355
A film
  • Cvd
    Összességében semmi igazán értékes, 2db fél-egy perces nagyobb jelenetet meg itt-ott pár képkockányi toldást vettem észre.

SPOILER

Benne van az amikor megtalálják a csajt akinek az elején levágja az ajtó a kezét, amit később megtalálnak Dr. Carmacknál, majd azzal nyitja ki Sarge a BFG-s terem ajtaját. A nő persze meztelen, gondolom emiatt nem volt a moziban.
    Meg ami talán új, Pinky a Marson eltűnt az Ark-nál, és már csak a Pinky Demon került újra elő, ha jól emlékszem a mozis verzióra. Itt még bszélnek vele miután mind visszajöttek a földi Ark állomásra, és eközben hurcolja el egy dög, majd változik át.
    Plusz még az elején a szabadságra készülő kommandósoknál volt olyan pár másodperc ami talán új, meg néhol volt olyan érzésem hogy beletoldottak a jelenetekbe pár másodperceket, de annyira pontosan nem emlékszem a mozisra hogy biztosra állítsam.
  • STREEX
    Ezt a Doom.UNRATED.2005.DVDRip.XviD-LMG verziót látta már valaki?Milyen kivágott jelenetek vannak benne?
  • Noninnyó
    Szerintem inkább szedd le a dvdrip-et, az jobb minőségre. Én most húzom a dvd-t, már az is van.
  • Noninnyó
    Doom-hoz felirat
    The Rock jelölve van arany málnára mint legrosszabb színész!
  • woody
    ma letöltöttem a filmet v.mi tff verzio(fajl neve:tff-doom)honan tok leszedni hozza feliratot es hogyan tom azt berakni hozza es mivel tom lejatszani?lamacska vok ezekhez .előre is köszi
  • Twunk
    SZerintm jóvolt!!! Na! Jovolt! Bazmeg!
  • Noninnyó
    Nekem tetszett a film. Most láttam másodjára, jobban tetszett, mint elsőre. Nem igen játszottam a játékokkal sokat, de a film nekem bejött, a végén az fps mód jó ötlet. Február 7 a külföldi dvd megjelenése, egy 5.1-es hanggal biztos mégjobban fog ütni. Jó volt na :-).
  • Snecie Smicie
    Doom cím alatt egy ilyen gyenge színvonalú stuffot kihozni..
    hát nem tudom.
  • reaper18
    van benne vmi
  • geri15
    te is csak ezér regeltél, igaz? :DDD
  • reaper18
    nekem nagyon tetszett a film főleg a vége mikor Reaper szuper katona lett és úgy mutatta a gyilkolást mintha a játékba lennél
  • rágógumi
    hát a vége egész ciki volt :DDD first person lol..
  • tep
    ....hát igen , sok az eltérés a játéktól....de ettől függetlenül tetszett.

"és hol maradt a "tűz" támadás?".......biztos nem fért bele a költségvetésbe

• datango
    sztem ez a film elszomorító... :( tiszta kaptár lett belőle.. és én egy régi doom fan vagyok es nem erre számitottam volna ... pl: az IMP (szörny) korántsem dobálja a nyelvét :D:D:D és hol maradt a "tűz" támadás...
  • tep
    nekem nagyon tetszett a film

