355
A film
-
#115 Wordben honnan és milyen címen lehet letőlteni? -
#114 Sajnos a trailerek alapján inkább RE klón. Valószinüleg kényesebb téma az ördög Hollywoodban, meg különben is be kell állni a balul-kiütött-genetikai kisérletek sorba, mert az a menő... -
#113 Ez az FPS nézet nagyon feelinges. De ez akkor most ördögös témájú film lesz mint a játék vagy inkabb Resident Evil-es? -
#112 még a végén megtetszik a cucc. Az előző trailer nem hatott meg különösebben, de ez a bemutató elég jó lett. Főleg az FPS nézetet oldották meg jól
Nameg a pinkydemon és a láncfürész a végén...:D -
#111 hol?
-
#110 Kösz, de a polcomon figyelnek... :) -
tehen_m #109 tréler_quakeconról -
#108 Le lehet tölteni őket word-ben! -
#107 Én is olvastam azon könyveket, tényleg nem voltak rosszak. -
#106 Megkövetem magam! :-)
Damien Forrestal = Gáspár András
Tehát valszeg fingjuk nincs hálivúdban, hogy doom címmel Mo-on valaki két -egész frankó- könyvet írt. :-) -
#105 "Szégyen rád, Ember! Ördög kárhozott
ördöggel érc-frigyet tart; az eszes
lények között csak az ember marakszik,
noha Ég kegyét várja; s noha Isten
békét hirdet, őt harc, düh s gyûlölet
fûti, s kegyetlen háborúkba kezd
a Földet dúlva egymást rontani:
mintha (ami jobb, ha összhangra int)
nem volna elég pokoli irígye,
ki éj-nap a megrontására tör!
ìgy oszlott szét a Styx zsinata; sorra
távoztak a Pokol fő-urai;
köztük ment a nagy Főnök, s egymagában
olyan volt, mint a Menny Ellenfele,
ahogy rettegett ura a Pokolnak:
istent utánzó, legfőbb pompa; Tûz-
szeráfok fogták közre, ragyogó
címerpajzsokkal, rémes fegyverekkel."
John Milton: Elveszett Paradicsom
-
#104 Bár lehet, hogy magyar író tollából születtek azok a könyvek, akkor viszont nem szóltam :-) -
#103 A Doom 1-2-ből nagyon frankó kis könyveket írtak, régi kedvenceim.
Frankó kis forgatókönyv alapok lehettek volna. -
Cvd #102 Nem vetted a lényeget: ennek a készülő "valaminek" a címén és nagyjából a szörnyeken kívül sok köze nem lesz az igazi Doom-hoz.:( -
Memee #101 http://www.imdb.com/title/tt0419706/ katt ide! Doom a film.... -
Memee #100 Nem? :-( :-( :'( -
#99 A Doom-ból (1,2) játékhű filmet csinálni elég nehéz lenne. :)
Megy az ürge, keresi a kulcsokat, öli a szörnyeket, nyitja az ajtókat... :)
A Doom3 már érdekesebb, az alapján egy normális forgatókönyv író elég szép kis történetett kerekíthetett volna, a Horror részekre ráfeküdve. Viszont kérdéses, az mennyire "izlett" volna a közönségnek. Az ilyen filmeknél sajnos az első szempont a "biztons bevételre való törekvés", középszerű, elcsépelt populáris film kell nekik... -
#98 Nyugodtan megcsinálhatnák a fegyvereket, nem lenne semmi gond velük (túl nagy, túl kicsi). A lényeg, hogy DooM legyen. A Doom 3-mas fegyvereket kéne megvalósítani, mert ugye az az Doom 1 feldolgozása.
Gondolkoztam, még azon, hogy miért úgy csinálták, hogy egy egész csapat küzd a monszták ellen, és szerintem azért, mert hülyén nézne ki, ha egy ember vinné az összes fegyvert. (csak így nem játék hű) -
#97 nincs, és nem is lesz... -
Memee #96 A doomból film lesz? és már van?????? -
#95 A "Doomfegyverek" témához: Az "alap" doomban lévő fegyverekkel nem igazán lehet mit kezdeni. Talán a pisztoly és az alap (pumpálós) sörétes puska az, amit viszonylag egyszerűen meg lehet valósítani. A duplacsövű sörétes puska elég hülyén nézne ki katonák kezében. A "chaingun" (helyesebben: "gatling") se nem hihető, se nem eredeti, és főleg azt nehéz megvalósítani, hogy ne nézzen ki idétlenül (plusz a Predator 1. és a Terminator 2. esetében használt M136 túl nagy átlag nagyságú szinészek kezébe, a Resident Evil: Apocalypse esetén használt XM214 pedig túl túl kicsi a játékban lévő fegyverhez képest). A plazmafegyver szvsz megvalósítható, nem tudom, hogy van-e a filmben. A BFG meg ugye ott van.
