61525
  • b-type
    természetes :), szólj majd mikor mehet.
  • aesirbaba
    Drága, fel tudnád tölteni ftpm-re mondjuk holnap?:)
  • b-type
    :)
    Nem akarom túlmisztifikálni de eleinte nagyon sok kört kell belefektetni és akkor is el lehet menni rossz irányba.

Sok minden van itt, és nem egy nap mire minden összeáll, ehez mérnökökkel kellene nagyon sokat beszélgetni, és lehetőleg mindent megnézni hogy mit miért..
    Ezért jobb szvsz a telemetria felől közelíteni, mert ott ha tizedes különbséggel mész két-három állandó kört, akkor a grafikon kilengéseiből, abból kiindulva tudnál állítani.
  • lac coo
    Ezt nem értem :DD

De nézz körül IndexF1-nél , asszem van valami cikk telemtriáról :D
  • Travelos
    és mik azok, amiket nézni kell benne?
  • lac coo
    Most kéne megtanulnod a Telemtriát értelmezni !
    Elsőre bonyolultnak tűnik de nem az !!!
    Mint egy nyitott könyv úgy elmondja hol a hiba :DDD

De elárulom a szimesek 95 %-a másoktól kapot, letöltött setuppal tolja , kissebb testreigazítás után :DDD
  • Laceee
    3rd spring mire forditanád ?
  • Travelos
    na belelkesedve csináltam egy saját setupot Mills Shorthon a Formula Extreme Modhoz, és 1 másodperccel vagyok lassab vele, mint más setupjával

ezt még gyakorolni kell
  • b-type
    A lap alján lehet róla olvasni
  • lac coo
    Velorex mod ?

Vagy Verolex .....F@sz tudja :DDDD
  • Travelos
    szerintem a harmadik keréken lévő rugó.
  • lac coo
    És mi a magyar neve akkor ? :DDDD
  • lac coo
    És mi az a 3. rugó ?
  • b-type
    Egyébként a csomagoló az valóban elég érdekes elnevezés..
    amennyire én tudom arról van szó hogy a rugó spiráljára kis határolókat, távtartókat, kis bigyókat..izéket raknak, ami megakadályozza a teljes lekoppanást.
    Az se mindegy hogy ezeket hová rakják a rugóstagon.
  • lac coo
    Erről a 3. rugórol sokat beszélgettünk anno index forumon is de nem jött rá senki mi is az :DDDD
  • b-type
    mármint kerekenként egy
    A formula autókban is...csak ott fekvőt használnak.
  • lac coo
    Pedig angolul is ezt írja:DDD És épp a fejlett beállítások alatt van :DD
  • lac coo
    Azt tudom mi a csomagoló ...
    De mi az a 3. rugó ?????????????
  • b-type
    lövésem sincs..olyan mint egy egyszerűsített összbeáll.
    ahogy én tudom egy alap kasztnis autón egy rugó, és egy lengéscsillapító van.
    A rugók ugyan ált. összetett tekercselésűek, de az más miatt van...és semmi esetre sem szerepelhet ilyen néven.
    ..nem tudom ez mi.
  • Alexease
    Erdekes ez a magyaritas, ezt sosem szoknam meg, hogy miert jo?!:) Ha nem tudod alapbol hogy mi az a Packers, akkor szerinted a CSOMAGOLO (?! :D) mit jelent?!:)))
  • lac coo
    Itt:

De ha jól emlékszem F1C-ben is volt...De már ott sem tudtam mi az :DDD
  • b-type
    ???
    harmadik rugó?
    Ezt hol láttad?
  • b-type
    Na megnézegettem a track Pack-et, Jerez-en, Donnington-on és Laguna Seca-n kivűl mind megvolt, a legtöbb szebb is, Suzuka, és Silverstone ami jól nézett ki ott nem vagyok benne biztos hogy az enyém szebb/jobb..de egyébként semmi különös.
  • lac coo
    Hali !

