355
A film
  • Csiaki
    Wordben honnan és milyen címen lehet letőlteni?
  • [NST]Cifu
    Sajnos a trailerek alapján inkább RE klón. Valószinüleg kényesebb téma az ördög Hollywoodban, meg különben is be kell állni a balul-kiütött-genetikai kisérletek sorba, mert az a menő...
  • Szabi84
    Ez az FPS nézet nagyon feelinges. De ez akkor most ördögös témájú film lesz mint a játék vagy inkabb Resident Evil-es?
  • Seth
    még a végén megtetszik a cucc. Az előző trailer nem hatott meg különösebben, de ez a bemutató elég jó lett. Főleg az FPS nézetet oldották meg jól
    Nameg a pinkydemon és a láncfürész a végén...:D
    hol?
  • [NST]Cifu
    Kösz, de a polcomon figyelnek... :)
  • tehen_m
    tréler_quakeconról
  • Blasta
    Le lehet tölteni őket word-ben!
  • [NST]Cifu
    Én is olvastam azon könyveket, tényleg nem voltak rosszak.
  • Blasta
    Megkövetem magam! :-)
    Damien Forrestal = Gáspár András
    Tehát valszeg fingjuk nincs hálivúdban, hogy doom címmel Mo-on valaki két -egész frankó- könyvet írt. :-)
  • Blasta
    "Szégyen rád, Ember! Ördög kárhozott
    ördöggel érc-frigyet tart; az eszes
    lények között csak az ember marakszik,
    noha Ég kegyét várja; s noha Isten
    békét hirdet, őt harc, düh s gyûlölet
    fûti, s kegyetlen háborúkba kezd
    a Földet dúlva egymást rontani:
    mintha (ami jobb, ha összhangra int)
    nem volna elég pokoli irígye,
    ki éj-nap a megrontására tör!
    ìgy oszlott szét a Styx zsinata; sorra
    távoztak a Pokol fő-urai;
    köztük ment a nagy Főnök, s egymagában
    olyan volt, mint a Menny Ellenfele,
    ahogy rettegett ura a Pokolnak:
    istent utánzó, legfőbb pompa; Tûz-
    szeráfok fogták közre, ragyogó
    címerpajzsokkal, rémes fegyverekkel."

John Milton: Elveszett Paradicsom

• Blasta
    Bár lehet, hogy magyar író tollából születtek azok a könyvek, akkor viszont nem szóltam :-)
  • Blasta
    A Doom 1-2-ből nagyon frankó kis könyveket írtak, régi kedvenceim.
    Frankó kis forgatókönyv alapok lehettek volna.
  • Cvd
    Nem vetted a lényeget: ennek a készülő "valaminek" a címén és nagyjából a szörnyeken kívül sok köze nem lesz az igazi Doom-hoz.:(
  • Memee
    http://www.imdb.com/title/tt0419706/ katt ide! Doom a film....
  • Memee
    Nem? :-( :-( :'(
  • [NST]Cifu
    A Doom-ból (1,2) játékhű filmet csinálni elég nehéz lenne. :)
    Megy az ürge, keresi a kulcsokat, öli a szörnyeket, nyitja az ajtókat... :)

A Doom3 már érdekesebb, az alapján egy normális forgatókönyv író elég szép kis történetett kerekíthetett volna, a Horror részekre ráfeküdve. Viszont kérdéses, az mennyire "izlett" volna a közönségnek. Az ilyen filmeknél sajnos az első szempont a "biztons bevételre való törekvés", középszerű, elcsépelt populáris film kell nekik...
  • Dead
    Nyugodtan megcsinálhatnák a fegyvereket, nem lenne semmi gond velük (túl nagy, túl kicsi). A lényeg, hogy DooM legyen. A Doom 3-mas fegyvereket kéne megvalósítani, mert ugye az az Doom 1 feldolgozása.

Gondolkoztam, még azon, hogy miért úgy csinálták, hogy egy egész csapat küzd a monszták ellen, és szerintem azért, mert hülyén nézne ki, ha egy ember vinné az összes fegyvert. (csak így nem játék hű)
  • fifi
    nincs, és nem is lesz...
  • Memee
    A doomból film lesz? és már van??????
  • [NST]Cifu
    A "Doomfegyverek" témához: Az "alap" doomban lévő fegyverekkel nem igazán lehet mit kezdeni. Talán a pisztoly és az alap (pumpálós) sörétes puska az, amit viszonylag egyszerűen meg lehet valósítani. A duplacsövű sörétes puska elég hülyén nézne ki katonák kezében. A "chaingun" (helyesebben: "gatling") se nem hihető, se nem eredeti, és főleg azt nehéz megvalósítani, hogy ne nézzen ki idétlenül (plusz a Predator 1. és a Terminator 2. esetében használt M136 túl nagy átlag nagyságú szinészek kezébe, a Resident Evil: Apocalypse esetén használt XM214 pedig túl túl kicsi a játékban lévő fegyverhez képest). A plazmafegyver szvsz megvalósítható, nem tudom, hogy van-e a filmben. A BFG meg ugye ott van.

