344
Minden, ami horror és ami Fangoria:)
  • Jano
    Prince of Darkness, emlékeim szerint.
  • fifi
    Megvettem az újat, nem tudtam várni a dvd-re. Majd később megveszem azt is...Eddigi lejobb szám ez magasan, ennyit mondhatok.
    A Lény sorozatra tuti ráállok, nagyon felkeltettétetk az érdeklősésemet a cikkel...

Láma kérdés, de : Carpentertől a Sötétség fejedelme milyen angol címekkel elérhető?
  • Böjtös
    Nincs mit kolléga! Örülök, hogy eljöttetek.:)
  • Ramza
    Köszi szépen Böjti a tegnapi mozit!
  • Böjtös
    Tiszteletem!

A melléklet nélküli változat immáron elméletileg minden (!!) újságosnál kapható. A mellékletesre még egy másfél hetet kell várni. DVD-n az Őrült Stone lesz. Sajnos az újságban leírtakkal ellentétben 4:3-as képpel, Angol/Magyar hanggal és magyar felirattal.

A magazin szerintem (!) nagyon jól sikerült, persze még nem tökéletes, de igyekszem a továbbiakban is mindig a legjobbat kihozni belőle.

Üdv:

Gábor
  • Böjtös
    Frissített hírek, ízelítő a következő számból, valamint végre valahára FÓRUM!!
    Továbbra is www.fangoria.hu
  • Loál János #178
    Akkor még hozom a Janit.
  • Ramza
    Ő is játszott, és nyerni is fog, úgyhogy majhd visz téged!!!
  • Loál János #176
    Én játszottam, remélem megyek is! :O)))
    Viszem Ramzát! :O)))
  • Böjtös
    Úgy látom, valamiért nem nagyon akar senki ingyen (!!!) mozizni, ezért utoljára ajánlom fel a Fűrész című film premier előtti vetítésére szóló két jegy megnyerésének lehetőségét. Avagy, aki kitölti a lenti likhez kapcsolódó kérdőívünket, az eljöhet erre az elég komoly thrillerre, és hozhat magával még egy személyt.
    A cím megadása nem kötelező, de telefonszámra, mail-re a későbbi visszajelzés miatt szükségem van.
    Ha pedig az utolsó kérdés gondot okozna, tudom ajánlani a film címét, mint lehetséges segítséget.:)

http://fangoria.hu/jatek.html
  • artschiatwork
    thx!
  • Böjtös
    Mennyi időbe telik általában egy mellékletet leszervezni?

Változó. Lehet egy hét, vagy egy hónap is.

És ha véletlenül - mint lentebb - "félre lettetek informálva", hogy tudjátok megoldani a pótlást?

Ahogy tudjuk. Kapkodás, körbeérdeklődés, hátha valaki tud emberi áron, és normális határidőn belül valamit adni. Jelen helyzetben megpróbáltuk a lehető legjobb megoldást, avagy inkább külföldön néztünk körbe.
  • artschiatwork
    Lenne egy kérdésem! Mennyi időbe telik általában egy mellékletet leszervezni? És ha véletlenül - mint lentebb - "félre lettetek informálva", hogy tudjátok megoldani a pótlást?
  • Böjtös
    www.fangoria.hu

Új frissítés, valamint a legfontosabb: premier előtti vetítés a játék rovatban...
  • Böjtös
    Egyelőre még korai.:)
    Január utolsó hete elméletileg. De fogok informálni, ha már biztosabbat tudok. Egyelőre még a melléklettel szórakozunk, mert az Angyalok háborújával kapcsolatban kicsit félre lettünk informálva. A harmadik részről volt szó, és csak áprilistól kaphattuk volna meg.
    De nem kell aggódni, dolgozom rajta, hogy valami hasonlón exkluzív címmel örvendeztessünk meg Benneteket.;)
  • fifi
    Mikortól lehet az újságoshoz átfáradni érdeklődni???
  • Böjtös
    Moziban? Uncsi?
    Egy filmről beszélünk?:)
    Reméltem is, hogy azért a magazint megveszed...;)
  • Böjtös
    Igyekszem közkedvelt magazint kreálni.;)
  • winnie
    akkor passzolom, nekem uncsi volt anno a moziban. ( mondjuk, ha belegondolok, akkor aktuális horrorok közül mostanában csak a wrong turn volt az, amit vártam, s lőn. ha a wes craven-féle they, akkor viszont ott leszek az első sorban:)

de az persze újság jöhet:))
  • Ramza
    Vazz, van kiadó, aki rögtön covermount-ként ad ki egy országban dvd-t? Durva.
  • Böjtös
    Nos... még nem 100%, majd csütörtökön derül ki, de egyelőre úgy áll, hogy az Angyalok háborúja lesz a melléklet. Magyarországon előszöd Dvd-n!!! Bízom benne, marad is ez a terv, mert jövő héten nyomda...
  • Jano
  • fifi
    viszont... És sikerekben gazdag újságírást jövőre is...

[nekem meg 4 új alufelnit :P]
  • Glpetyus
    Viszont kivánom!
  • Böjtös
    Mindenkinek nagyon Kellemes Karácsonyt és szeretetben, egészségben, sikerekben, no és persze borzalmakban gazdag Boldog Új Évet Kívánok!!

• Glpetyus
    Semmi gond :)
  • Böjtös
    Szia!
    Igen, már mi is tapasztaltuk a problémát. A múltkori szivatás miatt nyomdát váltottunk és most még nem (láthatóan) nem sikerült összeegyeztetni a dolgokat. A következőkben kitalálunk valami megoldást. Elnézést a kellemetlenségért.
  • Glpetyus
    Hi
    ŐŐ...valamit csinálhatnátok a papirral,mert még ki sem olvastam,de már kiesett a 2 középső oldal...
    Pedig tényleg vigyázok az újságokra (erre is),de ez nem bírta a hagyományos "megpróbáltatást"... :/
    (nem budi papirnak használtam :D)
  • Glpetyus
    Köszi,tegnap megvettem :)
    Jó az újság,sok sikert a következő számokhoz is!
  • fifi
    Sajnos az...Örülök hogy tudod kiről van szó! R.I.P.
  • Böjtös
    "Darrell "Dimebag" Abbott-nyugodj békében..."

Ezek szerint igaz a hír???

• Böjtös
    Már kapható mindenhol...
  • fifi
    Én ma megvettem már
    [békés megyei kisvárosban]
  • Waterhorse
    Most már akkora várakozás előzi meg, hogy lehet én is megveszem, majd attól függ, hogy lesz pénz. Mindenesetre hétvén megyek vásárolni és akkor meglátom, egyenlőre a filmmelléklet miatt, mert anno olvastam/hallottam róla és még lehetőségem nem volt látni, a magazin meg majd kiderül milyen:)
  • Glpetyus

:)
  • Böjtös
    Még sehol nem volt kirakva.
    Holnap biztosan fogsz kapni.
  • Glpetyus
    5-kor bezár az újságos :P
  • Glpetyus
    Köki
  • Böjtös
    Tegnap leszállítottuk a Lapkernek az árut. Most már csak az a kérdés, hogy ma került ki a pavilonokba, vagy holnap fog megjelenni. Ma dél környékén el kell mennem elintézni valamit, akkor majd megkuksizom, aztán ha látom az eredményt, 1 körül beírok ide.
  • Glpetyus
    :)