Ha már setup tanfolyam van én is kérdeznél egyet :

mi a fene az a harmadik rugó ?????????
  • CodeRed
    Most értem haza...osszeszedem magam és rohanok ICQ-ra...háromnegyed 9-re vagyok.
  • HRoland
    Nem tudom, ki csinálta, de nagyon korreknek, részletesnek tűnik.
  • b-type
    jaja :) elvileg 2perc múlva lent lesz...ha megfagy a gép akkor viszont soha nem szedem le,...mégegyszer nem eresztem rá a gépet az biztos :)) 25órán keresztül töltött
  • b-type
    off:
    Másoknak is van vele gondja..sajnos.
    A Choose download-type-nál a free-re kell kattintani az alján, mivel valszeg nincs előfizetésed a premium-ra.
    Aztán ha szerencséd van akkor a következő lapon, az alján meglátsz egy olyan felíratot hogy: Download-Ticket reserved. Please wait 17 seconds. (mondjuk)
    Ha nincs, akkor szívózik. Néha segít ha lefrissítem, de elvileg várnod kell, és később próbálkozni..
    on:
  • HRoland
    Ja, bocsm a track pack. sorry.
  • HRoland
    Mi az a 235 MB?
  • HRoland
    Mondd már el, légy szíves, hogy kell erről a Rapid Share-ről letölteni azokat, amiket mondasz, mert ez rejtély, és engem kezd idegesíteni.
  • Spet
    Bocsánat Totti,de nem volt még időm belemélyedni!

Ha van fejlemény azonnal szólok.
  • b-type
    A Lada-sok jó arcok-ról? :)
    szvsz jók, mert kipróbálnak mindent és agyalnak rajta, nem csak megveszik a cuccokat..(a 'jó arc' persze a járdán is előzők Lada-sokra nem vonatkozik :D )
  • Spet
    Na...erről beszéltem....
  • b-type
    Még egy nagyon kicsit visszanyúlva a diffire:
    -Ez alap :)
    -ez is hozzá tartozik
    hiába a Lada-sok jó arcok :)
  • b-type
    háát, bár sztem túlzás, de engem nem zavar ha nem hagyják, van sok olyan figura aki ért hozzá, és meg is akarja csinálni, és meg is fogja csinálni.
    Meg kell hgyni a GTR-nek ami az övé és kész.
  • Aceton
    - a jó hír, hogy ha ez meglesz, akkor meglesz a többi is...
    - a rossz meg, hogy ezexerint mi is warezolni fogunk pályailag?!?
    (titkos linkekről, esetleg fizetős sms-es letöltőhelyekről fogjuk beszerezni a konvertált pályákat?
  • b-type
    kemény
  • b-type
    Én eléggé használom a gumikat, mivel durván vezetek.
    Sztem ha vki indít, akkor majd mehetnénk 30perces futamot vhol...
    az pl. Montreal-ban kb. 20 kör. Van ott rázokőhasználat, kemény fék, szinte minden.
    Az FX mod-hoz próbáltátok a HDV javítást?
    Nekem nem tünt fel nagy változás, de ha változott, akkor jó irányba, jó az az autó..

• ksgy
    no itt jönnek a vezetésbeli különbségek :)

-alacsony abb zárszög a gumikopás elkerülédére - miért a kvali setupra te nem állítod be? :) én ottis belövöm, hogy még épp be tudjam venni a kanyarokat :) utána adok neki 0.5-1 fokot a verseny setupra a suly miatt
    -alacsonyabb terpesztés, szintén a melegedés elkerülésére - lehet, nekem sose voltak gondjaim a gumitulmelegedessel :) es miondig nagyobb a terpesztes, szinten a nagyobb suly miatt
    -nagyobb fékerő, ezt se értem igazán - pl 1 kiállásos taktikánál 35 körre tankolt autónál, 85%os fékerővel nem fogod meg féktávon az autót, azis biztos :)

én így látom :)