355
A film
-
#235 ok köszönöm....mostmárcsak a film kell...!!!! :D -
#234 ejjpaszmek elbasztam a linket @@@:
ittvan újra
Doom.2005.TC.XviD-ASTEROiDS.hun -
#233 hát nem jön mi van? -
#232 Doom 2005 TC XviD-ASTEROiDS.hun
(jobbklikk a mentéshez) Értelemszerűen az Asteroids verzióhoz jó, persze buherálással máshoz is jó lehet
htx érte pataynak ^^ -
#231 itt nincs még....csak lengyel....akkor töltsd ide lécci -
#230 Supersubtitles
ha itt még nincs fenn akkor feltöltöm ide, szóljatok -
#229 hol?
-
#228 vanmár régen -
Cvd #227 Viszont az is gagyi lett volna ha úgy fejeződik be hogy a nyakukba ugrik valami. Sőt ez lett volna a klisésebb és megszokottabb és így szvsz szarabb megoldás is, az összes hulladék zsé kategóriás szemétnek az a vége. Akinek meg nem tetszik hogy túlélték, az nézze végig a stáblista alatt menő "játékot", az némileg kárpótolja.:) -
MagyaR #226 Amúgy mikó lesz mán magyar felirat?? -
MagyaR #225 Biztos, majd beírja, hogy god azt problem megoldva .
Ha egy kis lőszer is kell neki akko give all. -
Prof William #224 Hát mentek a következő pályára!
Spoiler
Így már jöhet a folytatás.... Doom Level 2 :)
Ez úgy kezdődne hogy kiszálnak a liftből.... :) -
#223 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Viccet félre téve, valóban gagyi a konyec -
#222 jaja :D még én is vártam hogy beugorjon harmadiknak pinky :DDD -
MagyaR #221 kicsi spoiler
A vége kicsit hülyeség volt. Ott álnak a liftbe azt kész? :D -
MagyaR #220 Phoen az a fpses nézet. Felégeti azt a nagy szörnyet azt balra fordul és ott röhög egy zombi mellette :D. -
#219 Az, hogy jó pali? Az ám!! :) -
#218 -
#217 :DDDDDDDDDDDDDDDddddad
tessék :|
-
#216 Pinky beszteszt (Y)!
Én róla kérek képt mer belezúgtam olyanférfias asziszem szeretem -
#215 Ez komoly??? -
#214 :DDDDD dehogynem van :)
pl ez vagy errefele -
ASZTAAAAAAAAAAAAA.....áhhh....huh....vazze....csorog a nyálam...hallod...én nem szoktam sztárokat nézegetni, nincs kedvencem, nem szoktam nyáladdzani, de ez a pali.....paszmek....nincs nagyobb képed??? :DDDD
Köcce drága!!
Huh...fekete haj, barna szem, férfias arc...anyám....JÚÚÚÚJJJJJ!!!!!! -
#212 Rá gondolsz igaz? Karl Urban
-
#211 tényleg...nem tudjátok a pali nevét? Aki fps-ben ment -
#210 Az FPS jelenet nagyon vazz!!! :DDD Hát az naon bejött!! Igaz, nem volt túl nagy szerepe, de legalább megtudtuk, hogy mi lett Pinkyvel
A filmben a pali tetszett a legjobban :DDD
A történet...hát....hmm....izé...10-es skálán 3-as lenne :) Igazi RE feelingem volt, szal én ajánlom mindenkinek, akinek egy kicsit is bejött az RE1 -film. -
#209 hát nem tudom, nagyon kicsi volt a látószög, valahogy nem sikerült vissza adni az fps 'fílinget' :C
amúgy a film tetszett, mondhattok akármit is, szerintem jó volt :D -
#208 Alig van valami köze a dúmhoz bazee -
Lyan Kyj #207 SPOILER!!!!!:
Én is láttam, és nekem tetszett! Tényleg kevés az utalás a DOOM-ra, de ami volt, az nagyon tetszett! Főleg a BFG:)) Azt sajnáltam, h a végére belerakták a verekedős részt...sztem az nem kellett volna. Az fps-nézet hihetetlenül jól meg volt csinálva, csak sztem lényege nem volt az egésznek:) Kedvenc jelenetem talán a láncfűrész vs. Pinky:D -
shiftáj #206 felirat létezik már vmelyik verzióhoz? és ha igen melyikhez? -
#205 fűrész után kitünő kikapcsolódásnak igérkezik :D -
#204 látom intelligens film lehet, ha már a reklámban is a dögölj meg duma hangzik el (és ugye a reklám a film legértékesebb részét emeli ki elvileg :DDDD) Tudom kell néha ilyen film is, ahol nem kell agyalni :DD -
#203 Rövid vélemény: kellemes csalódás, de semmi extra.
