    Tuti nézem
  • TheBerzerker
    Szerintem ezt is felveszem vhs-re.
  • fifi
    persze...
    Demetert amúgy is ismerem/majdnem szomszéd/ :D
  • Böjtös
    Amennyiben valakit érdekel:

Következő hét szerdán(15.), 17:25-kor a Magyar egyesen kezdődő A NAGY vita c. műsororban a horror lesz a téma. Résztvevők: Réz András, Lóránt Demeter, valamint jómagam.
  • TheBerzerker
    Na jó de a Nikos az külön film és nem kapcsolódik a trilógiához, csupán forgalmazási sze,pontok miatt jelent meg pár helyen Violent Shit 4 néven. Szerintem képezi szervesen a sorozat részét.
  • fifi
    különben van tervben Fangoria tábor idén? mert érdekelne, hogy mikor, hol, és hogy mennyibe fog kerülni egy korsó fröccs fél deci szilvával...
  • fifi
    Nagyon korrekt lett az újság ismét, nekem a Wolf Creek cikk hosszúsága nem tetszett, de biztos másnak igen..
    Ami viszont szemet szúrt, hogy kapott két oldalt a szívem csücske /:D/ a Violent Shit.
    Biztosan én tudom rosszul de a VS nem trilógia hiszen a negyedik rész Violent shit 4: Nikos /the impaler/, szintén csodálatos film, ami egyértelműen a cikkben is említetten az emberiség fejlődését szolgálja. Nem hiába, nagy ember ez a Schnass :)
    OFF:
    én is laktam Hamburgban, én is április 1.-én születtem, úgy mint ez az elmebeteg :DDD

• winnie
    általában nincs gond, és ezért is döbbentem le ezen a bratyzós, vagy affene tudja, hogy milyen stílen (üres poénok durrogtatása, stb). remélem, hogy tényleg csak rossz napja volt:D

keep it up.
  • Böjtös
    Nekem nem jogom dönteni egy-egy írás felett, inkáb az olvasók jogosultak erre. Sokaknak tetszett, valakinek nem. Az ízlések különbözőek, és gondolom, megérted, minden cikk nem tetszhet mindenkinek.:) Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy olyan cikkeket nem küldök nyomdába, amiket kritikán alulinak tartok.

Tégy egy próbát a mostani Pinhead-cikk első részével, amit én írtam... Remélem, az jobban fog tetszeni.
  • winnie
    ehh, böjtös, terveztem, hogy írok magánban, de mindenesetre az utolsó számban a freddy-s cikk kritikán aluli volt. nem mondod, hogy nem hasonló a véleményed?:) (a srác pedig tud írni, de...)
    Dvd mellékletes Fangoria már az ujságárusoknál!
  • TheBerzerker
    Én VHS-re felveszem az tuti.
  • fifi
    valaki nem tudja bedigitalizálni, és feltenni vhovA???

[vidéki, nincs fix TV-je]
  • Böjtös
    Ma este, 22:00-től a Fix.TV-n kezdődik a Rockfan elnevezésű műsor, aminek vendége leszek a Fangoria Horrormagazin nevében. Nézzétek minél többen, mert vélhetőleg számítani fog a későbbiekben a nézettségi index.
  • Böjtös
    BUÉK!:)