De kell egy "alap" fegyver a katonák kezébe. A játékban ilyen nincs. Ezért fogták a HK G36-ot, és optikailag felturbózták. Szvsz jól néz ki, bár akkor már jobb lett volna a Doom3 SMG fegyverét alapul venni (FN P90)...

Amúgy nekem nem a Resident Evil jutott az eszembe, hanem inkább az Aliens. Bár attól nem félek, hogy egy ahhoz fogható filmet sikerülne összehozniuk, túl magasra tette a lécet Cameron anno... :))
  • Dead
    Véleményem a trailer-ről:

Először is megkönnyebülve láttam, hogy mindenféle híresztelések ellenére a Marson játszódik, amit azért jó hogy nem változtattak meg. Utána a tűt és a csávó szenvedését látva szerintem marad az a verzió, hogy valami hülye vírus miatt lett a káosz, amit már a Resident Evil-ben ellőttek, ami azért eléggé zavaró. Maradhatott volna a pokol, már azért is, mert ez egyáltalán nem a vallásos pokol, sokkal inkább egy másik dimenzió, ahonnan a szörnyek jöttek a játékban. Ha már sehogysem akkarták azt, hogy vallásos beütése legyen a filmnek, akkor lehetett volna az, hogy egy másik dimenzióbol jönnek egy portálon, vagy ilyesmi. Az a változtatás, hogy nem egy ottani túlélő küzd a túlélésért, hanem odaküldenek egy csapatot, hogy tegyenek rendet is már vagy százszor lerágott csont, amiről szintén a Resident Evil jut eszembe. A szörnyekből nem sok látszik, így nem is láttam, hogy mennyire vannak kidolgozva.(volt egy Hell Knight, meg pár Imp asszem)Az efektekkel nem volt gond szerintem [bár azért a BFG lövedék lehetett volna zöldebb :)] A sötét miatt a fegyverek se igazán látszódtak, de ha az előbbi képeken lévőek azok, akkor azt is elb@szták.

Szvsz sok a változtatás, ami nagyon lerontja az egész filmet, és a hangulatát. Aki játszott a Doom-mal, annak nem fog tetszeni, aki meg nem az is csak egy átlagos horrorfilmet lát majd benne.
  • datango
    mikor lesz ez a film?
  • báttyó02
    diik mikezek :|
  • datango
    mikor lesz ijen film?
  • HÁPIKACSA
  • HÁPIKACSA
    én nem tudom miaz a doom?
  • Cicero
    Hát bocs, de ilyen sincsen benne O:
  • Cicero
    Már elnézést, de ezek hol doom fegyverek? Nem látták a játékot??!
  • vg
    "Megjelent ma az első teaser.szerintem lehet hogy nem is lesz olyan szörnyű mint amilyet mindenki elvár uwe boll tól."

Uwe Boll-nak semmi köze a Doom filmhez, nem értem miért irkálsz ilyen hülyeségeket!!!!!!!!!!!!!!
  • PeeTeR
    alone in the dark high-tech kiadasban ;D
  • DanielT
    Nem is tudtam, hogy ez már a Doom3... valahogy kimaradt az előző 2 rész... faszlámatopik

A Trailer olyan szinten gyenge, hogy elmondhatatlan. Kliséhegyek már ebben az 1 percben.
  • STREEX
    Megjelent ma az első teaser.szerintem lehet hogy nem is lesz olyan szörnyű mint amilyet mindenki elvár uwe boll tól.

Itt van
  • Serpa
    4 kép

• Dead
    A zseblámpa rá van szerelve a fegyverre :) nem játék hű
  • Serpa
    szögletes, nem kerek.

mást is látsz?
  • Dead
    Nézzétek már milyen csóró géppityuja van a földön fekfő csávónak :((((((((((((((

Nem is hasonlít a játékbelire

MI a faxomnak kell ezt igy elb@szni???????????????
  • Blasta
    Őőőő mégse.
    Pedig a képekről ez jött le
  • Blasta
    Jól látom, hogy The Rock a főszereplő?
  • Kandurex
    Minek neked Balázs Pali?