A történet csak érintőlegesen DooM, de végülis erre lehetett számítani, bár tény, hogy azért _ennyire_ talán nem kellett volna elszakadni tőle. Tiszta Resident Evil utánérzés lett az alapmotívum, egy kis csavarral. Ettől függetlenül nem rossz film, tipikus kevés gondolkodást igénylő, látványra überelő akciómozi. A színészek játékára nem lehet komolyabb panasz, igaz az egész felállásban túl sok színészi játékra nincs szükség. A cselekményben mindössze egyetlen nagyobb fordulat van, az mondjuk elég szépre sikerült, de ennyi. A látványvilág mondjuk megint csak átlagos, mert semilyen téren nem alkottak rendkívülit, sem a marsi labor, sem másban nem tudtak semmi igazán komolyat alkotni, ami mondjuk szvsz csalódás, hiszen lett volna honnan meríteni. Amit nagyon eltaláltak, az az FPS nézet, az tényleg ott van toppon, igaz benne van a "régi jó" csípőmagasságban-fogom-a-fegyverem-de-így-is-eltalálok-mindent marhaság (1x-2x emeli csak a szeme elé az irányzékot emberünk...). A fegyverek szerintem el lettek találva, legalább ők már alapból felrakták a "duct tape" patchet, és volt fegyverlámpájuk, bár én személy szerint csodálkozom azon, hogy 2047-ben az éjjellátó szemüveg ismeretlen fogalom. Mivel pedig a filmben a legtöbb helyen sötét van, elemlámpával világítanak, mint a Doom3-ban - csakhát ott ugye az engine sajátosságai miatt ment ez... Na mindegy.
Lehetett volna ebből sokkal jobb, de sokkal rosszabb filmet is kihozni, szóval szerintem _annyira_ azért nem vészes. Egy jó erős közepest megérdemel. -
bazsi123 #202 ebben a filmben nekem pinky tetszett meg az fps nézet, de ez utóbbi csak az unikum jellege miatt -
#201 gyerekek nagyott csalodtam....Spoiler:ennek a filmnek semmi köze a Doom történetéhez!!!moziban néztem....nagyon gagyi a hang....nem is 5.1...pedig plázába néztem...aki moziba nézte irjon véleményt a hangrol lécci -
Gabe18 #200 Kissé SPOILER-es vélemény:
Ha ez a film nem Doom cimen jön,nem biztos hogy bármi kapcsolat felfedezhető lenne.Néhány név,pár utalás,de amugy nem sok.Márpedig egy ilyen játékból készült filmnek az lenne szerintem a lényege.Tudom hogy azt mondták nem törekednek szoros kaocsolatra a kettő közt,de ez még annak tudatában is kevés szerintem.A történet egy teljessen átlagos Sci-fi horror.Semmi extra,ami kiemelkedővé tenné.
Az egész filmben az 2-3 perc kiemelkedő,ami abból a bizonyos fegyver kamerából van mutatva,az jól néz ki,de aztán annyi.
Ja meg párhuzam a Doom 3-al hogy általában tök sötét van a filmben...
Lentebb emlitette valaki a Damien Forrestal által irt könyveket (én kettőről tudok).Hát azok történetének megfilmesitése százszor jobb,és "Doom-osabb" lett volna.
Ez igy nekem csak annyi hogy egy nagy névvel eladtak egy középszerű filmet.
Egyszer azért megnézhető.
-
Nex #199 so-so átlagos, semmi extra -
#198 Na ha péntek - szombatig nem kerül a mozikba istenúccse megnézem itthon. Így kalózkodás, meg úgy, de egy egységes premiert nem lehet összehozni :/ -
#197 na megnéztem én is,nemvolt rossz,végülis azt kaptam amit vártam
átlagos akcio film
7/10 -
vg #196 "Na amikor az FPS-ek grafikája olyan lesz mint a film FPS része akkor már tényleg ki jelenthejtük hogy tökéletes a garfika:D de ilyen soha nem lesz :("
Én úgy saccolom, hogy 5 év múlva már simán lesz ilyen egy akkori csúcskártyával!