12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#1638 lol pff :D -
#1637 Na megvan az új feltöltési hely hála önmagamnak -
#1636 Azzal nem sz*rakodom :) valami más kell. -
haxoror #1635 Lesznek békaemberek YEAH!!! -
#1634 imageshack :D -
#1633 na az iaro.srv.hu megszűnt ezért kérdezem ki tud olyan képfeltöltés oldalt ahova a következő hírekhez tartozó kéeket felrakhatom? -
#1632 Láttam én is,remélem hamarosan megkapjuk az új verziót! -
#1631 Légvédelem ala USI, Zpu-4:
-
#1630 Ez poén csak, gondolom zombiztak a fiuk és ez lett belöle :) -
haxoror #1629 Oké ezt lehet hogy elkapkodtam szal fenntartom a jogot hogy hülyeségeket írkálok, még sohasem voltam commander és úgy általában sem figyeltem hogy van-e megkülönböztető jelzés vhol rajta vagy ilyesmi -
haxoror #1628 Nem hiszem, honnan tudhatnák a playerek hogy ki az ellen commandere szal kit kell megbilincselni? -
#1627 ez most csak poén, vagy tényleg meg lehet majd bilincselni a kommandereket? -
Csak már én tartanám a tarkójához a pisztolyt :)! -
Ahogy PoE2-ben végzik a commanderek -
lammaer #1624 Más: aki játsszik modokkal, fel tudta konfigurálni az extra egérgombokat és azok működnek is? Egy logitech egeremen a hüvelykujjnál van két gomb egymás alatt, azt a sima BF2-ben a járműveknél az 1-es és 2-es pozició (tank és jeep esetén a sofőr és toronylövész) közti gyors váltásra használom.
Ott minden frankó is. Ellenben bármelyik modot is használom, hiába állitom be a konfigban az egérgombokat, nem csinálnak semmit... -
lammaer #1623 öööö... biztos beszedtem a fogalmazásgátlót.... szóval, a jelenlegi USI módban ugyebár van a kétszemélyes iraki APC versus az egyszemélyes Bradley. Namost, ez igy teljesen tré, az iraki APC lassabb, gyengébb, és egyébként is, két ember kell hogy menet közben lőni leheseen vele.
Ezért gondoltam, hogy a BRDM1 lényegében a Bradley kiegyensúlyozására kerül be a játékba. Ha egyszemélyes lesz, akkor egyértelműen a Bradley iraki megfelelője lesz, persze csak játéktechnikailag.
Namost: erre mondtad, hogy ebben a módban eddig még nincs ellenpárja, ebből nekem hirtelen az jött le, hogy akkor kirakták a bradley-t? Már pedig ha kirakták, az olyan mintha elölről kezdték volna felépiteni a járműparkot, legalábbis az APC részét. -
#1622 Nem :) mire gondolsz? -
lammaer #1621 Mi a szösz, teljesen elölről kezdik a járműparkot? -
#1620 Én úgy értetem hogy a módban eddig nincs és ezt írták a hírben :) -
lammaer #1619 Remélem most nem kevertem össze a modokat. Próbálgatom a NAW-ot, a Reality-t és az USI-t is :) -
lammaer #1618 "BMD-1 aminek eddig nincs amerikai megfelelöje:"
SZVSZ a Bradley kiegyensúlyozásának szánják.... szaddaméknak ugyanis jelenleg nincs rendes APC-jük a játékban, a Bradley messze jobb (1 ember elég az irányitásához, tűzereje is jobb mit a mostani iraki APC-ké). Iraki APC-t egyszerűen nem érdmes használni az USI-ban... -
#1617 Alakulgat az USI is szerencsénke!
3-ból 1 csak jó lesz :) ! -
#1616 Halod ideköltözök :D -
#1615 sheridan vááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
#1614 Látom Gerzson bemutattad a következő otthonod :D éjjel-nappal ezekben fogsz csücsülni :D már előre látom :) -
#1613 Egy kis USI :)
M551 sheridan vietnámosok biztos emlékeznek erre az aluminium konzerv dobozra ;)
És az ellenfele a T-62:
BMD-1 aminek eddig nincs amerikai megfelelöje:
A Sheridan és T-62-nek lesz írányitható antitank rakétája is. -
#1612 zsír -
#1611 Lényegében annyi, hogy amikor átvittek 3Dmaxból bf2 editorba tárgyakat akkor az több rétegben tárolta az adatokat és most ezt sikerült kiküszöbölni, így nem fogunk akadni ha egy nagyobb épülethez érünk.
