61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#6948 fent van, nézd azért meg, mert pl. Hungaroring az nálam jobb, legalábbis nálam vannak pit fények.
Suzuka az jobb mint nálam, a fáknak nincs, vagy kevesebb helyen van körvonala, jobbak a reklámok, és még pár dolog.
..stb, eddig ezeket néztem, csodálom hogy Jerez-t nem kapták fel jobban, jó kis pálya, és szép is lehetne, frankó 3d bika..:))) -
#6947 Köszi type, fent van:)
-
ksgy #6946 a rázás tervbe van véve, csak még nem sikerült rájönnöm, hogy mivel adom ezt meg neki (valamiért behülyül a nézet 12km/h felett...vagy egyáltalán nem ráz, vagy annyira, hogy a nézet még a cockpitből is kiesik...nemértem, még majd kisérletezek :)) - igy egyenlőre a rhez-féle fejmozgás van megadva - de olyan rázkódást akarok mint formula autóval mikor 250-el mész ;)
hangok is csak "béta" hangok, szóval azért tettem bele, hogy ne az rhez hangja legyen :) tegnap konzultáltam codereddel ezügyben és adott pár tippet ;)
mikor teszteltem CG magasságot, nyomtávot, lcs-kat, volt hogy a boxban pattogtak maguktól az autók...mikor a CG-t túl hátraraktam olyan lett mint egy ilyen dragster :D kb 60-65km/h-ig folyamatosan a hátsókereken mentem :D mondjuk igy visszagondolva olyan mintha könnyű lenne autó, majd nehezitek rajta kicsit, mert nem ennél kicsit tehetetlenebb :) -
#6945 :)))
Nem rossz a Polák, érdekes lenne vele egy verseny :)))
valahogy nyersebbé kellene még tenni, de nincs ötletem, a hangon kivül, jobban kellene rázkodnia..nem nagyokra gondolok, hanem apró, deállandóan jelenlévő rázkodásra, nem tudom hogy lehet megvalósítani, de olyasmi mint amikor Knockhill-ben hajtasz ki a pit-ből...a boxutca talaja ráz, olyasmit tudnék elképzelni egy kicsit enyhítve...vagy esetleg ha raksz ki pályacsomagot akkor azoknak a talaját így szerkeszteni...nem tom.
..és nagyobb, nyersebb hangra lenne még,..akkor már csak egy jó belső tér kell és süt mint malac :)
egy nagyon rövid 3mb videó egy kétkerékről:link
...jókat lehet vele állatkodni :))
-
ksgy #6944 igen, ilyen a kispolak ;)) foleg ha nem egy 40kilos ember ul benne :) en most 60 kilo vagyok, de ha elmegyek bevasarolni, es viszek mittomen 10kg cuccot, mar erzem, hogy lomhabb az auto....24LE-tol mit vartok? :))) -
#6943 kipróbálom én is a kispolák érzést..:) -
Travelos #6942 én is kipróbáltam, de a váltás tényleg ilyen nehézkesen megy, mikor berakom 2-ből 3-ba szinte másodpercek telnek el, mire újra elkezd gyorsulni:))
egyébként ígéretes, csak így tovább!!! -
Travelos #6941 most olvastam, hogy lesz egy új release hamarosan a formula extreme modból, amiben lesz néhány új skin is, és az ebben lévő cuccok (fizika, hangok, gumi-file stb.) tekinthetők a véglelgesnek, szóval ha ez kijön, akkor nem lesznek ilyen mismatches baromságok :) -
ksgy #6940 naná hogy az :) valóságban is, ha 60-65 körül félrerántod a kormányt hirtelen max eltekeréssel, tuti megborulsz..sőőőt...láttam olyan videot, ahol havon ökörködtek vele, és kanyarodás közben (kb 40) ráértek egy nem havas részre az úton...úgy borult meg az autó ahogy kell :)) mondjuk lehet kicsit még túlzott a borulás, majd konzultálok rallys kispolákos ismerősökkel :) -
Spet #6939 A torziós rudakat nagyon is finoman lehet hangolni,és nem hajlamos a "gerjedésre".
De egyébként utána olvastam......valóan rudakat használnak,de nem torziós rudat,hanem a rúdban van valami spirálszerű valami,ami mozog,ha erőhatás éri.
Egyébként meg tényleg nagy titkok ezek,szal a technika fejlődésével bármi lehet.
( ahogy a renault is használt már vezérműtengely nélküli!!! V10-est is) -
#6938 Ment a válasz:)
-
#6937 Aesir, privát üzenet.. -
#6936 szvsz formaváltozás lehet, én nem igazán hasonlítottam össze, de Interlagos-ban mentem vele 1:18,7-et, és az 1tizeddel volt jobb mint a régi.
De nem lehet tudni, azért is kérdeztem rá, mert lehet hogy setup-ban is módosítottam, nem akartam visszarakni az eredetit és megnézni, mert nagy különbségeket nem tapasztaltam...de talán igazad lehet hogy instabilabb, mert én is olyasmit érzek, hogy talán érzékenyebb lett a verda.
