12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
GYILOKOLI #955 Mikor jelenik meg? -
#954 A DC után ! -
#953 Hát igen továbbra is azt mondom, hogy PoE a zisten! Modemesek meg kerüljék ezt a topicot! -
#952 MEg amugy is ez még nem a végleges felfegyverzése a hekinek hanem csak egy mintát szolgál a littebird meg ugyis csak támogató és leszedésre váró heli lesz :D -
#951 Nem olyan sok ez, AH-64-re is rápakolnak ennyit.
AH-ra felmegy 4x4 Hellfire (vagy melyik levegő-földet használják), ezen van 2x4 levegő-föld + 4 levegő-levegő vagy 2 gépágyúkonténer. Egyedül a dumbfire-es rakétakonténer nagyobb, mint amit AH-n használnak.
mondjuk nem olyan így a heli manőverezésben, mint egy Littlebird. -
haxoror #950 Egy picit mintha sok fegyver lenne rajta -
#949 Na itt van két nagyobb felbontású kép az EuroTigerről:
És egy kép az egyik új épületről:
-
#948 Mindjárt rakokbe újjab fincsi képeket :)
-
haxoror #947 Point of Existence mod a Battlefield 2-höz -
#946 naggyon gyönyörűű, alíg várom :) -
#945 Battlefield 2! -
GYILOKOLI #944 Bocs skacod hogy hülye kérdést teszek föl de milyen játék ez vagy ez egy kiegészítő vagy mi? -
#943 Újabb hét újabb update:
A németek legújabb harci helikoptere az Eurotiger, ebböl a helikopterböl 2 fajta lesz és nem csak a 30mm-s gépágyuban fóg különbözni hanem a fegyverzetében.
Az ukránok több funkciós csapatszálitója az Mt-LB:
És egy pár éjszakai pályáról készült kép:
A többit meg itt megszemlélhetö :) -
#942 -
#941 Nincs PoE2 forum, de nem is kell fölösleges még 1 forumotinditani ha már ez itt van ;)
Thx a helpet majd én is segitek a DC forumban :) -
#940 Van POE2 fórum is? (vagy csak a bf fórumba linkelgetsz?)
Majd besegítek ;) ! -
#939 Itt van most gyorsan egy pár model amelyek még nem kerültek ki a hírekbe:
Ak-47:
A modern M14 és M21:
A régi DC-sek imádhaták ezt a légvédelmi jármüvet ;)
A németek nemrég rendelt harci helikoptere a Tiger(nem a tank):
-
#938 Én is azt preferálnám ;) -
#937 én a leora fognék :) -
#936 Kezdésnek belinkelek 2 rivális tankról renderelt képeket:
A németek büszkesége a Leopard 2A6:
Az ukránok továbbfejlesztet T-84-125:
-
#935 Ha akkarod akkor ide is elhozom a legfrisseb PoE2 Híreket de akkor be kell inditani ezt a forumot :)
-
#934 Mi ez a pangás? -
#933 PoE 0.4.4
-
#932 AKs-74u amire gondolsz :) -
#931 Mit jelent ez a szöveg:Please insert either BFV CD?!!!!!!!!!!!!!!!Nem tudom megcsinálni.Ezt akkor írja ki amikor belépnék egy servere vagy amikor aktiválni akarom a Poe-t.Mit kell csinálni,hogy menjen a game? -
#930 AK74 scoped (a pontos típusát nem tudom) -
#929 Az M4-et allaból ibereli :D -
#928 Egy újabb láma fegyver :P -
#927 HODOLJATOK BE AZ M14 SOCOM II ELÖTT :D----------> -
#926 Huhh ez az ironsight iszonyat furcsa....meg kell tanulnom előlről lőni :D -
#925 Nekem viszont csak a cd-key eredti a CD-m nem.:) -
#924 Sőt nekem a CD-m is eredeti :P -
#923 Az a jó,hogy nekem van eredeti cd-keyem és majd holnap megyek is Poézni.Van vagy 50 Poe server és nagyon sok teli is van még most is!!!
Csak sajna én is használom a cd-keyt ahogy Geronimo is. -
#922 Nekem van, de sajna használatban van nap mint nap :P -
#921 Nem akartok nekem szerezni egy eredeti BFV kulcsot valakitől, aki nem akar PoE-zni?
-
#920 Csak hülyülök egy kicsit.:) -
#919 Mi az, hogy most az 1*? :) -
#918 Jaja most az egyszer igazad van.:)
Nálam a mai napon halt meg a BFV!!!
Csak azért akarom most föltenni a Poe-t,mert úgy hallottam,hogy a járművek mint pl:heli,tank ugyanaz lesz a BF2-őben mint a Poe-ban.Szóval megyek gyakorolni.:) -
#917 Bár sztem már elég felesleges.....2 héten belül BF2 demó, 25 nap múlva meg a full. Sajnálom a PoE-t, de a vietnammal együtt meg fog halni az is. Még szerencse, hogy mennek át ők is BF2-re ;) -
#916 Nemtom hogy lesz-e magyar szerver és ha igen akkor mikor. Próbálok rá lehetőséget teremteni, de egyenlőre nem egyszerű a dolog.