355
A film
-
#75 Berakhatnának, vmi szörnyről is képet -
#74 Új képek jelentek meg a filmből. Ezekből nem sok látszik,de ez is valami.
-
#73 A játék nagyon kira volt!
De ez, amit eddig leírtak róla!
Hát hülyeség -
#72 Én aszondom, hogy nem kell sokat várni ettől a filmtől.
Nem a Marson játszódik? A szörnyeket is a Hellboyból szalasztják? Nem a pokolból jönnek? Valami hülye vírusból lesznek (álá Resident Evil)?
Mi ebben a Doom?
Meggondolom, hogy egyáltalán megnézzem. -
Cvd #71 Valamit piszkosul benéztél.:)
Halálos fegyven 4: felette ott van hogy "operatőr", értelemszerűen az ezalatt szereplő filmeket nem A. B. rendezte hanem operatőrködött bennük.
Aztán beszúrtad hogy miket rendezett, ami ugyanaz a lista mint a 67-ben szereplő, csak az egyikben a magyar, a másikban az angol címekkel.:) -
#70 -
#69 Sőt ő ezeket rendezte:
Director - filmography
(In Production) (2000s)
Escobar (2005) (announced)
Doom (2005) (post-production)
Cradle 2 the Grave (2003)
Exit Wounds (2001)
"HRT" (2001) TV Series (pilot)
Romeo Must Die (2000)
-
#68 Halálos Fegyver 4-et Richard Donner rendezte. -
#67 Andrzej Bartkowiak
Adatlap
Név: Andrzej Bartkowiak
Filmjei
rendező
1. Bölcsőd lesz a koporsód (2003)
2. Sebhelyek (2001)
3. Öld meg Rómeót! (2000)
operatőr
1. Halálos fegyver 4 (1998)
2. Életre-halálra (1998)
3. Dante pokla (1997)
4. Az ördög ügyvédje (1997)
5. Féktelenül (1994)
6. Idegen közöttünk (1992)
7. Családi ügy (1989)
8. Ikrek (1988)
9. A Prizzik becsülete (1985)
10. Becéző szavak (1983)
-
#66 nem egy másik amatör pancser: Andrzej Bartkowiak... -
#65 Hát nem.Te nagyon kevered valamivel. -
#64 ez az uwe bole rendezi ugye?
ha igen akkor ne varjatok sok jot az az ember egy tehetsegtelen pancser. -
#63 Doom film halasztás
Birdy, 18:35 - Múvi: Forgatás
(Ain't it Cool News) A hosszú évekig halasztódott Doom film események tavaly igencsak felgyorsultak, az ősszel elkezdett forgatást 2005 elejére be is fejezték, a bemutató augusztus 5-én lett volna. A legfrissebb Universal bejelentés szerint a sebtiben összehozott filmet október 21-re halasztották. Valószínűleg a még alakítani kell a modellezőknek a kakodémon fizimiskáján :).
info: Hardwired
-
#62 utómunkálatok. -
#61 Lehet hogy ezzel a tudatlanságom mutatkozik meg szinte 100% hogy az is vagyok ,de ha kész van a film a rákért csak augsztusban vetítik?? -
#60 Az a SZÍNÉSZ lesz benne aki a lenti lényt játszotta a Hellboyból. -
#59 Imp -et fog játszani a Doomban.
barna, tüskék állnak ki belőle és tűzgolyót szór. -
#58 Pedig a doom filmhez irták hogy abba lesz ez. -
#57 Hát de.
Ez a Hellboyból van, nem a Doomból. -
#56 ez nem a Hellboy -ban az egyik mutáns ? -
#55 -
Egyik szereplő -
#53 Na már nemsokára itt a film, de hol vannak az új tv-k? Eddig filmet nem láttam szaggatni, de most lehet, hogy fogok..... -
NiGhTM4R3 #52 :D -
#51 Nagyon lol :DDD -
#50 jöhetne egy trailer ... -
#49 DOOM film elkészült
Sogun, 13:41 - Múvi: Forgatás
(Worthplaying) Prágában befejeződtek a "Doom the movie" forgatásai. Várhatjuk a híres alkotás megjelenését mozikban vagy videotékákban. Sajnos nem játszódik a Marson, nincsenek benne űrtengerész-gyalogosok és a Poklokból ijesztő szörnyetegek sem szerepelnek benne, mert szabadságra küldték mindet. Valószínűleg így a sarki közértben zajlik majd a megrázóan élethű akció nagy része, mikor a hentes felfedezi a hűtőkamrában, hogy a leghátsó falon nyílott egy vöröses-fekete színekben hullámzó Pokolkapu, kimászott belőle valami Nagy Nedves Lúdtalpas nyomokat hagyó Szörny és megette az összes fagyasztott virslit meg szalonnát, majd jóllakottan visszacaplatott a negatív életsíkokra..
info: Hardwired -
#48 A Doom könyveket olvasta valaki? Az első nagyon frankó lett, de viszont a kettőben már nagy marhaságnak találtam, mikor van egy csóka, aztán rajzolgat valami Miki egérfélét és a megrajzolt dolgokat életre tudja kelteni. Vagy valami ilyesmi, már nagyon régen olvastam, de ettől függetlenül a 2. része se lett annyira rémes.
Inkább a regény 1. részét kellene megfilmesíteni, ott legalább a pokolból jönnek a csúnya zombik, égő koponyák, stb.
És Oleg is tök poénos dolgokat dumál, kedvencem amikor mindíg a disznóvágásról beszél :D
Sajna van egy olyan érzésem, hogy ezt a filmet már elbafták rendesen. De inkább ne legyen igazam... -
#47 ez más story -
#46 Loál. :DD -
Prof William #45 Meg hapek aki elsőre jófejnek tűnik de aztán kiderül hogy mégsem. -
#44 meg vicces néger rendőr... -
Prof William #43 Biztos lessz benne nagy szerelem is! -
Prof William #42 Filmben is mekkora rész lenne hogy mondujuk a főhős talál valami túlélőt. Normál esetben férfi tudóst, amcsisabb esetbe jó nőt, és a honnan jönnek ezek?, vírus? Idegen hódítók? kérdésre csak egy válasz lessz amit ad össze vissza égett, mocskos túlélő, eszelősen fogó szemekkel.
A POKOLBÓL! - DÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ - drámai zene. -
#41 Na, ez is überf*s lesz. Egyáltalán, minek megfilmesíteni? Legalább valami ötlet lenne benne, de neeem. Siralmas. -
Vlala #40 gondolom, vígjáték lesz.
Az n+1. olyan film, amelyben jön a mutáns/űrlakó/génmanipulált gonosz izé/sátán, és jól fenékbe kell durrantani. (mondom én, aki az Alien 4-en elaludtam az izgalomtól...) -
#39 -
flashX #38 nekem se olyan szar, minden filmbe ez van,
mé nem jöhetnének ezek a pokolból????????????? -
Mentol #37 Ez milyen nyelven van? -
#36 én má várom a filmet me game jó volt de a film szrt jobb lesz mint a game