61525
| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
#7068 Na igen azzal nincs baj hogy gyorsan lehet jól menni vele...
Csak a mikor lecsúszok néha a kanyarról és lassan evickélek vissza akkor gáz egy kicsit ...
Tudom ...Nem kell lecsúszni :DDDD -
#7067 sztem semmit...ez egész jól hangzik :))))
A lényeg ezeknél a brutter hátsókerekes verdáknál, hogy ha túl sok gázzal mentél be egy kanyarba, akkor még segíthetsz rajta....még egy kis gázzal :)
Ha használtad az NR2003 Trans-Am modját, akkor rögtön ismerős, bár ott azért több keménység volt az autó elejében sztem, de régen mentem már vele..
-
#7066 Az a H6 challenge mod..
Az a helyzet hogy a Howstone alapon 2 mod van (asszem )
- A H6 V8 mod...ez az Ausztrál V8 bajnokság valamely évados festésével fut.
- és a H6 mod amiről még kevesebb infóm van..
-
#7065 sztem az 1.1-el... -
HRoland #7064 1.0 vagy 1.1-es verzióval mentél Spa-ban 2:20.1-et? -
#7063 Hali , hogy tudok skint csinalni a kocsikhoz? meg nem tud valaki olyan oldaltahonnan setupokat lehet letölteni_? -
#7062 jaja a Sony-s volt durva pláne ahogy esőben kergette a durvább verdákat :D -
HRoland #7061 És akkor mi az a "H6 Challenge Mod v1.1" a HSW-n?
-
#7060 Hali !
Ha kanyar után a kigyorsításkor padlógázon szépen gyorsul az autó , de kis gáznál szép lassan csúszik ki a hátulja mit kell állítani ?
Gondolom a diffi lesz a lúdas....
THX -
#7059 A SONY-reklámos fehér Porsche az valóban nagyon hangos volt. A célegyenes végén voltunk, motorféken a Trofeok hangosabbak voltak, kigyorson meg nem annyira. Mindegy, az a fajta hang kellene nekem:)
-
#7058 Porschék hangosabbak voltak, fenti sikánnál ott álltunk füldugóval és az hallatszott át a legjobban.HSW-n fent van a videó amit csináltunk. :) -
#7057 sztem jó, de van benne még, legalábbis az én körömben (#7041) benne hagytam min. 1mp-t, mert a végére elmelegedtek a gumik és besokaltam itt-ott, az utolsó harmadban végig, a célrafordító kanyar féktávján meg elgyávultam, a meleg gumik miatt..be akartam fejezni a kört.
Szal V8-al sztem le lehet menni lejjebb, és a H6-ot meg holnap bepróbálom, azzal elvileg jobbat kell menni. -
#7056 Valakinek nincs véletlenül ehhez a H6 V8-hoz olyasfajta "száraz" belső hangja, mint mondjuk a Maserati Trofeo élőben? Megőrülök attól a zümmögéstől, kívülről még aránylag jó, de belül kegyetlen.
Alex, ha jól emlékszem Te voltál kint a Ringen az Olasz GT futamon, ezek a Maseratik voltak a leghangosabbak, "tudja mire gondolok..." :)
-
#7055 H6 V8-al mentem Spa-ban 2.20.925-öt, az jó kezdetnek, vagy keseredjek el?
-
#7054 kit betonoztál be
alap Howstonnal mentem egy versenyt Spában 2:29,7 lett volna jobb is csak falhozcsaptam a verdát, utána meg az Órúzsból jöttem ki seggel mert nem vettem eszre hogy nincs szárnyam, utána kerekem se vót -
#7053 nem tom :))
mod próbálkozások...
De ma én sem próbálkozom Spa-ban :), egész du betonoztam...ki van a tök. :(( -
#7052 miért nem tudtak más nevet adni neki pl.: H7 -
#7051 Hát én úgy tudom hogy nem uaz, a H6 a legnagyobb teljesítménnyel bíró járgány
De egy ezer fordulattal magasabban adja le ugyanazt a nyomatékát az Auszi V8 autóhoz képest, ami egy kicsit szelidebb viselkedést ad neki...