A fékhütését viszont jó lenne szabályozni, a Montreal egyenesében nagyon lehülnek a fékek, és egy elég fontos sikán a célrafordító. -
#6935 hiba=himba -
#6934 Hát '91-es :)
Ilyenkor az ember sosem biztos, mert ritkán lehet látni lebontott F1-es verdát (gondolom nem véletlenül :) )
ez egy formula autó rugózása: kép
A 3.rugó-ra végül is lehet magyarázat ez a kép:kép
mert itt van még egy kisebb rugó ami a hibához csatlakozik be és szintén szabályoz .
itt nagyobban: kép
A torziós rudak jók, de sztem egy Eau Rouge szintű igénybevételt nem csillapítanának, és kevésbé hangolhatóak. -
Travelos #6933 b-type, a múltkor belinkeltél ide egy új hdv-t a formula extreme-hez, amire azt mondtad, hogy fogalmad sincs mit változtattak rajta.
na én ezzel mentem 1 másodperccel lassabban tegnap, mint azelőtt. lehet, hogy lassítottak a kocsin? meg olyan instabilabb is lett valahogy a verda féktávon, bár ez lehet, hogy csak pillanatnyi forma volt :)) -
#6932 Már mehetne is:)
-
Spet #6931 Ez tényleg régi lehet.
Eccer láttam egy toyota F1-et,le volt bontva a hátulja.
Abban is láttam egy baszott nagy spirál rugót,ami szintén a kerék belső-alsó oldalához volt kötve.
Viszont azt is tudom,hogy a ténylegesen a rugózásért felelős rUgók,azok torziós rudak.
Ez lenne a 3rd spring?? -
#6930 ?
én úgy tudom vannak, ez pl egy régi kép, de hasonló elrendezésben: kép -
Spet #6929 Értem,csak a F1-ben nem spirál rugók vannak,hanem torziós rudak.
Arra nehéz lenne ilyen kis "biz-bazokat" tenni:DD -
#6928 jaja, :))))
A pogácsa is jó, jobb mint a 'csomagoló'
Én azért magyaráztam azokkal a kis 'izékkel' mert azt láttam egy off-road-os csákónál.
Vki megnézné hogy müködik-e a Lime rock Park pályája az 1.04 alatt??
vagy csak én keféltem el valamit? -
Spet #6927 A packer bármilyen hihetetlenül is hangzik,a hétköznapi autókban is van:))
Az igaz,hogy azt akadályozza meg,hogy lekoppanjon az autó,de nem a rugókon van,hanem a lengéscsillapító szárán.
Tegyük fel,hogy alapesetben olyan hosszú a rugóút,mint a lengéscsillapító szárának a hossza.
Viszont a pályákon vannak olyan bukkanok,ahol ez a rugóút nem elég ezeknek a hupliknak a kirugózásához,tehát az autó folyamatosan odacsapja az alját a földhöz.
Ezzel stabilitást,leszorító erőt,és csúcssebességet veszítünk.
Na most...ha a lengéscsillapító szárára felrakunk egy 1 cm vastag "gumi pogácsát",akkor a befelé rugózásból elveszünk 1 cm-t.Ha ez nem elég,és még mindig veri az alját a földhöz,akkor vastagabbat teszünk.
Na ez a "pogácsa" a packer. -
Attiska #6926 A track pack-hez tudtok valami működő linket adni? Sajnos nem megy a lejjebb említett. -
#6925 Próbáld ki ! :DDDD -
#6924 mássz fel a keritésre:D:D:D:D -
Piski #6923 Én is kiváncsi lennék mi az a 3rd spring, de az tény, hogy már F1C-ben is volt! -
#6922 Ja ja sok gyakorlás kell ehez a setupoláshoz, versenyzéshez...
Én pl így kezdtem.... -
#6921 Szegény kispolak alig bírt felmenni a dombon :DDD
Kicsit borulékony a kicsike :
-
#6920 amikor elkezdtem 2,4kb/sec-l jött, és ezt tartotta is :)))
Az elérésemmel semmi baj, így adta a Megaupload. -
ksgy #6919 bocs, javitottam :) -
Travelos #6918 remélem ha lesz valami bajnokság, akkor részt tudok rajta venni, és akkor talán több tapasztalatom lesz, meg motivációm is. -
#6917 Legnépszerűbb témák
1. Football Manager 2006
2. Need for Speed: Most Wanted
3. World of Warcraft
4. rFACTOR
5. The Matrix: Path of Neo
6. A Pc-s játékoknak leáldozott
7. Battlefield 2
8. Made in Hungary
9. The Movies
10. Call of Duty 2
-
HRoland #6916 Modemes hozzáférésed van, vagy ilyen szar a szerver, ahonnan szeded? -
HRoland #6915 Thx, működik. -
#6914 kitartás kell hozzá, és olyan pálya amit ismersz, és viszonylag könnyű.
Pl. sík pályhoz Montreal elég jó, mivel viszonylag egyszerű rajta egyenletesen menni, jól belőhetőek a féktávok is.
Dimb-domb pálya már nehezebb ügy, az elkészültek közül Imola, és Interlagos, és még Birmingham is nehéz pálya, nem könnyű rajtuk apróbb-nagyobb rontás nélkül menni.
De ha megvan, akkor már csak elhatározás kérdése és rá fogsz érezni. -
#6913 Kedves latogato... Ez nem jott be, probalj masik oldalt :-P -
#6912 -
ksgy #6911 [URL=http://indexf1.hu/new/index.php?&active=IF1ArticleNews&id=189&IF1ArticleNews=189&mode=1]készülő kispolák mod "helyzetjelentés" :)[/URL] -
Travelos #6910 sok tapasztalat kell hozzá az biztos, nekem nincs, úgyhogy megyek más beállításaival, csak találok egy jót:) -
#6909 Szerintem rakd be egymásra a leggyorsabb kört és az 1 mp-vel lassabatt is ...
akkor nagyjából látszik hol vannak legnagyobb különbségek .