Fangoria horror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Na?
Érdemes kimennem az újságoshoz? 😊

Glpetyus
Thx,de az nekem messze van :/
Mostmár kibírom ezt a pár(?) napot 😊

Ráday utca 16.
Rögtön a Kálvinnál.

Glpetyus
Hol a szerk? 😊
(hátha közel van a melóhelyhez 😛)

Miért nem jössz be?
Olcsóbban megkapnád, és hamarabb...

Ejj már...
Úgy volt, hogy x ezer darabot lecsomagolnak a kollégák hétfõre, amik azután el is mennek a Lapkerbe, plusz x száz darab jön ide a szerkesztõségbe.
Erre jött a probléma, hogy nem végeztek a teljes darabszámmal, csak pár ezer példány készült el. A Lapkerbe meg elég érdekes lenne több részletbe elvinni a cuccost...
A lényeg, hogy az elkészültek közül az x száz darabot azért áthoztuk az irodába.
Egyébként meg kiszolgáltam magam...:o)

De mást is szívesen kiszolgálok, ha befárad...

Glpetyus
Tehát akkor csütörtökön már lesz...király

Megjöttek a lemezek a szerkesztõségbe, és kiszolgáltad magadat? 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Halálos kitérõ...
Aranyos darab. A Texasi láncfûrészes hagyományait viszi tovább.

fifi
Hmmm csupán 350km oda-vissza. 140-el járok. Holnap munka után tûzök Pestre...Este 6-ra haza is érek!Dehogy...

Mi is a melléklet?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

hagyjál már, nyilván én is rühellem a reklámos sz*rokat😊 csak csodálkozom, mivel nyilván jó pénz van benne. addig jó, míg így marad😊
A csomagolás csak félig volt sikeresm így a Lapkerbe szerdán lesz átvíve a cucc... viszont aki befárad a szerkesztõségbe, az holnaptól már vihet nyugodtan friss Fango számot. Szeretettel várok mindenkit.

ui: ez csak a mellékletes változatra érvényes, hiszen a melléklet nélküli holnaptól már a pavilonoknál van.

Speciel engem (mint dvd vásárló) marhára tud idegesíteni, mikor egy lemez behelyezése után öt percet kell várnom a film megtekintéséig idióta reklámok miatt. Azt hiszem, ez még egy moziban megengedhetõ, de otthoni célra megvásárolt (!!!) terméknél már nem annyira.
Aztán lehet, hogy csak én vagyok túl maradi.
De lényeg a lényeg... ezen okokból kiindulva nem erõszakosokodunk a dvd-s reklámozás terén.
Ha majd egyszer valaki egy olyan üzletet kínál fel, ami valóban megéri nekünk ezzel a kellemetlenséggel együtt is, akkor azon az ajánlaton el fogunk gondolkodni.
Addig azonban marad a klasszikus reklámozási módszer, ami az újság oldalain történik...
Nekem speciel ez így jobban tetszik...<#taps>

jogos, de miért nem adjátok reklámmal? nem érné meg SOKKAL jobban? egy dolog, hogy én nem venném meg, csak érdekel😊
Erre a kérdésre majd úgy következõ hét közepe/vége felé tudok pontos választ adni.

Glpetyus
Mi lesz a következõ melléklet? <#idiota><#banplz>

Természetesen lesz.
Szeretném elérni, hogy legalább annyi hazai cikk legyen, mint fordított.
Természetesen ez nem fog egybõl menni, de fokozatosan alakítom majd át a lap szerkezetét, ezzel megadva a lehetõséget a valóban magyar Fangoria részlegnek.

fifi
Köszi az infokat. Eddig is jó volt a lap, örülök hogy tovább emelitek a színvonalat. Lesz-e több cikk saját tollból?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nos, megkezdõdött az elsõ munkanapom.
Ez egyben azt is jelenti, hogy én intézkedem a Fangoria harmadik számának ügyében.
Beszéltem a nyomdával, a szállítókkal, satöbbi...
Hogy mindenki megnyugodjon, a következõ módon fognak zajlani az események.
Pénteken kész a magazin, a melléklet nélküli példányokat egybõl viszik is át a Lapkernek, avagy az szombaton talán már vásárolható állapotban lesz.
A mellékleteseket szintén pénteken viszik tovább a csomagolóba, ahol hétfõre összeforrasztják a lemezekkel. Ezeket hétfõ délutánra szállítják a Lapkerbe, ami keddi, szerdai megjelenést eredményez.
Nos, ennyi. Remélem kielégítõ az információk mennyisége.😊

Más:
A novellákat érintõ pályázat:
Már nálam vannak az írások. December 15-ig meghozom a döntéseket, addigra készen lesznek az eredmények.
Utóbbit feltesszük tizenhatodika körül a honlapra is.
Természetesen mindenki kap személyre szóló levelet.
Részletesebb kritikák a negyedik számban lesznek, míg a nyertes történeteket várhatóan az ötödik számtól kezdjük leadni.

