355
A film
-
#35 Biztos a "gyerekek" miatt nem akarták a pokol témát.Bár ilyen erővel akkor Spawn is a szuperképességeit egy ráömlő radioaktív folyadéknak köszönhette volna:)Mondjuk kicsit unalmas ez a vírus téma, már egy rakás filmben ellőtték.Meg a Doom szörnyei esetében még a pokol is hihetőbb, mint a vírus.Milyen vírus az amiből egy repülő kisbaba, tüzlövő imp vagy zombifejű pók lesz.Annyira röhejes.
-
#34 Egy kis info az 576.hu -ról.
"A Dark Horizons új infókat gyűjtött be a javában készülő Doom mozifilmről. A sztori nyolc tengerészgyalogosra fókuszál, akiket egy távoli bolygón található titkos bázirsa teleportálnak. Hamarosan megtapasztalják, hogy valami nagyon nincs rendben: szörny pajtások bújnak elő mindenhonnan. A szörnyek nem a pokolból jönnek, hanem egy "szupervírus" által előidézett mutáció eredményei (phhh... kár, a poklos-démonos háttértörténet szerintem abszolút egybenőtt a Doommal, kár volt változtatni rajta - a szerk.).
Jó sok akcióra számíthatunk, még akkor is, ha a készítők szerint a Doom inkább horrorfilm, mint lövöldözős akciórgia. A játék hangulatát a sajátszemszögű perspektíva gyakori alkalmazásával próbálják áthozni a vászonra: a kamera sokszor hősünk (Karl Urban - a Gyűrük Ura Eomerje) szemszögéből mutatja az eseményeket. A játékban fellelhető fegyerek közül a láncfűrész és a BFG felbukkanására mindenképpen számíthatunk."
vírusos megoldás nekem sem teccik.
-
winnie #33 stúdió van prágában is, sokkal olcsóbb, ráadásul nagyon jók a külső helyszínek és tuti jó a filmes lobbijuk:)
nem véletlenül forgott ott egy csomó szuperprodukció (nem rossz névsor: mission impossible, xxx, blade 2, a dűne gyermekei, bourne-rejtély, alien vs predator, grimm testvérek, dungeons and dragons, a pokolból, hellboy, lovagregény, a szövetség (lxg), londoni csapás, idővonal, van helsing - van olyan, amit nem ott forgatnak?:) -
#32 mert kb 10x drágább 1 stúdiót bérelni az usa-ban..... -
bandia #31 Rock is van benne, meg ez az Urban gyerek is!!! 100% Itt forgatják Prágában, az egyik ismerősöm az editálásán dolgozik. Remélem jó lesz. Csak azt nem értem miért itt. Állitólag stúdiókban dolgoznak, nem tudom akkor miért itt, biztos occsóbb mint Amerikában. -
#30 gyűrűk ura után furcsa kicist :) -
#29 Jó arca van ennek a faszinak! -
#28 még mindig jobb mint a Rock -
#27 -
#26 2005 aug. 05-én jön ! -
winnie #25 Doom: The Rock dropped this sweet quote about his involvement whilst in Sydney - "The great twist is I'm not the hero of the movie. I'm being chased and then there's an even better twist where I'm, er, not a good guy". -
Gabe18 #24 Hát mondjuk szerintem is a játék egyik legerősebb része a hangulata...
-
#23 Remélem, nem gondolod komolyan, hogy ez a fil hangulattal fog rendelkezni és, hogy a játéknak is van olyanja?? Elárulom, hogy ilyennel nem rendelkezik, annyira gagyi lett. -
#22 A Space Invadersről is kell film! Azt a témát még úgysem dogozta fel senki. :) -
#21 Ó hogy má a manhunt ott meg nem csinálják?
ILYEN BAROMSÁGOT JÓ NAGY HÜLYESÉG LESZ!! -
[Walaki]D`Lair #20 az Pákó...:DDDDDDDD -
#19 Hopp, ez jó lesz!
"New Line Cinema is has a Tetris movie in the works. The basic stroyline is about a man (which is most likley going to be played by Cuba Gooding JR.) who is sucked into the game and has to control the squares and move from world to world so he isnt squished by the blocks. Andy Ricther is possibly going to be in it as the only person that can get Cuba out of the game. Its goign to have ground breaking special effects and a great cast. I have read the script on Cuba's website and this movie is definatley going to be the greatest video game movie ever!" -
#18 Skacok, szerintem figyelmesebben kéne olvasnotok. Talán észrevennétek, hogy mi a vicc, és mi nem az... -
#17 Öregem, ha tudnátok hogy már rég van super mario mozi :
ittenvane
régen láttam Pro7-en, nem tetszett -
#16 Fekete Mario?! Megalol! -
#15 már megint egy tipikusan fehér szerepet kap meg egy fekete..... -
HUmanEmber41st #14 Neo ebből marha jó kis film lenne, ahogy Eddie a háztetőkön ugrálva menekül és csatázik mindenféle elszabadult izémizével.... -
Gábor #13 Ott a pont! -
#12 "Remélem senkinek nem mondok azzal újat, hogy a Supermariobol film készül. Már konszeptek is jelentek meg, bár azok hitelessége megkérdőjelezhető. Az utóbbi időben igazán elszaporodtak a játékadaptációk, így hát ez sem maradhat kivétel, ám szerencsére a jogbitorló(???) nem adja olyan könnyen bárkinek oda a zengedélyt egy film készítésére. Először úgy volt, hogy a Disney kaparinthatja meg a kis bajszos vízvezetékszerelőről szóló játék adaptációjának megfilmesítését, de most új hírek érkeztek. A Népszava szerint ugyanis a jogok a Dreamworks studios birtokába kerültek. A producer Mell Gibson, és erősen gyanús, hogy a főszerepet Eddie Murphy kapja. -
#11 Jaja, benne van a pakliban! -
#10 lol -
Cvd #9 Tartok tőle hogy csinálnak belőle egy szép délutáni matinéfilmet, ha már pl. az AVP is PG13-ig süllyedt.:( -
Devla #8 Hat inkabb mint Faludy vagy Cini megegyszer :D -
#7 Én meg azt hittem egy überláma új topikot nyitott a játékról:D -
#6 :DD -
OPM #5 basszus... 5x rányomtam a tvmozidvd-re aszittem mindig félrenyomom és a játékosokhoz kerülök :D
látom fáradt vagyok már... -
Gábor #4 Legközelebb a hell knight lesz a hónap playmateje..... -
#3 Hat...adaptacio:P
Manapsag mindenbol penzt lehet csinalni? -
#2 Ha lesz olyan hangulata mint a game-nek akko... -
#1 "Remélem senkinek nem mondok azzal újat, hogy a Doom III-ból film is készül :) Már konszeptek is jelentek meg, bár azok hitelessége megkérdőjelezhető. Az utóbbi időben igazán elszaporodtak a játékadaptációk, így hát ez sem maradhat kivétel, ám szerencsére a jogbitorló nem adja olyan könnyen bárkinek oda a zengedélyt egy film készítésére. Először úgy volt, hogy a Warner kaparintotta meg a lehetőséget, de most új hírek érkeztek. A Time magazine szerint ugyanis a jogok a Universalhoz kerültek és már idén év végén elkezdik a forgatást Prágában. A producer John Wells (Vészhelyzet) és erősen gyanús, hogy a főszerepet Dwayne “The Rock” Johnson (Walkig Tall) kapja. A rendező állítólag Enda McCallion lesz és 2005 karácsonyára szeretnének végezni a művel. (Thanks Hares)"
Info:
Gamestar