61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#6988 enna pergusa
gyere msnre -
#6987 mi ez hunring??? -
azthittem már mindenki ezzel tolja -
Travelos #6985 mire gondolsz cimbi, képekre vagy van valami csodád?:)) -
#6984 egész jók ezek a gtr palyak rf alá -
#6983 ezekkel a pályákkal:link
szivesen vennék egy modot.. -
#6982 én inkább haver szerverét no limit -
#6981 Én ezt használom: YouSendIt, nincs ilyen hülye megkötés mint a Rapidon, és 1G a max fileméret :D
-
#6980 imádom ezt a rapidshare-s linkeket több mint egyorája leszedtem mást és azért nem enged letölteni -
#6979 HSW szerint végleges a LeMans HSW link, remélem így van.
-
#6978 Én meg nem vezettem igazából sajnos kispolakot :DDDD
De ezek után nem is fogok :DDDD -
ksgy #6977 énsem holnap akarok elkészülni a p126 moddal...pedighát dehogyisnem :)) -
#6976 de nem is az, hanem a textúrázás, mesh-ek vagy mik...ezeket nem vágom...
van a Zmodeller-ben egy csomó 3d objektum, amik egy autóvá állnak össze, de hogy a játékban hogyan lesz belőle autó az kínai :)))...lehet megfejteném de sok idő kéne, és az mindíg kevés...na meg a DX9, DX8, DX7 ?? -
ksgy #6975 elég ha 2-3 órát rászánsz arra, hogy belekukkantasz az összes text alapú fileba, és nagyjából végignézed... ;) ha pedig odajutsz, hogy na akkor noszarajta, úgyis bele fogsz merülni 1-1 fileba részletesen is :) -
#6974 igen leírva egyszerű...meg ha elcseszed a kezelését, akkor mChasz.
Ha jó lenne, akkor viszont 1hétig részeg lennél...megajánlom. :) -
#6973 jah, így leírva eccerű :)))...igazából az lenne jó, ha valakivel aki vágja a témát le tudnék ülni egy gép meg pár sör elé :)))... -
ksgy #6972 no, ezér' álltam én neki kispoláknak...mindenki csak a nagy vad iszonyatgyors és erős autókat csinálja meg... :PP -
#6971 -
#6970 a zene a Black Hawk Down filmzenealbumról a track 15 :))) -
#6969 mégegyszer:
kép -
#6968 Az nagyon jó kis video! Juan volt a '17'-es :D
-
#6967 kép -
ksgy #6966 akkor csak ki kell exportalni a dolgokat gmt-be, belerakni mas-ba, es megirni/atirni hozza egy autot :) -
#6965 az a baj hogy még sohasem csináltam, és nincs is rendes útmutatóm, hogyan kéne...ezért kellene soksok idő :))...jelenleg annyi van hogy az F1CH-SCC-ből a modell ki van véve, Zmodeller-el nézhető... -
Travelos #6964 Pedig nem lenne rossz...néztem az oldaladon azt a videot, mikor Ingy-vel nyomulsz, és a két Zonda egymást gyűri, nagyon király!!:)) Főleg az elején meg a végén tetszett az a sejtelmes zene, az melyik szám egyébként?
-
#6963 Ez már szinte ígéretnek tűnik :D Türelmes vayok, kivárom. Paul Teutul Sr-t idézve: "Kész van már? Legyen kész!" :)
-
#6962 hejj ha lenne soksok időm nekiugranék a Pagani Zonda-nak :DDD... -
ksgy #6961 elkészült a gmt plugin a zmodeler nevű 3ds modellező progihoz :)
fórum itt
tutorial itt
veeegreee :) -
#6960 ezért kell sokat gyakorolni :)...a driver-ben egyből ment :P -
ksgy #6959 jo,de ez nem driver, ahol osszetorod magad/mas autojat, nyomsz egy esc-et meg vissza, es maris semmi bajod :) -
#6958 nem fake, ezt már régebben láttam, gyakorlat kérdése az egész...anno a driver1-ben csináltam ilyesmiket :))... -
ksgy #6957 neemaar...ez fake....ennyire bator/tud? :) -
Travelos #6956 aztaaaaaaaaaaaa!!! jó sokat lekörözött egy körön belül:))))))))))) -
#6955 nem biztos hogy ideges leszek :)...de a GTR bármikor meglephet (értsd: felbassza az agyam :))) -
#6954 :))))) ez a kemény -
#6953 OFF
general lee drift
ezhüje!:D
ON -
#6952 Dehát van már neted megint, nem? És miért lennél ideges? Nem hiszem hogy el tudlak kalapálni:)
-
Travelos #6951 eszméletlenek ezek az új nagy felbontású PCC2005 képek!
nagyon állat lesz, ha jól eltalálják a fizikát és csinálnak hozzá pár jól kidolgozott bugmentes pályát :)
szerintetek mikorra lesz ebből valami? -
#6950 én meg kipirult ideges fejjel lenyomok egy sört a kávézóban :)) -
#6949 Majd lekukkantom, csak még kellene sokat dolgoznom ma, merthogy este verseny, és akkor már nem fogok tudni dolgozni, utána meg azt gondolom kipirult arccal és hullámzó kebellel zuhany alá megyek, és valószínű hogy beesek az ágyba nagyon :D:D:D