344
Minden, ami horror és ami Fangoria:)
-
#184 Prince of Darkness, emlékeim szerint. -
#183 Megvettem az újat, nem tudtam várni a dvd-re. Majd később megveszem azt is...Eddigi lejobb szám ez magasan, ennyit mondhatok.
A Lény sorozatra tuti ráállok, nagyon felkeltettétetk az érdeklősésemet a cikkel...
Láma kérdés, de : Carpentertől a Sötétség fejedelme milyen angol címekkel elérhető? -
Böjtös #182 Nincs mit kolléga! Örülök, hogy eljöttetek.:) -
Ramza #181 Köszi szépen Böjti a tegnapi mozit! -
Böjtös #180 Tiszteletem!
A melléklet nélküli változat immáron elméletileg minden (!!) újságosnál kapható. A mellékletesre még egy másfél hetet kell várni. DVD-n az Őrült Stone lesz. Sajnos az újságban leírtakkal ellentétben 4:3-as képpel, Angol/Magyar hanggal és magyar felirattal.
A magazin szerintem (!) nagyon jól sikerült, persze még nem tökéletes, de igyekszem a továbbiakban is mindig a legjobbat kihozni belőle.
Üdv:
Gábor
-
Böjtös #179 Frissített hírek, ízelítő a következő számból, valamint végre valahára FÓRUM!!
Továbbra is www.fangoria.hu -
#178 Akkor még hozom a Janit. -
Ramza #177 Ő is játszott, és nyerni is fog, úgyhogy majhd visz téged!!! -
#176 Én játszottam, remélem megyek is! :O)))
Viszem Ramzát! :O))) -
Böjtös #175 Úgy látom, valamiért nem nagyon akar senki ingyen (!!!) mozizni, ezért utoljára ajánlom fel a Fűrész című film premier előtti vetítésére szóló két jegy megnyerésének lehetőségét. Avagy, aki kitölti a lenti likhez kapcsolódó kérdőívünket, az eljöhet erre az elég komoly thrillerre, és hozhat magával még egy személyt.
A cím megadása nem kötelező, de telefonszámra, mail-re a későbbi visszajelzés miatt szükségem van.
Ha pedig az utolsó kérdés gondot okozna, tudom ajánlani a film címét, mint lehetséges segítséget.:)
http://fangoria.hu/jatek.html -
#174 thx! -
Böjtös #173 Mennyi időbe telik általában egy mellékletet leszervezni?
Változó. Lehet egy hét, vagy egy hónap is.
És ha véletlenül - mint lentebb - "félre lettetek informálva", hogy tudjátok megoldani a pótlást?
Ahogy tudjuk. Kapkodás, körbeérdeklődés, hátha valaki tud emberi áron, és normális határidőn belül valamit adni. Jelen helyzetben megpróbáltuk a lehető legjobb megoldást, avagy inkább külföldön néztünk körbe. -
#172 Lenne egy kérdésem! Mennyi időbe telik általában egy mellékletet leszervezni? És ha véletlenül - mint lentebb - "félre lettetek informálva", hogy tudjátok megoldani a pótlást? -
Böjtös #171 www.fangoria.hu
Új frissítés, valamint a legfontosabb: premier előtti vetítés a játék rovatban...
-
Böjtös #170 Egyelőre még korai.:)
Január utolsó hete elméletileg. De fogok informálni, ha már biztosabbat tudok. Egyelőre még a melléklettel szórakozunk, mert az Angyalok háborújával kapcsolatban kicsit félre lettünk informálva. A harmadik részről volt szó, és csak áprilistól kaphattuk volna meg.
De nem kell aggódni, dolgozom rajta, hogy valami hasonlón exkluzív címmel örvendeztessünk meg Benneteket.;) -
#169 Mikortól lehet az újságoshoz átfáradni érdeklődni??? -
Böjtös #168 Moziban? Uncsi?
Egy filmről beszélünk?:)
Reméltem is, hogy azért a magazint megveszed...;) -
Böjtös #167 Igyekszem közkedvelt magazint kreálni.;) -
winnie #166 akkor passzolom, nekem uncsi volt anno a moziban. ( mondjuk, ha belegondolok, akkor aktuális horrorok közül mostanában csak a wrong turn volt az, amit vártam, s lőn. ha a wes craven-féle they, akkor viszont ott leszek az első sorban:)
de az persze újság jöhet:)) -
Ramza #165 Vazz, van kiadó, aki rögtön covermount-ként ad ki egy országban dvd-t? Durva. -
Böjtös #164 Nos... még nem 100%, majd csütörtökön derül ki, de egyelőre úgy áll, hogy az Angyalok háborúja lesz a melléklet. Magyarországon előszöd Dvd-n!!! Bízom benne, marad is ez a terv, mert jövő héten nyomda... -
#163 -
#162 viszont... És sikerekben gazdag újságírást jövőre is...
[nekem meg 4 új alufelnit :P] -
#161 Viszont kivánom! -
Böjtös #160 Mindenkinek nagyon Kellemes Karácsonyt és szeretetben, egészségben, sikerekben, no és persze borzalmakban gazdag Boldog Új Évet Kívánok!!
-
#159 Semmi gond :)
-
Böjtös #158 Szia!
Igen, már mi is tapasztaltuk a problémát. A múltkori szivatás miatt nyomdát váltottunk és most még nem (láthatóan) nem sikerült összeegyeztetni a dolgokat. A következőkben kitalálunk valami megoldást. Elnézést a kellemetlenségért. -
#157 Hi
ŐŐ...valamit csinálhatnátok a papirral,mert még ki sem olvastam,de már kiesett a 2 középső oldal...
Pedig tényleg vigyázok az újságokra (erre is),de ez nem bírta a hagyományos "megpróbáltatást"... :/
(nem budi papirnak használtam :D) -
#156 Köszi,tegnap megvettem :)
Jó az újság,sok sikert a következő számokhoz is! -
#155 Sajnos az...Örülök hogy tudod kiről van szó! R.I.P. -
Böjtös #154 "Darrell "Dimebag" Abbott-nyugodj békében..."
Ezek szerint igaz a hír???
-
Böjtös #153 Már kapható mindenhol... -
#152 Én ma megvettem már
[békés megyei kisvárosban] -
#151 Most már akkora várakozás előzi meg, hogy lehet én is megveszem, majd attól függ, hogy lesz pénz. Mindenesetre hétvén megyek vásárolni és akkor meglátom, egyenlőre a filmmelléklet miatt, mert anno olvastam/hallottam róla és még lehetőségem nem volt látni, a magazin meg majd kiderül milyen:) -
:) -
Böjtös #149 Még sehol nem volt kirakva.
Holnap biztosan fogsz kapni. -
#148 5-kor bezár az újságos :P -
#147 Köki -
Böjtös #146 Tegnap leszállítottuk a Lapkernek az árut. Most már csak az a kérdés, hogy ma került ki a pavilonokba, vagy holnap fog megjelenni. Ma dél környékén el kell mennem elintézni valamit, akkor majd megkuksizom, aztán ha látom az eredményt, 1 körül beírok ide. -
#145 :)