Azért vagyok kiváncsi a H6-ra mert az a legjobb teljesítményű, és még könnyebb is....ezért jobb a lóerő súly aránya.
- Alap Howstone
választható összkerékhajtás
-521 nyomaték 7000 fordulaton
-500 lóerő 7700 fordulaton
-1437kg
lóerő/súly arány: 0,36
V8
csak hátsókerék hajtás
-626 lóerő 7500 fordulaton
-625 nyomaték 6000 fordulaton
-1350kg
lóerő/súly arány: 0.46
H6
csak hátsókerék hajtás
-645 lóerő 7700 fordulaton
-631 nyomaték 7000 fordulaton
-1160kg
lóerő/súly arány: 0.55 LE/kg -
#7050 Csak már lenne, ohhh:)
-
#7049 yeahbaby ... most már befigyelnek a Volvo-k, Corvette-ek, Holden-ek is :)))
NAGT -
#7048 na azé' :)...kösz... -
#7047 sima H6(hkm) jobban bejön nem annyira billegős meg vicces ahogy fektavon lehet vele pattogni -
#7046 ha oda irsz válaszulonk:D szal nyugodtan... -
#7045 H6 mod az Aus mod a H6 meg a mezei Howston -
#7044 tegnap mentem még egy 5 körös versenyt is Spa-ban 100%-os 12 db AI ellen , jó volt, egyszer kicsúsztam, de aztán bértem őket, és megnyertem
de most összezavartál: a H6 meg az AusV8 nem ugyanaz??? Mert nekem ez a H6 mod van fenn, és ott az autók az ausztrál V8 autók festéseit viselik...
most akkor hogyan van ez??? -
#7043 nem -
Suri hun #7042 Előre is bocsi, hogy itt kérdezem de az f1c fórum már elég halott (utolsó üzenet november. 6). Az f1c-ben ha multiban játszik az ember akkor be lehet rakni gép ellenfeleket?
THX és bocsi még egyszer, hogy az rfactor fórumba írtam.
-
#7041 Miket mentek Spa-ban? Kiváncsi vagyok kasztnis autóval miket lehet menni itt..
Eddig AusV8 moddal próbáltam, az 2:20,1 (replay)
H6-tal is majd ha hazajöttem. -
#7040 Nem, én csak kaptam egy fülest hogy már kint vannak :) -
#7039 DX8 használja a DX9 butitóttat, DX7 pedig a DX8 butitottat nem?:D -
ksgy #7038 gmt plugin:
- Materials to DX9-Shaders conversion (when exporting). DX8 shaders are downgraded from DX9; DX7 shaders are downgraded from DX8 with minor limitations
most akkor ez azt jelenti, hogy csak dx9 alatt mux a dolog, vagy hogy a dx7es es dx8as modell is a dx9es shadert hasznalja? -
Spet #7037 Számol bizony...És F1-ben jól el is túlozza a szélárnyék hatást.Legalábbis sztem.
Köszönjük INGY a pályákat!!
Az F1 pályák nagyon érdekelnének.......ezeket TE csinálod? -
#7036 mentem V8mod-al Spaban, fasza!!!!
THX INGY!!! -
#7035 -
#7034 mmm.. Spa nagy pálya..ha meg lesz csinálva fullosan rFactor-ra, akkor a top10-ben van nagyon....és a napszakos estébe hajló lámpafényes futamok pedig még magasabbra emelik...
Eau Rouge egy isten, minden része tökéletes, de az a kanyarkombó az valami nagyon nagy..
-
Travelos #7033 Na megnéztem mindet!
10 GTR pályából 6 jól megy:
- Spa
- Anderstorp
- Oschersleben
- Donington
- Barcelona
- Enna Pergusa
2 nincs meg:
- Monza
- Magny-Cours
2 kilép:
- Estoril
- Brno
Spa gyönyörű!!!!! Oschersleben hányás :))) -
#7032 Márpedig én kérem a vásárlók könyvét ! -
#7031 nem tettem hozzá: reklamációt nem fogadok el, ha lesz javítás megszerezzük -
Travelos #7030 Nálam is, illetve Estoril sem jó, 10mp után kilép:(
De ezt mondta Ingy. -
Travelos #7029 és Monza is kimaradt:(