355
A film
-
#155 hátt, öö, max egy leheletnyivel jobb, mint a korábbi... -
#154 Doom.2005.TS.XViD-MiSFiTS 1 cd-s -
#153 Na, épp most néztem végig.Elösször is leszögezném hogy senki ne legyen olyan hülye mint én :) és ne nézze meg a jelenlegi HYDRO-s változatot mert az akciójelenetek szinte nézhetetlenek.Mindazonáltal sajnos azt hiszem a dvdrip verzió sem fog sokat javítani a véleményemen.Nem lett valami nagy szám.6/10 -
#152 sárga béka rulz :) -
winnie #151 ez fake. valami hülye békásfilm -
#150 Doom.CAM-HYdRO
Minősége:
-
winnie #149 6M-val nyitott a film tegnap, ami 15-17M-ós hétvégét sejtet, vagyis 35-40M amerikai bevételt. -
#148 Lábléc!! Torrentről :D
Oldalakat nem akarok irni mert egyszer irtam azt 1 hétre rá bezárt :( igaz köze nem volt hozzám :D
Amugy plInnen
Vagy ez
Persze ezek a torrent "szégyenei".
A nagyokon fennvan és fullal jön :D -
winnie #147 előveszel egy torrentkeresőt és beütöd, hogy doom. nem nagy vasziszdasz.
belekukkantottam, de tényleg nagyon sötét a kép, ami ennél a filmnél hátrány + a kamerát is elég raty helyre szúrták le így meg elég ferde:) -
#146 Honnan? -
winnie #145 Azért a Doom név miatt lesz annyi bevétele hogy megcsinálják a 2. részét a filmek .
nem hiszem. amerikában, ha eléri az 50M-ós bevételt az nagy szó lenne, de szerintem 30-35M körül lesz maximum. -
#144 Doom.CAM-HYdRO 2 cd-s heh már szedem is.
Azért a Doom név miatt lesz annyi bevétele hogy megcsinálják a 2. részét a filmek . -
#143 Na, bemutatták amerikában.Hát úgy tűník nem lett akkora szám azért jelenleg 5.8-on áll a mutató.És nem sok 10-es vélemény van.Sőt vannak ilyenek is:
don't waste your money, 20 October 2005
Author: ftlbunkie from United States
I wasn't expecting not too much from the movie, but more then I saw. The movie was so predictable, the acting was horrible (which I was expecting but didn't mind) and the special effects where "done before" and LAME. And as a visual effects artist myself, I can say they paid either paid too much or too little for their effects.
You know something is wrong with a movie when you keep staring at your watch and hoping that someone will call you on your cell so you have a reason to leave the theatre.
And of all those people who said it was great, either needs to get there head examined or didn't see the movie.
To sum up, DON'T waste your money. -
#142 nem -
#141 lotr rulz! :D -
Inquisitor #140 "Sean Bean (Boromir) is meghal a Gyűrűk Ura első részében, mégis szerepel a folytatásokban:)"
Igen? Nem kevered Faramir-al? -
#139 Ja, tényleg :D Vak vagyok :P -
#138 DOOM 3 - A film -
#137 Itt ki említette a Doom 3-at? -
#136 Sean Bean (Boromir) is meghal a Gyűrűk Ura első részében, mégis szerepel a folytatásokban:) -
#135 wtf?
Doom 3?
ez nem az első rész? :D -
#134 Még se az nforce-on se a vcdquality-n nincs fenn.Csak holnap mutatják be. -
californiastud #133 bárkinek, bármi ötlete, hogy torrent/DC...
valaki látta már a neten?? -
#132 Ebből már sejthető, hogy a főbb szereplők közül ki marad életben a film végén. :D -
#131 [MOZI] Doom - "Jobb, mint hittem!"
[2005-10-19 @ 10:14 - Berkenye]
Az IGN Filmforce jómunkásembere volt olyan szerencsés, és megnézhette a Doom-filmet premier előtt. A legfontosabb mondat, amit kritikájában olvashatunk, ez volt: "Ez minden idők legjobb játékból készült film!" Még akkor is élvezetes, ha nem ismerjük a játékot, ami mondjuk a GameStar olvasóira valószínűleg nem jellemző. Ez viszont felveti a kérdést, vajon mennyire kellett feláldozni a
hitelességet a közérthetőségért.
És a meglepetés: Karl Urban és Rosamund Pike aláírták a film folytatására vonatkozó szerződéseket. Ám azt hozzá kell tenni, hogy ezek olyan megállapodások, amelyek az első rész sikerétől teszik függővé a további munkákat, vagyis nem kell készpénznek venni - csak bebiztosították magukat, hogy két szereplő biztosan ugyanaz maradjon az esetleges folytatásban. The Rock viszont máris világgá kürtölte, hogy szívesen bújna újra Sarge bőrébe.
info: Gamestar
Na ez nem rossz előjel.Várom !!!!!!!!!!!!! -
#130 Hazai DOOM poszter. -
#129 Sok a DOOMa, kevés a jó jelenet... -
Paranoia #128 http://www.apple.com/trailers/universal/doom/ -
#127 Hol a szeme? -
Cat #126 [nagy]http://www.sg.hu/cikkek/39888
-
#125 Nem a zombikkal van a bajom, hanem azzal, hogy egy hülye vírustól lesznek azok! És a szörnyek sem a portálból jönnek, hanem a vírustól változnak az emberek ilyenekké! -
MagyaR #124 De télleg. A zombikat igazán hanyagolhatnák. A többi szörnyre kéne koncentrálni. -
#123 Akkor a csávó a mutáns lötytől lesz ilyen? (a Pinky jól néz ki)
Ez a Resident Evile-es beütés már kezd felidegesíteni -
#122 Ezexerint ebből a tolószékből lesz a pinky hátsó része:
-
#121 nem is rossz, főleg az imp-es -
#120 Megjelent pár új kép:
Úgy látom lesznek még itt meglepetések. :)
-
#119 letölthető doom könyvek (és más) -
#118 #63 -
#117 Nekem nagyon nem bejövős. :/ -
#116 mikor lesz kesz a film?