61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#7028 Mondjuk én még mindig nem ezekért a pályákért vettem rFactort :DDDDDD
Majd jövő ilyenkor.... -
#7027 Nálam Brno hibás...Kilép a játék .... -
#7026 jelenleg csak ennyi palya van
joéjt -
#7025 Ennek örülök :DDDD -
#7024 szerintem nagyon sokan úgy jönnek oda és csalódnak.
most hétvégén is volt egy srác a bajnokságban (új arc), aki szerintem nem ment úgy 50métert, hogy ne ütközött volna valaminek. elég húzós volt, amikor pl. a célegyenes végén a derékszögű jobbos kanyart olyan 20-30méterrel hamarabb vette be. és ott fal van... -
#7023 Én úgy tapasztaltam hogy igen, számol.
Ingy -
#7022 "......Figyelj: NEM Need for Speed!....." LOLOL
Jelentkeutek már NFS-re ? -
#7021 nah, lent is van. megkuksizom. :) -
2 pack lesz, vagy több? -
#7019 dehogynem, FFB-n is érezni, meg pláne féktávon hogy csunyán megnő -
#7018 [URL=http://nf.struct.hu/ingy/rfpack2.zip]Pályapowerpack 2 Schnappi Edition [/URL]
hajrá lányok :D
őőő még mindig áll a tökönrugás veszelye ha valaki kilinkeli máshova -
#7017 Miért rF számol szélárnyékot is ????
Nem hiszem..... -
#7016 ehh..ma nyugtalanul alszom :)))
-
#7015 thx
Type: nem tudsz rábeszélni akko se jön be :P :D -
#7014 Nem rossz azért, más hangulata van mint általában a megszokott pályáknak..FX-l jókat lehet erőszúsztatni a döntött kanyarokban, és a célrafordító döntöttből a féktáv az elég jó.
Versenyezhető is, mert a döntött oválokból jól lehet kijönni, van szélrányékra játék is.. -
#7013 nagyon nagy köszi! :)
mind jó persze, de Spa....:))
-
#7012 Tessek, gyors Enna aszfalt textura:) Sajnos eredetileg egynegyedesek, igy sokat nem lehet rajta javitani, es meg nem is multitexturazott a palya. Egyelore csak aszfalt - pit nem. rF GTR Enna Asphalt (RAR, 500kbyte)
-
#7011 "Meg hát" vagy "Még hat " -
#7010 toltam egyet anderstorpon de egy jellegtelen pálya(nem jatszottam GTRrel szal nekem új) sehol egy sikán csak bután döntött hosszú unalmas kanyarok
najo inkabb Döningtön -
#7009 fél órán belül fent lesz, bár Magny-Cours szerintem kimaradt és állítólag Brno meg Estoril erősen bugzik -
#7008 Meg hat:)
A tobbi palya...?:)) -
#7007 és meg is csinálod? :P -
#7006 En max hetvegen tudom rendesen kiprobalni, addig nem lesz idom.:( -
ksgy #7005 no, idaig nekem is mukodik :) 3ds-t betoltottem, 1 db mesht hagytam csak meg az egyszeruseg kedveert (alap kasztni) atneveztem arra ami rhez alatt is van, kiexportaltam, beraktam jatekba...bimm kivag...log semmit nem mond... :(
namondom ok, akkor maskepp: beraktam +ojectekent a mas-ba. a gen fileba beirtam a gmt-t, hogy akkor majd ugy toltse be...hat nem, ugy is kivag :( egyszeruen mar lovesem sincs mi a baja :( ha kikommentezem a gmt-t a gen filebol, akkor no problem... ha neked sikerul eletre kelteni, pls szolj hogy csinaltad :) -
#7004 Elvileg lehet:) -
Travelos #7003 ezek nagyon jók, áááááá, szuperek, még ha lenne hozzájuk highres aszfalttextúra is :))) -
HRoland #7002 Nekem az F1 Challenge-ben 210 pálya volt az egyik külön létrehozott szezonomban. -
#7001 nem tudom, hogy létezik-e ilyen, anno az F1 2002+GTR2002 házasság esetén voltak problémák az autókkal és pályákkal, de mindkettő jóval 100 fölött volt, úgyhogy egy pár évig még nem kell aggódni -
#7000 együttérzek én ugy F1 ligáztam -
#6999 Alex, csilivili aszfaltot lehet ezekhez a palyakhoz berakni? -
HRoland #6998 Én azt kérdezném még meg, hogy mi lesz ezekkel a sötétzöld kockákból álló fákkal, mert borzalmas, ahogy kinéznek ezeken a béta pályákon.
Most próbáltam ki Le Mans-t is, és nagyon ratyin nézett ki. Meg az F1C-ben valahogy élénkebbnek, objektummal telibbnek tűnt az egész. Az út 50 m-re előttem meg teljesen el van mosódva, szóval 50 m-en túl csak egy homályos szürkeség az egész. -
kár hogy ma ment tönkre a 17-es monitorom. most egy 14"-est bámulok. mintha egy üveggömböt néznék.. hiába, no. hozzászoktam a síkképhez :) -
HRoland #6996 Köszi. Szóval akkor nyugodtan lecserélhetem, nem vesztek semmit. -
#6995 tudja valaki, hogy maximalizálva van-e, hogy hány pályát lehet hozzáadni a játékhoz? -
Travelos #6994 -
#6993 A regibe valszeg sosok BMP volt, a mostaniba meg tuti tomoritett DDS-ek vannak. -
HRoland #6992 Amit mondtál MontrealMap.mas update-et a kanadai pályához, most nézem, hogy míg az eredeti 24,5 MB, addig az update csak 9 MB. Hogy lett majdnem csak az egyharmada? Ez így jó?Optimalizálás vagy mi? -
#6991 Es ugy nez ki, mukodik a palya edit is, igy a Zmodellerrel:)))
-
-
#6989 nu első pakk: enna pergusa, anderstorp, barcelona
Pályapower pack 1
Egyetlen kérésem van senki ne linkelje be máshova, mert azonnal leszedem, kicsiny kis körünknek rakom fel hogy ne szivjon a rapidos szerverrel este jön a többi palya is.
Szal ha valaki máshova kilinkeli ugy tököm rugom a tarkojan fog hugyozni