Dolgozom azon, hogy egy nagyon igényes, és érdekes magazinná érje ki magát a Fangoria. Ezt talán Ti is észre fogjátok venni a 4-es megjelenésünktõl.
Remélem, hasonlóan nagy öröm lesz olvasni, mint nekem készíteni.

Mától egyébként nyugodtan lehet írni az [email protected] címre (majd rövidesen lesz [email protected], de ez még nincs készen), minden levélre válaszolok.

Tisztelettel, és baráti üdvözlettel:
Böjtös Gábor

Most már legyen...kíváncsi lennék.

(fifi: egyébként a nekrológ is jó publicitás, ha nem igaz...sõt, állítólag jót jelent...)
fifi
Jaja van már? Mert ilyen hidegben csak akkor megyek újságoshoz ha van...

Glpetyus
Khhmm...jövõ hét van 😛P

fifi
Megszereztem egyébként a Hillside strangler-t amit az elõzõben bálványoztatok, és nem csalódtam, remek film volt...

fifi
Mondjad a nevét címét lezúzzuk, de nagyon... Miatta nem fogok tudni mit olvasni a melóban vasárnap! 😊))))

Glpetyus
Köszönjük a tájékoztatást <#vigyor3>
(ismered a mondást:jobb késõn,mint soha 😛)

Egyébként pedig:
Elsejétõl irodavezetõ (meg más) leszek, így a benti telefonon el lehet majd érni minden hétköznap 10-14 óra között. Vagyis állok rendelkezésetekre minden probléma esetén (na jó, anyagi helyzeten nem nagyon tudok javítani, ahogy a szerelmi életeket sem tudom helyrehozni... plusz szexuális szolgáltatásokra sem vagyok hajlandó, de amiben tudok, segítek<#vigyor3>), csak egy hívásba kerül.
Ráadás: a negyedik számtól kezdve személyesen fogok majd ügyelni arra, hogy mindig érdekes, és új finomságokat olvashassatok majd az aktuális Fangoriában.😉

Ejnye kérem... hát volt idáig reklámfullos/extramínuszos kiadásunk??<#ejnye1>

Nos... a nyomda olyan szinten kiszúrt velünk (nagyon diplomatikusan fogalmaztam), hogy a már lassan két hete teljesen kész magazin nyomtatása csak ma kezdõdött el.
Na jó, nem a teljes nyomda a hibás, csak egy ember... de mondjuk ez mindegy.
Ám mivel a tulajdonos végre nyugodtan jött meg, és mivel a készítés végre beindult:
nincs mese, nincs több halasztás, beérett a sok munka gyümölcse, így végre jövõ héten kijön az új szám.
Ismételten elnézést tehát mindenkitõl, de ez a mostani késés tényleg nem a mi hibánk... mondjuk ez sem lehet mentség az olvasóinkkal szemben.
Tisztelettel:
Gábor

egy az egyben a bolti verzió lesz, vagy reklámfullos/extramínuszos kiadás?
Glpetyus
Na,van már? 😊

Halálos kitérõ...
Szerintem egészen jó darab.😊

artschi
mi lesz a melléklet? 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

A nyomdából már masíroznak kifelé a friss példányok, de mivel pontos dátumot már nem merek írni: következõ hét szerda-péntek között...

Glpetyus
Nagyon király <#vigyor3>

Az új szám megjelenésével kapcsolatban a következõ információt kaptam a tulajdonostól:
November 19.

Lehet készülõdni...😊

Glpetyus
fasza...

Loál János
Kizs genyák!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Kár, hogy zenét nem lehet topikhoz kötni, mert felnyomnám Jano-nak a horror topik alá, hogy hallgassa egész nap 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

fifi
DVD mellékletre vele!

Akkor megbeszélhetitek a Suspiriát

Gratulálok!
Akkor elméletileg találkozunk, mivel én leszek az egyik vendéglátó.😊
Bár ha Ramzát viszed, akkor õ ismerni fogja a randa fejemet.😉

Sorry, de még számoljatok hozzá úgy két hetet.😞
Kicsit még piacon hagyjuk a második számot, és csak utána dobjuk ki a következõt.

Nõvel mész????

Loál János
Hö! Szerencsés nyertese vagyok 2 jegynek a szerda esti Alien vs. Predator premier elõtti vetítésére. Htx Fangoria nyereményjáték! 😄

(Elvileg csajt viszek magammal, de ha falsoskodik, akkor Ramzával fogok kavarni, már ha ráér. 😮))))9)

Loál János
Megkaptam htx, örültem, ok? 😮))))))2

Glpetyus
Köszke

Fél hat, szokott helyen.

Mit is beszéltünk meg?
Hánykor találkozunk csütörtökön?
Voltam olyan ügyes, hogy kitöröltem egy csomó levelemet...

Az Alien rajongók 99%-ával szemben nekem pont a harmadik a kedvencem 😊

Ez az Alien 3 lehúzás valami nagyon szerencsétlen megmozdulás volt a rendezõ úrtól. De hát istenem... emberek--vélemények. Nem értek egyet vele, de szíve joga ezt nyilatkozni. Az már más kérdés, hogy sokan szimplán hülének fogják nézni.