/most nézte csak meg/
  • Yvius

Kellemes ünnepeket!
  • andriska
  • Yvius
    Sziasztok.
    Szerintem akik ismerik és játszottak a játékkal,sőt még szeretik is a DOOM-ot,mint játékot,azoknak többnyire nem tetszett a film,mert a játékot akarták "visszakapni" ,de ez szerintem lehetetlen,mert a játék az játék és nem lehet filmen visszaadni....
    Nekem tetszett a film.Ismerem a játékot,de nem játszottam vele...(Mert nekem nem szabad ilyenekkel játszani,mert én még "kislány" vagyok,de hasonlókkal már nagyon jókat gyilkolásztam...)
    Lehet,hogy akkor nekem sem tetszene a "megfilmesítés"!
  • andriska
    Na!Nekem se jött be,de azért ennyire szar nem volt...
  • Szabi84
    Tegnap megnéztem. Életem egyik legnagyobb hibája volt.Ennél még a texasí klotyó is jobb.
  • CalebJoe
    Azért annyira nem volt rossz lehet, hogy köze nem volt a játékhoz de a jelentek meg az effektek jók voltak főleg az a FPS rész.
    A Halonak meg úgytudom inkább konzolon volt sikere de én nem ájultam el attól a játéktol a Doom sokkal jobb volt.
  • jointeer
    nem mintha ez lenne a fő szempont egy filmnél, sőt :|
  • Shep
    Na én is megnéztem, ismét egyel több olyan játékadaptációs filmünk van aminek nevén kívül nem sok köze van a játékhoz, ha nem doom lett volna a film címe, hanem mondjuk Mutánsok a Marson akkor az azért jobban illett volna rá. Szóval egy a lényeg akciófilmnek elment, de kb. ennyi.
  • Mojlepque
    Legalább lett volna valamennyi valósághű alapja
  • Mojlepque
    Hát ilyen xar filmet életemben nem láttam mint ez.
    Legalább is én majdnem elaludtam rajta.
  • Dynamic
    Hagyjuk már azt BFG-t is.Kettőt lőttek vele az egész filmben, mind a kétszer a falat találták el
  • Cassell
    Tegnap rászántam magam és megnéztem de ekkora időfecsérlést az Ocean's Twelve vagy mifene óta nem éreztem ezt, hogy kár volt mi mást csinálhattam volna.Pár szót konkrétan van benne 2 féle szörny.Semmi sikító koponya ,duplaforgótáras kisdagi, pókszerű lény.A sztori nulla erősen az Alien sorozatra hasonlít csak ott az eredeti volt itt meg csak rókabőr.Szerintem azt a párperces Fps részt is csak azért tették be mert semmi köze se volt addig a Bfg-t leszámítva a játékhoz.Oké van rendezői szabadság de ez csak átverés.Vártam vártam csak jobb lesz ehelyett a végén egy verekedés(!) és konyec mindenki mehet dokgára.Komolyan mondom ennyire nudli valamit értékelésem 2/10 senkinek sem ajánlom azoknak akik meg a játék feelingjéből várnak valamit vissza végképp nem.
  • vg
    Further Details:
    Universal has revealed early details on Doom which stars Dwayne 'The Rock' Johnson, Karl Urban and Rosamund Pike. This action adventure film from director Andrzej Bartkowiak, will be available to own in seperate rated (full frame only) and unrated editions from the 7th February. Each should set you back around $29.98. Audio will arrive in the form of English, French and Spanish Dolby Digital 5.1 tracks. We are also able to confirm that the unrated edition will have a runtime of around 1 hour 53 minutes, making it around 12 minutes longer than the theatrical cut. We'll bring you further details very shortly. Stay tuned.
  • Encore
    Megnéztem én is a doom-ot, elég vegyes érzésekkel töröltem a filmet :D Mint doom nem egy nagy eresztés, nem pokol volt hanem vírus de a játékadoptációk közül majdnem a legjobb (Mortal Kombat 1 foreva), jobb mint a Resevil. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy Doom a címe és egy akármilyen film lenne, akkor azt mondanám, hogy egy szódával elmegy tipusú film, ebben a világban ahol a XXX 2 moziba kerülhet, bőven nézhető a Doom is. 6/10
  • laksai
    tea
  • Prof William
    2007... Talán ebből jobbat fognak kihozni...
  • datango
    miko lesz halo film?
  • Prof William
    Ja Master Chief mint fekete kezeslábasba öltözött kommandós, és harcol a Cove... izé... az túl félemetes... szóva a vírus miatti zombikkal....
  • Istencsászár
    hát nemtom ugyan ezvolt játéknál is a doom fanoknak tetszett mer aztkapták amit vártak, akik meg irreális dolgokra vágytak fikázták minden miatt stb... ez a filmnél is igyvan... Halo-ról meg nemondjtáok hogy jobb lesz mer még nem láttuk:D szal majd kiderül ha készlesz
  • Cvd
    Ja, olvastam. Fix hogy azt a jelenetet Jackson és a VETA (van egy olyan érzésem hogy hazapasszolja a CGI-t:)) nagyon látványosra csinálná meg. Csak az még édeskevés. Nem tudni hogy tényleg abban a szellemben csinálnák-e meg vagy csak reklámnak szánták, nem tudni hogy a látványvilág mennyire lesz hű a tékhoz, nem tudni hogy a forgatókönyv felér-e majd a játék sztorijához foedulatokban és izgalomban, és még sorolhatnám. A Doom is ígéretenek tűnt annak aki csak mondjuk a promoképet látta a Pinkyről.:)
  • Prof William
    Olvastad a netre kiarkott forgatókönyv elejét? Ha kis változtatásokkal is, de úgy csinálják meg akkor jó fil lessz.... Persze még várnunk kell, hogy igazunk legyen... vagy nem...
  • Cvd
    Önmagában is jónak nevezhető filmet még nem láttam, de rajongói szemmel nézve a Mortal Kombat anno nagyon-nagyon jó volt. Szinte a legapróbb részletekig illett a játékhoz. Ott megvolt az, ami az összes többi játékadaptációból hiányzik: a játék készítői végig együtt dolgoztak a filmesekkel, nemcsak a jogokat adták el mint pl. a Doom esetén. Ez az ami nagyon hiányzik az ilyen filmekből, nem elég játszani vele fél órát, rajongóknak kell lennie a fontosabb poszton dolgozóknak. Egy rajongó törekedni fog a részletekben is a tökéletességre, míg más könnyedén belemegy a módosításokba mert nem érzi a késztetést. Így a végeredmény aztán olyan lesz mint Doom, jobb esetben. A HALO-ban nagyon bízom én is (lesz rendes költségvetés, tényleg profi stáb, satöbbi), de attól tartok hogy a fentiek miatt el fog vérezni az is.
  • Kandurex
    Mert moziba nézted, itthon, feliratosan, 1 golyó volt
  • Istencsászár
    ezvan nekem bejött neked nem :) ilyen a világ