-
#1610 Gerzsonnál ne csodálkozz, hogy nyelvtanilag nem helyes az írása.
érettségin tuti lefizette a magyartanárt ;DDDDD -
#1609 egyébként az a két kép mit mutat be pontosan? azt látom hogy a polygonok sokkal kevesebbek lettek, a kép szerint minőségromlás nélkül, ez a lényege? imádok lámaságokat kérdezni, boccs :D -
#1608 Azt a mondatot köszönd meg muternak mert épp pofázót miközben forditottam :D amugy meg úgy kb. 1Gb környékén van a mód HIVATALOS forrásból ;) -
#1607 "Egy másik dolog, „hallani” lehet, majd ha a golyók elrepül a fejünk mellett igen közel." Ájj de szép nyelv lenni magyar :DDD - baszogatást félretéve, ha lesz olyan élvezetes mint az előző része volt, akkor a sikerében nem szabad kételkedni, a 10 pálya elég ígéretes sztem közeledni fog a 2 gigához a mérete:p és továbbra is várjuk-várjuk-várjuk... ja és várjuk :D -
tsabi #1606 Egy jó pilóta egyszerűen dominál és rontja el a földön lévő játékosok kedvét (akiknek nincs semmilyen földi eszközük, amivel leszedhetnék a pancsert).
na,ezt remélem valóban megoldják(nekem elég lenne a desert combat féle nyílegyenesen repülő stinger -
#1605 a 2. kérdes nagyon jogos, mert az editor az egy nagy kalap szart sem ér, a bfv editora ezerszer normálisabb volt. -
#1604 nem, a rankedes dolgot azért találtak ki, hogy minél többen megvegyék a játékot ;-)
a hsz többi részével egyetértek :-) -
#1603 ""- Ez a szmájli,ez kééééész -
#1602 Battlefield.no interjú
Mit tesztek azért, hogy PoE kiemelkedjen a többi mód közül?
Minőség! A csapat prófesziónális munkát végez, megpróbálunk a legkiegyensúlyozottabb és játékélményt adó módot készíteni.
Mennyire hasznos az EA/DICE editora? És mennyiben segített?
Az editorral nehéz volt dolgozni. Ahogy most írom EA/DICE elkezdett egyre jobban segíteni a módfejlesztésben. EA kiadta az új editort, amiben a modellexportálás javítva lett és kevesebb energiát igényel a betöltés.
Egy jó pilóta egyszerűen dominál és rontja el a földön lévő játékosok kedvét (akiknek nincs semmilyen földi eszközük, amivel leszedhetnék a pancsert). Hogy oldotátok meg ezt a problémát?
Megpróbáljuk kiegyensúlyozni a repülőket és a földi védelmet. Lesznek rögzített, mobil és felvető légvédelmi eszközök. A pilótáknak figyelniük kell, hogy a lövedékek hatótávolságán kívül legyenek, amik felé tartanak.
Hány pálya lesz az első megjelenésben és támogatni fogják a 16/32/64 felállást?
Most csak annyit mondhatók hogy eddig 10 pálya lesz az első megjelenésben a 16/32/64 játékos támogatással. Mindegyik pálya támogatja a conquest módot, de nem mind a Frontlines és Objective módot.
Lesznek különböző töltények a katonáknak?
Nem. Nemigazán foglalkoztunk ezzel a lehetöségel. Egy másik dolog, „hallani” lehet, majd ha a golyók elrepül a fejünk mellett igen közel.
Meghagytátok a squad rendszert ahogy BF2-ben van, vagy modositottátok a spawn mechanikát vagy más dolgokat?
EA megoldotta a csapatugrókat 1.3-ban szóval most egy ideig ennél maradunk.
-
#1601 Rolling Thunder: egy teljesen tankcsatákra kialakitot pálya minimális légi támogatással.
16-s nagyságú:
32-s nagyságú:
64-s nagyságú:
Random képek:
-
#1600 Engem soha nem érdekelt, hogy hány pontom van!
Ez a ranked plecsnis dolog azért lett kitalálva, hogy még még és még játsz!
Ha valamitől,akkor ettől lehet függővé válni!
Az a mod lesz a nyerő,amit a játék élménye miatt játszok! -
#1599 hát a modok sem fognak rankedon menni ;-)
jah és bf2-ben nem a pályákkal van a baj :D