12410
Battlefield 2 - Point of Existence 2
-
#1798 Akkor:
Gerzson
Haxoror
spitfire
atomboy83
és jómagam,ez eddig 5!!! -
#1797 Jovok. -
#1796 Már toborzom a páncélos hadtestet :D! -
#1795 roger ;)
Mi má ketten vagyunk :D
mindenki hozzon magával mégegy embert :D -
#1794 pfff
nna majd meglátjuk :P
az nevet aki a végén nevet :D -
#1793 Zs0lt1! Majd megyek Co-Pilotnak és szétszedünk mindenkit :D különös tekintettel a láncos csodákra :D -
#1792 Össze ;)!
Tudod, nem mindegy, hogy a leszopott f@sznak melyik oldalán állsz :)! -
#1791 mivan basszátok meg összefogtatok ellenem? :P
minnyá megsértődök :D -
haxoror #1790 Na akkor a levegő királyának nyilván nem fog gondot okozni hogy még időben kiugorjon az égő heliből
Csak majd figyelj hogy hol érsz földet, ha tankot látsz akkor ki se nyisd az ernyőt szvsz -
#1789 Volt 1-2 király, aki elég rövid ideig uralkodott :D! -
#1788 álmoggy királylány :D
egyébként én nem hiszem, hogy én vagyok a király a levegőben, tudom :P -
#1787 Idejük sem lesz felszállni ! -
#1786 Na azé ;) Zs0lt1-t úgyis a földre kell szorítani meg a sok lámit akik azt hiszik a levegőben ők a királyak
"elment mert lejárt netcáfé idő :(" -
#1785 Mire kijön lesz netem :P! -
#1784 Azt net nélkül mit csinálsz? Marika néni gépéhez mész? :D -
#1783 Szerintem én is :)! -
#1782 Ha kiadják én hazajövök az szent :D -
#1781 Nem hinném, hogy ennyit utaznál :D! -
#1780 Tornado háttérkép 1600*1200 -
#1779 -
#1778 Ha kell majd átviszem ;) -
további képek itt -
#1776 Csak még ne adják ki :P!
Még mindig nincs netem ! -
#1775 Mindig kell egy kis változás, én PoE1-ben az M1A2-t is megszoktam ;) -
#1774 Ha azt látjuk hogy a bf2-ből az Mi-17, RPK-74, SVD maradt csak meg és az épületek között is csak 1-2 dolog akkor oltári sok dolgot készítettek a modhoz, azért azt elmondanám hogy az 1Gb körüli nagyság 1.5 hónapos hír volt így lehet hogy több is. -
haxoror #1773 Neeeeeeeeeeee!
Baloldalon lesz a löveg a tankban megint -
n003 #1772 majd éccaka letőtöd ;)) -
#1771 ahh, ne b*ssz...
mondjuk a képeket elnézegetve bőven megéri... -
#1770 1G! -
#1769 hány MB lesz ez a MOD? -
#1768 Hat igen, ez bosszant leginkabb a jatekban, minek van akkora radar a jarmu tetejen, ha nem jelzi az ellenseges gepet... Ezert szeretek inakbb varosi palyakon jatszani. -
#1767 Azért, hogy valaki képet kapjon miként néz ki a mod alant összevadásztam azokat az oldalakat aki már raktak ki képet a tezstelésből:
planetbattlefield.com
battlefield2.info
tfaclan.net
Jó nézelődést!!! -
#1766 És egy kis moka megint:
-
#1765 PoE2 update #74:
Akkora a feszültség már a mod körül, hogy minden kis infora már ugranak az emberek. A végleges 1.0-ban amit kiadtak a tesztereknek volt egy kis probléma amit mára javítottak és folytatodott a tesztelés. Az hogy mennyire befolyásolja az 1.4 patch a modot még nem tudni, minden ezzen a héten derül ki.
És íme a képek melyek a teszteléskor készültek, mivel 100-nál is több van így csak páratt válogattam ki.
Kimaradt pár belső nézed az elözö hírben melyet most potolnak:
Leopard 2A6:
Gepard A2:
Su-25:
BMP-2:
Már dolgoznak hogy torrent oldalon is elérhető legyen, persze miután más letöltő oldalaknak is elküldték a véglegest.
NH-90 háttérkép
Gerzson signing off…
(bocs a nagy képekért fiuk de ezzen a vacak netcáfé gépen nincs képszerkezstő lol) -
#1764 Hát igen!
Bezzeg a földi járműveket 10km-ről látja a repülő és a heli is!
Én ilyen "apróságok" miatt hagytam abba a bf2-t! -
#1763 Ezt már a fejlesztőktől kérdezd, én a mozgó légvédeembe raktam volna radart ha máe ennyire semmit nem érnek. -
#1762 én csak azt nem értem, hogy az alap BF2-ben a mobil AA-n és az Essex-en lévő AA-ban miért nincs radar, ami már messziről mutatná a repülőket, mert a sima BF1942-höz készült DC-ben meg tudták oldani...rohadt nagy segítség lenne látni, hogy merről közeledik a repcsi... -
lammaer #1761 hinnye na... már abbahagytam a BF2-t egy ideje (EVE rulez) de ha tényleg ilyen tuti lesz a légvédelem a POE-ben, akkor már jövök is vissza... :)
Az alapjátékban nagyon megutáltatták velem a heliket, azóta sok nagyobb modban (USI, NAW, Reality) kipróbáltam az AA-t, de valahogy sose volt az igazi...
-
#1760 Helyes!
Bár a megjelenésről lehet hogy lemaradok, 4 napja nincs netem :( már nem is bánom,hogy melózok :D! -
#1759 Holnapra összedobok egy MEGA POE2 updatett mert annyi bemutató és kép jelent meg hogy sokk-t kaptam :D meg mindjárt lejár a netcaféban az időm