61525
  • JuanG
    Alex csinált egy ilyen borulást a hungaroringen...be is linkelte videóba...
  • Suri hun
    A link lemaradt: http://www.nacionalnaklasa.com/News-article-sid-1206-topic-11.phtml
  • Suri hun
    Lada Fia WTCC
    Jó lenne egy ilyen mod.
  • ksgy
    hohoho, nagyszeru, koszi infot :))
  • Aceton
    Hogyne tudna ez a motor borítani, miazhogy...
    Alap H6 mod (nemtudom updateltel még működik-e) Millis Long, engedd rá az AI-t (vagy 20-at) 100%-on, és a gyors jobb-balnál a szűk kerítések között, zsinórban borulnak, mint állat, jó, ha minden 8. lábon marad...
    Qrva vicces, van is egy elmentett replayem róla...
  • ksgy
    koszi, akkor feljebb veszem majd kicsit CG-t :) meg mar nem emlkeszem kerekdolest beallitottam 0ra-e :) ha nem akkor eloszor megprobalom azzal, lehet a gyari 3 fok miatt nem bir megborulni :))
    ja, es meg 1 kerdes, aki belenyulkalt mar az auto fizikaba: a tengelytavot hol tudom beallitani? sehol nem talalkoztam vele, es azert majdnem fele olyan szeles mint egy normal auto :) ennek is szerepe lehet a megborithatatlansagban :)
  • Suri hun
    Köszi. Akkor lehet, hogy a tűzfallal kell valamit kezdeni.
  • Ch_Slater
    szerintem eltelik egy kis idő amig a listában megjelenik. legalábbis régebben igy volt...
  • Suri hun
    Valószínűnek tartom, hogy meglehet borítani, mert pont tegnap láttam, hogy a haver valahogy nekicsúszott a kerékvetőnek és majdnem megborult az autó. H6 mod volt és alap beállításokkal.
  • Suri hun
    Az a gond, hogy a listában nem látszik, csak akkor, ha az ip megadom.
  • b-type
    Valszeg a kispolák modot nem kalkulálta bele :))
    De tényleg..szvsz az a gond hogy itt versenyautókról van szó, ahol azért nem buknak fel az autók, az Rhez-t már sikerült két kerékre állítanom kanyarban, de fel még nem borultam, mindenesetre ha lefixálod a setup-ban, akkor ott is lehet borulékonyra csinálni.
  • Ch_Slater
    hát elvileg ha létrehozza, akkor látják mások is. ha nem látják, akkor tüzfal vagy router bekavarás veszélye áll fenn. páran jártak már igy.
  • ksgy
    nektek sikerült már autót felborítani rfactorban éles kanyarban? mert nekem még nem. mondjuk lehet még súlypontot feljebb kell vennem, de ha irl olyan 70-80 körül félreránám kormányt, olyan simán megborulna kispolák, ahogy azt kell...rfactorban viszont eddig simán bedőlt, és elkezdett csúszni az aszfalton... megpróbáltam belengetni, hogy úgy megborítani kerékvetőn, de egyszerűen nem megy... ezt megint kihagyta volna ISI?
  • Suri hun
    Azt, hogy kell megoldani ha mondjuk a haverom csinál egy Host-ot akkor az mások számára is látható legyen. Tehát arra gondolok, bárki láthassa az általa létrehozott szervert. Bocsi ha láma a kérdés.

köszi
  • b-type
    Oks megoldodott..:)
    Nagyon jó lett így Interlagos is!
  • Travelos
    Köszi, csak mindig kijön egy-két trackupdate meg camera update, meg ez, meg az, és hát remélem egyszer lesz egy végleges trackpack, ami használható lesz pl. akármelyik MODhoz. :)
  • b-type
    figy, ha ráérsz, segíthetnél...van egy update Interlagos-hoz, nagyon jól is néz ki:
    link
    Viszont asszem hogy az árnyék a híd alatt jó legyen le kell futtatni egy .bat-ot...de nem találja az átok..:(
    átszerkesztettem a .bat-ot, de így sem találja....semmi sem. :)))
    Nézd meg légyszi, te jobban vágod. thxa :)
  • JuanG
    hát nem ártana, mert az alap hammer enyhén korcsszülött :))
  • b-type
    Ezt a hátsót kellene rábiggyeszteni a Hammer hátsójára, és kész is. :)
  • b-type
    na, csak megoldják az autó hátulját :))
    Old School Muscle mod
  • Attiska
    Jó, ez igaz, de az LFS-ben ha 100-al nekicsúszok a korlátnak, rendesen összenyomódik, az rFACTOR-ban, a lökhárító leszakad, de a karosszéria csak egy picit nyomódik (100%-os damage-n).

