12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#1838 Abban reméykedtem, hogy a hétvégén már ,de sajnos marad az opk meg az allied ! -
#1837 szépen megfogalmaztad, hogy valójában kib@szott lusta vagy poe-t is hírezni bfhura :D -
#1836 Gerzsi, majd bf.hu-ra is ki kéne tolnod a legfrissebb poe update-t, bár te is megkaptad a mailt BB-től ;)
Nem akarom elvenni előled a poe hírezési lehetőséget :D -
#1835 honnan tudod, hogy nem kaptak, szóltak neked, hogy a geci dice nem küldött nekik 1.4-et vagymi? :DDD -
#1834 A poe2 csapat nem kapot az 1.4 patcből... az updatel kapcsolatban meg majd valamikor kirakom, de csak most tudtam netkőzelbe kerülni és nincs sok időm. -
#1833 nem adhatják ki előbb, mint az 1.4, mert a az első bétához kelleni fog az 1.4.
meg sztem tuti kaptak az 1.4-ből is egy külön modteszt verziót, szal mindenképp várniuk kell, míg a dice kitolja az 1.4-et -
#1832 Az már szeptember lesz.
Elmennek ezek is a picsába, hogy csak hallogatni tudják a megjelenést. :) -
#1831 when it's done :P -
#1830 Szerintem 1.4 után 1-2héten belül! -
#1829 És ez mikor akar megjelenni? :) -
#1828 Que? -
#1827 Gief! >.< -
#1826 Megy ez ;) ! -
#1825 A geci totalbf2 már megkapta a poe2-t és írt is róla egy privjút:
linkk -
#1824 Nna sikerült, el sem hiszem :DD -
Nna a barnás színű képek a Dnipro Sunrise mapról készűltek a télies képek pedig a Guardian mapról.
D-FAST kolléga elkészítette az első hivatalos háttérképét egy tornado-ról, tessék:
-
#1822 JUHÉJJJJ :D
nna:
-
#1821 Nna teszek egy próbát ha itt sem sikerül tényleg felakasztom magam :D
Először egyet, aztán ha megy jön a többi.
-
#1820 Ébresztő Gerzson, meló van ;) !
Újabb update, sajnos én innen nem tudok képeket feltölteni :( ! -
#1819 Na ja! -
#1818 hát figyelj, nem szeretnék mégegy akkora csalódást, mint a bf2 megjelenésekor ért. -
#1817 Nem fogunk :)!
Akkor az már 6! -
#1816 Ki ne hagyjatok! -
#1815 Már most félsz :D ? -
#1814 addíg ájjá egylábon, míg én wowozni megyek :D
nna a múvi odabasz.
viszont a helik fizikája nagyon kurvára nem tetszik, nem lehetett látni, hogy fordulnak, szal könnyen elképzelhető, hogy olyan lesz, mint a bf2-ben, szal még az is lehet, hogy jövök én is tankozni :( -
#1813 BAN lesz a te ajándékod :D -
#1812 Néznivaló 1
Néznivaló 2
Néznivaló 3 -
#1811 Látod látod :DDD!
Aki délig alszik, az lemarad :)!
Remélem én linkelem be a megjelenést ;)! -
#1810 HÁT EZ ISTENT IS TULSZÁRNYALVA ODABASZ!!!!!!!!!!!4
A hangok valami félelmetesen meg vannak csinálva, amikor jött a Hind és a Tiger egyszerüen beleborzongatam a hangjába annyira isteni volt pedig csak 5* néztem meg a filmet!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ki tud hackelni? :D KELL EZ A MOD MOST!!!!!!!!44 -
Nagydög #1809 Ami igazabol tetszik, az az arab MIG-21 bombaja. Csak egy par log a szarnyak alatt, es nem fekezett bombak, igy eleg szep ivben repulnek. Nem konnyu veluk celozni, viszont igy sokkal nagyobb elmeny, ha talal. A helikopterek pedigy tenyleg mozgekonyak, es nem csak hat peldanyban benyujtott kerveny hatasara hajlandoak fordulni. -
#1808 Az eddig kipróbált modok közül (mindet nyomtam :) ) nekem csak az alliedben lévő helikopter fizikája jött be! -
#1807 Nem tünik úgy,mintha más lenne a helik fizikája.Lehet,hogy Zsóti is megy WoWozni -
#1806 Azt hiszem ez a war el is dőlt ! -
Nagydög #1805 En majd mindenfele raketaveto dolgokkal sunnyogok a kornyeken, es vegzek a sulyos sebesultekkel. -
#1804 Csak szemléltetés miatt teszem be a képet :P!
ZsOlt1 ez kerüld el messzire ;) !
-
#1803 Azt kell mondjam kib@szott jó!!!!!
Ha valóban annyira játszható, mint ahogy a movie-ból lejön a bf2 szerverek elfognak fogyni!
A tüzérség és a légvédelem is odab@sz! -
#1802 Movie!!!
Úgy látom direkt húznak minket :D! -
#1801 Reggelt!
Jövök én is. -
#1800 GoGoGo!!!
"I see a helikopter going down, OMG 10 TEAM point's lol!" -
#1799 De mi zsoltival 5-öt érünk, tehát eddig 10 :D