61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#2911 a Toban újratextúrázása project: http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=221323 -
#2910 -
#2909 -
#2908 az alkatrészrepülősre irtam :) -
#2907 megyek majd nemsokára játszani, de még letöltök és így akad.... -
#2906 -
#2905 azannya. -
-
#2903 jah oké.
egyébként reggel óta megy a szerver, akit érdekel... -
#2902 de vigyázz az F3 modban a könyvtárakat nem csak siman kicsomagolod az rFactor könyvtárba, figyelni kell, hogy hova másolod őket, mert csak az rFm megy a gyökerébe, a többi a Gamedata-ba -
#2901 Player menüpontban a szériát kell váltani.Ha 1.1-es-t rakod fel akkor jónak kell lennie.Az 1.0-nál vannak akik nem olvassák 1 a readme-t és rosszul másolják be a cuccot ezért nem megy, de 1.1 már telepítős. -
#2900 menuben a playernél váltasz a versenytipusok (vagy mik) között. -
Norbu #2899 Thx az ötletet!
Még annyi hogy ha felraktam az F3-as MOD-t akkor hol tudom azt kipróbálni? -
#2898 olyan butus vagy :)
rh2004 mennyi idő alatt volt kész? 2004 január harmadikán kijött? rh2005? kintvan 8 honapja?
egy szinvonalas mod nem 3 nap alatt lesz kész, pláne hogy akik készitik a napi melo MELLETT csinálják, INGYEN, NEKED (is).
Amit mozsorol és a modolásvéleményéről irtál megint csak nonszensz. Nem olyan könnyű modolni, mint az f1c-t ??? Mennyi ideje foglalkozik ezzel? és az f1c-vel? csak nem több a paraméter? csak nem kialakulatlanok a tool-ok ??? jajanyám ...
a warezt pedig alex remélem folyamatosan irtja, mert 70-80% arról szólna, nem csak "kicsitt több lenne itt a warezkérdés" ... ld. egyéb topikok, 0 info a játékrol, CSAK warez ... és nem, nem cseng le, ld. xpand rally, vagy akár tocaracedriver :) -
#2897 Hát ha elkezded a legelején a játékot akkor célszerű az Rhez Amateur kupával kezdeni mert ott csak gp3 as kocsik vannak.Azt 100% felett is meg lehet nyerni és elég jól fizet.Ha ezt megcsinálod akkor lesz 1 kis pénzed amivel azt kezdessz amit akarsz.Szerintem tuningold fel a Rhez-t és nyomd le még párszot azt a kupát, hogy fullosra tudjad rakni a Rhez-t.Ha megvan akkor rárakod a tuningokat és elindulsz az Rhez prof kupában és az ott nyert pénzből tuningolod az RZ-t és ha már van rajta vmi jobb tuning akkor az Rz kupában is eséllyel indulhatsz. -
Norbu #2896 De az is feltünt hogy 1 kicsit külömböznek. De akkor azt nem lehet beállítani hogy egy kategóriában legyünk? -
#2895 Eddig csak F3-as mod van (v1.1) és csak kocsikat tartalmaz.Egész jó, de törés nincs benn(vagy csak nálam van bibi?)
Külön leszedhető 1 pálya Limerock ami elég jó.Patch is van hozzá ami kötelező) -
#2894 nincs véletlen az AI-nak jobb verdája mint neked? -
Norbu #2893 Én valamit nem értek: ennyit számít ebben a játékban a beállítás vagy csak én vok láma. Mert 90%-on játszok és 30%-os az AI agresszivitása (a segítségénl minden ki van kapcsolva kiv.: kuplung, váltás és kipörgés.), de engem úgy ott hagy minden AI... Vmit el állítottam vagy ez a 90% még mindig ilyen magas?Az F1C-ben 95%-on játszottam, de ott mindig az elsőkkel versenyztem, most meg még az uccsót se tom utol érni. -
#2892 Az a helyzet, hogy most semmi ilyesmi nem megy a gépem alatt. Próbálgatom állítani a grafot, egyelőre nem sok sikerrel.
Mondom azért furcsa a dolog, mert a MP demo simán ment, jobb grafikával. -
#2891 Ja!
Tudtok jó modokat rFactor alá? -
#2890 üdv!
nekem olyankor szaggat amikor dolgozik valami progi a háttérben(pl dc++)ha kilövöm akkor minden ok lesz. -
Marco #2889 Jól tévedek, hogy ez a Nordschleife?
Vajon melyik verziója lesz? -
#2888 Hi!
Na végre nekem is sikerült kulcsot szereznem, hála egy jó ismerősömnek. Szerintem így elsőre nem rossz a játék-annak ellenére, hogy sokan lehúzzák-szerintem jogtalanul.
Mondjuk igazán én is a modokat váőrom alá(főleg az F1-eset).
Egy gondom van csak most igazándiból, hogy ultra ratyi grafika mellett is szaggat a gépemen(Gef4, Athlon Xp2500, 256mb ram), ami azért is furcsa, mert az MP Demo messze jobban futott, sokkal jobb grafikai beállítások melett...valami ötlet? -
#2887 Nem tudni, hogy kb mikor fog kijönni? -
#2886 -
#2885 Szerintem vannak joparan akik nagyon varjak ezt a palyat velem egyut!!:)) A MOD a PCC2005 lesz ami lathato.
-
csimpok #2884 Jolt.co.uk academy szerveren vagyok, ha valaki ráér jöhet. -
#2883 nekem tetszik az eredeti :DDD -
#2882 Annyit nem állítgatom :DDD -
#2881 -
#2880 mármint a tükör-ülés hangokhoz -
#2879 itt vannak új hangok hozzá
http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=222028&highlight=mirror -
#2878 GP2 -nek tök jók lennének a Formula autók :DD
-
#2877 Ja :DDD
Jobb lenne valami nyik-nyik-nyik-nyik :DDD
-
#2876 meglepő hangja van :)) -
#2875 thx -
#2874 a beállítások között van ilyen, hogy seat up, down... (4 lehetőség egymás után). Azokra beállitasz vmi billentyűket és azzal.
utána shift+ezek a billentyűk segítségével a tükröt is állíthatod. -
crossy104 #2873 Van egy 72MB törés a játékhoz ott vannak a hangok is!!!Nagyon jó!!! -
#2872 COWEK HAGYJÁL MÁR A SOK HÜLYE PÜ-ddel !!!!!