61525
  • lac coo
    Mondjuk én még mindig nem ezekért a pályákért vettem rFactort :DDDDDD
    Majd jövő ilyenkor....
  • lac coo
    Nálam Brno hibás...Kilép a játék ....
  • Ingy
    jelenleg csak ennyi palya van
    joéjt
  • lac coo
    Ennek örülök :DDDD
  • Ch_Slater
    szerintem nagyon sokan úgy jönnek oda és csalódnak.
    most hétvégén is volt egy srác a bajnokságban (új arc), aki szerintem nem ment úgy 50métert, hogy ne ütközött volna valaminek. elég húzós volt, amikor pl. a célegyenes végén a derékszögű jobbos kanyart olyan 20-30méterrel hamarabb vette be. és ott fal van...
  • b-type
    Én úgy tapasztaltam hogy igen, számol.

Ingy
  • lac coo
    "......Figyelj: NEM Need for Speed!....." LOLOL

Jelentkeutek már NFS-re ?
  • Ch_Slater
    nah, lent is van. megkuksizom. :)
  • Ch_Slater

2 pack lesz, vagy több?
  • Ingy
    dehogynem, FFB-n is érezni, meg pláne féktávon hogy csunyán megnő
  • Ingy
    [URL=http://nf.struct.hu/ingy/rfpack2.zip]Pályapowerpack 2 Schnappi Edition [/URL]

hajrá lányok :D
    őőő még mindig áll a tökönrugás veszelye ha valaki kilinkeli máshova
  • lac coo
    Miért rF számol szélárnyékot is ????
    Nem hiszem.....
  • b-type
    ehh..ma nyugtalanul alszom :)))
  • Ingy
    thx

Type: nem tudsz rábeszélni akko se jön be :P :D
  • b-type
    Nem rossz azért, más hangulata van mint általában a megszokott pályáknak..FX-l jókat lehet erőszúsztatni a döntött kanyarokban, és a célrafordító döntöttből a féktáv az elég jó.
    Versenyezhető is, mert a döntött oválokból jól lehet kijönni, van szélrányékra játék is..
  • b-type
    nagyon nagy köszi! :)
    mind jó persze, de Spa....:))
  • Alexease
    Tessek, gyors Enna aszfalt textura:) Sajnos eredetileg egynegyedesek, igy sokat nem lehet rajta javitani, es meg nem is multitexturazott a palya. Egyelore csak aszfalt - pit nem. rF GTR Enna Asphalt (RAR, 500kbyte)

• lac coo
    "Meg hát" vagy "Még hat "
  • Ingy
    toltam egyet anderstorpon de egy jellegtelen pálya(nem jatszottam GTRrel szal nekem új) sehol egy sikán csak bután döntött hosszú unalmas kanyarok
    najo inkabb Döningtön
  • avcom
    fél órán belül fent lesz, bár Magny-Cours szerintem kimaradt és állítólag Brno meg Estoril erősen bugzik
  • Alexease
    Meg hat:)
    A tobbi palya...?:))
  • Ingy
    és meg is csinálod? :P
  • Alexease
    En max hetvegen tudom rendesen kiprobalni, addig nem lesz idom.:(
  • ksgy
    no, idaig nekem is mukodik :) 3ds-t betoltottem, 1 db mesht hagytam csak meg az egyszeruseg kedveert (alap kasztni) atneveztem arra ami rhez alatt is van, kiexportaltam, beraktam jatekba...bimm kivag...log semmit nem mond... :(
    namondom ok, akkor maskepp: beraktam +ojectekent a mas-ba. a gen fileba beirtam a gmt-t, hogy akkor majd ugy toltse be...hat nem, ugy is kivag :( egyszeruen mar lovesem sincs mi a baja :( ha kikommentezem a gmt-t a gen filebol, akkor no problem... ha neked sikerul eletre kelteni, pls szolj hogy csinaltad :)
  • Alexease
    Elvileg lehet:)
  • Travelos
    ezek nagyon jók, áááááá, szuperek, még ha lenne hozzájuk highres aszfalttextúra is :)))
  • HRoland
    Nekem az F1 Challenge-ben 210 pálya volt az egyik külön létrehozott szezonomban.
  • avcom
    nem tudom, hogy létezik-e ilyen, anno az F1 2002+GTR2002 házasság esetén voltak problémák az autókkal és pályákkal, de mindkettő jóval 100 fölött volt, úgyhogy egy pár évig még nem kell aggódni
  • Ingy
    együttérzek én ugy F1 ligáztam
  • Ingy
    Alex, csilivili aszfaltot lehet ezekhez a palyakhoz berakni?
  • HRoland
    Én azt kérdezném még meg, hogy mi lesz ezekkel a sötétzöld kockákból álló fákkal, mert borzalmas, ahogy kinéznek ezeken a béta pályákon.
    Most próbáltam ki Le Mans-t is, és nagyon ratyin nézett ki. Meg az F1C-ben valahogy élénkebbnek, objektummal telibbnek tűnt az egész. Az út 50 m-re előttem meg teljesen el van mosódva, szóval 50 m-en túl csak egy homályos szürkeség az egész.
  • Ch_Slater

kár hogy ma ment tönkre a 17-es monitorom. most egy 14"-est bámulok. mintha egy üveggömböt néznék.. hiába, no. hozzászoktam a síkképhez :)
  • HRoland
    Köszi. Szóval akkor nyugodtan lecserélhetem, nem vesztek semmit.
  • Ch_Slater
    tudja valaki, hogy maximalizálva van-e, hogy hány pályát lehet hozzáadni a játékhoz?
  • Travelos
  • Alexease
    A regibe valszeg sosok BMP volt, a mostaniba meg tuti tomoritett DDS-ek vannak.
  • HRoland
    Amit mondtál MontrealMap.mas update-et a kanadai pályához, most nézem, hogy míg az eredeti 24,5 MB, addig az update csak 9 MB. Hogy lett majdnem csak az egyharmada? Ez így jó?Optimalizálás vagy mi?
  • Alexease
    Es ugy nez ki, mukodik a palya edit is, igy a Zmodellerrel:)))
  • Alexease

• Ingy
    nu első pakk: enna pergusa, anderstorp, barcelona
    Pályapower pack 1
    Egyetlen kérésem van senki ne linkelje be máshova, mert azonnal leszedem, kicsiny kis körünknek rakom fel hogy ne szivjon a rapidos szerverrel este jön a többi palya is.
    Szal ha valaki máshova kilinkeli ugy tököm rugom a tarkojan fog hugyozni