61525
  • lac coo
    Na igen azzal nincs baj hogy gyorsan lehet jól menni vele...
    Csak a mikor lecsúszok néha a kanyarról és lassan evickélek vissza akkor gáz egy kicsit ...
    Tudom ...Nem kell lecsúszni :DDDD
  • b-type
    sztem semmit...ez egész jól hangzik :))))
    A lényeg ezeknél a brutter hátsókerekes verdáknál, hogy ha túl sok gázzal mentél be egy kanyarba, akkor még segíthetsz rajta....még egy kis gázzal :)
    Ha használtad az NR2003 Trans-Am modját, akkor rögtön ismerős, bár ott azért több keménység volt az autó elejében sztem, de régen mentem már vele..
  • b-type
    Az a H6 challenge mod..
    Az a helyzet hogy a Howstone alapon 2 mod van (asszem )
    - A H6 V8 mod...ez az Ausztrál V8 bajnokság valamely évados festésével fut.

- és a H6 mod amiről még kevesebb infóm van..
  • JuanG
    sztem az 1.1-el...
  • HRoland
    1.0 vagy 1.1-es verzióval mentél Spa-ban 2:20.1-et?
  • Clava
    Hali , hogy tudok skint csinalni a kocsikhoz? meg nem tud valaki olyan oldaltahonnan setupokat lehet letölteni_?
  • Ingy
    jaja a Sony-s volt durva pláne ahogy esőben kergette a durvább verdákat :D
  • HRoland
    És akkor mi az a "H6 Challenge Mod v1.1" a HSW-n?
  • lac coo
    Hali !

Ha kanyar után a kigyorsításkor padlógázon szépen gyorsul az autó , de kis gáznál szép lassan csúszik ki a hátulja mit kell állítani ?
    Gondolom a diffi lesz a lúdas....

THX
  • aesirbaba
    A SONY-reklámos fehér Porsche az valóban nagyon hangos volt. A célegyenes végén voltunk, motorféken a Trofeok hangosabbak voltak, kigyorson meg nem annyira. Mindegy, az a fajta hang kellene nekem:)
  • Ingy
    Porschék hangosabbak voltak, fenti sikánnál ott álltunk füldugóval és az hallatszott át a legjobban.HSW-n fent van a videó amit csináltunk. :)
  • b-type
    sztem jó, de van benne még, legalábbis az én körömben (#7041) benne hagytam min. 1mp-t, mert a végére elmelegedtek a gumik és besokaltam itt-ott, az utolsó harmadban végig, a célrafordító kanyar féktávján meg elgyávultam, a meleg gumik miatt..be akartam fejezni a kört.
    Szal V8-al sztem le lehet menni lejjebb, és a H6-ot meg holnap bepróbálom, azzal elvileg jobbat kell menni.
  • aesirbaba
    Valakinek nincs véletlenül ehhez a H6 V8-hoz olyasfajta "száraz" belső hangja, mint mondjuk a Maserati Trofeo élőben? Megőrülök attól a zümmögéstől, kívülről még aránylag jó, de belül kegyetlen.

Alex, ha jól emlékszem Te voltál kint a Ringen az Olasz GT futamon, ezek a Maseratik voltak a leghangosabbak, "tudja mire gondolok..." :)
  • aesirbaba
    H6 V8-al mentem Spa-ban 2.20.925-öt, az jó kezdetnek, vagy keseredjek el?
  • Ingy
    kit betonoztál be
    alap Howstonnal mentem egy versenyt Spában 2:29,7 lett volna jobb is csak falhozcsaptam a verdát, utána meg az Órúzsból jöttem ki seggel mert nem vettem eszre hogy nincs szárnyam, utána kerekem se vót
  • b-type
    nem tom :))
    mod próbálkozások...
    De ma én sem próbálkozom Spa-ban :), egész du betonoztam...ki van a tök. :((
  • Ingy
    miért nem tudtak más nevet adni neki pl.: H7
  • b-type
    Hát én úgy tudom hogy nem uaz, a H6 a legnagyobb teljesítménnyel bíró járgány
    De egy ezer fordulattal magasabban adja le ugyanazt a nyomatékát az Auszi V8 autóhoz képest, ami egy kicsit szelidebb viselkedést ad neki...
    Azért vagyok kiváncsi a H6-ra mert az a legjobb teljesítményű, és még könnyebb is....ezért jobb a lóerő súly aránya.
    - Alap Howstone
    választható összkerékhajtás
    -521 nyomaték 7000 fordulaton
    -500 lóerő 7700 fordulaton
    -1437kg
    lóerő/súly arány: 0,36