• Istencsászár
    hát a sérülésmodellel 1 picit kötekednék:P Lfsbe nemtörik le semmi csak összenyomodik, ami jólnézki, rf-ben pedig összenyomodik és letörik ami mégjobban nézki :))
  • aesirbaba
    Körbenéztem ezen a gépemen, az első nyavalyás szoftvertől az utolsóig minden legális rajta, vásárláskori értéken cca 7M Ft. Most szégyelljem a pofámat, vagy elviseljem hogy meglepődsz?
  • Attiska
    A kettőt össze kellene gyúrni. Az LFS tanulásra képes AI-ja nagyon jó (mondjuk aki csak online nyomja, annak ez tökmindegy), a fizika egy hajszálnyival, de jobb, szerintem a sérülésmodellezés is talán jobb egy picivel (a sérülések grafikai megjelenítése viszont határozottan jobb). Az rFACTOR szebb, jobban moddolható, a offline karrier mód jópofa. De mindkettő nagyon élvezetes.
  • b-type
    off:
    Ajaj..:)))
    Pedig nem az.
    LFS2-öt próbáltad?, ...bár az előzőek sem 'gagyik' de az aztán pláne.
    on:
  • Travelos
    szerintem rFactor, mert LFS nekem olyan gagyi:)
  • Ch_Slater
    jah, mind2...
  • b-type
    Majdcsak jönnek idővel :) [mikor?-mikor?]
    ...Montreal-t kipróbáltad?
  • b-type
    csatlakozom :)
    szvsz mindkettő alap.
  • JuanG
    is-is :))...

de most tényleg: sztem mind a kettő jó, csak másképp, az LFS-ben van az egyik legjobb fizika, bár annak is megvannak a hibái...az rFactor viszont úgy néz ki, hogy hosszútávon lenyomja majd az LFS-t nálam...csak jöjjenek a komoly, precíz modok, pályák :)))
  • Istencsászár
    mind2ő
  • Attiska
    Lenne egy kérdésem, és kíváncsi vagyok a véleményetekre. Most már nagyjából mindenki tisztában van az rFACTOR-ral. Szerintetek rFACTOR, vagy LFS?
  • b-type
    Ez most mi?
    ki az az 'elég sok' aki kérdezte hogy lehet-e bill-l játszani?
    vagy ez copy/paste volt, vhogy azt érezni az egész hsz-n?
    A warez pedig akármennyire előmagyarázod, nem helyénvaló, ehez kapcsolodó hsz sem, és valóban ezen nem kell vitatkozni.

• aesirbaba
    Ajánlom ezt: Sebike holmijai.
    Mivel Sebi szokott szervert is csinálni, nála csak a már kipróbált és tesztelt cuccok vannak. Nem mellékesen ha innen töltöd le, akkor multiban nem lesz mismatchod sem:)
  • Travelos
    remélem hamarosan lesz valami TrackPack, mert így elég szétszórt az anyag
  • b-type
    felraktam neked ideiglenesen: Montreal
    csomagold ki és a Montrealthmb.tga-t a mappából rakd beljebb Montreal/Montreal mappába, akkor az is látszik...vmiért oda raktam, nem tom miért :)
  • HRoland
    Azon a linken, ami a hsw-n, hol lehet letölteni, mert nekem nem sikerült megtalálni. Annyit találtam, hogy "PREMIUM-Zone (privileged Area)", oda meg jelszó kell.
  • b-type
    vna hdv javítás a Formula Extreme-hez: link
  • HRoland
    Nagyon tudom remélni, hogy igazad lesz, és nem hagyják ilyen állapotban a pályákat, amilyenek (pl. sötétzöld kockákból álló fák).
  • Alexease
    Ez mar a masodik forduloja a palya konverzioknak:) Most mar - ha jol lattam - nem "csak" konvertalva van, hanem rendesen bele is nyulkaltak ahogy kell;) Valszeg szep sorba elkeszul majd a tobbi is ilyen Beta, es majd kesobb veglegesebb, mar rF szinten.