De kell egy "alap" fegyver a katonák kezébe. A játékban ilyen nincs. Ezért fogták a HK G36-ot, és optikailag felturbózták. Szvsz jól néz ki, bár akkor már jobb lett volna a Doom3 SMG fegyverét alapul venni (FN P90)...
Amúgy nekem nem a Resident Evil jutott az eszembe, hanem inkább az Aliens. Bár attól nem félek, hogy egy ahhoz fogható filmet sikerülne összehozniuk, túl magasra tette a lécet Cameron anno... :)) -
#94 Véleményem a trailer-ről:
Először is megkönnyebülve láttam, hogy mindenféle híresztelések ellenére a Marson játszódik, amit azért jó hogy nem változtattak meg. Utána a tűt és a csávó szenvedését látva szerintem marad az a verzió, hogy valami hülye vírus miatt lett a káosz, amit már a Resident Evil-ben ellőttek, ami azért eléggé zavaró. Maradhatott volna a pokol, már azért is, mert ez egyáltalán nem a vallásos pokol, sokkal inkább egy másik dimenzió, ahonnan a szörnyek jöttek a játékban. Ha már sehogysem akkarták azt, hogy vallásos beütése legyen a filmnek, akkor lehetett volna az, hogy egy másik dimenzióbol jönnek egy portálon, vagy ilyesmi. Az a változtatás, hogy nem egy ottani túlélő küzd a túlélésért, hanem odaküldenek egy csapatot, hogy tegyenek rendet is már vagy százszor lerágott csont, amiről szintén a Resident Evil jut eszembe. A szörnyekből nem sok látszik, így nem is láttam, hogy mennyire vannak kidolgozva.(volt egy Hell Knight, meg pár Imp asszem)Az efektekkel nem volt gond szerintem [bár azért a BFG lövedék lehetett volna zöldebb :)] A sötét miatt a fegyverek se igazán látszódtak, de ha az előbbi képeken lévőek azok, akkor azt is elb@szták.
Szvsz sok a változtatás, ami nagyon lerontja az egész filmet, és a hangulatát. Aki játszott a Doom-mal, annak nem fog tetszeni, aki meg nem az is csak egy átlagos horrorfilmet lát majd benne. -
#93 mikor lesz ez a film? -
#92 diik mikezek :|
-
#91 mikor lesz ijen film? -
HÁPIKACSA #90 -
HÁPIKACSA #89 én nem tudom miaz a doom? -
Cicero #88 Hát bocs, de ilyen sincsen benne O: -
Cicero #87 Már elnézést, de ezek hol doom fegyverek? Nem látták a játékot??! -
vg #86 "Megjelent ma az első teaser.szerintem lehet hogy nem is lesz olyan szörnyű mint amilyet mindenki elvár uwe boll tól."
Uwe Boll-nak semmi köze a Doom filmhez, nem értem miért irkálsz ilyen hülyeségeket!!!!!!!!!!!!!! -
#85 alone in the dark high-tech kiadasban ;D -
#84 Nem is tudtam, hogy ez már a Doom3... valahogy kimaradt az előző 2 rész... faszlámatopik
A Trailer olyan szinten gyenge, hogy elmondhatatlan. Kliséhegyek már ebben az 1 percben. -
#83 Megjelent ma az első teaser.szerintem lehet hogy nem is lesz olyan szörnyű mint amilyet mindenki elvár uwe boll tól.
Itt van -
#82 4 kép
-
#81 A zseblámpa rá van szerelve a fegyverre :) nem játék hű -
#80 szögletes, nem kerek.
mást is látsz? -
#79 Nézzétek már milyen csóró géppityuja van a földön fekfő csávónak :((((((((((((((
Nem is hasonlít a játékbelire
MI a faxomnak kell ezt igy elb@szni??????????????? -
#78 Őőőő mégse.
Pedig a képekről ez jött le -
#77 Jól látom, hogy The Rock a főszereplő? -
#76 Minek neked Balázs Pali?