V8
    csak hátsókerék hajtás
    -626 lóerő 7500 fordulaton
    -625 nyomaték 6000 fordulaton
    -1350kg
    lóerő/súly arány: 0.46

H6
    csak hátsókerék hajtás
    -645 lóerő 7700 fordulaton
    -631 nyomaték 7000 fordulaton
    -1160kg
    lóerő/súly arány: 0.55 LE/kg
  • aesirbaba
    Csak már lenne, ohhh:)
  • JuanG
    yeahbaby ... most már befigyelnek a Volvo-k, Corvette-ek, Holden-ek is :)))

NAGT
  • JuanG
    na azé' :)...kösz...
  • Ingy
    sima H6(hkm) jobban bejön nem annyira billegős meg vicces ahogy fektavon lehet vele pattogni
  • Istencsászár
    ha oda irsz válaszulonk:D szal nyugodtan...
  • Ingy
    H6 mod az Aus mod a H6 meg a mezei Howston
  • JuanG
    tegnap mentem még egy 5 körös versenyt is Spa-ban 100%-os 12 db AI ellen , jó volt, egyszer kicsúsztam, de aztán bértem őket, és megnyertem

de most összezavartál: a H6 meg az AusV8 nem ugyanaz??? Mert nekem ez a H6 mod van fenn, és ott az autók az ausztrál V8 autók festéseit viselik...

most akkor hogyan van ez???
  • Ingy
    nem
  • Suri hun
    Előre is bocsi, hogy itt kérdezem de az f1c fórum már elég halott (utolsó üzenet november. 6). Az f1c-ben ha multiban játszik az ember akkor be lehet rakni gép ellenfeleket?

THX és bocsi még egyszer, hogy az rfactor fórumba írtam.
  • b-type
    Miket mentek Spa-ban? Kiváncsi vagyok kasztnis autóval miket lehet menni itt..
    Eddig AusV8 moddal próbáltam, az 2:20,1 (replay)
    H6-tal is majd ha hazajöttem.
  • Ingy
    Nem, én csak kaptam egy fülest hogy már kint vannak :)
  • Istencsászár
    DX8 használja a DX9 butitóttat, DX7 pedig a DX8 butitottat nem?:D
  • ksgy
    gmt plugin:

- Materials to DX9-Shaders conversion (when exporting). DX8 shaders are downgraded from DX9; DX7 shaders are downgraded from DX8 with minor limitations

most akkor ez azt jelenti, hogy csak dx9 alatt mux a dolog, vagy hogy a dx7es es dx8as modell is a dx9es shadert hasznalja?
  • Spet
    Számol bizony...És F1-ben jól el is túlozza a szélárnyék hatást.Legalábbis sztem.

Köszönjük INGY a pályákat!!
    Az F1 pályák nagyon érdekelnének.......ezeket TE csinálod?
  • JuanG
    mentem V8mod-al Spaban, fasza!!!!

THX INGY!!!
  • Alexease
  • b-type
    mmm.. Spa nagy pálya..ha meg lesz csinálva fullosan rFactor-ra, akkor a top10-ben van nagyon....és a napszakos estébe hajló lámpafényes futamok pedig még magasabbra emelik...
    Eau Rouge egy isten, minden része tökéletes, de az a kanyarkombó az valami nagyon nagy..
  • Travelos
    Na megnéztem mindet!

10 GTR pályából 6 jól megy:
    - Spa
    - Anderstorp
    - Oschersleben
    - Donington
    - Barcelona
    - Enna Pergusa

2 nincs meg:
    - Monza
    - Magny-Cours

2 kilép:
    - Estoril
    - Brno

Spa gyönyörű!!!!! Oschersleben hányás :)))
  • lac coo
    Márpedig én kérem a vásárlók könyvét !
  • Ingy
    nem tettem hozzá: reklamációt nem fogadok el, ha lesz javítás megszerezzük
  • Travelos
    Nálam is, illetve Estoril sem jó, 10mp után kilép:(
    De ezt mondta Ingy.
  • Travelos
    és Monza is kimaradt:(