344
Minden, ami horror és ami Fangoria:)
-
#64 Tini nindzsa teknőcökről valszeg...
Vagy talán egy kvantummechanikai tárgyú kisesszé lesz! -
Ramza #63 Esetleg a filmről? :DDD -
#62 UP -
m4n0 #61 szia böjtös
tudnál mondani pár szót arról, hogy az új magazin avp cikkében miről lesz szó? -
winnie #60 sima ügy, az első szám is megvan -
Böjtös #59 Arról a filmről van szó...
Reklámok ügyében nem vagyok képben, de majd azt is megérdeklődöm.
Viszont újra csak azt tudom ajánlani mindenkinek, aki valamennyire is kedveli a horror műfajt, hogy még ha az aktuális film nem is tetszik, a melléklet nélküli változatot azért jól gondolja meg.;) -
#58 Sztem az.
-Ascension -
#57 Velem eggyütt kettő :P -
winnie #56 a dracula 2, az a nálunk viccesen drakula 2000 címen folytatott film 2. része ugye?
ja, reklám lesz a dvd-ken. mert ha nem, akkor a halálos kitérőre egy vevő tuti van:) -
#55 JJJÁÁÁÁJJJJ :((( -
Böjtös #54 Elméletileg havonta.
A másodikat szeptember elsejére terveztük, csak a Dvd-s komplikációk miatt, meg pár tárgyalás kapcsán csúsztunk át a hónap második felére.
Azonban ha a következőkben nem történnek hasonlóan váratlan események, akkor gyakorlatilag is tartani fogjuk a havi prezentációt.
"Szerinte..." (tessék hozzá elképzelni azt a bugyuta gumiból készült csirkét)
-
Böjtös #53 Mert tegnap még 90 százalék volt. Sőt... tegnap még a honlapunkon is az volt.
Mára azonban maradt a 10 százalék, így jön az eredetileg tervezett Dracula 2, a Halálos kitérő meg majd a következő számban.
"Szerintem..."
(bocsi... utálom a reklámokat, de ez az utóbbi évek egyik legeltaláltabb hülyesége) -
Böjtös #52 Kicsit drágább lenne... -
Böjtös #51 Most mééé nevetsz ki... hisz az a legjobb.
"Szerintem..."
-
#50 (Asszem munkahelyet kéne cserélnem, alig fog az agyam a nap végére a fáradtságtól, és ilyenek sülnek ki belőle.
[MENTEGETŐZIK, PEDIG TÉNYLEG EGY PÖCS]) -
#49 Bocsánat, olvasni azt nem tudok. :D -
#48 Amugy ez az ujság milyen időközönként fog megjelenni? Mert az 1.szám juliusban a 2. meg szept 20-án, semmi összefüggés nincs. -
#47 De oda van írva hogy az a 3. szám filmelőzetese! -
#46 Érdekes, mert a képen az van, viszont a filmelőzetes letöltésénél a Wrong turn trailere van. -
#45 fanoria=fangoria -
#44 Ha 90% hogy az lesz akkor a fanoria.hu-n miért van a drakula 2? -
#43 A drakulából nem lehetne a Gary Oldman-es verziót? -
#42 Tankosromantikus :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#41 Kösz, hogy utánajártál, akkor valószínű marad az újságosnál való megvétel, Budapest fele ritkán járok. -
Böjtös #40 Persze
(hogy valami "mutánsos" is legyen, ha már "tankosromantikus", meg "láncfűrészesdoktoros" nincs -
Böjtös #39 Ehhh... ízléstelenkedtek itt ilyen s/m, meg orál szexképekkel...
-
#38 -
#37 Nemteccett. -
#36 -
#35 Ízlések, pofonok... Én lehet, hogy pont a Halálos kitérő miatt nem veszem meg dvd-vel. :D -
Amúgy ez volt az első "mozis" újság amit teljesen kiolvastam,és nem CSAK a melléklet miatt vettem meg...
Szal sok sikert a következő számokhoz is -
Böjtös #33 90 százalék, hogy az lesz.:)
De ha mégsem, akkor meg ott a Dvd nélküli változat... azt is meg lehet venni.;) -
#32 Köszi!
De inkább az utóbbi,és akkor meg is veszem a számot :D -
Böjtös #31 A fejleményektől függően vagy a Dracula 2, vagy pedig a Halálos kitérő. Ez a két esélyes van. -
#30 ÁÁ,csak most olvasom...ez száx :((
A mellékletről lehet tudni valamit?? -
Böjtös #29 Megérdeklődtem a dolgot. A pkg kábé 5-600 ft lenne, avagy hasonló árra jutsz, mintha megvennéd személyesen. Budapesten nem szoktál járni néha? Tényleg jobban megéri személyesen átvenni. -
#28 Bah. Jó. Én a játékra gondoltam. Na mindegy. -
Ramza #27 ???
Harvester, mint horror-oldal. -
#26 Akkor hadd kérdezzem már meg, hogy lehet a Harvestert Win XP alatt elindítani? Úgy végigvinném még egyszer! -
#25 Jeepers Creepers
Szerintem rakassuk be az alcímbe a www.fangoria.hu-t.