61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#6744 nekem inkább a kocsi volt uj dolog. Bevallom még nemláttam ilyen kocsit igy menni, de legalább tudom mostmár miért olyan "könnyű" :))))) vezetni azt ezt a kocsit az lfsben -
#6743 Ilyen palyakra vagyom en is;)) Nekem is van egy-ket ilyen es hasonlo tervbe veve;) Ha kiadnak egyaltalan valamikor valami plug-int es tutorialt, biztos hogy egyet-kettot megcsinalok az rF-hez. Bar AI-t nem hiszem, mert az szivacs, de az nem is szamit. -
#6742 Na ilyenekrol en is tudnek meselni:) A kedvencem, amikor a lakastol 20 meterre ebredtem reggel egy padon, 2 sorosuveg tarsasagaban, ugy hogy "ezer" turista korozgetett melettem, es neztek a magyar valosagot:))))))))) -
#6741 Azert az erosen fugg a palyara keszitett AIW-tol is;) Montreal nem gyari palya, ki tudja mit es hogyan csinaltak az AI-val. Valszeg az rF-ben az AI-n is sokat valtoztattak, nem valoszinu hogy a konvertalt F1C AI "utvonal" tokeletes lehet:) -
#6740 Lehet pár napig nem leszek , mert a hajléktalan-szállón javítják a netet.... -
#6739 Ehh...szenyó Angolok..:(((
Már egy ideje kerestem azt a versnypályát amin a Fifth Gears műsorban Tiff Needell teszteli az autókat...miközben kerestem találtam 526ezer más versenypályát,..tök aktív versenyzési élettel,..most tök mindegy hogy amatör, vagy profi sorozatról van szó..nyomják ahol tudják..ehh
Na szal az érdekelne hogy vki tudja ezt a pályát akármelyik játék alá megcsinálva?
-Anglesey track map
és egy kis onboard videó: 8.5mb mpeg direkt link
-
#6738 én meg parti utan részegen hajnal 3kor bealudtam a metroba és reggel nyolckor a bkv ellenőr ébresztett fel -
#6737 Kényes kérdés....:DDD -
HRoland #6736 Tehát még mindig beleméd megy az AI. Akkor ez azt jelenti, hogy nem sikerült ezt az ISI-nek kijavítania rendesen? -
#6735 Persze persze ..Csak viccnek szántam , természetesen
De nekem elárulhatod : ugye ő Balázs Pali ? :DDD -
#6734 Mi meg 7 evig laktunk pinyoban, se budi, se furdo, se meleg viz, falikut, 15nm, 5 ember (Budapest - Obuda!)... bar regen volt, de akkor en nyertem:)))))))) -
Travelos #6733 Földszint, én nyertem DDDD
Egyébként köszönöm, hogy válaszoltál. -
#6732 En meg a 2. emeleten:)) -
#6731 Szimplán csak a 3. emeleten lakom:)
-
#6730 Nahh a penzugybe ne menjunk bele, nem szerencses, csak felreertesekre adhat okot;) Mindenkinek masok a lehetosegei, szerencseje, adottsagai, ismeretsegei, nevelese, kornyezete stb., mindenki magabol indul ki, a jot konnyu megszokni, es az egy ido utan termeszetesse is valik stb.:))))
En pl. az elozoek szerint teljesen proli vagyok, de meg vagyok elegedve - ugy ahogy:)) - ahoz kepest sokat elertem:) De ez erosen relativ, mert se jogositvanyom, se autom, se futesem, se mosogepem es meg sorolhatnam:)) Es ha a 7 millat akarnam osszegyujteni, akkor kb. a jelenlegi krulmenyek kozott 13-15 evig kellene felrepakolgatnom:)))))))) -
#6729 Igen, ezért is őrzöm az inkognitóm:)
-
#6728 RX-8.....Range Rower ....7 millás progik ......
És miért nincs dzakuzid ????Skót vagy-e ???? -
#6727 De azert elmonndhatod, hogy magasan a magyar atlag felett elsz. -
Travelos #6726 egyet elárulsz nekem? ismert személyiség vagy? úgy értem láthattunk már a Tv-ben vagy hallhattunk a rádióban? :))
többet nem kérdezek, megígérem -
HRoland #6725 Köszi. -
#6724 Dzsákúzi nincs, merdzsó helyett egy Range van nekem - páromnak egy RX8, bárpult sincs a szoba sarkában, és 720x480 (NTSC) felbontású súlyosan leárazott plazma TV sincs, nem hordok 3 vékony és egy vastag aranyláncot, és nincs minden ujjamon köves aranygyűrű sem :) Azt gondolom semmit sem hagytam ki a panelöntudatos család ismérvei közül:))
-
#6723 Itt olvashattok róla... -
#6722 BAR-Honda F1 sebességrekord : 415 km/h.....
Múlt pénteken.
-
#6721 nálam igen, bár csak akkor müködik amikor a szüleim Lecsót hoznak fel pestre -
#6720 akkor te se vagy hasznomra, megint kénytelen leszek váltságdíjat követelni Juan itthagyott baseball sapkájáért -
#6719 Dzsákuzi van ? -
#6718 ja nálunk még az üres cd is másolt -
#6717 Ha látnád a havi fizetnivalóimat, nem biztos hogy plusz napi pár sört ki tudok szorítani:))))
-
#6716 Nekem meg még a hardware-k is warezok , nem igaziak nem hogy a progik :DDDDD -
#6715 nem fogadsz örökbe? szobatiszta vagyok és csak sör kell a müködésemhez...meg egy pisszoár -
#6714 kikerült egy track pack: link
Elvileg minden pálya fel van virágozva, de azért én 'berarolom' amim van és csak utána próbálgatom. -
#6713 Lesz benne motion blur ? -
#6712 Hát igen, a profi vágó- és authoring szoftverek nem éppen olcsók:(
-
#6711 a" szar a játék és még a motornak sincs hangja"-t kihagytad
Aesirhez meg megyek bevásárolni, 7 milla hmmm márcsak 12 kell a TVR Sagarisomhoz -
#6710 én meg remélem a fizika és vezethetőség sokkal jobb lesz mint az F1ch-verzióé :))) -
#6709 Ebbe most beleszerettem:DVégre copckites képet is beratak.A képek alapján már eléggé egyben van -
#6708 PCC 2005 új képek a HSW-n..
Nem gyengék.. -
#6707 ha vki megnézi akkor belső kamera. -
#6706 vz..Montreal FX verseny! Akkorákat vigyorogtam mint szél, attól eltekintve, hogy az ai párszor csúnyán elbánt velem (be is rágtam rá :) )kép
Hátulról kell indulni, és garantált a kűzdelem, egyedül féktávon nem szabad az ai elé menni, mert nem figyel.
Egyszer csúnyán meglökött, akkor elment a hátsó futómű, majd berágtam rá, és hagytam hogy a következő 'bátor' féktávján féloldalasan rámszaladjon...első szárny nélkül már nehezebb volt neki.
verseny replay
-
Travelos #6705 Lesz helyette: Lada Racing Club